Silicon Power A55, 512GB, M.2 Sata

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 230700 Preces kods: SP512GBSS3A55M28
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 3 gadi
63,33 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 26.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 26.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 26.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 26.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 26.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 24.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 512 GB
  • Tips: SATA
  • Lasīšanas ātrums (Seq. Read): 560 MB/s
  • Rakstīšanas ātrums (Seq. Write): 530 MB/s
  • Formāts: M.2 80mm (2280)
  • Interfeiss: SATA III (6Gb/s)
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Silicon Power M.2 80mm (2280) formāta SSD disku ar 512 GB lielu ietilpību.



Kā papildus priekšrocības jāmin SSD diska darbību pilnīgi bez trokšņiem, jo, atšķirībā no standarta cietajiem diskiem, tas nesatur mehāniskas kustīgas detaļas. Otra īpašība ir izteikti zemais strāvas patēriņš, kuru noteikti spēs novērtēt portatīvo datoru īpašnieki, jo šis parametrs būtiski palielina akumulatora darbības laiku.
Pamatinformācija
Apjoms 512 GB
Cietā diska apjoms gigabaitos norāda, cik lielu informācijas apjomu spēj saglabāt cietais disks. Cietā diska apjoms ir fiksēts un nav palielināms pēc diska iegādes, tādēļ iegādājoties cieto disku pārliecinieties vai tas atbilst jūsu esošajām apjoma prasībām, kā arī paredz rezervi nākotnes vajadzībām.
Tips : SATA
Lasīšanas ātrums (Seq. Read) 560 MB/s

Sequential read speed, jeb vidējais datu nolasīšanas ātrums ir būtiskākais SSD diska ātrdarbības kritērijs. Dati no SSD diska tiks nolasīti daudz biežāk nekā ierakstīti atpakaļ, jo operētājsistēma lielākoties apstrādātos datus noglabā operatīvajā atmiņā.

Ja vēlaties, lai iegādātā SSD diska lasīšanas ātrums būtiski pārsniegtu klasiskā cietā diska ātrumu, izvēlieties SSD disku ar 200 MB/s vai lielāku lasīšanas ātrumu. Papildu veikspējas pieaugums notiks uz datu meklēšanas (SeekTime) rēķina, kurš SSD diskiem kā tādiem ir neskaitāmas reizes labākā līmenī par jebkuru cieto disku.

Rakstīšanas ātrums (Seq. Write) 530 MB/s

Gandrīz tikpat svarīgs kā lasīšanas ātrums ir rakstīšanas ātrums. Arī šis parametrs nosaka SSD diska veiktspēju, tomēr dēļ tā, ka rakstīšana diskā ir retāks pasākums par datu nolasīšanu, jebkurš ātrums virs 100 MB/s vidusmēra lietotājam subjektīvi būs grūti atšķirams no lielākiem rādītājiem, izņemot gadījumus kad SSD disku lietosiet serverī, skaņas/video ierakstīšanai, utml.

Funkcionalitāte
Radiators : Nav
Izgaismojums : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Formāts M.2 80mm (2280)

Pateicoties mazajam izmēram, ko dod SSD tehnoloģija, disku standartizmērs ir 2.5", kas ir piemērots vidusmēra portatīvajam datoram. 2.5" disku ir iespējams iebūvēt galddatorā, ja tiek izmantota 2.5" -> 3.5" pāreja, kuru iespējams atsevišķi par nelielu samaksu iegādāties dateks.lv sadaļā "Adapteri". Diskiem, kuru formāts norādīts 2.5" + 3.5" šāda pāreja ir jau komplektācijā.

1.8" diski paredzēti ultra-kompaktās klases portatīvajiem datoriem.

PCI-Express SSD diski paredzēti galddatoriem, kuriem pieejams brīvs PCI-Express spraudnis. Šī tehnoloģija lielākoties tiek lietota lai nodrošinātu veiktspēju kas pārsniedz citu pieslēguma veidu iespējas.

Interfeiss : SATA III (6Gb/s)
Pieslēgvieta M.2

SSD diski ar SATAII un SATAIII pieslēgumu ir savietojami ar aba veida pieslēgumiem pamatplatē. Tomēr jāņem vērā, ka pamatplates SATAII pieslēgums maksimāli spēj nodrošināt ap 300 MB/s lielu caurlaidību, kas SSD diskiem, kuru lasīšanas un/vai raksīšanas ātrums pārsniedz šo robežu, var samazināt reālo caurlaidību līdz SATAII iespēju robežai.

Līdzīga situācija ir ar PCI-Express un SATAIII pieslēgvietām. Lai gan SATAIII standarts spēj nodrošināt līdz pat 600 MB/s lielu datu caurlaidību, ir pieejami SSD diski, kuru ātrums pārsniedz šo slieksni, šajā gadījumā ražotājs izvēlas PCI-Express pieslēgvietu, kurai ir augstāka caurlaidība. PCI-Express disku nav iespējams pieslēgt portatīvajam datoram.

Specifikācija
Atmiņas tehnoloģija : TLC (Triple-Level Cell)
Random Read IOPS : Nav norādīts
Random Write IOPS : Nav norādīts
Endurance (TBW) : 250 TB
Papildus specifikācija
Apraksts - A55 Mazs izmērs, lielas iespējas A55 SSD diskā apvienotas modernākās cietvielu tehnoloģijas priekšrocības un M.2 2280 standarta kompaktie izmēri, kas ļauj to uzstādīt gan jaunākajos klēpjdatoros, gan galddatoros. Uzlabota veiktspēja intensīvām darba slodzēm SP A55 izmanto SATA III 6 Gb/s interfeisu un ātrdarbīgu sinhrono NAND, kas kombinācijā ar īpaši efektīvu SLC buferi nodrošina datu pārsūtīšanas ātrumu līdz 560/530 MB/s (lasīšana/rakstīšana). Praksē tas nozīmē ļoti ātru sāknēšanu, efektīvu darbu ar lieliem failiem un optimizētu enerģijas patēriņu. Tāpēc A55 ir ļoti labs risinājums ikvienam, kas meklē augstas veiktspējas datu nesēju, kas izgatavots, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, un tiek piedāvāts par pieņemamu cenu. Elastīga konfigurācija ar IntelSRT Intel Smart Response tehnoloģija tiek izmantota, lai atpazītu un automātiski uzglabātu visbiežāk izmantotās lietojumprogrammas un datus SSD diskā, vienlaikus pilnībā izmantojot cieto disku lielo atmiņas ietilpību. Tas ļauj strādāt un izklaidēties ātrāk nekā iepriekš, nepērkot lielāku un dārgāku SSD disku, lai saglabātu visu digitālā satura bibliotēku. Tādējādi, iegādājoties SSD pat ar mazāku ietilpību, jūs varat ievērojami paātrināt operētājsistēmas un programmu darbību kopumā, neatsakoties no esošā datu nesēja. SP Toolbox diagnostikas programma SP Toolbox diagnostikas programma nodrošina vienkāršu un intuitīvu veidu, kā apskatīt svarīgākos SSD parametrus. Tā ne tikai parāda (reālajā laikā) tādus parametrus kā temperatūra, brīvā vieta un līdz šim saglabāto datu apjoms, bet arī ļauj veikt veiktspējas testus. Tas ļauj pārliecināties par datu nesēja stāvokli tikai dažu sekunžu laikā. Datu aizsardzības tehnoloģija A55 disks atbalsta vairākas tehnoloģijas, kas nodrošina tajā glabāto datu drošību. Tās ietver tādus mehānismus kā TRIM, NCQ, S.M.A.R.T., kā arī automātisko kļūdu korekciju ECC, nolietojuma izlīdzināšanu un sliktu bloku pārvaldību.
Augstums - 3.5 mm
BrandPartCode - SP512GBSS3A55M28
Cietā diska ietilpība - 512 GB
Citas funkcijas -
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 85 °C
dimensijas dziļums - 5 mm
dimensionalWeight - 21
Diska tips - SSD
Dziļums - 80 mm
ean - 4713436121756
Eans - 4713436121756
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
Formas faktors (platums) - M.2 2280
Funkcijas - Atmiņas tips - SLC
Funkcijas - ECC - Jā
Funkcijas - Ierakstīšanas ātrums - 530 MB/s
Funkcijas - komponents - PC/Laptops
Funkcijas - M.2 atslēgas ID - B+M
Funkcijas - nolasīšanas ātrums - 560 MB/s
Funkcijas - saskarne - Serial ATA III
Funkcijas - SSD diskdziņa ietilpība - 512 GB
Funkcijas - SSD formāts - M.2
Funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 1500000 h
garantija - 36
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
guaranteeLength - 36
HDD saskarne - SATA III - 6 Gb/s
izmērs augstums - 85 mm
izmērs platums - 125 mm
izmērs svars - 15 g
Kategorija - Iekšējie cietvielu diski
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/cietie diski
Krāsa - Nav piemērojams
Lasīšanas ātrums - 560 MB/s
LongDesc - Ultra-kompakts jaunākajām ierīcēmProjektēts ar M.2 2280 formas faktoru (80 × 22 × 3,5 mm), kompakta izmēra un bez korpusa A55 M.2. 2280 SSD diskdziņš lieliski iekļaujas tādās sīkās un plānās ierīcēs kā ultrabook, planšetdatori un mini personālie datori.Atšķirīga veiktspēja intensīvām darba slodzēmApgādāts ar augstas kvalitātes sinhronām NAND flash mikroshēmām un SATA III 6 Gb/s interfeisu, A55 M.2 2280 piedāvā iespaidīgu datu pārsūtīšanas ātrumu līdz pat 560/530 MB/s, lasot/rakstot. Tāpēc, ja jums ir nepieciešams tūlītējs jaunināšanas risinājums ikdienas skaitļošanas lietojumprogrammām vai daudzuzdevumu prasībām, A55 ir ideāls risinājums. Tās inteliģentā SLC kešatmiņas tehnoloģija var palielināt rakstīšanas veiktspēju līdz vēl augstākām virsotnēm - lai datu pārsūtīšanas ātrums būtu zibenīgs!Intel®SRT atbalsts elastīgai konfigurācijaiNe tikai ātra, bet arī gudra! Intel® Smart Response Technology (ISRT) nodrošina elastīgu datora konfigurāciju, lai uzlabotu vispārējo veiktspēju un efektivitāti. Tā automātiski identificē un saglabā jūsu visbiežāk izmantotās lietojumprogrammas SSD diskā, vienlaikus atstājot cieto disku ar pilnu atmiņas ietilpību. Ak! Tātad jūs varat apvienot nelielas ietilpības SSD disku ar lielas ietilpības cieto disku un izbaudīt modernizācijas risinājumu, kas jums nemaksās rokas un kājas. (Atcerieties, ka tās jums joprojām būs nepieciešamas, īpaši roka, lai darbinātu jūsu modernizēto, īpaši ātro datoru....)Saņemiet SSD veselības monitora rīku - SP Toolbox programmatūruLielā veidā uzraugiet sava jaunā SSD diska veselību, izmantojot mūsu bezmaksas lejupielādējamo programmatūru - SP Toolbox. Veiciet A55 M.2 2280 veiktspējas testus, iegūstiet vispārēju funkciju novērtējumu vai pārbaudiet detalizētu informāciju par ierīci, tostarp izmantoto vietu, ierīces temperatūru, kopējo ierakstīto baitu skaitu un daudz ko citu.Dzīves drošībai - garantēta uzticamība un stabilitāteA55 M.2 2280 atbalsta TRIM, NCQ un S.M.A.R.T. komandas. Tas nodrošina arī stabilitāti un vispārējo sistēmas uzticamību ar iebūvētu automātisko kļūdu korekciju (ECC), vidēji pārrakstāmu atmiņas bloku tehnoloģiju (Wear Leveling) un sliktu bloku pārvaldību.
LongProductName - 512 GB, M.2 2280-D5-B-M, SATA III 6 Gb/s, 560 MB/s , 22 x 80 x 3,5 mm, 8 g
LongSummaryDescription - Silicon Power SP512GBSS3A55M28. SSD diskdziņa ietilpība: 512 GB, SSD form factor: M.2, nolasīšanas ātrums: 560 MB/s, ierakstīšanas ātrums: 530 MB/s, komponents: Datoram/Laptop
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84717070
Modelis - A55
Nosaukums - Silicon Power A55 512GB
Nosaukums - Silicon Power SP512GBSS3A55M28 iekšējais cietvielu disks M.2 512 GB Serial ATA III SLC
nosaukums - SSD disks A55 512GB M.2 560/530 MB/s
Piedziņas tips - Iekšējais
Platums - 22 mm
producerCode - SP512GBSS3A55M28
ProducerCode - SP512GBSS3A55M28
productName - Silicon Power SP512GBSS3A55M28 iekšējais cietvielu disks M.2 512 GB Serial ATA III SLC
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - SP512GBSS3A55M28
Rakstīšanas ātrums - 530 MB/s
ražotājs - Silicon Power
Ražotājs - Silicon Power
ShortDescription - M.2 | SSD | 512 GB | Serial ATA3
ShortSummaryDescription - Silicon Power SP512GBSS3A55M28, 512 GB, M.2, 560 MB/s
sizeX - 125
sizeY - 85
sizeZ - 10
Svars - 8 g
svars - 15
Svars un izmēri - Augstums - 3.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 22 mm
Svars un izmēri - Platums - 80 mm
Svars un izmēri - Svars - 8 g
TBW - 250 TB
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-301
vendpn - SP512GBSS3A55M28
Zīmols - Silicon Power
Description - A55 Small in size, big in possibilities The A55 SSD combines the benefits of cutting-edge solid state technology with the compact size of the M.2 2280 standard, allowing the drive to be mounted in the latest laptops and desktops alike. Enhanced performance for intensive workloads The SP A55 utilises the SATA III 6Gb/s interface and high-speed synchronous NAND, which, in combination with the ultra-efficient SLC buffer, provides data transfer speeds of up to 560/530MB per second (read/write). In practice, this means very fast boot-ups, efficient work on large files and all this with optimised power requirements. The A55 is therefore a very good solution for anyone looking for a high-performance medium made with the latest technology and offered at an affordable price. Flexible configuration with IntelSRT Intel Smart Response Technology is used to recognise and automatically store the applications and data that are used most frequently on the SSD while fully accessing the large storage capacity of the HDD. This allows you to work and play faster than before without buying a larger and more expensive SSD to store your entire digital content library. Thus, by purchasing an SSD even with a smaller capacity, you can noticeably speed up the overall operation of your operating system and programmes without giving up your existing storage medium. SP Toolbox diagnostic programme The SP Toolbox diagnostic programme provides an easy and intuitive way to view the most important parameters of an SSD. Not only does it display (in real time) parameters such as temperature, free space and the amount of data stored to date, but it also enables performance tests to be carried out. This allows you to be convinced of the condition of the medium in just a few seconds. Data protection technology The A55 drive supports a number of technologies to ensure the safety of the data stored on it. These include mechanisms such as TRIM, NCQ, S.M.A.R.T. as well as automatic error correction ECC, Wear Leveling and Bad Block Management.
Height - 3.5 mm
BrandPartCode - SP512GBSS3A55M28
HDD capacity - 512 GB
Other features -
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 85 °C
dimension depth - 5 mm
dimensionalWeight - 21
Disk type - SSD
Depth - 80 mm
ean - 4713436121756
Eans - 4713436121756
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
Form factor (width) - M.2 2280
Features - Memory type - SLC
Features - ECC - Yes
Features - Write speed - 530 MB/s
Features - Component for - PC/Laptop
Features - M.2 key ID - B+M
Features - Read speed - 560 MB/s
Features - Interface - Serial ATA III
Features - SSD capacity - 512 GB
Features - SSD form factor - M.2
Features - Mean time between failures (MTBF) - 1500000 h
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 year
guarantee_type - normal
warrantyType - G
warrantyLength - 36
HDD interface - SATA III - 6 Gb/s
dimension height - 85 mm
dimension width - 125 mm
dimension weight - 15 g
Category - Internal Solid State Drives
Category - Root/Electronics/PC parts/Hard drives
Color - Not applicable
Reading speed - 560 MB/s
LongDesc - Ultra-Compact for Up-to-Date DevicesDesigned with M.2 2280 form factor (80 × 22 x 3.5 mm), compact-sized and case-less A55 M.2 2280 SSD perfectly fits into tiny-and-thin devices such as ultrabooks, tablet computers and mini PCs.Enhanced Performance for Intensive WorkloadsEquipped with high-quality synchronous NAND flash chips and SATA III 6 Gb/s interface, the A55 M.2 2280 offers impressive transfer rates of up to 560/530 MB/sec read/write. So if you need an instant upgrade solution for everyday computing applications or multitasking demands, the A55 is your perfect solution. Its intelligent SLC cache technology can boost writing performance to even higher peaks - for transfer rates at lightning speed!Intel®SRT Supported for Flexible ConfigurationNot only fast, also smart! Intel® Smart Response Technology (ISRT) enables flexible computer configuration for improved overall performance and efficiency. It automatically identifies and stores your most frequently used applications to the SSD, while leaving your hard drive full of storage capacity. Ah! So you can combine a small-capacity SSD with a high-capacity HDD and enjoy an upgrade solution that won’t cost you an arm and a leg. (Mind you, you still need them, especially your arm for operating your upgraded, super-fast computer….)Free-Download of SSD Health Monitor Tool - SP Toolbox SoftwareEasily monitor your new SSD’s health with our free-download Software – SP Toolbox. Run performance tests on the A55 M.2 2280, get an overall function evaluation, or check detailed information about your device, including used space, device temperature, total bytes written, and many more.For Peace of Mind - Guaranteed Reliability and StabilityThe A55 M.2 2280 supports TRIM, NCQ and S.M.A.R.T. command. It also ensures stability and overall system reliability with built-in automatic error correction (ECC), average rewriteable storage block technology (Wear Leveling) and bad block management.
LongProductName - 512GB, M.2 2280-D5-B-M, SATA III 6Gbps, 560MB/s , 22 x 80 x 3.5 mm, 8 g
LongSummaryDescription - Silicon Power SP512GBSS3A55M28. SSD capacity: 512 GB, SSD form factor: M.2, Read speed: 560 MB/s, Write speed: 530 MB/s, Component for: PC/Laptop
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
Model - A55  
Name - Silicon Power A55 512GB
Title - Silicon Power SP512GBSS3A55M28 internal solid state drive M.2 512 GB Serial ATA III SLC
name - SSD drive A55 512GB M.2 560/530 MB/s
Drive type - Internal
Width - 22 mm
producerCode - SP512GBSS3A55M28
ProducerCode - SP512GBSS3A55M28
productName - Silicon Power SP512GBSS3A55M28 internal solid state drive M.2 512 GB Serial ATA III SLC
productSize - Normal
ProductName - SP512GBSS3A55M28
Writing speed - 530 MB/s
producer - Silicon Power
Producer - Silicon Power
ShortDescription - M.2 | SSD | 512GB | Serial ATA3
ShortSummaryDescription - Silicon Power SP512GBSS3A55M28, 512 GB, M.2, 560 MB/s
sizeX - 125
sizeY - 85
sizeZ - 10
Weight - 8 g
weight - 15
Weight & dimensions - Height - 3.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 22 mm
Weight & dimensions - Width - 80 mm
Weight & dimensions - Weight - 8 g
TBW - 250 TB
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-301
vendpn - SP512GBSS3A55M28
Brand - Silicon Power
63,33 €
Silicon Power A55, 512GB, M.2 Sata
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas