Kingston Alloy Core RGB

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 245106 Preces kods: HX-KB5ME2-US
Pasūtāms 540 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
56,25 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Komplektā pele: Nav
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
  • Savienojuma veids: Ar vadu
  • Taustiņu izgaismojums: Ir
  • Taustiņu valoda: ENG
Visi parametri
Klaviatūras izmērs : Full size
Klaviatūras tips : Membrane
Komplektā pele Nav
Šis parametrs nosaka, vai klaviatūras komplektācijā ietilpst pele. Sīkāku informāciju par peles specifikāciju un pieslēgumu varat noskaidrot ražotāja mājas lapā, vai zvanot mūsu menedžeriem.
Krāsa Melna
Norādītā klaviatūras krāsa ir orientējoša un var mazliet atšķirties no reālās klaviatūras krāsas.
Makro taustiņi : Nav
Multimedia taustiņi : Ir
Pielietojums : Gaming
Pieslēgums USB vads
Klaviatūras pieslēgums datoram. Lielākajai daļai mūsdienu datoru ir pieejami USB un PS/2 porti klaviatūras pieslēgšanai. Visi datori, kam ir PS/2 ports, atblasta PS/2 klaviatūras. Pirms iegādāties klaviatūru ar USB porta pieslēgumu, noskaidrojiet, vai jūsu datoram ir USB klaviatūras atbalsts.
Savienojuma veids : Ar vadu
Slēdžu modelis : N/A
Slēdžu ražotājs : Nav norādīts
Slēdžu tips : N/A
Taustiņu izgaismojuma krāsa : RGB
Taustiņu izgaismojums : Ir
Taustiņu valoda ENG
Klaviatūras taustiņu valoda norāda, kāda šrifta burti ir uzzīmēti uz klaviatūras taustiņiem, kā arī, kādas papildvalodas. Taustiņu valodai apzīmētai ar ENG ir tikai latīņu burti, savukārt ENG/RU, vai LAT/RUS ir primāri latīņu burti, plus kirillicas šrifta burti. Pirms iegādāties klaviatūru, pārliecinieties, vai taustiņu valoda atbilst jūsu prasībām.
Peles
Papildus specifikācija
Apraksts -
EAN - 740617278880
Eans - 740617278880
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_47539_1.jpg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Klaviatūras
Kods - HX-KB5ME2-US
LargeDescHTML - HyperX Alloy Core RGBS HyperX Alloy Core RGB™, kam raksturīga HyperX izstarojošā gaismas josla un vienmērīgi, dinamiski RGB apgaismojuma efekti, ir ideāli piemērots spēlētājiem, kuri vēlas uzlabot savas tastatūras stilu un veiktspēju, neizšķērdējot naudu. Ar sešiem dažādiem apgaismojuma efektiem un trim spilgtuma līmeņiem tā līdzsvaro gan spožumu, gan budžetu. Izgatavota ar izturīgu, pastiprinātu plastmasas rāmi, Alloy Core RGB ir veidota, lai nodrošinātu stabilitāti un uzticamību spēlētājiem, kuri vēlas ilgmūžīgu tastatūru. Mīksti pieskāriena taustiņiem ir taustes sajūta, taču tie ir noregulēti tā, lai būtu klusi, un tiem ir arī spēļu klases funkcija pret spoku un taustiņu apgāšanās. Tā ir noturīga pret izliešanu, pārbaudīta, lai izturētu 120 ml šķidruma, tāpēc negadījumi ar dzērieniem nenozīmēs jūsu spēles pārtraukumu. Īpašās multivides vadības pogas un ātrdarbīgas piekļuves pogas apgaismojumam un spēles režīmam ļauj kontrolēt visu, kas ir jūsu rokai pa rokai. Tastatūras bloķēšana ļauj bloķēt tastatūru bez nepieciešamības visu sistēmu ieslēgt gaidīšanas režīmā. Alloy Core RGB ir stilīga, labi aprīkota un izturīga, padarot to par lielisku universālu multimediju tastatūru spēlētājiem.FunkcijasSignature gaismas josla un dinamiski RGB apgaismojuma efektiTurīgs, izturīgs, ciets rāmisTīri, atsaucīgi taustiņi ar anti-ghosting funkcionalitātiAtbrīvo pret noplūdi1Specializētas multivides vadības pogasIzgriezeniskas piekļuves pogas spilgtumam, apgaismojuma režīmiem un spēļu režīmamKlaviatūras bloķēšanas režīmsKlaviatūras galvenās funkcijasSignature gaismas josla ar vienmērīgiem, stilīgiem RGB efektiemStupīgs starojums, kas apvienots ar sešiem efektu iestatījumiem: Color Cycle, Spectrum Wave, Breathing, Solid, 5 Zones un Aurora.5. Zonu daudzkrāsu pielāgošanas opcijaPielāgojiet piecas tastatūras zonas ar paša izvēlētu krāsu.Klusi, atsaucīgi taustiņi ar pretaizsvīšanas funkcijuKomfortabli, klusi taustiņi ar taustes sajūtu.Izlējumu izturīga tastatūra ar izturīgu rāmiTestēts, lai izturētu līdz 120 ml šķidruma, un tam ir pastiprināts plastmasas rāmis.Tastatūras bloķēšanas režīmsBloķējiet tastatūru, nebloķējot savu sistēmu.
Nosaukums - Hyperx Alloy Core RGB
Nosaukums - HyperX Alloy Core RGB
ProducerCode - 4P4F5AA#ABA
Ražotājs - HyperX
ShortDescription -
Desc -
EAN - 740617278880
Eans - 740617278880
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_47539_1.jpg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Keyboards
Code - HX-KB5ME2-US
LargeDescHTML - HyperX Alloy Core RGBFeaturing HyperX’s signature radiant light bar and smooth, dynamic RGB lighting effects, the HyperX Alloy Core RGB™ is ideal for gamers looking to enhance their keyboard’s style and performance without breaking the bank. With six different lighting effects and three brightness levels, it balances both brilliance and budget. Crafted with a durable, reinforced plastic frame, the Alloy Core RGB was constructed for stability and reliability for gamers who want a keyboard that will last. The soft-touch keys have a tactile feel, yet are tuned to be quiet, and they also feature gaming-grade anti-ghosting functionality and key rollover. It’s spill resistant, tested to withstand 120ml of liquid, so beverage accidents won’t put an end to your game. The dedicated media controls and quick-access buttons for lighting and Game Mode place control right at your fingertips. Keyboard Lock allows you to lock your keyboard down without having to put your entire system on standby. The Alloy Core RGB is stylish, well-featured and durable, making it a great all-around multimedia keyboard for gamers.FeaturesSignature light bar and dynamic RGB lighting effectsDurable, solid frameQuiet, responsive keys with anti-ghosting functionalitySpill resistant1Dedicated media controlsQuick access buttons for brightness, lighting modes, and Game ModeKeyboard Lock ModeKey FeaturesSignature light bar with smooth, stylish RGB effectsStunning radiance paired with six effect presets; Color Cycle, Spectrum Wave, Breathing, Solid, 5 Zones, and Aurora.5 Zones multi-color customization optionCustomize five zones of the keyboard with the color of your choice.Quiet, responsive keys with anti-ghosting functionalityComfortable, quiet keys with a tactile feel.Spill resistant keyboard with a durable frameTested to resist up to 120ml of liquid and featuring a reinforced plastic frame.Keyboard lock modeLock your keyboard without having to lock your system. 
Name - Hyperx Alloy Core RGB
Name - HyperX Alloy Core RGB
ProducerCode - 4P4F5AA#ABA
Producer - HyperX
ShortDescription -
56,25 €
Kingston Alloy Core RGB
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas