Silicon Power Ace A55, 512GB

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 165073 Preces kods: SP512GBSS3A55S25
Noliktavā 19 gab.
Garantija: 3 gadi
55,60 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 512 GB
  • Tips: SATA
  • Lasīšanas ātrums (Seq. Read): 560 MB/s
  • Rakstīšanas ātrums (Seq. Write): 530 MB/s
  • Formāts: 2.5"
  • Interfeiss: SATA III (6Gb/s)
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Silicon Power 2.5" formāta SSD disku ar 512 GB lielu ietilpību.



Papildu priekšrocības, ko spēj sniegt SSD tehnoloģija, slēpjas šī diska unikālajā uzbūvē. SSD diski datus uzglabā atmiņas mikroshēmās, kuras izceļas ar pilnīgi klusu darbību, zemu temperatūru un elektroenerģijas patēriņu. Visas šīs īpašības ļauj sajust būtisku atšķirību pret nu jau novecojušo cieto disku tehnoloģiju.
Pamatinformācija
Apjoms 512 GB
Cietā diska apjoms gigabaitos norāda, cik lielu informācijas apjomu spēj saglabāt cietais disks. Cietā diska apjoms ir fiksēts un nav palielināms pēc diska iegādes, tādēļ iegādājoties cieto disku pārliecinieties vai tas atbilst jūsu esošajām apjoma prasībām, kā arī paredz rezervi nākotnes vajadzībām.
Tips : SATA
Lasīšanas ātrums (Seq. Read) 560 MB/s

Sequential read speed, jeb vidējais datu nolasīšanas ātrums ir būtiskākais SSD diska ātrdarbības kritērijs. Dati no SSD diska tiks nolasīti daudz biežāk nekā ierakstīti atpakaļ, jo operētājsistēma lielākoties apstrādātos datus noglabā operatīvajā atmiņā.

Ja vēlaties, lai iegādātā SSD diska lasīšanas ātrums būtiski pārsniegtu klasiskā cietā diska ātrumu, izvēlieties SSD disku ar 200 MB/s vai lielāku lasīšanas ātrumu. Papildu veikspējas pieaugums notiks uz datu meklēšanas (SeekTime) rēķina, kurš SSD diskiem kā tādiem ir neskaitāmas reizes labākā līmenī par jebkuru cieto disku.

Rakstīšanas ātrums (Seq. Write) 530 MB/s

Gandrīz tikpat svarīgs kā lasīšanas ātrums ir rakstīšanas ātrums. Arī šis parametrs nosaka SSD diska veiktspēju, tomēr dēļ tā, ka rakstīšana diskā ir retāks pasākums par datu nolasīšanu, jebkurš ātrums virs 100 MB/s vidusmēra lietotājam subjektīvi būs grūti atšķirams no lielākiem rādītājiem, izņemot gadījumus kad SSD disku lietosiet serverī, skaņas/video ierakstīšanai, utml.

Funkcionalitāte
Radiators : Nav
Izgaismojums : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Formāts 2.5"

Pateicoties mazajam izmēram, ko dod SSD tehnoloģija, disku standartizmērs ir 2.5", kas ir piemērots vidusmēra portatīvajam datoram. 2.5" disku ir iespējams iebūvēt galddatorā, ja tiek izmantota 2.5" -> 3.5" pāreja, kuru iespējams atsevišķi par nelielu samaksu iegādāties dateks.lv sadaļā "Adapteri". Diskiem, kuru formāts norādīts 2.5" + 3.5" šāda pāreja ir jau komplektācijā.

1.8" diski paredzēti ultra-kompaktās klases portatīvajiem datoriem.

PCI-Express SSD diski paredzēti galddatoriem, kuriem pieejams brīvs PCI-Express spraudnis. Šī tehnoloģija lielākoties tiek lietota lai nodrošinātu veiktspēju kas pārsniedz citu pieslēguma veidu iespējas.

Interfeiss : SATA III (6Gb/s)
Pieslēgvieta SATA

SSD diski ar SATAII un SATAIII pieslēgumu ir savietojami ar aba veida pieslēgumiem pamatplatē. Tomēr jāņem vērā, ka pamatplates SATAII pieslēgums maksimāli spēj nodrošināt ap 300 MB/s lielu caurlaidību, kas SSD diskiem, kuru lasīšanas un/vai raksīšanas ātrums pārsniedz šo robežu, var samazināt reālo caurlaidību līdz SATAII iespēju robežai.

Līdzīga situācija ir ar PCI-Express un SATAIII pieslēgvietām. Lai gan SATAIII standarts spēj nodrošināt līdz pat 600 MB/s lielu datu caurlaidību, ir pieejami SSD diski, kuru ātrums pārsniedz šo slieksni, šajā gadījumā ražotājs izvēlas PCI-Express pieslēgvietu, kurai ir augstāka caurlaidība. PCI-Express disku nav iespējams pieslēgt portatīvajam datoram.

Specifikācija
Atmiņas tehnoloģija : TLC (Triple-Level Cell)
Random Read IOPS : Nav norādīts
Random Write IOPS : Nav norādīts
Endurance (TBW) : 250 TB
Papildus specifikācija
Apraksts - A55, kas paredzēts lietotājiem, kuri meklē lētu un vienlaikus labu disku, ir pozicionēts kā viens no ienesīgākajiem modeļiem. Pateicoties SATA III 6 Gb/s interfeisam un pieejamai cenai, ikviens var uzlabot savu veco datoru, netērējot bagātību! Diska biezums ir tikai 7 mm, tas ļauj to uzstādīt Ultra Book datoros SATA III 6 Gb/s saderīgs ar SATA II 3 Gb/s Atbalsta Garbage Collection tehnoloģijas un TRIM komandas Pielāgots NCQ un RAID Atbalsta ECC tehnoloģiju, lai garantētu datu pārraides uzticamību Iebūvēta SMART uzraudzības sistēma Zems enerģijas patēriņš, triecienizturīgs, klusa darbība, augsta efektivitāte. Efektīva buferēšana, pateicoties īpaši ātrai SLC un DRAM atmiņai. Iebūvēts mehānisms ātrākai datu glabāšanai
Augstums - 7 mm
BrandPartCode - SP512GBSS3A55S25
Bruto svars - 0.044 kg
Cietā diska ietilpība - 512 GB
Citas funkcijas -
Citas īpašības - Produkta krāsa - Black
dimensijas dziļums - 12 mm
dimensionalWeight - 26
Diska tips - SSD
Dizains > SSD formāts - 2.5"
Dziļums - 100 mm
EAN - 4712702659122
ean - 4712702659122
Eans - 4712702659122
Ekspluatācijas apstākļi - Darbības vibrācija - 20 G
Ekspluatācijas apstākļi - Ekspluatācijas trieciens - 1500 G
Formas faktors (platums) - 2,5'' (SFF)
Funkcijas - Aizsardzības funkcijas - Izturība pret vibrācijām
Funkcijas - Atmiņas tips - 3D TLC
Funkcijas - Datu pārsūtīšanas ātrums - 6 Gbit/s
Funkcijas - ECC - Jā
Funkcijas - komponents - Portatīvais dators
Funkcijas - NAND zibatmiņas tips - SLC (Single Level Cell)
Funkcijas - Native Command Queuing (NCQ) - Jā
Funkcijas - RAID atbalsts - Jā
Funkcijas - S.M.A.R.T. atbalsts - Jā
Funkcijas - saskarne - Serial ATA III
Funkcijas - Sekvenciālā rakstīšanas ātrums (ATTO) - 530 MB/s
Funkcijas - Sekvenciālās nolasīšanas ātrums (ATTO) - 560 MB/s
Funkcijas - Sekvenciālās nolasīšanas ātrums (CDM) - 500 MB/s
Funkcijas - Sekvenciālās rakstīšanas ātrums (CDM) - 450 MB/s
Funkcijas - SSD diskdziņa ietilpība - 512 GB
Funkcijas - SSD formāts - 2.5"
Funkcijas - TRIM atbalsts - Jā
Funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 1500000 h
Garantija - 36
garantija - 36
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GTIN - 4712702659122
guaranteeLength - 36
HDD saskarne - SATA III - 6 Gb/s
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 16457 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 16 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 8 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 125 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 105 mm
Iepakojuma īpašības > PET - 1 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 3 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.02 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.000105 m³
izmērs augstums - 160 mm
izmērs platums - 128 mm
izmērs svars - 100 g
Jauda - Darba spriegums - 5 V
Kategorija - Iekšējie cietvielu diski
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/cietie diski
Kods - SP512GBSS3A55S25
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Lasīšanas ātrums - 500 MB/s
LongDesc - Pieejams jauninājums ikvienamA55 ir augstas kvalitātes produkts, kas paredzēts budžeta cienītājiem, un tas ir viens no ekonomiskākajiem SSD modeļiem. Pateicoties tā modernajam SATA III 6 Gb/s interfeisam un pieejamai cenai, jūs tagad varat viegli modernizēt savu veco datoru, netērējot veselu bagātību.Cena ir nauda! Netērējiet to veltīgiJoprojām tērējat dārgo laiku, lai palaistu datoru vai ielādētu lietojumprogrammas? Tad ir pienācis laiks atbrīvoties no vecā cietā diska un pāriet uz SSD. Ar SATA III 6 GB/s interfeisu A55 spēj ielādēt datoru vai palaist lietojumprogrammas dažu sekunžu laikā.Atjaunināšana tikpat vienkārša kā 1-2-3Atjaunināt datoru ir pavisam vienkārša lieta - lai to izdarītu, jums nav jābūt tehniķim. Vienkārši izpildiet šos trīs vienkāršos soļus:1. solis. Veiciet datu dublējumu citā atmiņas ierīcē2. solis. Izņemiet veco cieto disku no datora3. solis. Ievietojiet A55 savā datorā.Bad Block Management for Higher ReliabilityVai pat jaunos diskos var būt viens vai vairāki slikti bloki, kas var radīt neatgriezeniskus sistēmas bojājumus. Taču nebaidieties! Lai novērstu zibatmiņas atmiņas bojājumus, A55 ir aprīkots ar sliktu bloku pārvaldības tehnoloģiju. Sliktie bloki tiek nepārtraukti uzraudzīti un nomainīti, lai saglabātu jūsu sistēmu labā stāvoklī un uzlabotu SSD diska uzticamību un izturību. Jo mums rūp jūsu dati.Izturība un veiktspējaApgādāts ar oriģinālu kontrolieri un 3D NAND zibatmiņu, A55 var ne tikai garantēt stabilitāti un izturību. Tas nodrošina arī izcilu veiktspēju, kas ļauj 10 sekunžu ātru ielādēšanu, īsāku lietojumprogrammu ielādes laiku un ātrāku datu pārraides ātrumu. Neatkarīgi no tā, vai jūs sērfojat tīmeklī, skatāties labu filmu vai jums ir jākārto dokumenti, A55 nodrošinās jums vienmērīgu un bez kavēšanās.Liels un S.M.A.R.T.A55 ir viens no vieglākajiem un plānākajiem šāda veida SSD diskiem, taču tas ir noturīgs pret triecieniem un vibrācijām, jo tajā nav kustīgu detaļu. Turklāt S.M.A.R.T. uzraudzības sistēma un ECC tehnoloģija ir iebūvētas, lai solītu lielāku datu pārraides drošību.SLC Cache tehnoloģijaA55 izmanto "SLC Cache tehnoloģiju" ar jaunu kešatmiņas arhitektūru, kas apvieno gan SLC, gan TLC zibatmiņas blokus. Šī tehnoloģija ļauj visus datus ierakstīt SLC sadaļā, pirms tie tiek secīgi kopēti uz TLC bloku, un līdz ar to nodrošina augstāku maksimālo rakstīšanas veiktspēju. A55 izmanto arī "DRAM bufera kešatmiņu", lai uzlabotu kopējo veiktspēju un samazinātu rakstīšanas pastiprināšanu TLC daļā. Tādējādi tiek uzlabota izturība un pagarināts SSD diska darbmūžs.Iekšējā automātiskās kopēšanas tehnoloģijaA55 automātiskās kopēšanas tehnoloģija ļauj veikt automātiskas kopēšanas operācijas no SLC kešatmiņas uz TLC blokiem NAND iekšienē, neizmantojot kontrolieri vai DDR. Tas atbalsta augstāku efektivitāti, samazinot kontroliera un DRAM darba slodzi.Bezmaksas SSD veselības monitora - SP Toolbox lejupielādeIzvietojiet savu jauno SSD diska veselību, izmantojot mūsu bezmaksas lejupielādējamo programmatūru - SP Toolbox. Palaist A55 veiktspējas testus, iegūt vispārēju funkciju novērtējumu vai pārbaudīt detalizētu informāciju par ierīci, tostarp izmantoto vietu, ierīces temperatūru, kopējo ierakstīto baitu skaitu un daudz ko citu.
LongProductName - Ace A55, 512 GB, SATA III, melns
LongSummaryDescription - Silicon Power Ace A55. SSD diskdziņa ietilpība: 512 GB, SSD formāts: 2,5", Datu pārsūtīšanas ātrums: Gbit/s, Komponente: : klēpjdators
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84717070
Modelis - Ace A55
Nosaukums - Silicon Power A55 512GB
Nosaukums - Silicon Power Ace A55 2,5" 512 GB Serial ATA III 3D TLC
Nosaukums - Silicon Power | A55 | 512 GB | SSD form factor 2,5" | SSD interfeiss SATA | Lasīšanas ātrums 560 MB/s | Ierakstīšanas ātrums 530 MB/s
nosaukums - SSD Ace A55 512GB 2,5" SATA3 500/450 MB/s 7mm
Piedziņas tips - Iekšējais
Platums - 69.9 mm
producerCode - SP512GBSS3A55S25
ProducerCode - SP512GBSS3A55S25
productName - Silicon Power Ace A55 2,5" 512 GB Serial ATA III 3D TLC
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Ace A55
Rakstīšanas ātrums - 450 MB/s
Ražotāja produkta nosaukums - A55
ražotājs - Silicon Power
Ražotājs - Silicon Power
Saite - https://www.silicon-power.com/web/product-Ace_A55
ShortDescription - 2,5'' | SSD | 512 GB | 560/530 MB/s | Serial ATA3 | 7 mm | 3D Nand
ShortSummaryDescription - Silicon Power Ace A55, 512 GB, 2,5", 6 Gbit/s
sizeX - 125
sizeY - 10
sizeZ - 105
svars - 53
Svars - 63 g
Svars un izmēri - Augstums - 69.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 7 mm
Svars un izmēri - Platums - 100 mm
Tehniskā informācija - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.024 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Silicon Power
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-271
Veiktspēja > Cietvielu diska ietilpība - 512 GB
Veiktspēja > Cietvielu diska saskarne - SATA
Veiktspēja > Ierakstīšanas ātrums - 530 MB/s
Veiktspēja > Lasīšanas ātrums - 560 MB/s
vendpn - SP512GBSS3A55S25
Zīmols - Silicon Power
Description - Dedicated to users looking for a cheap and at the same time a good drive, the A55 is positioned as one of the most profitable models. With SATA III 6Gb/s interface and affordable price, everyone can upgrade their old computer without spending a fortune! The thickness of the disk is only 7mm, it allows installation in Ultra Book computers SATA III 6Gbps compatible with SATA II 3Gbps Supports Garbage Collection technologies and TRIM commands Adapted to NCQ and RAID It supports ECC technology to guarantee the reliability of data transmission Built-in SMART monitoring system Low power consumption, shockproof, quiet operation, high efficiency. Efficient buffer thanks to the ultra-fast SLC and DRAM memory. Built-in mechanism for faster data storage
Height - 7 mm
BrandPartCode - SP512GBSS3A55S25
Gross weight - 0.044 kg
HDD capacity - 512 GB
Other features -
Other features - Product colour - Black
dimension depth - 12 mm
dimensionalWeight - 26
Disk type - SSD
Design > SSD form factor - 2.5"
Depth - 100 mm
EAN - 4712702659122
ean - 4712702659122
Eans - 4712702659122
Operational conditions - Operating vibration - 20 G
Operational conditions - Operating shock - 1500 G
Form factor (width) - 2,5'' (SFF)
Features - Protection features - Vibration proof
Features - Memory type - 3D TLC
Features - Data transfer rate - 6 Gbit/s
Features - ECC - Yes
Features - Component for - Laptop
Features - NAND flash type - SLC (Single Level Cell)
Features - Native Command Queuing (NCQ) - Yes
Features - RAID support - Yes
Features - S.M.A.R.T. support - Yes
Features - Interface - Serial ATA III
Features - Sequential write speed (ATTO) - 530 MB/s
Features - Sequential read speed (ATTO) - 560 MB/s
Features - Sequential read speed (CDM) - 500 MB/s
Features - Sequential write speed (CDM) - 450 MB/s
Features - SSD capacity - 512 GB
Features - SSD form factor - 2.5"
Features - TRIM support - Yes
Features - Mean time between failures (MTBF) - 1500000 h
Warranty - 36
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GTIN - 4712702659122
warrantyLength - 36
HDD interface - SATA III - 6 Gb/s
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 16457 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 16 g
Package features > Gross height (mm) - 8 mm
Package features > Gross depth (mm) - 125 mm
Package features > Gross width (mm) - 105 mm
Package features > PET - 1 g
Package features > Plastic (No PET) - 3 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.02 kg
Package features > Volume (m3) - 0.000105 m³
dimension height - 160 mm
dimension width - 128 mm
dimension weight - 100 g
Power - Operating voltage - 5 V
Category - Internal Solid State Drives
Category - Root/Electronics/PC parts/Hard drives
Code - SP512GBSS3A55S25
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Reading speed - 500 MB/s
LongDesc - Affordable Upgrade for EveryoneA high-quality product for the budget-minded among us, the A55 is positioned as one of the most cost-effective SSD models. With its advanced SATA III 6Gb/s interface and an affordable price, you can now easily upgrade your old computer without spending a fortune.Time is Money! Don't Waste ItStill wasting precious time while booting your computer or loading applications? Then it's time to get rid of your old hard drive and switch to an SSD. Powered by SATA III 6GB/s interface, the A55 is able to boot your computer or launch applications within seconds.An Upgrade as Easy as 1-2-3Upgrading your computer is a piece of cake – you don’t need to be a techie to do it. Just follow these three easy steps:Step 1. Backup your data to another storage deviceStep 2. Remove the old HDD from your computerStep 3. Insert the A55 in your computer.Bad Block Management for Higher ReliabilityEven new disks can contain one or more bad blocks which may cause irreparable damage to your system. But have no fear! To prevent flash memory corruption, the A55 is built with bad block management technology. Bad blocks are continually monitored and replaced to keep your system in good condition and to improve reliability and endurance of the SSD. Because we do care about your data.Durability and PerformanceEquipped with an original controller and 3D NAND flash, the A55 can not only guarantee stability and durability. It also delivers outstanding performance which enables 10-second quick boot-ups, shorter application load times and faster data transmission speed. Whether you are web surfing, enjoying a good movie, or have to handle paperwork, the A55 will bring you a smooth, lag-free experience.Light and S.M.A.R.T.The A55 is one of the lightest and thinnest SSD of its kind yet it is shock- and vibration-proof since it contains no moving parts. Furthermore, S.M.A.R.T. monitoring system and ECC technology are built to promise higher data transmission safety.SLC Cache TechnologyThe A55 applies ”SLC Cache technology” with a new caching architecture that combines both SLC and TLC flash blocks. This technology enables all data to be written in the SLC section before being sequentially copied to the TLC block, and as a consequence allows for higher peak writing performance. The A55 also uses “DRAM buffer cache” to improve overall performance and to reduce write amplification on the TLC portion. This leads to enhanced endurance and a longer lifespan of the SSD.Internal Auto-Copy TechnologyThe A55’s auto-copy technology allows automatic copy operations from the SLC cache to the TLC blocks inside the NAND without using the controller or DDR. This supports higher efficiency by reducing the controller’s and DRAM’s workload.Free-Download of SSD Health Monitor - SP ToolboxEasily monitor your new SSD’s health with our free-download software – SP Toolbox. Run performance tests on the A55, get an overall function evaluation, or check detailed information about your device, including used space, device temperature, total bytes written, and many more.
LongProductName - Ace A55, 512GB, SATA III, Black
LongSummaryDescription - Silicon Power Ace A55. SSD capacity: 512 GB, SSD form factor: 2.5", Data transfer rate: 6 Gbit/s, Component for: Laptop
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
Model - Ace A55
Name - Silicon Power A55 512GB
Title - Silicon Power Ace A55 2.5" 512 GB Serial ATA III 3D TLC
Name - Silicon Power | A55 | 512 GB | SSD form factor 2.5" | SSD interface SATA | Read speed 560 MB/s | Write speed 530 MB/s
name - SSD Ace A55 512GB 2,5" SATA3 500/450 MB/s 7mm
Drive type - Internal
Width - 69.9 mm
producerCode - SP512GBSS3A55S25
ProducerCode - SP512GBSS3A55S25
productName - Silicon Power Ace A55 2.5" 512 GB Serial ATA III 3D TLC
productSize - Normal
ProductName - Ace A55
Writing speed - 450 MB/s
Producer product name - A55
producer - Silicon Power
Producer - Silicon Power
Link - https://www.silicon-power.com/web/product-Ace_A55
ShortDescription - 2.5'' | SSD | 512GB | 560/530 MB/s| Serial ATA3 | 7mm| 3D Nand
ShortSummaryDescription - Silicon Power Ace A55, 512 GB, 2.5", 6 Gbit/s
sizeX - 125
sizeY - 10
sizeZ - 105
weight - 53
Weight - 63 g
Weight & dimensions - Height - 69.8 mm
Weight & dimensions - Depth - 7 mm
Weight & dimensions - Width - 100 mm
Technical details - Sustainability certificates - RoHS
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 0.024 kg
Technical details > Producer - Silicon Power
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-271
Performance > Solid-state drive capacity - 512 GB
Performance > Solid-state drive interface - SATA
Performance > Write speed - 530 MB/s
Performance > Read speed - 560 MB/s
vendpn - SP512GBSS3A55S25
Brand - Silicon Power
55,60 €
Silicon Power Ace A55, 512GB
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas