Silicon Power Armor A80, 1TB, Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 118947 Preces kods: SP010TBPHDA80S3B
Noliktavā 24 gab.
Garantija: 3 gadi
84,18 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 04.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 1 TB
  • Barošanas veids: USB
Pamatinformācija
Apjoms 1 TB
Cietā diska apjoms ir datu ietilpības rādītājs. Jo vairāk gigabaitu, jo ietilpīgāks disks. Vienas DivX filmas vidējais apjoms ir 1.3Gb, viena Mp3 mūzikas faila apjoms 10Mb (1/100 no gigabaita). Izvēlieties jūsu vajadzībām atbilstoša apjoma cieto disku.
Krāsa : Zila
Svars (g) : 282
Pieslēgvietas un aprīkojums
Barošanas veids USB
Ārējais cietais disks ir elektroniska iekārta, kam ir noteiktas jauda un strāvas patēriņš. Izvēloties cieto disku jāņem vērā, vai tas tiks izmantots vietās, kur ir pieejama pastāvīga strāva (220V rozete, ārējais barošanas bloks), vai vietās, kur vienīgais barošanas avots ir portatīvā datora akumulators (USB, vai akumulatora barošana).
Izvēloties disku ar USB barošanu atcerieties, ka tas patērēs portatīvā datora akumulatora enerģiju, tādēļ akumulatora darbības laiks diska lietošanas brīdī krietni samazināsies.
USB 3.2

Cietā diska pieslēguma interfeiss ir savienojums ar datoru, tādēļ iegādājoties cieto disku pārliecinieties, ka jūsu datoram ir atbilstoša pieslēguma vieta, kas atbilst cietā diska interfeisam.

Ērta USB pieslēgšana nodrošina iespēju pieslēgt ārējo cieto disku praktiski jebkuram mūsdienu datoram un strādāt ar tajā saglabātajiem datiem, gan darbā, gan mājās.

Standarts USB 2.0 pieslēgums:

Tuvāko gadu laikā USB 2.0 aizstās jaunais USB 3.0 interfeiss:

Papildus specifikācija
Barošana - ar kopnes barošanu - USB
Barošana - ārējais barošanas adapteris - Nē
BrandPartCode - SP010TBPHDA80S3B
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Informācijas nesēji
Cietais disks - Barošanas avots - izmantojot USB kabeli
Cietais disks - barošanas avots - Izmantojot USB kabeli
Cietais disks - cietā diska ietilpība - 1 TB
Cietais disks - Citas funkcijas - Kabeļa turētājs
Cietais disks - Datu pārsūtīšanas ātrums - 5 Gb/s
Cietais disks - HDD izmērs - 2.5"
Cietais disks - ietilpība - 1 TB
Cietais disks - ietilpība - 1 TB
Cietais disks - Jauda - 1 TB
Cietais disks - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Cietais disks - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāka versija
Cietais disks - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Cietais disks - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Cietais disks - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
Cietais disks - Tips - HDD
Cietie diski - Barošanas avots - caur USB kabeli
Cietie diski - Citi - Kabeļa turētājs
Cietie diski - Datu pārraides ātrums - 5 Gb/s
Cietie diski - Ietilpība - 1 TB
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāks
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Cietie diski - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Citas funkcijas - Integrēts USB kabelis - Jā
Cits cietais disks - Cits - Kabeļa turētājs
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
description_et - Aplūkojiet fotogrāfiju sēriju Silicon Power Armor A80 "no iepakojuma" Photopoint blogā Cietais disks Armor A80 savienojas ar datoru par 70 % ātrāk nekā pašreizējais USB 2.0 standarts, izmantojot USB 3.2 Gen 1 saskarni. Tas ļauj pārvietot datus no diska uz datoru un otrādi ar vēl nebijušu ātrumu. Turklāt A80 ir ūdens, triecienu, spiediena un putekļu izturīgs. Armor A80 ir īpašs kabeļa savienotājs īsākiem USB kabeļiem, kas ļauj to ērti nēsāt kabatā. Komplektā ir iekļauts arī otrs, garāks USB kabelis. Korpuss atbilst IEC529 IPX7 ūdensizturības testam (iegremdēšana ūdenī 1 m dziļumā līdz 30 minūtēm) un pēc iegremdēšanas ir pilnībā darbspējīgs. Korpuss ir arī putekļu un spiediena izturīgs un gatavs negaidītiem gadījumiem, piemēram, lietum, ūdens šļakatām vai negadījumiem ar sulas glāzi. Armor A80 atbilst ASV MIL-STD-810F standartam (tranzīta kritiena tests), un to var bez problēmām nomest uz betona no augstuma līdz 122 cm. USB 3.2 Gen 1 standarts, saderīgs arī ar USB 2.0 saskarni Atbilst ASV standartam. ASV armijas kritiena testa standarts MIL-STD-810F (kritiens tranzītā), tostarp (1) brīvais kritiens uz betona vai cietas virsmas; (2) brīvais kritiens no noteikta augstuma (122 cm); (3) visiem 8 stūriem, 12 malām un 6 produkta virsmām jāiztur tests Atbilst IPX7 ūdensizturības testam (1 m dziļumā līdz 30 minūtēm) SP Widget bezmaksas programmatūra, nodrošina drošības un dublēšanas funkcijas.
description_lv - Ārējais cietais disks Armor A80 aprīkots ar īpaši ērtu konstrukciju kabeļa uzglabāšanai vēl labākam ierīces Plug-and-Play funkcionalitātes atbalstam. Armor A80 atbilst IEC529 IPX7 standarta ūdensizturības testa prasībām, proti, tas turpina darboties normālā režīmā pēc iegremdēšanas ūdenī līdz 1 metra dziļumam uz 30 minūtēm. Tāpat ierīce ir izturīga pret putekļiem, mehānisku slodzi un aizsargāta pret tādiem negaidītiem apstākļiem kā lietus, šķidrumu izšļakstīšanās vai nejauši kritieni (ASV militārais standarts MIL-STD-810F kritiena tests). Armor A80 izcilais lasīšanas/rakstīšanas ātrums apvienots ar jaunāko USB 3.0 interfeisu, kā arī ir atpakaļsaderīgs ar USB 2.0. Īpaši ātrā USB 3.0 tehnoloģija nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0 standartu. Tas ļauj lietotājiem ietaupīt tik vērtīgo laiku, pārsūtot liela izmēra datnes uz un no cietā diska. SuperSpeed USB 3.0 saderīgs un atpakaļsaderīgs ar USB 2.0 Liels datu pārraides ātrums līdz 5Gb/s Tehnoloģiski progresīva cietā diska iekšējā amortizācijas sistēma Atbilst ūdensizturības standarta IEC 529 IPX7 prasībām Atbilst ASV militārā standarta MIL-STD-810F Metode 516.5 Procedūra IV triecienizturības prasībām Izturīgs pret mehānisku slodzi un putekļu necaurlaidīgs Ērts risinājums kabeļa uzglabāšanai Vienkārša Plug-and-Play darbība – nav vajadzīgi papildus draiveri USB barošana – nav vajadzīgs ārējais adapteris SP Widget bezmaksas lejupielādējamā programmatūra piedāvā septiņas svarīgākās funkcijas jūsu Silicon Power pārnēsājamā diska datu dublēšanai un drošībai
description_lv - Ūdensizturīgs un militāri izturīgs pret triecienizturīgs pārnēsājamais cietais disks Žurnālista uzdevums ir stāstīt vienā pasaules pusē par to, kas notiek otrā. Mūsdienās mums visiem ir iespēja kaut ko ierakstīt un dalīties ar to ar pasauli. Miljoniem zinātkāru cilvēku šodien ceļo pa pasauli, meklē stāstus un saglabā atmiņas. Mēs visi stāstām stāstu, izmantojot savas digitālās atmiņas. Bet vai šie stāsti un atmiņas ir drošas? Ar Armor A80 jūs iegūstat drošību, izturību un ērtības. Mēs izveidojām šo ārējo cieto disku, lai nodrošinātu jums mieru bīstamā pasaulē. A80 ir paredzēts darbam, kas jums sagādā izaicinājumus, un piedzīvojumiem, kas jūs pārbauda. Kādas atmiņas jums ir jāaizsargā? Mani nekas nespēj satriekt Armor A80 ir izgatavots ar triecienizturīga silikagela slāni korpusa iekšpusē, kas nodrošina papildu vairogu un darbojas kā buferis pilnīgai aizsardzībai pret triecieniem. Lai pierādītu, ka tas patiešām darbojas, mēs ļāvām tam iziet ASV militāro MIL-STD-810F tranzīta kritiena testu. Un uzminiet, ko - tas to izturēja lieliski un joprojām darbojās nevainojami arī pēc tam, kad izdzīvoja kritienu no 3 metru augstuma. Lieki piebilst, ka saglabātie dati arī izdzīvoja! Pilnīgs pierādījums: Armor A85 piedāvā visaptverošu aizsardzību jūsu datiem. Tas ir IPX7 ūdensizturīgs, kas nozīmē, ka tas iztur 30 minūšu ilgu, patvaļīgu peldi līdz 1 m dziļā ūdenī. Tas ir arī 300 kg spiedienizturīgs un putekļizturīgs, lai pasargātu jūsu datus pat vissarežģītākajos dzīves piedzīvojumos. (Btw: 300 kg ir Kalifornijas jūras lauvas tēviņa vai liela tirdzniecības automāta vidējais svars...). Gudra kabeļa nēsāšanas funkcija Kur ir kabelis?! Nu, pateicoties inovatīvajai kabeļa nēsāšanas funkcijai, tas vienmēr ir pa rokai, kad tas nepieciešams, bet neredzams un nav redzams, kad tas nav nepieciešams. Diezgan glīti! Laiks ir dārgs - netērējiet to veltīgi SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 (USB 3.1 Gen 1 un USB 3.0) saskarne nodrošina izcilu lasīšanas/rakstīšanas ātrumu. Tas ietaupa jūsu dārgo laiku, rediģējot vai uzglabājot lielus failus, tostarp grafikas un HD video.
description_ru - Cietais disks Armor A80 ir izturīgs pret putekļiem, ūdeni un triecieniem, un tagad nodrošina 10 × ātrāku datu pārsūtīšanu. Tas ir ērts un viegli transportējams un lietojams, pateicoties īsajam USB kabeļa stiprinājumam korpusa sānos. Lai sasniegtu lielāku ātrumu, datorā jābūt USB 3.0 kartei. Photopoint Blog - Silicon Power Armor A80 Ūdensizturīgs, putekļu un vibrāciju izturīgs Armor A80 izturēja IEC529 IPX7 ūdens testu, kurā disks tika ievietots zem ūdens uz 30 minūtēm, kā rezultātā Armor A80 darbojās kā parasti. Disks ir aizsargāts pret putekļiem un ir gatavs negaidītiem apstākļiem, piemēram, lietum, šķidruma noplūdēm un pilieniem. Armor 80 triecienizturība atbilst Amerikas Savienoto Valstu militārajam standartam MIL-STD-810F 516.5 procedūra IV (kritiena tests). Armor A80 ir pārbaudīts šādās kategorijās: (1) kritiens uz cietas virsmas; (2) ar testa iekārtu, brīvi krītot no 122 cm augstuma; (3) kritiens uz 26 veidu virsmām (8 leņķveida, 12 rievotas, 6 galvenās). Īpaši liels ātrums Pateicoties jaunajam USB 3.0 interfeisam, Armor A80 nodrošina lielu lasīšanas/rakstīšanas ātrumu, vienlaikus atbalstot arī USB 2.0. USB 3.0 saskarnei ir 5 Gb/s joslas platums, kas ir 10 reizes ātrāks nekā USB 2.0. A80 ļauj lietotājiem ietaupīt laiku, kopējot datus uz cietajiem diskiem un no tiem. Papildu ērtībām transportēšanas laikā Armor A80 ir aprīkots ar īpašiem klipšiem, kas ļauj lietotājiem viegli un ātri piestiprināt datu kabeli pie korpusa sāniem. SP Widget drošības un dublēšanas programmatūra Sinhronizēt un dublēt mapi "Mani dokumenti" Sinhronizēt un dublēt citas mapes Sinhronizēt un dublēt "Outlook/Outlook express" Kopēt un šifrēt datus uz USB atslēgas Lejupielādējiet Symantec Norton Internet security 60 dienu izmēģinājuma versiju bez maksas Sinhronizēt un dublēt mapi "Izlase" Bloķēt datoru pēc paroles un laika.
description_short_en - Ārējais cietais disks ar ietilpību 1 TB USB 3.2 Gen 1 saskarne Triecienizturīgs, putekļu un ūdensnecaurlaidīgs korpuss Inovatīva kabeļa nēsāšanas funkcija Ērts LED indikators
description_short_et - 1 TB ārējais cietais disks USB 3.2 Gen 1 savienojums Triecienizturīgs, putekļu un ūdensnecaurlaidīgs korpuss Ērta kabeļa pievienošana LED indikators
description_short_lv - Triecienu, putekļu un mitruma izturīgs ārējais cietais disks Augsta ietilpība: 1 TB USB 3.0 standarts, savietojams arī ar USB 2.0 5 Gb/s datu pārraides ātrums Parocīgs kabeļa turētājs
description_short_ru - Ūdens, putekļu un triecienizturīgs korpuss Cietais diska ietilpība 1 TB USB 3.0 standarts, atbalsta USB 2.0 Ātra datu pārsūtīšana 5 Gb/s. Ērta kabeļa pievienošana
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 55 °C
feature_group_et - Ārējie cietie diski
feature_group_ln - Ārējie cietie diski
feature_group_lv - Ārējie cietie diski
feature_group_ru - Ārējie cietie diski
Funkcijas - Aizsardzības funkcijas - Izturīgs pret triecieniem, izturīgs pret vibrāciju, ūdensizturīgs
Funkcijas - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Funkcijas - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional, Windows 7 Starter, Windows 7 Ultimate, Windows Vista Business, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Ultimate, Windows XP Home, Windows XP Professional.
Funkcijas - Drošības algoritmi - 256 bitu AES
Funkcijas - Korpusa materiāls - Metāls, plastmasa
Funkcijas - LED indikatori - Jā
Funkcijas - Plug and Play - Jā
Funkcijas - Produkta krāsa - Zilais
Funkcijas - Sertifikācija - CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC/RCM
GarantijaInformācija - 3 gadi
GTIN - 0886576005355
GTIN - 886576005355
GTIN - 4712702622393
GTIN - 7123290471701
HDD - barošanas avots - caur USB
HDD - Citas īpašības - Kabeļu ligzdas
HDD - Datu pārsūtīšanas ātrums - 5 Gb/s
HDD - Datu pārsūtīšanas ātrums - 5 Gb/s
HDD - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
HDD - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāka versija
HDD - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Saderīgās operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
HDD - Saderīgās operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāka versija
HDD - Saderīgās operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
Iepakojuma dati - iekļauti kabeļi - USB
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 18,1
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 18.1
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 18.1
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 18.1
Izmēri un svars - Garums (mm) - 139,5
Izmēri un svars - Garums (mm) - 139,5
Izmēri un svars - garums (mm) - 139,5
Izmēri un svars - garums (mm) - 139.5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 94
Izmēri un svars - Platums (mm) - 94
Izmēri un svars - Platums (mm) - 94
Izmēri un svars - Platums (mm) - 94
Izmēri un svars - Svars (g) - 282
Izmēri un svars - Svars (g) - 282
Izmēri un svars - Svars (g) - 282
Jauda - kopnes jauda - 5 V
Kategorija - Ārējie cietie diski
LongDesc - Vandensizturīgs un militāra līmeņa triecienizturīgs pārnēsājamais cietais disksNīko nevar mani satriektAmmor A80 ir izgatavots ar triecienizturīga silikagela slāni korpusa iekšpusē, kas nodrošina papildu aizsardzību un darbojas kā buferis, lai nodrošinātu pilnīgu aizsardzību pret triecieniem. Lai pierādītu, ka tas patiešām darbojas, mēs ļāvām tam iziet ASV militāro MIL-STD-810F tranzīta kritiena testu. Un uzminiet, ko - tas to izturēja lieliski un joprojām darbojās nevainojami arī pēc tam, kad izdzīvoja kritienu no 3 metru augstuma. Lieki piebilst, ka saglabātie dati arī izdzīvoja!Pilnīgs pierādījums: Ūdens, spiediena, vibrācijas un putekļu izturīgsAmmor A85 piedāvā visaptverošu datu aizsardzību. Tas ir IPX7 ūdensizturīgs, kas nozīmē, ka tas iztur līdz 30 minūtēm ilgas piespiedu peldes līdz pat 1 m dziļā ūdenī. Tas ir arī 300 kg spiedienizturīgs un putekļizturīgs, lai pasargātu jūsu datus pat vissarežģītākajos dzīves piedzīvojumos. (Btw: 300 kg ir Kalifornijas jūras lauvas tēviņa vai liela tirdzniecības automāta vidējais svars...)Atjautīga kabeļa nēsāšanas funkcijaKur ir kabelis?! Nu, pateicoties inovatīvajai kabeļa nēsāšanas funkcijai, tas vienmēr ir pa rokai, kad tas ir nepieciešams, bet neredzams un netraucē, kad tas nav nepieciešams. Diezgan glīti!Laiks ir dārgs - netērējiet to veltīgiSuperSpeed USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) saskarne nodrošina izcilu lasīšanas/rakstīšanas ātrumu. Tas ietaupa jūsu dārgo laiku, rediģējot vai uzglabājot lielus failus, tostarp grafikas un HD video.
LongProductName - Armor A80, 1TB, USB 3.1 Gen 1, zils
LongSummaryDescription - Silicon Power Armor A80. Cietā diska ietilpība: 1 TB, cietā diska izmērs: 2,5". USB versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Produkta krāsa: zila
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84717050
Mērījumi un svars - Svars (g) - 282
name_et - Silicon Power ārējais cietais disks 1TB Armor A80, zils
Nosaukums - Silicon Power Armor A80 ārējais cietais disks 1 TB Blue
nosaukums_lv - Silicon Power ārējais cietais disks 1TB Armor A80, zils
nosaukums_lv - Silicon Power ārējais cietais disks 1TB Armor A80, zils
nosaukums_ru - Silicon Power 1TB Armor A80, zils
Pieslēgvietas un saskarnes - Maksimālais datu pārsūtīšanas ātrums - 5000 Mbit/s
Produkta nosaukums - Bruņas A80
ražotāja_kods - SP010TBPHDA80S3B
Savienojamības porti un saskarnes - Thunderbolt tehnoloģija - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - A tipa USB
Savienojamības porti un saskarnes - USB versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi - Nē
ShortSummaryDescription - Silicon Power Armor A80, 1 TB, 2,5", 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), zils
Svars un izmēri - Augstums - 139.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 18.1 mm
Svars un izmēri - Platums - 94 mm
svītrkods - 4712702622393
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-59
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX7
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IPX7
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Zila
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsu - Zilais
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IPX7
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IPX7
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Virsbūves materiāls - Plastmasa
Zīmols - Silicon Power
zīmols - Silicon Power
Power - Bus powered - USB
Power - External power adapter - No
BrandPartCode - SP010TBPHDA80S3B
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
Kõvaketas - Toide - USB kaabli kaudu
HDD - Питание - Через кабель USB
Hard drive - HDD capacity - 1 TB
Kõvaketas - Muud omadused - Kaablihoidik
Kõvaketas - Andmeedastuskiirus - 5 Gb/s
Hard drive - HDD size - 2.5"
HDD - Capacity - 1 TB
HDD - Емкость - 1 TB
Kõvaketas - Maht - 1 TB
Kõvaketas - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Kõvaketas - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.5 või uuem
Kõvaketas - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Connectivity - USB 3.2 Gen 1
Kõvaketas - Ühendused - USB 3.2 Gen 1
Hard drive - Type - HDD
Cietie diski - Barošanas avots - caur USB kabeli
Cietie diski - Citi - Kabeļa turētājs
Cietie diski - Datu pārraides ātrums - 5 Gb/s
Cietie diski - Ietilpība - 1 TB
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāks
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Cietie diski - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Other features - Integrated USB cable - Yes
HDD - Другое - Держатель кабеля
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 70 °C
description_et - Vaata Silicon Power Armor A80 "karbist välja" fotoseeriat Photopointi ajaveebis Armor A80 kõvaketas ühendub arvutiga senisest USB 2.0 standardist 70% kiiremini USB 3.2 Gen 1 liidese abil. Tänu sellele liiguvad andmed kettalt arvutisse ja vastupidi enneolematu kiirusega. Lisaks on A80 vee- põrutus- surve- ja tolmukindel. Armor A80 Korpuses on spetsiaalne kaablipeidik lühema USB kaabli jaoks - nii on kõvaketast mugav kasvõi taskus transportida. Kettaga on kaasas ka teine, pikem USB kaabel. Korpus vastab IEC529 IPX7 veekindluse testile (1 m sügavuses vees kuni 30 minutit) ning on pärast vees viibimist täiesti töövalmis. Korpus on ka tolmu ja muljumiskindel ning valmis erinevateks ootamatusteks nagu vihmasadu, veepritsmed või õnnetused mahlaklaasiga. Armor A80 vastab US MIL-STD-810F standardile (transit drop test) ning võib probleemivabalt langeda kasvõi betoonile kuni 122 cm kõrguselt. USB 3.2 Gen 1 standard, ühildub ka USB 2.0 liidesega Vastab U.S. armee kukkumistesti standardile MIL-STD-810F (kukkumine teisaldamise käigus), sealhulgas 1) vaba kukkumine betoonile või kõvale pinnale; (2) vaba kukkumine määratud kõrguselt (122cm); (3) toote 8 nurka, 12 külge ja 6 pinda peavad kõik testile vastama Vastab IPX7 veekindluse testile (1m sügavusel kuni 30 minutit) SP Widget tasuta tarkvara, pakub turvalisuse ja varukoopiate tegemise funktsioone
description_lv - Ārējais cietais disks Armor A80 aprīkots ar īpaši ērtu konstrukciju kabeļa uzglabāšanai vēl labākam ierīces Plug-and-Play funkcionalitātes atbalstam.
Armor A80 atbilst IEC529 IPX7 standarta ūdensizturības testa prasībām, proti, tas turpina darboties normālā režīmā pēc iegremdēšanas ūdenī līdz 1 metra dziļumam uz 30 minūtēm. Tāpat ierīce ir izturīga pret putekļiem, mehānisku slodzi un aizsargāta pret tādiem negaidītiem apstākļiem kā lietus, šķidrumu izšļakstīšanās vai nejauši kritieni (ASV militārais standarts MIL-STD-810F kritiena tests). Armor A80 izcilais lasīšanas/rakstīšanas ātrums apvienots ar jaunāko USB 3.0 interfeisu, kā arī ir atpakaļsaderīgs ar USB 2.0. Īpaši ātrā USB 3.0 tehnoloģija nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0 standartu. Tas ļauj lietotājiem ietaupīt tik vērtīgo laiku, pārsūtot liela izmēra datnes uz un no cietā diska. SuperSpeed USB 3.0 saderīgs un atpakaļsaderīgs ar USB 2.0 Liels datu pārraides ātrums līdz 5Gb/s Tehnoloģiski progresīva cietā diska iekšējā amortizācijas sistēma Atbilst ūdensizturības standarta IEC 529 IPX7 prasībām Atbilst ASV militārā standarta MIL-STD-810F Metode 516.5 Procedūra IV triecienizturības prasībām Izturīgs pret mehānisku slodzi un putekļu necaurlaidīgs Ērts risinājums kabeļa uzglabāšanai Vienkārša Plug-and-Play darbība – nav vajadzīgi papildus draiveri USB barošana – nav vajadzīgs ārējais adapteris SP Widget bezmaksas lejupielādējamā programmatūra piedāvā septiņas svarīgākās funkcijas jūsu Silicon Power pārnēsājamā diska datu dublēšanai un drošībai
description_en - Waterproof and Military- Grade Shockproof Portable Hard Drive
A journalist’s job is to tell one side of the world what happens on the other.
Nowadays, we all have the power to record something and share it with the world.
Millions of curious people are traveling the world today, looking for stories, and saving memories. We’re all telling a story through our digital memories. But are these stories and memories secure?
With the Armor A80, you get security, toughness, and convenience. We built this external hard drive to give you peace of mind in a dangerous world. The A80 is for work that challenges you, adventures that test you.
What memories do you need protected? Nothing Can Shock Me
The Armor A80 is made with a layer of shock-resistant silica gel inside its housing that adds an extra shield and acts as a bumper for full shock protection. To prove that it really works, we let it undergo the US military MIL-STD-810F transit drop test. And guess what - it passed brilliantly and still functioned perfectly after surviving falls from heights of 3 meters. Needless to say, that the stored data survived as well! Full Proof: Water-, Pressure-, Vibration- & Dustproof
The Armor A85 offers an all-round protection package for your data. It's IPX7 waterproof which means that it survives involuntary baths of up to 30 minutes in up to 1m deep water. It's also 300kg pressure-proof and dustproof to keep you data safe during even the toughest life adventures. (Btw: 300kg the average weight of a male Californian sea lion or a large vending machine...) Clever Cable-Carry Function
Where's the cable?! Well, thanks to the innovative cable-carry function, it's always at hand when needed, but invisible and out of the way when not. Pretty neat! Time is Precious - Don't Waste It
The SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 (USB 3.1 Gen 1 & USB 3.0) interface delivers outstanding read/write speeds. It saves you precious time while editing or storing large files including graphics and HD videos.
description_ru - Пыле- и водозащищенный, удароустойчивый жесткий диск Armor A80 позволяет теперь передавать данные в в 10× раз быстрее. Его удобно и легко транспортировать и использовать благодаря креплению для короткого кабеля USB с боковой стороны корпуса. Для достижения более высоких скоростей в компьютере должна быть карта USB 3.0. Блог Photopoint - жесткий диск Silicon Power Armor A80 Водо- и пыленепроницаемость, устойчивость к вибрации
Armor А80 прошел водонепроницаемый тест в соответствии со стандартами IEC529 IPX7, во время которого диск был помещен под воду на 30 минут, в результате Armor А80 работал в нормальном режиме. Диск защищен от пыли и готов к таким непредвиденным ситуациям, как дождь, попадание жидкости или падение. Ударостойкость
Armor 80 соответствует военному стандарту США - MIL-STD-810F 516.5 процедура IV (тест на падение). Armor A80 был протестирован по категориям: (1) падение на твердую поверхность;
(2) при помощи тестовой машины, в свободном падении с высоты 122 см;
(3) падение на 26 видов поверхностей (8 угловых, 12 ребристых, 6 основных). Ультра быстрая скорость
Благодаря новому интерфейсу USB 3.0 Armor A80 демонстрирует высокую скорость чтения / записи, при этом устройство также поддерживает интерфейс USB 2.0. Интерфейс USB 3.0 характеризуется пропускной способностью в 5 Гбит/сек, что в 10 раз быстрее, чем у интерфейса USB 2.0. А80 позволяет пользователям сократить время при копировании данных с и на жесткий диск. Повышенное удобство при транспортировке
Armor A80 оснащен специальными зажимами, позволяющими легким и быстрым движением закрепить кабель передачи данных вдоль боковой части корпуса. ПО SP Widget для безопасности и backup Синхронизация и Резервное копирование «Мои Документы» Синхронизация и Резервное копирование других папок Синхронизация и Резервное копирование «Outlook/Outlook express» Копирование и шифрование данных на USB носитель Загрузка 60-дневной пробной версии Symantec Norton Internet security бесплатно Синхронизация и Резервное копирование папки «Избранное» Блокирование компьютера паролем и по времени
description_short_en - External hard disk with capacity of 1 TB USB 3.2 Gen 1 interface Shock-, dust- and waterproof enclosure Innovative cable-carry function Handy LED indicator
description_short_et - 1 TB väline kõvaketas USB 3.2 Gen 1 ühendus Põrutus-, tolmu- ja veekindel korpus Mugav kaablikinnitus LED-indikaator
description_short_lv - Triecienu, putekļu un mitruma izturīgs ārējais cietais disks Augsta ietilpība: 1 TB USB 3.0 standarts, savietojams arī ar USB 2.0 5 Gb/s datu pārraides ātrums Parocīgs kabeļa turētājs
description_short_ru - Водо-, пыле-, удароустойчивый корпус Жесткий диск емкостью 1 TB USB 3.0 стандарт, поддержка USB 2.0 Быстрая передача данных 5 Гб/сек Удобное крепление кабеля
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 55 °C
feature_group_et - Välised kõvakettad
feature_group_en - External HDDs
feature_group_lv - Ārējie cietie diski
feature_group_ru - Внешние жесткие диски
Features - Protection features - Shock resistant, Vibration proof, Waterproof
Features - Linux operating systems supported - Yes
Features - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Features - Windows operating systems supported - Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Starter, Windows 7 Ultimate, Windows Vista Business, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Ultimate, Windows XP Home, Windows XP Professional
Features - Security algorithms - 256-bit AES
Features - Housing material - Metal, Plastic
Features - LED indicators - Yes
Features - Plug and Play - Yes
Features - Product colour - Blue
Features - Certification - CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC/RCM
WarrantyInfo - 3 years
GTIN - 0886576005355
GTIN - 886576005355
GTIN - 4712702622393
GTIN - 7123290471701
HDD - Power source - via USB
HDD - Other properties - Cable slots
HDD - Data transfer speed - 5 Gb/s
HDD - Скорость передачи данных - 5 Gb/s
HDD - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
HDD - Suitable operating systems - Mac OS 10.5 or newer
HDD - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
HDD - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.5 или новее
HDD - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Соединения - USB 3.2 Gen 1
Packaging data - Cables included - USB
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 18,1
Dimensions & weight - Depth (mm) - 18.1
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 18.1
Размеры и вес - Глубина (мм) - 18.1
Размеры и вес - Длина (мм) - 139,5
Izmēri un svars - Garums (mm) - 139,5
Mõõtmed & kaal - Pikkus (mm) - 139,5
Dimensions & weight - Length (mm) - 139.5
Dimensions & weight - Width (mm) - 94
Izmēri un svars - Platums (mm) - 94
Размеры и вес - Ширина (мм) - 94
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 94
Dimensions & weight - Weight (g) - 282
Izmēri un svars - Svars (g) - 282
Размеры и вес - Вес (г) - 282
Power - Bus power - 5 V
Category - External Hard Drives
LongDesc - Waterproof and Military- Grade Shockproof Portable Hard DriveNothing Can Shock MeThe Armor A80 is made with a layer of shock-resistant silica gel inside its housing that adds an extra shield and acts as a bumper for full shock protection. To prove that it really works, we let it undergo the US military MIL-STD-810F transit drop test. And guess what - it passed brilliantly and still functioned perfectly after surviving falls from heights of 3 meters. Needless to say, that the stored data survived as well!Full Proof: Water-, Pressure-, Vibration- & DustproofThe Armor A85 offers an all-round protection package for your data. It’s IPX7 waterproof which means that it survives involuntary baths of up to 30 minutes in up to 1m deep water. It’s also 300kg pressure-proof and dustproof to keep you data safe during even the toughest life adventures. (Btw: 300kg the average weight of a male Californian sea lion or a large vending machine...)Clever Cable-Carry FunctionWhere's the cable?! Well, thanks to the innovative cable-carry function, it's always at hand when needed, but invisible and out of the way when not. Pretty neat!Time is Precious - Don't Waste ItThe SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) interface delivers outstanding read/write speeds. It saves you precious time while editing or storing large files including graphics and HD videos.
LongProductName - Armor A80, 1TB, USB 3.1 Gen 1, Blue
LongSummaryDescription - Silicon Power Armor A80. HDD capacity: 1 TB, HDD size: 2.5". USB version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Product colour: Blue
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717050
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 282
name_et - Silicon Power väline kõvaketas 1TB Armor A80, sinine
Title - Silicon Power Armor A80 external hard drive 1 TB Blue
name_en - Silicon Power external hard drive 1TB Armor A80, blue
name_lv - Silicon Power ārējais cietais disks 1TB Armor A80, zils
name_ru - Silicon Power 1TB Armor A80, синий
Ports & interfaces - Maximum data transfer rate - 5000 Mbit/s
ProductName - Armor A80
manufacturer_code - SP010TBPHDA80S3B
Ports & interfaces - Thunderbolt technology - No
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-A
Ports & interfaces - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - Wi-Fi - No
ShortSummaryDescription - Silicon Power Armor A80, 1 TB, 2.5", 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Blue
Weight & dimensions - Height - 139.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 18.1 mm
Weight & dimensions - Width - 94 mm
barcode - 4712702622393
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-59
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX7
General - Operating temperature - 5 – 55 °C
Üldine - Töötemperatuur - 5 – 55 °C
Общее - Рабочая температура - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX7
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Zila
Üldine - Värvus - Sinine
Общее - Цвет - Синий
General - Color - Blue
General - Weather sealing - IPX7
Общее - Погодная устойчивость - IPX7
Üldine - Korpuse materjal - Plastik
Общее - Материал корпуса - Пластик
General - Storage temperature - -40 – 70 °C
Üldine - Säilitustemperatuur - -40 – 70 °C
Общее - Температура хранения - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
General - Body material - Plastic
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
84,18 €
Silicon Power Armor A80, 1TB, Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas