Razer Tartarus Pro

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 480648 Preces kods: RZ07-03110100-R3M1
Noliktavā 6 gab.
Garantija: 2 gadi
183,57 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Komplektā pele: Nav
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
  • Savienojuma veids: Ar vadu
  • Taustiņu izgaismojums: Ir
  • Taustiņu valoda: ENG
Visi parametri
Klaviatūras izmērs : Full size
Klaviatūras tips : Optomechanics
Komplektā pele Nav
Šis parametrs nosaka, vai klaviatūras komplektācijā ietilpst pele. Sīkāku informāciju par peles specifikāciju un pieslēgumu varat noskaidrot ražotāja mājas lapā, vai zvanot mūsu menedžeriem.
Krāsa Melna
Norādītā klaviatūras krāsa ir orientējoša un var mazliet atšķirties no reālās klaviatūras krāsas.
Makro taustiņi : Ir
Multimedia taustiņi : Ir
Pielietojums : Gaming
Pieslēgums USB vads
Klaviatūras pieslēgums datoram. Lielākajai daļai mūsdienu datoru ir pieejami USB un PS/2 porti klaviatūras pieslēgšanai. Visi datori, kam ir PS/2 ports, atblasta PS/2 klaviatūras. Pirms iegādāties klaviatūru ar USB porta pieslēgumu, noskaidrojiet, vai jūsu datoram ir USB klaviatūras atbalsts.
Savienojuma veids : Ar vadu
Slēdžu modelis : N/A
Slēdžu ražotājs : Nav norādīts
Slēdžu tips : N/A
Taustiņu izgaismojuma krāsa : RGB
Taustiņu izgaismojums : Ir
Taustiņu valoda ENG
Klaviatūras taustiņu valoda norāda, kāda šrifta burti ir uzzīmēti uz klaviatūras taustiņiem, kā arī, kādas papildvalodas. Taustiņu valodai apzīmētai ar ENG ir tikai latīņu burti, savukārt ENG/RU, vai LAT/RUS ir primāri latīņu burti, plus kirillicas šrifta burti. Pirms iegādāties klaviatūru, pārliecinieties, vai taustiņu valoda atbilst jūsu prasībām.
Peles
Papildus specifikācija
augstums - 6.35
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
Citas funkcijas > Savienojamības tehnoloģija - Wired
description_et - Pārņemiet kontroli pār savu spēli ar Razer Tartarus Pro - spēļu tastatūru, kas nekad neļaus izlaist uzvaru. Tās pārdomātais dizains apvienojumā ar 32 programmējamiem taustiņiem ļauj jums kontrolēt pat vissarežģītākos spēļu momentus. Razer optiskais analogais analogais slēdzis Tartarus Pro ir aprīkots ar optiskajiem analogajiem slēdžiem, kas uztver katru taustiņa nospiešanas niansi - neatkarīgi no tā, vai nospiežat līdz pusei vai pilnībā. Pateicoties tam, tagad varat iestatīt divas funkcijas katram taustiņam - piemēram, nospiežot līdz pusei, varonis var sākt staigāt, bet, nospiežot līdz pusei, viņš var sākt skriet. Tas nodrošina vadību, kas līdzinās spēļu tālvadības pults džoijstikla izmantošanai. Regulējams jutīgums Dodiet priekšroku vieglam taustiņa nospiešanai vai pilnīgai pārslēgšanai uz leju? Tartarus Pro taustiņu jutību var pielāgot atbilstoši jūsu spēles stilam. 32 programmējamie taustiņi Neierobežots komandu klāsts, kas pieejams jūsu īkšķim, pateicoties 32 pilnībā programmējamiem taustiņiem. Izmantojiet taustiņus, lai sasaistītu spēles varoņa prasmes, makrouzdevumus vai īsceļus un izveidotu tastatūru, kas ir piemērota tieši jūsu spēles stilam. Turklāt 8 virzienu īkšķi var izmantot, lai pārvietotos pa spēli vai kā modifikatora taustiņus. Chroma apgaismojums Lietotāji var izvēlēties tastatūras apgaismojuma krāsu no 16,8 miljoniem dažādu krāsu un pievienot savai ierīcei dažādus gaismas efektus. Turklāt gaismas efektus var sinhronizēt starp citiem Chroma versijas piederumiem, lai piederumi tiktu izgaismoti tieši tādā pašā veidā un ar tādiem pašiem īpašajiem efektiem).
description_lv - Bezgalīgas komandas Pārņemiet spēles vadību ar Razer Tartarus Pro - spēļu tastatūru, kas nekad neļaus uzvarai aizbēgt no jūsu rokām. Sākot ar tās izmērītajām, niansētajām ievades iespējām un beidzot ar 32 programmējamiem taustiņiem, izbaudiet kontroles un pielāgošanas līmeni, kas paredzēts visprasīgākajiem MMO spēlētājiem. Razer analogais optiskais slēdzis Kamēr lielākā daļa spēļu klaviatūru un tastatūru reģistrē vienu vienīgu ievades signālu, nospiežot taustiņu, Razer Tartarus Pro ir aprīkota ar Razer analogo optisko slēdzi, kas var reģistrēt mērogošanas līmeņa ievades signālu vienā kustībā atkarībā no tā, cik tālu nospiežat. Tas ļauj veikt precīzāku un niansētāku vadību. Piemēram, nospiežot līdz pusei, jūsu varonis sāks staigāt, bet nospiežot līdz galam, tas sāks skriet. Šāda veida vadība ir līdzīga tam, kā jūs varētu pārvietot savu varoni, izmantojot analogos kontroliera īkšķus. Regulējama iedarbināšana Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku viegliem pieskārieniem vai pilniem, apzinātiem taustiņu nospiedumiem, kas ir līdz minimumam, pielāgojiet spēļu tastatūras iedarbināšanu, lai tā būtu tik jutīga vai tik stabila un apzināta, cik vien vēlaties. Divu funkciju taustiņi Tieša priekšrocība, ko sniedz Razer analogo optisko slēdžu skalu ievadi, ir iespēja katram taustiņam piesaistīt divas funkcijas - vienu, kas ieslēdzas pēc daļēja taustiņa nospiešanas, un otru - pēc pilna taustiņa nospiešanas. 32 programmējamie taustiņi Nekad netrūks vietas jūsu makrouzdevumiem vai taustiņu piesaistēm, un pievienojiet jaunu dimensiju datorspēlēs, izmantojot 8 virzienu virzienvirziena īkšķi, ko var piešķirt navigācijai vai vēl vairāk komandām. Neierobežots makro garums un 8 ātri pārslēdzami profili Padariet prasmju rotācijas un spēlēšanu efektīvāku, brīvi izstrādājot progresīvus makro, un sagatavojiet perfektu iestatījumu jebkurai sastapšanai ar bossiem, izmantojot saglabāto profilu kolekciju - 8 no tiem var pārslēgt lidojumā, izmantojot pogu spēļu tastatūras sānos.
description_lv - Bezgalīgas komandu iespējas Kontrolējiet savu spēli ar Razer Tartarus Pro — spēļu tastatūru, kas nekad uzvaru no jūsu rokām neizlaidīs. Sākot no precīzām, niansētām ievadēm līdz 32 programmējamiem taustiņiem, izbaudiet vadības un pielāgojamības līmeni, kas radīts prasīgākajiem MMO geimeriem. Razer analogais optiskais slēdzis Kamēr vairums spēļu tastatūru un klaviatūru nospiežot taustiņu reģistrē vienu ievadi, Razer Tartarus Pro ir apgādāta ar Razer analogajiem optiskajiem slēdžiem, kas vienā un tajā pašā kustībā spēj reģistrēt dažādu līmeņu ievades atkarībā no nospiešanas dziļuma. Tas nodrošina daudz precīzāku un niansētāku vadību. Kā, piemēram, taustiņa nospiešana līdz pusei liks jūsu varonim iet, bet nospiešana līdz galam liks tam pāriet skrējienā. Šis vadības veids līdzinās analogo kursorsviru izmantošanai uz kontroliera. Pielāgojama aktivizācija Vienalga, vai dodat priekšroku viegliem pieskārieniem vai pilniem, apzinātiem taustiņspiedieniem, tastatūras aktivizāciju varat pielāgot atbilstoši savām vēlmēm. Divkāršās funkcijas taustiņi Tieša priekšrocība, ko iegūstat no Razer analogo optisko slēdžu vairāklīmeņu ievades, ir iespēja piesaistīt katram taustiņam divas funkcijas — vienu, kas tiek aktivizēta, veicot daļēju taustiņspiedienu, un otru, kas tiek palaista, nospiežot taustiņu līdz galam. 32 programmējami taustiņi Pievienojiet jaunu dimensiju savai PC geiminga pasaulei ar astoņu virzienu īkšķa taustiņu, ko varat izmantot naviģēšanai vai vēl vairāk komandām. Neierobežots makro komandu garums un astoņi ātrās pārslēgšanās profili Padariet savu spēli vēl efektīvāku, pateicoties iespējai veidot progresīvas makro komandas un atmiņā saglabāto profilu kolekcijai, — nekavējoties varat pārslēgties starp astoņiem profiliem, izmantojot pogu spēļu tastatūras sānos.
description_ru -
description_short_en - 32 programmējami taustiņi + 8 virzienu thumb-pad Razer analogais optiskais slēdzis Neierobežots makro garumu Divfunkciju taustiņi Hroma apgaismojums
description_short_et - 32 pilnībā programmējami taustiņi Razer optiskie analogie taustiņi Ātra profilu pārslēgšana Divas funkcijas katram taustiņam Daudzkrāsains hroma apgaismojums
description_short_lv - 32 programmējami taustiņi + 8 virzienu īkšķa taustiņš Razer analogais optiskais slēdzis Neierobežots makro komandu garums Divkāršās funkcijas taustiņi Chroma apgaismojums
description_short_ru -
Dizains > Produkta krāsa - Black
dziļums - 15.1
EAN - 8886419360193
EAN_kods - 8886419360193
feature_group_et - Klaviatūras
feature_group_ln - Klaviatūras
feature_group_lv - Klaviatūras
feature_group_ru - Klaviatūras
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
gross_weight - 0.76
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 4 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 200 gab.
Iepakojuma funkcijas > Tara citi - 44.00 g
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 235 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 565 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 350.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.587 kg
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 240 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 201 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 107 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 260 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 0.725 kg
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 2.9 kg
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.39 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00516168 m³
Kategorija_1 - Spēles un konsoles
Kategorija_2 - Gamepadi
Klaviatūra - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Klaviatūra - Interfeisi - USB 2.0
Klaviatūra - Klaviatūras tips - Datorspēļu klaviatūra
Klaviatūra - Profili - Jā
Klaviatūra - slēdža tips - Razer Analog Optical
Klaviatūra - Slēdža tips - Razer Analog Optical
Klaviatūra - Taustiņu dizains - Optiskais
Klaviatūra - Taustiņu skaits - 32
Klaviatūras - Profili - Jā
Klaviatūras - Taustiņu skaits - 32
Kods - RZ07-03110100-R3M1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
name_et - Razer spēļu tastatūra Tartarus Pro
net_weight - 0.36
Nosaukums - Razer Tartarus Pro, tastatūra (melna)
Nosaukums - Razer Tartarus Pro spēļu tastatūra, vadu, melna Razer Tartarus Pro spēļu tastatūra Razer analogie optiskie slēdži, divfunkciju taustiņi, regulējama aktivizācija, 32 programmējami taustiņi, neierobežots makro garums un 8 ātri pārslēdzami profili RGB LED apgaismojums, vadu, melna
nosaukums_lv - Razer spēļu tastatūra Tartarus Pro
nosaukums_lv - Razer tastatūra Tartarus Pro
nosaukums_ru - Razer Tartarus Pro spēļu tastatūra
platums - 20.2
Ražotāja produkta nosaukums - Tartarus Pro
ražotāja_kods - RZ07-03110100-R3M1
Ražotāja_kods - RZ07-03110100-R3M1
Ražotājs - Razer
Savienojumi un saskarnes > Ierīces saskarne - USB
Svars - 0,72
svītrkods - 8886419360193
Tastatūra - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Tastatūra - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Tastatūra - Profili - Jah
Tastatūra - Profili - Jā
Tastatūra - saskarne - USB 2.0
Tastatūra - saskarnes - USB 2.0
Tastatūra - slēdža tips - Razer Analog Optical
Tastatūra - Tastatūras tips - Spēļu konsole
Tastatūra - Tastatūras tips - Spēļu tastatūra
Tastatūra - taustiņu dizains - Optiskais
Tastatūra - taustiņu dizains - Optiskais
Tastatūra - Taustiņu skaits - 32
Tastatūra - Taustiņu skaits - 32
Tastatūra - taustiņu tips - Razer Analog Optical
Tastatūra - zibens - Daudzkrāsains
Tastatūras - saskarne - USB 2.0
Tastatūras - Tastatūras tips - Spēļu tastatūra
Tastatūras - Taustiņu dizains - Optiskais
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Razer analogie optiskie slēdži, divfunkciju taustiņi, regulējama aktivizēšana, 32 programmējami taustiņi, neierobežots makro garums un 8 ātrās pārslēgšanas profili
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.331 kg
Tehniskā informācija > Tastatūras tips - Optiskais
Tehniskā informācija > Tips - Spēļu tastatūra
Tehniskās detaļas > RGB LED gaismas - Jā
Vispārīgi - Datoru prasības - Interneta pieslēgums (vadības programmatūras instalēšanai)
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Plaukstas pamatnes atbalsts - Pielāgojams
Vispārīgi - Robežu atbalsts - Pielāgojams
Vispārīgi - Rokas atbalsts - Pielāgojams
Vispārīgi - Rokas atbalsts - Regulējams
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums (draiveru instalēšanai)
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Piekļuve internetam, lai instalētu draiveri
zīmols - Razer
height - 6.35
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
Other features > Connectivity technology - Wired
description_et - Võta mäng oma kontrolli alla Razer Tartarus Pro'ga – mänguriklaviatuur, mis ei lase võidul kunagi käest libiseda. Selle läbimõeldud disain koos 32 programmeeritava klahviga annavad Sulle kontrolli ka kõige keerukamate mänguhetkede keskel. Razer optiline analooglüliti
Tartarus Pro on varustatud optiliste analooglülititega, mis tajuvad iga klahvivajutuse nüanssi – kas vajutad klahvi poolenisti või täielikult. Tänu sellele saab nüüd iga klahvi kohta seadistada kaks funktsiooni – näiteks poolik klahvivajutus võib panna Su tegelase kõndima samas kui täielik allavajutus paneks ta jooksma. Nii on võimalik saavutada mängupuldil joysticki kasutamisega sarnane kontroll. Kohandatav tundlikkus
Eelistad kerget klahvipuudet või täielikku allavajutust? Tartarus Pro klahvide tundlikkust saab täpselt Sinu mängustiilile sobivaks kohandada. 32 programmeeritavat klahvi
Piiramatul hulgal erinevaid käske Sinu pöidla all tänu 32 täielikult programmeeritavale klahvile. Seo klahviga mängu tegelaskuju oskused, makrod või otseteed, et luua just Sinu mängustiiliga sobiv klaviatuur. Lisaks saab 8-suunalist pöidlaklahvistikku kasutada mängus liikumiseks või kasutada neid modifitseerimisklahvidena. Chroma valgustus
Kasutaja saab valida klaviatuuri valgustuse värvuse 16,8 miljoni erineva värvitooni vahel ning lisada erinevaid valgustusefekte oma seadmele. Lisaks saab sünkroniseerida valgustusefekte teiste Chroma versiooni lisatarvikute vahel, et lisaseadmed oleks täpselt samamoodi valgustatud ning samade eriefektidega).
description_en - Infinite commands
Take hold of your game with the Razer Tartarus Pro – a gaming keypad that will never let victory escape your grasp. From its measured, nuanced inputs to its 32 programmable keys, experience a level of control and customization made for the most demanding of MMO gamers. Razer analog optical switch
While most gaming keypads and keyboards register a singular input when pressing a key, the Razer Tartarus Pro is fitted with Razer Analog Optical Switches which can register scaling levels of input in the same motion depending on how far you press. This allows for a more measured and nuanced form of control. For example, a half press will cause your character to walk, while a full press will get them to run. This type of control is similar to how you might move your character using analog thumbsticks on a controller. Adjustable actuation
Whether you prefer light taps or full, deliberate keystrokes that bottom out, tweak the gaming keypad’s actuation to be as hair-trigger sensitive or as solid and deliberate as you want. Dual-function keys
As a direct benefit of having scaled inputs from Razer Analog Optical Switches, you can now bind two functions to each key—one that triggers on a partial keystroke, and another on a full keystroke. 32 programmable keys
Never run out of room for your macros or keybinds, and add a new dimension to your PC gaming with an 8-way directional thumbpad that can be assigned for navigation or even more commands. Unlimited macro length and 8 quick-toggle profiles
Make your skill rotations and gameplay more efficient with the freedom to devise advanced macros, and prepare the perfect setup for any boss encounter with a collection of stored profiles—8 of which can be toggled on the fly using a button on the side of the gaming keypad.
description_lv - Bezgalīgas komandu iespējas Kontrolējiet savu spēli ar Razer Tartarus Pro — spēļu tastatūru, kas nekad uzvaru no jūsu rokām neizlaidīs. Sākot no precīzām, niansētām ievadēm līdz 32 programmējamiem taustiņiem, izbaudiet vadības un pielāgojamības līmeni, kas radīts prasīgākajiem MMO geimeriem. Razer analogais optiskais slēdzis
Kamēr vairums spēļu tastatūru un klaviatūru nospiežot taustiņu reģistrē vienu ievadi, Razer Tartarus Pro ir apgādāta ar Razer analogajiem optiskajiem slēdžiem, kas vienā un tajā pašā kustībā spēj reģistrēt dažādu līmeņu ievades atkarībā no nospiešanas dziļuma. Tas nodrošina daudz precīzāku un niansētāku vadību. Kā, piemēram, taustiņa nospiešana līdz pusei liks jūsu varonim iet, bet nospiešana līdz galam liks tam pāriet skrējienā. Šis vadības veids līdzinās analogo kursorsviru izmantošanai uz kontroliera. Pielāgojama aktivizācija
Vienalga, vai dodat priekšroku viegliem pieskārieniem vai pilniem, apzinātiem taustiņspiedieniem, tastatūras aktivizāciju varat pielāgot atbilstoši savām vēlmēm. Divkāršās funkcijas taustiņi
Tieša priekšrocība, ko iegūstat no Razer analogo optisko slēdžu vairāklīmeņu ievades, ir iespēja piesaistīt katram taustiņam divas funkcijas — vienu, kas tiek aktivizēta, veicot daļēju taustiņspiedienu, un otru, kas tiek palaista, nospiežot taustiņu līdz galam. 32 programmējami taustiņi
Pievienojiet jaunu dimensiju savai PC geiminga pasaulei ar astoņu virzienu īkšķa taustiņu, ko varat izmantot naviģēšanai vai vēl vairāk komandām. Neierobežots makro komandu garums un astoņi ātrās pārslēgšanās profili
Padariet savu spēli vēl efektīvāku, pateicoties iespējai veidot progresīvas makro komandas un atmiņā saglabāto profilu kolekcijai, — nekavējoties varat pārslēgties starp astoņiem profiliem, izmantojot pogu spēļu tastatūras sānos.
description_ru -
description_short_en - 32 programmable keys + 8-way thumb-pad Razer analog optical switch Unlimited macro lengths Dual-function keys Chroma lighting
description_short_et - 32 täielikult programmeeritavat klahvi Razer optilised analooglülitid Kiire profiilide vahetamine Igal klahvil kaks funktsiooni Chroma mitmevärviline valgustus
description_short_lv - 32 programmējami taustiņi + 8 virzienu īkšķa taustiņš Razer analogais optiskais slēdzis Neierobežots makro komandu garums Divkāršās funkcijas taustiņi Chroma apgaismojums
description_short_ru -
Design > Colour of product - Black
depth - 15.1
EAN - 8886419360193
EAN_code - 8886419360193
feature_group_et - Klaviatuurid
feature_group_en - Keyboards
feature_group_lv - Klaviatūras
feature_group_ru - Клавиатуры
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
gross_weight - 0.76
Package features > Packing quantity - 4 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 200 pc(s)
Package features > Tare other - 44.00 g
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Gross height master carton - 235 mm
Package features > Gross depth master carton - 565 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 350.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.587 kg
Package features > Gross height (mm) - 240 mm
Package features > Gross depth (mm) - 201 mm
Package features > Gross width (mm) - 107 mm
Package features > Gross width master carton - 260 mm
Package features > Gross weight - 0.725 kg
Package features > Net weight master carton - 2.9 kg
Package features > Tare weight (kg) - 0.39 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00516168 m³
Category_1 - Gaming and Consoles
Category_2 - Gamepads
Klaviatūra - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Klaviatūra - Interfeisi - USB 2.0
Klaviatūra - Klaviatūras tips - Datorspēļu klaviatūra
Klaviatūra - Profili - Jā
Клавиатур - Тип переключателя - Razer Analog Optical
Klaviatūra - Slēdža tips - Razer Analog Optical
Klaviatūra - Taustiņu dizains - Optical
Klaviatūra - Taustiņu skaits - 32
Клавиатур - Профили - Да
Клавиатур - Число клавиш - 32
Code - RZ07-03110100-R3M1
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
name_et - Razer mänguklaviatuur Tartarus Pro
net_weight - 0.36
Name - Razer Tartarus Pro, Keypad (black)
Name - Razer Tartarus Pro Gaming Keypad, Wired, Black Razer Tartarus Pro Gaming Keypad Razer Analog Optical Switches, Dual-Function Keys, Adjustable actuation, 32 programmable keys, Unlimited macro length and 8 quick-toggle profiles RGB LED light Wired Black
name_lv - Razer spēļu tastatūra Tartarus Pro
name_en - Razer keypad Tartarus Pro
name_ru - Razer игровая клавиатура Tartarus Pro
width - 20.2
Producer product name - Tartarus Pro
manufacturer_code - RZ07-03110100-R3M1
Manufacturer_code - RZ07-03110100-R3M1
Manufacturer - Razer
Ports & interfaces > Device interface - USB
Weight - 0,72
barcode - 8886419360193
Klaviatuur - Valgustus - Mitmevärviline
Клавиатур - Освещение - Разноцветная
Klaviatuur - Profiilid - Jah
Keyboard - Profiles - Yes
Klaviatuur - Liides - USB 2.0
Keyboard - Interfaces - USB 2.0
Klaviatuur - Lüliti tüüp - Razer Analog Optical
Klaviatuur - Klaviatuuri tüüp - Mänguriklaviatuur
Keyboard - Keyboard type - Gaming keyboard
Keyboard - Key design - Optical
Klaviatuur - Klahvide disain - Optiline
Keyboard - Number of keys - 32
Klaviatuur - Klahvide arv - 32
Keyboard - Key type - Razer Analog Optical
Keyboard - Lightning - Multi color
Клавиатур - Интерфейс - USB 2.0
Клавиатур - Тип клавиатуры - Игровая клавиатура
Клавиатур - Дизайн клавиш - Оптическая
Technical details > Other features - Razer Analog Optical Switches, Dual-Function Keys, Adjustable actuation, 32 programmable keys, Unlimited macro length and 8 quick-toggle profiles
Technical details > Net weight - 0.331 kg
Technical details > Keyboard type - Optical
Technical details > Type - Gaming Keypad
Technical details > RGB LED light - Yes
Üldine - Nõuded arvutile - Internetiühendus (juhtetarkvara paigalduseks)
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Vispārīgi - Plaukstas pamatnes atbalsts - Pielāgojams
Üldine - Randmetugi - Seadistatav
General - Wrist support - Customizable
Общее - Поддержка запястья - Настрайваемая
General - System requirements - Free USB port
Общее - Системные требования - Свободный USB порт
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
General - System requirements - Internet connection (for driver installation)
Общее - Системные требования - Доступ к интернету для установки драйвера
brand - Razer
183,57 €
Razer Tartarus Pro
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas