Redragon K555

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 287617 Preces kods: k555
Pasūtāms 3 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
50,21 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Komplektā pele: Nav
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
  • Savienojuma veids: Ar vadu
  • Taustiņu izgaismojums: Ir
  • Taustiņu valoda: ENG
Visi parametri
Klaviatūras izmērs : Full size
Klaviatūras tips : Mechanical
Komplektā pele Nav
Šis parametrs nosaka, vai klaviatūras komplektācijā ietilpst pele. Sīkāku informāciju par peles specifikāciju un pieslēgumu varat noskaidrot ražotāja mājas lapā, vai zvanot mūsu menedžeriem.
Krāsa Melna
Norādītā klaviatūras krāsa ir orientējoša un var mazliet atšķirties no reālās klaviatūras krāsas.
Makro taustiņi : Nav
Multimedia taustiņi : Ir
Pielietojums : Gaming
Pieslēgums USB vads
Klaviatūras pieslēgums datoram. Lielākajai daļai mūsdienu datoru ir pieejami USB un PS/2 porti klaviatūras pieslēgšanai. Visi datori, kam ir PS/2 ports, atblasta PS/2 klaviatūras. Pirms iegādāties klaviatūru ar USB porta pieslēgumu, noskaidrojiet, vai jūsu datoram ir USB klaviatūras atbalsts.
Savienojuma veids : Ar vadu
Slēdžu modelis : N/A
Slēdžu ražotājs : Nav norādīts
Slēdžu tips : N/A
Taustiņu izgaismojuma krāsa : RGB
Taustiņu izgaismojums : Ir
Taustiņu valoda ENG
Klaviatūras taustiņu valoda norāda, kāda šrifta burti ir uzzīmēti uz klaviatūras taustiņiem, kā arī, kādas papildvalodas. Taustiņu valodai apzīmētai ar ENG ir tikai latīņu burti, savukārt ENG/RU, vai LAT/RUS ir primāri latīņu burti, plus kirillicas šrifta burti. Pirms iegādāties klaviatūru, pārliecinieties, vai taustiņu valoda atbilst jūsu prasībām.
Peles
Papildus specifikācija
Apgaismota tastatūra - Jā
Apraksts - Redragon INDRAH ir mehāniskā tastatūra ar RGB aizmugurgaismojumu, kas paredzēta spēlētājiem, kuri augstu vērtē daudzpusību. Tam ir pilns taustiņu izkārtojums, kas balstīts uz Outemu Blue slēdžiem, tāpēc varat atskaņot pat tādus nosaukumus (un palaist programmas), kuros tiek izmantotas pogas, kas nav redzētas mazāk izplatītajos taustiņu izkārtojumos, piemēram, ciparu blociņā. Turklāt jums nav jāuztraucas par nepareizi nospiestiem taustiņiem - pilnīga Anti-Ghosting spēj apstrādāt visus vienlaicīgi, un Windows taustiņš ir bloķēts, lai novērstu nejaušu taustiņu nospiešanu. Ērtība ir pirmajā vietā! Elegants dizains Redragon INDRAH tastatūra nešaubās, ka tā var kļūt par vēl vienu jūsu galda rotājumu. Elegantais dizains no pirmā acu uzmetiena izskatās pat izturīgs, un taustiņi ar stilīgiem un skaidri izgaismotiem foniem noteikti piesaistīs ne viena vien kaislīga spēlētāja uzmanību. Pilns izkārtojums Ja tastatūra ir stingri nostiprināta uz galda un tai nav nepieciešamas mobilitātes funkcijas, jūs novērtēsiet tās sniegtās priekšrocības. Redragon INDRAH tastatūras kopējais izmērs nav apzināti samazināts, lai samazinātu taustiņu izmēru, vienlaikus nodrošinot maksimālu funkcionalitāti. Šī funkcija ir nenovērtējama ne tikai sarežģītākās sadaļās, bet arī lietojot programmatūru, piemēram, biroja programmatūru. Mehāniskie slēdži, kas ir perfekti taustāmi Membrānas no spēlētāju viedokļa jau sen vairs nav aktuālas, tāpēc Redragon INDRAH tastatūrā ir izmantoti zili mehāniskie slēdži ar skaidri dzirdamu klikšķi. Ar šādām agresīvām slēdža īpašībām jums nebūs šaubu par pogas aktivizēšanu. Tādējādi tiks efektīvi samazināti pārtraukumi starp darbībām. Neaizstājams, kad ir svarīga katra milisekunde! Iespaidīgs RGB aizmugurgaismojums Arī jūs varat uzlabot savas tastatūras izskatu! Tastatūrā iebūvētās RGB LED diodes ļauj parādīt vienu no iespaidīgajiem iepriekš iestatītajiem aizmugurgaismojuma režīmiem, kā arī pielāgot krāsas un spilgtumu. Tas būs iespaidīgs ne tikai uz ekrāna, bet arī zem jūsu pirkstiem! Noņemams plaukstu balsts Mēs visi zinām, cik neērti ir ilgstoši lietot tastatūru bez atbalsta plaukstām. Ar Redragon INDRAH tastatūru tas ir pagātne! Komplektā iekļautais plaukstu balsts novērš kaitinošo atšķirību starp galda virsmas augstumu un taustiņiem, tādējādi novēršot plaukstas traumas. Un, ja kādu iemeslu dēļ nolemjat, ka plaukstas balsts jums nav nepieciešams, varat to viegli atvienot. USB savienojamība Vēlaties minimālu latentumu? Izvēlieties Redragon INDRAH vadu tastatūru! Pastāvīgi pievienotais 1,8 metrus garais izturīgais USB kabelis ļauj to bez problēmām izmantot ar jebkuru datoru.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 260 mm
ean - 6950376750518
Eans - 6950376750518
garantija - 24
garantijas_tips - likumā noteiktais
Iekļauta pele - Nē
Izmēri -
izmērs augstums - 50 mm
izmērs platums - 450 mm
izmērs svars - 1480 g
Kabeļa garums - 1.8 m
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Klaviatūras
Krāsa - Black
nosaukums - Redragon Indrah K555
Nosaukums - Redragon Indrah K555RGB-1
Power - USB 5V
ProducerCode - K555RGB-1
ražotājs - Redragon
Ražotājs - Redragon
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
ShortDescription -
Tips - Standarta
vendpn - RED-K555RGB-1
Illuminated keypad - Yes
Description - Redragon INDRAH to klawiatura mechaniczna z podświetleniem RGB dla graczy ceniących przede wszystkim wszechstronność. Wyróżnia ją pełny układ klawiszy osadzonych na przełącznikach Outemu Blue, dzięki któremu zagrasz nawet w tytuły (i obsłużysz programy) wykorzystujące przyciski pomijane w mniejszych układach, takie jak te znajdujące się na bloku numerycznym. Mało tego, nie musisz się też obawiać złego współdziałania klawiszy pełny Anti-Ghosting poradzi sobie nawet z wciśnięciem wszystkich jednocześnie, a klawisz Windows zabezpieczysz przed przypadkowym wciśnięciem dzięki możliwości jego blokady. Wygoda na pierwszym miejscu!
Elegancki wygląd
Klawiatura Redragon INDRAH bez cienia wątpliwości może stać się kolejną ozdobą Twojego biurka. Elegancka konstrukcja nawet na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie bardzo wytrzymałej, a klawisze ze stylową i wyraźną podświetlaną czcionką skutecznie przyciągną wzrok niejednego zapalonego gracza.
Pełny układ
Jeśli klawiatura na dobre zadomawia się na Twoim biurku i nie potrzebuje cech mobilności, na pewno docenisz korzyści jakie daje w zamian. Całkowity rozmiar klawiatury Redragon INDRAH nie został celowo pomniejszony żadnym klawiszowym kompromisem, zapewniając przy tym maksimum funkcjonalności. Cecha ta staje się nieoceniona nie tylko w bardziej zaawansowanych tytułach, ale i podczas korzystania z oprogramowania m.in. biurowego. Wszystkie potrzebne klawisze zawsze w zasięgu dłoni!
Doskonale wyczuwalne przełączniki mechaniczne
Membrany z punktu widzenia graczy od dawna są już passé stąd zastosowane w klawiaturze Redragon INDRAH niebieskie przełączniki mechaniczne o wyraźnie odczuwalnym i słyszalnym kliku. Tak agresywna charakterystyka przełączników sprawi, że nie będziesz mieć najmniejszych wątpliwości co do aktywacji przycisku. Dzięki temu skutecznie zminimalizujesz przerwy między kolejnymi akcjami. Niezastąpione kiedy każda milisekunda się liczy!
Efektowne podświetlenie RGB
Ty też możesz mieć wkład w wygląd swojej klawiatury! Diody RGB wbudowane w klawiaturę umożliwią Ci wyświetlenie jednego ze zjawiskowych gotowych trybów podświetlenia, a także dostosowanie kolorów i jasności. Będzie widowiskowo nie tylko na ekranie, ale i pod Twoimi palcami!
Demontowalna podstawka pod nadgarstki
Chyba wszyscy znamy nieprzyjemne uczucie towarzyszące długiemu korzystaniu z klawiatury bez żadnego wsparcia dla nadgarstków. Z klawiaturą Redragon INDRAH to już przeszłość! Dokuczliwej róznicy między wysokością blatu a klawiszami pozbędziesz się dzięki dołączonej podstawce pod nadgarstki i tym samym unikniesz kontuzji związanych z ich nieprawidłowym ułożeniem. Jeśli jednak z jakiegoś powodu postanowisz zrezygnować z podstawki, bez problemu ją odczepisz.
Łączność USB
Zależy Ci na minimalnych opóźnieniach? Postaw na przewodową klawiaturę Redragon INDRAH! Przymocowany na stałe wytrzymały przewód USB o długości 1,8 m pozwoli na bezproblemowe użytkowanie sprzętu z dowolnym komputerem.
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Other features -
dimension depth - 260 mm
ean - 6950376750518
Eans - 6950376750518
guarantee - 24
guarantee_type - statutory
Mouse included - No
Dimensions -
dimension height - 50 mm
dimension width - 450 mm
dimension weight - 1480 g
Cable length - 1.8 m
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Keyboards
Color - Black
name - Redragon Indrah K555
Name - Redragon Indrah K555RGB-1
Power - USB 5V
ProducerCode - K555RGB-1
producer - Redragon
Producer - Redragon
Interface - USB
Connection - Wired
ShortDescription -
Type - Standard
vendpn - RED-K555RGB-1
50,21 €
Redragon K555
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas