Silicon Power Armor A30, 1TB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 118945 Preces kods: SP010TBPHDA30S3K
Noliktavā 10 gab.
Garantija: 3 gadi
70,94 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 1 TB
  • Barošanas veids: USB
Pamatinformācija
Apjoms 1 TB
Cietā diska apjoms ir datu ietilpības rādītājs. Jo vairāk gigabaitu, jo ietilpīgāks disks. Vienas DivX filmas vidējais apjoms ir 1.3Gb, viena Mp3 mūzikas faila apjoms 10Mb (1/100 no gigabaita). Izvēlieties jūsu vajadzībām atbilstoša apjoma cieto disku.
Krāsa : Melna
Svars (g) : 181
Pieslēgvietas un aprīkojums
Barošanas veids USB
Ārējais cietais disks ir elektroniska iekārta, kam ir noteiktas jauda un strāvas patēriņš. Izvēloties cieto disku jāņem vērā, vai tas tiks izmantots vietās, kur ir pieejama pastāvīga strāva (220V rozete, ārējais barošanas bloks), vai vietās, kur vienīgais barošanas avots ir portatīvā datora akumulators (USB, vai akumulatora barošana).
Izvēloties disku ar USB barošanu atcerieties, ka tas patērēs portatīvā datora akumulatora enerģiju, tādēļ akumulatora darbības laiks diska lietošanas brīdī krietni samazināsies.
USB 3.2

Cietā diska pieslēguma interfeiss ir savienojums ar datoru, tādēļ iegādājoties cieto disku pārliecinieties, ka jūsu datoram ir atbilstoša pieslēguma vieta, kas atbilst cietā diska interfeisam.

Ērta USB pieslēgšana nodrošina iespēju pieslēgt ārējo cieto disku praktiski jebkuram mūsdienu datoram un strādāt ar tajā saglabātajiem datiem, gan darbā, gan mājās.

Standarts USB 2.0 pieslēgums:

Tuvāko gadu laikā USB 2.0 aizstās jaunais USB 3.0 interfeiss:

Papildus specifikācija
Apraksts - Armor A30 izspūrušie silīcija dioksīda gēli, kas simetriski iebūvēti ārējā korpusā, pārveidojas par ārējām atverēm kabeļa uzglabāšanai un aptinumam ap korpusu. Šī izcilā konstrukcija piedāvā ideālu glabāšanas risinājumu un praktiskumu. Armor A30 sastāv no triecienizturīga silīcija dioksīda gela, kas veidots no iekšējās struktūras uz ārpusi, pievienojot papildu vairogu, lai izturētu saspiešanu un triecienus. Turklāt Armor A30 ir izturējis testu atbilstoši stingrajiem ASV militārajiem MIL-STD-810G (tranzīta kritiena tests) standartiem, nodrošinot lietotājiem pilnīgu aizsardzību vissmagākajos apstākļos. http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?currlang=utf8&main=19&sub=58&pro=209&type=vi#a_1.
augstums - 2.9
Augstums - 18.6 mm
Barošana - ar kopnes barošanu - USB
Barošana > USB barošana - Jā
BrandPartCode - SP010TBPHDA30S3K
Bruto svars - 0.23 kg
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Informācijas nesēji
Cietais disks - Barošanas avots - izmantojot USB kabeli
Cietais disks - barošanas avots - Izmantojot USB kabeli
Cietais disks - cietā diska ietilpība - 1 TB
Cietais disks - Citas funkcijas - Kabeļa turētājs
Cietais disks - HDD izmērs - 2.5"
Cietais disks - ietilpība - 1 TB
Cietais disks - ietilpība - 1 TB
Cietais disks - Jauda - 1 TB
Cietais disks - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Cietais disks - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāka versija
Cietais disks - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Cietais disks - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Cietais disks - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
Cietais disks - Tips - HDD
Cietais disks > Cietā diska ietilpība - 1000 GB
Cietais disks > Cietā diska interfeiss - USB 3.0 (3.1 Gen 1)
Cietais disks > Cietā diska izmērs - 2.5 "
Cietie diski - Barošanas avots - caur USB kabeli
Cietie diski - Citi - Kabeļa turētājs
Cietie diski - Ietilpība - 1 TB
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāks
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Cietie diski - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Cietā diska ietilpība - 1 TB
Citas funkcijas - - Barošanas avotsDC 5V (barošana caur USB) - Darba temperatūra5~ 55 - Uzglabāšanas temperatūra-40~ 70 - Atbalstītās operētājsistēmasWindows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 , Linux 2.6.31 vai jaunāka versija, Mac OS 10.5 vai jaunāka versija (pašlaik tiek atbalstīta tikai USB 2.0) - Komplektā ietilpst: USB kabelis - SP Widget bezmaksas lejupielādējama programmatūra, kas nodrošina 7 galvenās dublēšanas un drošības funkcijas - Standarta atbilstībaUSB 3.0 / 2.0
Citas funkcijas - Izejas spriegums - 5 V
Citas funkcijas > Izmēri (WxDxH) - 87.5 x 134 x 18.6 mm mm
Citas funkcijas > Krāsa - Black
Citas funkcijas > Īpašās funkcijas - - SuperSpeed USB 3.0 saderīgs ar USB 2.0 un savietojams ar USB 2.0- Atbilst ASV militārajiem kritiena testa standartiem MIL-STD 810G metode 516.6 IV procedūra (tranzīta kritiena tests), tostarp īpaša augstuma brīva kritiena tests (122 cm)- Kabeļa pārnēsāšanas konstrukcija- Uzlabota iekšējā cietā diska balstiekārtas sistēma- Viegli pieslēgt un lietot - nav nepieciešams ārējais adapteris- SP Widget bezmaksas lejupielādējama programmatūra, kas nodrošina 7 galvenās dublēšanas un drošības funkcijas
Cits cietais disks - Cits - Kabeļa turētājs
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
Darba apstākļi > Darba temperatūra (T-T) - 5 - 55 °C
Darba apstākļi > Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
Darbības rādītāji > Datu pārsūtīšanas ātrums - 5000 Mbit/s
Darbības rādītāji > Savienojamības tehnoloģija - Wired
description_et - Armor A30 triecienizturīgais un pret skrāpējumiem izturīgais korpuss ir izgatavots no triecienizturīga silikagela materiāla gan no iekšpuses, gan ārpuses, kas nodrošina izcilu izturību pret triecieniem. Turklāt Silicon Power A30 cietais disks atbilst MIL-STD-810G (pret kritieniem) standartiem - ierīce var izturēt lielu ļaunprātīgu izmantošanu. Korpuss ir izstrādāts arī tā, lai tas būtu izturīgs pret skrāpējumiem - ikdienas lietošanā ierīce nekļūs par skrāpējumu magnētu. Ērta kabeļa glabāšana Armor A30 korpusā ir vietas USB kabeļa piestiprināšanai, kas ļauj kabeli novietot ap ierīci transportēšanas laikā. Ģeniāls dizains, kas nodrošina ērtu ikdienas pārnēsāšanu un lietošanu. Īpaši ātrdarbīgs USB 3.2 Gen 1 Ar īpaši ātrdarbīgu USB 3.2 Gen 1 savienojumu Armor A30 nodrošina lielu lasīšanas un rakstīšanas ātrumu. Tas ietaupa jūsu laiku, ja bieži kopējat lielus failus. SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 savienojums, saderīgs arī ar USB 2.0 Triecienizturīgs un pret skrāpējumiem izturīgs dizains, kas iztur kritienus un triecienus Atbilst MIL-STD 810G Method 516.6 Procedūra IV standartam Ērts kabeļa nēsāšanas dizains Silicon Power Widget programmatūras lejupielāde no ražotāja tīmekļa vietnes.
description_lv - Militārās klases aizsardzība pret triecieniem Ārējā cietā diska Armor A30 korpuss viscaur veidots no triecienizturīga silikagela, kas piešķir tam papildus aizsardzību pret kritieniem un triecieniem. Turklāt Armor A30 atbilst striktajām ASV militārā standarta MIL-STD-810G (kritiena tests) prasībām, nodrošinot lietotājiem pilna spektra aizsardzību pat ekstremālos apstākļos. Heksagonālas formas raksts noturībai pret skrāpējumiem Armor A30 virsmu klāj īpašs heksagonālas formas raksts, kas padara tā korpusu ikdienas lietošanā noturīgāku pret jebkādiem skrāpējumiem un pirkstu nospiedumiem. Ērts risinājums kabeļa uzglabāšanai Armor A30 silikagela izcilņi, kas simetriski izvietoti visapkārt korpusam, veido stiprinājuma vietas kabelim, ļaujot to aptīt un nofiksēt ap ierīci. Šāda izcila konstrukcija nodrošina ērtu kabeļa uzglabāšanas risinājumu un ikdienas lietošanas praktiskumu. Īpaši ātra datu pārraide Armor A30 izcilais lasīšanas/rakstīšanas ātrums apvienojumā ar jaunāko USB 3.2 interfeisu nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0 standartu. Tas ļauj lietotājiem ietaupīt tik vērtīgo laiku, it īpaši pārsūtot liela izmēra failus uz un no cietā diska. SuperSpeed USB 3.2 saderīgs un atpakaļsaderīgs ar USB 2.0 Atbilst ASV militārā standarta MIL-STD-810G Metode 516.6 Procedūra IV triecienizturības prasībām, t.sk. brīvā kritiena tests no 122 cm augstuma Ērts risinājums kabeļa uzglabāšanai Tehnoloģiski progresīva cietā diska iekšējā amortizācijas sistēma Vienkārša pieslēgšana un lietošana, nav vajadzīgs ārējais adapteris SP Widget bezmaksas lejupielādējama programmatūra, kas nodrošina 7 svarīgākās rezerves kopēšanas un drošības funkcijas
description_lv - Militārās klases triecienizturīgais aizsargapvalks A30 sastāv no triecienizturīga silikagela, kas veidots no iekšējās struktūras līdz ārējai, pievienojot papildu vairogu, lai izturētu saspiešanu un triecienus. Turklāt Armor A30 ir izturējis testu atbilstoši stingrajiem ASV militārajiem MIL-STD-810G (tranzīta kritiena tests) standartiem, nodrošinot lietotājiem pilnu aizsardzību vissmagākajos apstākļos. Sešstūrains raksts, kas nodrošina izturību pret skrāpējumiem Armor A30 virsmai ir izcils sešstūrains raksts, kas padara A30 izturīgāku pret skrāpējumiem vai nobrāzumiem, lietojot to ikdienā. Kabeļu aptīšanas dizains Armor A30 izspiestais silīcija dioksīda gēls, kas simetriski iebūvēts uz ārējā korpusa, pārveidojas par ārējām atverēm kabeļu uzglabāšanai un aptīšanai ap korpusu. Šis lieliskais dizains piedāvā ideālu glabāšanas risinājumu un praktiskumu. Īpaši ātrdarbīgs USB 3.2 Gen 1: rediģējiet, pārsūtiet, pārvietojiet Ar īpaši ātrdarbīgu USB 3.2 Gen 1 interfeisu Armor A30 nodrošina lielu lasīšanas un rakstīšanas ātrumu. Samaziniet laiku, kas nepieciešams lielu failu, tostarp HD grafikas un video, rediģēšanai vai pārsūtīšanai, lai ātrāk paveiktu darbu un jūs varētu pāriet pie nākamā projekta. SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 saderīgs ar USB 2.0 un savietojams ar USB 2.0 Atbilst ASV militāro kritiena testu standartiem MIL-STD 810G Method 516.6 Procedure IV (tranzīta kritiena tests), tostarp īpaša augstuma brīva kritiena testam (122 cm). Kabeļa pārnēsāšanas konstrukcija Uzlabota iekšējā cietā diska balstiekārtas sistēma Viegli pieslēgt un lietot - nav nepieciešams ārējais adapteris SP Widget bezmaksas lejupielādējama programmatūra, kas nodrošina 7 galvenās dublēšanas un drošības funkcijas.
description_ru - A30 kabeļu glabāšanas konstrukcija ir aprīkota ar ērtu kabeļu glabāšanas mehānismu, kas piestiprināts pie korpusa ārējām malām. Piedziņas konstrukcija apvieno ērtības un praktiskumu. Militāra standarta aizsardzība pret triecieniem SP Armor A30 korpuss ir izgatavots no triecienizturīga silikagela, kas lietotājiem nodrošina augsta līmeņa aizsardzību pret kritieniem un triecieniem. Turklāt Armor A30 ir veiksmīgi sertificēts atbilstoši ASV militārajam standartam MIL-STD-810G (kritiena tests) un nodrošina pilnīgu aizsardzību pat vissmagākajās vidēs. Armor A30 apdare un raksts pret skrāpējumiem aizsargā diska korpusu no skrāpējumiem un pirkstu nospiedumiem Īpaši ātrs USB 3.2 Armor A30 ir aprīkots ar īpaši ātru USB 3.2 saskarni ar 5 Gb/s joslas platumu, kas ir 10 reizes ātrāks nekā USB 2.0. Tas ietaupa laiku, pārsūtot lielus datu apjomus uz cieto disku un no tā.
description_short_en - Ārējais cietais disks ar ietilpību 1 TB USB 3.2 Gen 1 saskarne Militāri izturīgs triecienizturīgs korpuss Kabeļa ietīšanas konstrukcija Ērts LED indikators
description_short_et - 1 TB ārējais cietais disks USB 3.2 Gen 1 savienojums Triecienizturīgs un pret skrāpējumiem izturīgs apvalks Ērta kabeļa pievienošana LED indikators
description_short_lv - Militārās klases triecienizturīgs ārējais cietais disks Augsta ietilpība: 1 TB USB 3.2 standarts, savietojams arī ar USB 2.0 5 Gb/s datu pārraides ātrums Ērts risinājums kabeļa uzglabāšanai
description_short_ru - Triecienizturīgs un pret skrāpējumiem izturīgs korpuss Liela ietilpība 1 TB USB 3.2 standarts, atbalsta USB 2.0 Ātra datu pārsūtīšana 5 Gb/s. Ērta kabeļa pievienošana
dimensijas dziļums - 40 mm
dimensionalWeight - 115
Diska tips - HDD
Dizains > Aizsardzības funkcijas - Izturība pret triecieniem
Dizains > Produkta krāsa - Black
Drošība > Pirkstu nospiedumu lasītājs - Nē
dziļums - 18.5
Dziļums - 134 mm
EAN - 4712702631203
ean - 4712702631203
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 55 °C
feature_group_et - Ārējie cietie diski
feature_group_ln - Ārējie cietie diski
feature_group_lv - Ārējie cietie diski
feature_group_ru - Ārējie cietie diski
Formas faktors (platums) - 2,5'' (SFF)
Funkcijas - Aizsardzības funkcijas - Izturība pret triecieniem
Funkcijas - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Funkcijas - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.5 Leopard
Funkcijas - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Funkcijas - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Funkcijas - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.7 Lion
Funkcijas - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Basic
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Basic x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Premium
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Premium x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Professional
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Professional x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Starter
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Starter x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Ultimate
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Ultimate x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Enterprise
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Enterprise x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Pro
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Pro x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 2000
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 2000 Professional
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Business
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Business x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Enterprise
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Enterprise x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Basic
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Basic x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Premium
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Premium x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Ultimate
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Ultimate x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Home
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Home x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Professional
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Professional x64
Funkcijas - Drošības algoritmi - 256 bitu AES
Funkcijas - Korpusa materiāls - Plastmasa, gumija
Funkcijas - LED indikatori - Jā
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Funkcijas - Sertifikācija - CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC/RCM
Garantija - 36
garantija - 36
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
gross_weight - 0.3
GTIN - 4712702631203
guaranteeLength - 36
HDD - barošanas avots - caur USB
HDD - Citas īpašības - Kabeļu ligzdas
HDD - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
HDD - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāka versija
HDD - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Saderīgās operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
HDD - Saderīgās operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāka versija
HDD - Saderīgās operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
HDD saskarne - USB 2.0
HDD saskarne - USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - iekļauti kabeļi - USB
Iepakojuma dati > Komplektā iekļautie kabeļi - USB
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 2741 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 60 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 186 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 113 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 30 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.08 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00063054 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0 kg
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 18,6
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 18,6
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 18,6
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 18.6
Izmēri un svars - garums (mm) - 134
Izmēri un svars - Garums (mm) - 134
Izmēri un svars - Garums (mm) - 134
Izmēri un svars - garums (mm) - 134
Izmēri un svars - Platums (mm) - 87,5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 87,5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 87,5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 87.5
Izmēri un svars - Svars (g) - 205
Izmēri un svars - Svars (g) - 205
Izmēri un svars - Svars (g) - 205
izmērs augstums - 155 mm
izmērs platums - 160 mm
izmērs svars - 285 g
Kategorija - Ārējie cietie diski
Kods - SP010TBPHDA30S3K
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - Black
LongDesc - Sagatavojiet triecienizturīgu aizsardzību, izkrāsojiet ar modernu sportisku stiluKabeļa aptīšanas dizainsArmor A30 izspūrušie silīcija dioksīda gēli, kas simetriski iebūvēti ārējā korpusā, pārveidojas par ārējām atverēm kabeļa uzglabāšanai un aptīšanai apkārt korpusam. Šī izcilā konstrukcija piedāvā ideālu glabāšanas risinājumu un praktiskumu.Militārā līmeņa triecienizturīga aizsardzībaArmor A30 sastāv no triecienizturīga silīcija dioksīda gela, kas veidots no iekšējās struktūras uz ārpusi, pievienojot papildu vairogu, lai izturētu saspiešanu un triecienus. Turklāt Armor A30 ir izturējis testu atbilstoši stingrajiem ASV militārajiem MIL-STD-810G standartiem (tranzīta kritiena tests), nodrošinot lietotājiem pilnu aizsardzību vissmagākajos apstākļos.Šešstūrains raksts, kas nodrošina izturību pret skrāpējumiemArmor A30 ir izcils sešstūrains raksts, kas pārklāj virsmu, padarot A30 izturīgāku pret skrāpējumiem vai nobrāzumiem, lietojot to ikdienā.SuperSpeed USB 3.1 Gen1 saskarneSuperSpeed USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) nodrošina izcilu lasīšanas/rakstīšanas ātrumu. Tas ietaupa lietotāju dārgo laiku, lai ērti rediģētu vai uzglabātu lielus failus, tostarp grafikas un HD video.
LongProductName - Armor A30, 1TB, USB 3.1 Gen1, melns
LongSummaryDescription - Silicon Power Armor A30. Cietā diska ietilpība: 1 TB, cietā diska izmērs: 2,5". USB versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84717050
Modelis - Bruņas A30
Mērījumi un svars - Svars (g) - 205
name_et - Silicon Power ārējais cietais disks 1TB Armor A30, melns
net_weight - 0.181
nosaukums - ARMOR A30 1TB USB 3.0 BLACK/MILITĀRA/ triecienizturīgs
Nosaukums - Silicon Power Armor A30 ārējais cietais disks 1 TB Black
Nosaukums - Silicon Power | Armor A30 1TB | 1000 GB | 2,5 " | USB 3.1 | Black
nosaukums_lv - Silicon Power ārējais cietais disks 1TB Armor A30, melns
nosaukums_lv - Silicon Power ārējais cietais disks 1TB Armor A30, melns
nosaukums_ru - Silicon Power 1TB Armor A30, melns
Piedziņas tips - Ārējais
platums - 13.2
Platums - 87.5 mm
producerCode - SP010TBPHDA30S3K
productName - Silicon Power Armor A30 ārējais cietais disks 1000 GB Black
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Bruņas A30
Ražotāja produkta nosaukums - Armor A30 1TB
ražotāja_kods - SP010TBPHDA30S3K
ražotājs - Silicon Power
Rotācijas ātrums - 5400 RPM
Saite - http://www.silicon-power.com/web/en_gb/product-55
Savienojamības porti un saskarnes - Thunderbolt tehnoloģija - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - A tipa USB
Savienojamības porti un saskarnes - USB versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi - Nē
Savienojumi un saskarnes > Interfeiss - USB 3.1
ShortSummaryDescription - Silicon Power Armor A30, 1 TB, 2,5", 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), melns
sizeX - 175
sizeY - 30
sizeZ - 110
Svars - 181 g
svars - 233
Svars un izmēri - Augstums - 18.6 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 87.5 mm
Svars un izmēri - Platums - 134 mm
Svars un izmēri - Svars - 181 g
Svars un izmēri > Augstums - 1.86 cm
Svars un izmēri > Dziļums - 13.4 cm
Svars un izmēri > Platums - 8.7 cm
Svars un izmēri > Svars - 181 g
svītrkods - 4712702631203
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Jauda - 1TB ml
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.15 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Silicon Power
URL - https://www.silicon-power.com/web/uk/product-55
Veiktspēja > Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Veiktspēja > Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.5 Leopar
Veiktspēja > Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 2000, Window
Veiktspēja > Jauda - 1 TB GB
Veiktspēja > Pārsūtīšanas ātrums sērijveidā - Maks. 5 Gb/s (USB 3.0 režīms); Maks. 480 Mb/s (USB 2.0 režīms) MB/s
Veiktspēja > USB datu pārsūtīšanas ātrums - 480,5000 Mbit/s
Veiktspēja > USB versija - 3.0 (3.1 1 1. paaudzes)
vendpn - SP010TBPHDA30S3K
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Gumijas strūklas
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Gumijots
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Sastādījis
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Virsbūves materiāls - Gumijots
Zīmols - Silicon Power
zīmols - Silicon Power
Description - Armor A30's bulging silica gels, which are symmetrically built on the outer case, transform into exterior slots for cable to store and wrap around the case. This brilliant design offers an ideal storage solution and practicality. Armor A30 is comprised of a shock-resistant silica gel, building from the internal structure to the exterior, adding an extra shield to withstand crushes and shocks. Furthermore, Armor A30 has passed the test in compliance with stringent US military MIL-STD-810G (transit drop test), giving users a full range of protection when dealing with toughest conditions. http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?currlang=utf8&main=19&sub=58&pro=209&type=vi#a_1
height - 2.9
Height - 18.6 mm
Power - Bus powered - USB
Power > USB powered - Yes
BrandPartCode - SP010TBPHDA30S3K
Gross weight - 0.23 kg
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
Kõvaketas - Toide - USB kaabli kaudu
HDD - Питание - Через кабель USB
Hard drive - HDD capacity - 1 TB
Kõvaketas - Muud omadused - Kaablihoidik
Hard drive - HDD size - 2.5"
HDD - Capacity - 1 TB
HDD - Емкость - 1 TB
Kõvaketas - Maht - 1 TB
Kõvaketas - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Kõvaketas - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.5 või uuem
Kõvaketas - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Connectivity - USB 3.2 Gen 1
Kõvaketas - Ühendused - USB 3.2 Gen 1
Hard drive - Type - HDD
Hard drive > Hard drive capacity - 1000 GB
Hard drive > Hard drive interface - USB 3.0 (3.1 Gen 1)
Hard drive > Hard drive size - 2.5 "
Cietie diski - Barošanas avots - caur USB kabeli
Cietie diski - Citi - Kabeļa turētājs
Cietie diski - Ietilpība - 1 TB
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.5 vai jaunāks
Cietie diski - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Cietie diski - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
HDD capacity - 1 TB
Other features - - Power SupplyDC 5V (Power supplied through USB)
- Operating Temperature5~ 55
- Storage Temperature-40~ 70
- Supported Operating SystemsWindows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 , Linux 2.6.31 or later, Mac OS 10.5 or later (only USB 2.0 currently supported)
- Included: USB cable
- SP Widget free download software, providing 7 major back-up and security functions
- Standard ComplianceUSB 3.0 / 2.0
Other features - Output voltage - 5 V
Other features > Dimensions (WxDxH) - 87.5 x 134 x 18.6 mm mm
Other features > Colour - Black
Other features > Special features - - SuperSpeed USB 3.0 compliant and backwards compatible with USB 2.0- Meet the U.S. military drop-test standards MIL-STD 810G Method 516.6 Procedure IV (transit drop test), including specific height free fall test (122cm).- Cable carry design- Advanced internal hard drive suspension system- Easy Plug in and use - no external adapter required- SP Widget free download software, providing 7 major back-up and security functions
HDD - Другое - Держатель кабеля
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 70 °C
Operational conditions > Operating temperature (T-T) - 5 - 55 °C
Operational conditions > Storage temperature (T-T) - -40 - 70 °C
Performance > Data transfer rate - 5000 Mbit/s
Performance > Connectivity technology - Wired
description_et - Põrutus- ja kriimustuskindel korpus Armor A30 on tehtud põrutuskindlast silikageel materjalist nii seest kui ka väljast, andes selle korpusele esmaklassilise vastupidavuse põrutuste vastu. Lisaks vastab Silicon Power A30 kõvaketas MIL-STD-810G (kukkumistest) standartile – seade peab vastu ka suuremale väärkohtlemisele. Korpus on disainitud niimoodi, et see oleks ka kriimustuskindel – igapäevasel kasutusel ei muutu seade kriimumagnetiks. Mugav kaabli hoidmine Armor A30 korpuses on kohad USB kaabli kinnitamiseks ning tänu sellele saab kaabli panna transpordi ajaks seadme ümber. Geniaalne disain, mis teeb igapäevase kaasas kandmise ning kasutamise mugavaks. Super-Speed USB 3.2 Gen 1
Super-Speed USB 3.2 Gen 1 ühendusega tagab Armor A30 kiire lugemis- ja kirjutamiskiiruse. Tänu sellele säästad oma aega, kui kopeerid tihti mahukaid faile. SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 ühendusega, ühilduv ka USB 2.0 versiooniga Löögi- ja kriimustuskindel disain talub kukkumisi ja põrutusi Vastab MIL-STD 810G Meetod 516.6 Protseduur IV standartile Mugav kaabli kandmise disain Silicon Power Widget tarkvara allalaadimine tootja kodulehelt
description_lv - Militārās klases aizsardzība pret triecieniem Ārējā cietā diska Armor A30 korpuss viscaur veidots no triecienizturīga silikagela, kas piešķir tam papildus aizsardzību pret kritieniem un triecieniem. Turklāt Armor A30 atbilst striktajām ASV militārā standarta MIL-STD-810G (kritiena tests) prasībām, nodrošinot lietotājiem pilna spektra aizsardzību pat ekstremālos apstākļos. Heksagonālas formas raksts noturībai pret skrāpējumiem
Armor A30 virsmu klāj īpašs heksagonālas formas raksts, kas padara tā korpusu ikdienas lietošanā noturīgāku pret jebkādiem skrāpējumiem un pirkstu nospiedumiem. Ērts risinājums kabeļa uzglabāšanai
Armor A30 silikagela izcilņi, kas simetriski izvietoti visapkārt korpusam, veido stiprinājuma vietas kabelim, ļaujot to aptīt un nofiksēt ap ierīci. Šāda izcila konstrukcija nodrošina ērtu kabeļa uzglabāšanas risinājumu un ikdienas lietošanas praktiskumu. Īpaši ātra datu pārraide
Armor A30 izcilais lasīšanas/rakstīšanas ātrums apvienojumā ar jaunāko USB 3.2 interfeisu nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0 standartu. Tas ļauj lietotājiem ietaupīt tik vērtīgo laiku, it īpaši pārsūtot liela izmēra failus uz un no cietā diska. SuperSpeed USB 3.2 saderīgs un atpakaļsaderīgs ar USB 2.0 Atbilst ASV militārā standarta MIL-STD-810G Metode 516.6 Procedūra IV triecienizturības prasībām, t.sk. brīvā kritiena tests no 122 cm augstuma Ērts risinājums kabeļa uzglabāšanai Tehnoloģiski progresīva cietā diska iekšējā amortizācijas sistēma Vienkārša pieslēgšana un lietošana, nav vajadzīgs ārējais adapteris SP Widget bezmaksas lejupielādējama programmatūra, kas nodrošina 7 svarīgākās rezerves kopēšanas un drošības funkcijas
description_en - Military-grade Shockproof Protection Armor A30 is comprised of a shock-resistant silica gel, building from the internal structure to the exterior, adding an extra shield to withstand crushes and shocks. Furthermore, Armor A30 has passed the test in compliance with stringent US military MIL-STD-810G (transit drop test), giving users a full range of protection when dealing with toughest conditions. Hexagonal pattern for scratch resistent Armor A30 features a distinguished hexagonal pattern covering over the surface, which makes A30 more durable to any scratches or fractions while using on a daily basis. Cable wrap-around design Armor A30's bulging silica gels, which are symmetrically built on the outer case, transform into exterior slots for cable to store and wrap around the case. This brilliant design offers an ideal storage solution and practicality. Super-Speed USB 3.2 Gen 1: Edit, Transfer, Move On
With super-speed USB 3.2 Gen 1 interface, the Armor A30 delivers swift read and write speeds. Cut the time needed to edit or transfer large files, including HD graphics and videos, to get the job done faster so you can move on to the next project. SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 compliant and backwards compatible with USB 2.0 Meet the U.S. military drop-test standards MIL-STD 810G Method 516.6 Procedure IV (transit drop test), including specific height free fall test (122cm). Cable carry design Advanced internal hard drive suspension system Easy Plug in and use - no external adapter required SP Widget free download software, providing 7 major back-up and security functions
description_ru - Дизайн хранения кабеля
А30 оснащен удобным механизмом хранения кабеля, закрепляемого по внешним краям корпуса. Дизайн диска совмещает удобство и практичность. Защита от ударов по военному стандарту
Корпус SP Armor A30 изготовлен из ударопрочного силикагеля, что предлагает пользователям высокий уровень защиты при падении и ударах. Кроме того, Armor A30 успешно прошел сертификацию по военному стандарту США MIL-STD-810G (тест на падение) и обеспечивает полный спектр защиты даже при самых тяжелых условиях. Корпус диска с защитой от царапин
Особая обработка поверхности корпуса и узор на Armor A30 защищают корпус диска от царапин и отпечатков пальцев Суперскоростной интерфейс USB 3.2
Armor A30 поддерживает суперскоростной интерфейс USB 3.2 с пропускной способностью 5 Гб/с, что в 10 раз выше по сравнению с интерфейсом USB 2.0. Это позволяет сэкономить время при передаче больших объемов данных с и на жесткий диск.
description_short_en - External hard disk with capacity of 1 TB USB 3.2 Gen 1 interface Military-grade shockproof enclosure Cable wrap-around design Handy LED indicator
description_short_et - 1 TB väline kõvaketas USB 3.2 Gen 1 ühendus Löögi- ja kriimustuskindel korpus Mugav kaablikinnitus LED-indikaator
description_short_lv - Militārās klases triecienizturīgs ārējais cietais disks Augsta ietilpība: 1 TB USB 3.2 standarts, savietojams arī ar USB 2.0 5 Gb/s datu pārraides ātrums Ērts risinājums kabeļa uzglabāšanai
description_short_ru - Корпус защищен от ударов и царапин Большая емкость - 1 TB USB 3.2 стандарт, поддержка USB 2.0 Быстрая передача данных 5 Гб/сек Удобное крепление кабеля
dimension depth - 40 mm
dimensionalWeight - 115
Disk type - HDD
Design > Protection features - Shock resistant
Design > Colour of product - Black
Security > Fingerprint reader - No
depth - 18.5
Depth - 134 mm
EAN - 4712702631203
ean - 4712702631203
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 55 °C
feature_group_et - Välised kõvakettad
feature_group_en - External HDDs
feature_group_lv - Ārējie cietie diski
feature_group_ru - Внешние жесткие диски
Form factor (width) - 2,5'' (SFF)
Features - Protection features - Shock resistant
Features - Linux operating systems supported - Yes
Features - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.5 Leopard
Features - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Features - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Features - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.7 Lion
Features - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate
Features - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 8
Features - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise
Features - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro
Features - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 8 x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 2000
Features - Windows operating systems supported - Windows 2000 Professional
Features - Windows operating systems supported - Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Business
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Business x64
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Enterprise
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Enterprise x64
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Basic
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Basic x64
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Premium
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Premium x64
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Ultimate
Features - Windows operating systems supported - Windows Vista Ultimate x64
Features - Windows operating systems supported - Windows XP Home
Features - Windows operating systems supported - Windows XP Home x64
Features - Windows operating systems supported - Windows XP Professional
Features - Windows operating systems supported - Windows XP Professional x64
Features - Security algorithms - 256-bit AES
Features - Housing material - Plastic, Rubber
Features - LED indicators - Yes
Features - Product colour - Black
Features - Certification - CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC/RCM
Warranty - 36
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - normal
warrantyType - G
gross_weight - 0.3
GTIN - 4712702631203
warrantyLength - 36
HDD - Power source - via USB
HDD - Other properties - Cable slots
HDD - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
HDD - Suitable operating systems - Mac OS 10.5 or newer
HDD - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
HDD - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.5 или новее
HDD - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
HDD - Соединения - USB 3.2 Gen 1
HDD interface - USB 2.0
HDD interface - USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Cables included - USB
Packaging data > Cables included - USB
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 2741 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 60 g
Package features > Gross height (mm) - 186 mm
Package features > Gross depth (mm) - 113 mm
Package features > Gross width (mm) - 30 mm
Package features > Plastic (No PET) - 20 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.08 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00063054 m³
Package features > TI weight (kg) - 0 kg
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 18,6
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 18,6
Размеры и вес - Глубина (мм) - 18,6
Dimensions & weight - Depth (mm) - 18.6
Dimensions & weight - Length (mm) - 134
Размеры и вес - Длина (мм) - 134
Izmēri un svars - Garums (mm) - 134
Mõõtmed & kaal - Pikkus (mm) - 134
Izmēri un svars - Platums (mm) - 87,5
Размеры и вес - Ширина (мм) - 87,5
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 87,5
Dimensions & weight - Width (mm) - 87.5
Dimensions & weight - Weight (g) - 205
Izmēri un svars - Svars (g) - 205
Размеры и вес - Вес (г) - 205
dimension height - 155 mm
dimension width - 160 mm
dimension weight - 285 g
Category - External Hard Drives
Code - SP010TBPHDA30S3K
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Color - Black
LongDesc - Armor up with shockproof protection, color up with trendy sport-styleCable wrap-around designArmor A30's bulging silica gels, which are symmetrically built on the outer case, transform into exterior slots for cable to store and wrap around the case. This brilliant design offers an ideal storage solution and practicality.Military-grade Shockproof ProtectionArmor A30 is comprised of a shock-resistant silica gel, building from the internal structure to the exterior, adding an extra shield to withstand crushes and shocks. Furthermore, Armor A30 has passed the test in compliance with stringent US military MIL-STD-810G (transit drop test), giving users a full range of protection when dealing with toughest conditions.Hexagonal pattern for scratch resistentArmor A30 features a distinguished hexagonal pattern covering over the surface, which makes A30 more durable to any scratches or fractions while using on a daily basis.SuperSpeed USB 3.1 Gen1 interfaceThe SuperSpeed USB 3.1 Gen1 (USB3.0) delivers outstanding read/write speed. It saves users' precious time to easily edit or store large files including graphics and HD videos.
LongProductName - Armor A30, 1TB, USB 3.1 Gen1, Black
LongSummaryDescription - Silicon Power Armor A30. HDD capacity: 1 TB, HDD size: 2.5". USB version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717050
Model - Armor A30
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 205
name_et - Silicon Power väline kõvaketas 1TB Armor A30, must
net_weight - 0.181
name - ARMOR A30 1TB USB 3.0 BLACK/MILITARY/ shockproof
Title - Silicon Power Armor A30 external hard drive 1 TB Black
Name - Silicon Power | Armor A30 1TB | 1000 GB | 2.5 " | USB 3.1 | Black
name_en - Silicon Power external hard drive 1TB Armor A30, black
name_lv - Silicon Power ārējais cietais disks 1TB Armor A30, melns
name_ru - Silicon Power 1TB Armor A30, чёрный
Drive type - External
width - 13.2
Width - 87.5 mm
producerCode - SP010TBPHDA30S3K
productName - Silicon Power Armor A30 external hard drive 1000 GB Black
productSize - Normal
ProductName - Armor A30
Producer product name - Armor A30 1TB
manufacturer_code - SP010TBPHDA30S3K
producer - Silicon Power
Rotational Speed - 5400 RPM
Link - http://www.silicon-power.com/web/en_gb/product-55
Ports & interfaces - Thunderbolt technology - No
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-A
Ports & interfaces - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - Wi-Fi - No
Ports & interfaces > Interface - USB 3.1
ShortSummaryDescription - Silicon Power Armor A30, 1 TB, 2.5", 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Black
sizeX - 175
sizeY - 30
sizeZ - 110
Weight - 181 g
weight - 233
Weight & dimensions - Height - 18.6 mm
Weight & dimensions - Depth - 87.5 mm
Weight & dimensions - Width - 134 mm
Weight & dimensions - Weight - 181 g
Weight & dimensions > Height - 1.86 cm
Weight & dimensions > Depth - 13.4 cm
Weight & dimensions > Width - 8.7 cm
Weight & dimensions > Weight - 181 g
barcode - 4712702631203
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Capacity - 1TB ml
Technical details > Net weight - 0.15 kg
Technical details > Producer - Silicon Power
URL - https://www.silicon-power.com/web/uk/product-55
Performance > Linux operating systems supported - Yes
Performance > Mac operating systems supported - Mac OS X 10.5 Leopar
Performance > Windows operating systems supported - Windows 2000, Window
Performance > Capacity - 1TB GB
Performance > Burst transfer rate - Max. 5 Gb/s (USB 3.0 Mode); Max. 480 Mb/s (USB 2.0 Mode) MB/s
Performance > USB data transfer rates - 480,5000 Mbit/s
Performance > USB version - 3.0 (3.1 Gen 1)
vendpn - SP010TBPHDA30S3K
General - Operating temperature - 5 – 55 °C
Üldine - Töötemperatuur - 5 – 55 °C
Общее - Рабочая температура - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 55 °C
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Gumijots
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Общее - Материал корпуса - Прорезиненный
Üldine - Korpuse materjal - Kummeeritud
General - Storage temperature - -40 – 70 °C
Üldine - Säilitustemperatuur - -40 – 70 °C
Общее - Температура хранения - -40 – 70 °C
Vispārīgi - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 70 °C
General - Body material - Rubberized
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
70,94 €
Silicon Power Armor A30, 1TB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas