Apple AirPods (3rd generation)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 771902 Preces kods: MME73
Noliktavā 13 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
213,55 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 29.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 29.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 25.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 37
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
1. kategorija - Apple
2. kategorija - Mūzika
Aizdevums - 0.1
Akumulators - -
Apraksts - Pilnībā jaunās austiņas AirPods ir vieglas un lieliski pieguļ. Tās atrodas ausī ideālā leņķī, lai nodrošinātu komfortu un vislabāko skaņas novirzīšanu uz auss kanālu. Tās ir par 33% īsākas pie auss galiņa nekā AirPods (2. paaudzes), un tām ir spiediena sensors, kas atvieglo mūzikas un zvanu kontroli. Apkārtējā skaņa ar dinamisku galvas izsekošanu Skaņa ieskauj jūs no visām pusēm, radot dabisku, trīsdimensiju akustisko telpu mūzikai, filmām un TV. AirPods žiroskopi un akselerometri seko tavai galvas kustībai, lai justos, ka vienmēr esi notikumu centrā. Adaptīvā ekvalairizācija (EQ) Mūzika tiek automātiski pielāgota jūsu auss formai. Uz iekšpusi vērsti mikrofoni uztver skaņas, ko dzirdat, un pēc tam regulē zemās un vidējās frekvences, lai izceltu katras dziesmas bagātīgās detaļas. Labāks akumulatora darbības laiks Pilnībā uzlādētas AirPods darbojas par stundu ilgāk nekā AirPods (2. paaudzes), kas nozīmē līdz pat 6 stundām klausīšanās un līdz 4 stundām zvanīšanas. Uzlabots ādas kontakta sensors ieslēdz vai izslēdz AirPods, kad nepieciešams taupīt akumulatora darbības laiku. Ar 5 uzlādes minūtēm pietiek aptuveni stundai klausīšanās vai sarunu. MagSafe uzlādes korpuss nodrošina enerģiju vairāk nekā 30 stundas un darbojas ar MagSafe un bezvadu lādētājiem. Ūdens un sviedru izturība Gan AirPods, gan MagSafe uzlādes futrālim ir IPX4 ūdensizturības kategorija, kas nozīmē, ka tos neietekmē lietus vai intensīvi treniņi. Maģiskas visos aspektos Lai sagatavotu austiņas lietošanai, jums nav jādara nekas cits, kā tikai jāizņem tās no korpusa. Pārslēgšanās starp Apple ierīcēm notiek automātiski. Austiņas atpazīst, kad tās ir jūsu ausī, izmantojot sensoru, kas atšķir jūsu ādu no citām virsmām. Un ar audio koplietošanas funkciju vari kopā ar citu personu klausīties dziesmu vai filmu, izmantojot jebkurus divus AirPods pārus.
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Standarta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Ir, Savienojums: Bluetooth, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: Nav zināms, Trokšņu slāpēšana: Pasīva, Garantija: 2 gadi
Augstums - -
augstums - 3.4
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas (ar telpisko skaņu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 5 stundas (iespējota telpiskā skaņa)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas (iespējota telpiskā skaņa)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 6 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 6 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 6 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 30 stundas (ar uzlādes korpusu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 30 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 30 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - Barošanas avots - Iebūvēta litija baterija
Barošanas avots - Barošanas avots - Iebūvēts litija jonu akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - Integrēts litija jonu akumulators
Barošanas avots - sarunu laiks - 4 stundas
Barošanas avots - sarunu laiks - 4 stundas
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Biežums - -
Bluetooth funkcijas - HFP (brīvroku profils)
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Citas funkcijas - Audio tehnoloģija Apkārtējā skaņa ar dinamisku galvas izsekošanu Adaptīvā ekvalizācija (EQ) Apple īpašais augstas amplitūdas pārveidotājs Īpašs pastiprinātājs ar plašu dinamisko diapazonu Sensori Divi staru kūļa formēšanas mikrofoni Spiediena sensors Uz iekšpusi vērsts mikrofons Akselerometrs nosaka kustības Ādas kontakta sensori Akselerometrs nosaka runu Procesors Izstrādāts speciāli austiņām H1 mikroshēma
Darbības diapazons - -
Darbības laiks -
  • 20-30 stundas ar bezvadu uzlādes korpusu
  • 4-6 stundas (ar vienu uzlādi)

  • description_et - AirPods. Pavisam jauns, ar telpisko skaņu. Tas ir maģisks, atjaunots. Telpiskā skaņa, kas ļauj skaņai aizraut jūs līdz galam, ar detalizētu, bagātīgu skaņu, dziļiem basiem un skaidriem augstumiem Adaptīvais ekvalaizers, kas mūziku pielāgo tieši jūsu ausīm Akustisko actiņu pārklāts mikrofons samazina vēja radīto troksni, kad veicat zvanu HD skaņas kvalitāte FaceTime Jauns dizains ar īsākiem kātiņiem Viegli skārienvadības līdzekļi IPX4 pret sviedriem un šļakatām izturīgs dizains gan austiņām, gan uzlādes korpusam Līdz 6 stundām bezvadu lietošanas, 30 stundas klausīšanās laika ar uzlādes futrālīti Ātra uzlāde - 5 minūtes uzlādes futrālī nodrošina pilnu stundu ilgu austiņu lietošanu Skaņa griežas ap jums.
    Dinamiskais galvas aproce pilnībā ieskauj jūs, nodrošinot trīsdimensiju mūzikas, TV, filmu un citu programmu klausīšanās pieredzi. Skaņa jūs ieskauj no visām pusēm, liekot justies kā savā personīgajā koncertzālē vai kinoteātrī. Mūzika tikai jūsu ausīm. Adaptīvais ekvalaizeris automātiski pielāgo mūziku jūsu ausu formai. Uz iekšpusi vērsti mikrofoni nosaka, ko dzirdat, un pēc tam reāllaikā pielāgo zemās un vidējās frekvences, lai katra dziesma skanētu pēc iespējas labāk. Bass. Jauni augstumi. Apple izstrādātais dinamiskais draiveris, ko darbina īpaši pielāgots pastiprinātājs, nodrošina īpaši detalizētu skaņu. Jūs izbaudīsiet katru noti, sākot no dziļiem, bagātīgiem basiem un beidzot ar skaidriem, izteiksmīgiem augstiem toņiem. Nuslāpiet vēju. Īpaši akustiski sieti mikrofoni abās austiņās samazina vēja troksni, kad runājat. Jūsu balss paliek skaļa. Pirmā prezentācija. Balsis FaceTime zvanos tagad skan HD kvalitātē. Jaunais AAC-ELD runas kodeks nodrošina HD kvalitāti FaceTime zvaniem. Un, pateicoties telpiskajai skaņai, FaceTime grupas zvani skan patiesāk nekā jebkad. Skaistums ir klausītāja ausīs. Īsākās AirPods austiņas ir veidotas tā, lai skaņa tiktu novirzīta uz ausi un vienlaikus izskatītos stilīgi. Spēlējiet tā, kā jūs spēlējat. Skārienjutīgā poga nodrošina vēl lielāku kontroli pār izklaidi. Atskaņojiet, apturiet un pārlaižiet dziesmas vai sāciet un pārtrauciet zvanus ar vienu nospiešanu. Pietiekami? Nav problēmu. Gan AirPods, gan MagSafe uzlādes vāciņam ir IPX4 klase attiecībā uz izturību pret sviedriem un ūdeni, tāpēc tie izturēs lietus un intensīvu treniņu. Korpuss un akumulators vienā. Izmantojot MagSafe lādētāju, MagSafe lādēšanas futrālis var uzlādēties bezvadu režīmā un vienkārši. Pilnībā uzlādēta, kasetne nodrošina 30 stundas klausīšanās laika. Un, uzlādējot tikai 5 minūtes, ar AirPods var klausīties līdz pat stundai. Līdz 6 stundām klausīšanās laika ar vienu uzlādi Līdz 30 stundām klausīšanās laika ar uzlādes futrālīti Pieslēdzas vienā mirklī. Novieto AirPods pie sava iPhone vai iPad, nospied Connect, un tās tiks savienotas ar visām tavā iCloud kontā esošajām ierīcēm. Piemēram, ja klausies mūziku savā Mac datorā, vari uzņemt zvanus savā iPhone, nepārslēdzot ierīci. Spēlējiet ausī, nevis blakus tai. Uzlabots ādas sensors nosaka atšķirību starp jūsu ausi un citām virsmām. Skaņa tiek atskaņota tikai jūsu ausī un pārtrauc skanēt, kad ievietojat taustiņus kabatā vai uz galda. Paplašinātā funkcija Atrast manu. Programma Atrast manu palīdz atrast AirPods. Tuvplāna skats parāda, cik tālu no jums atrodas jūsu AirPods. Izņemšanas brīdinājums informē, kad tie iziet no Bluetooth diapazona. Meklēšanas laikā varat arī ļaut atskaņot skaņu. Skaņas koplietošana. Ērti kopīgojiet dziesmas un plūsmas starp diviem AirPods komplektiem. Novieto AirPods pie atskaņojošā iPhone, iPad vai Apple TV, un savienojums tiks izveidots uzreiz.
    description_lv -
    description_lv - AirPods. Pilnīgi jauns ar telpisko audio. Tā ir atjaunota maģija. Ar telpisko audio, kas izvieto skaņu visapkārt jums Adaptīvais ekvalaizeris, kas mūziku pielāgo jūsu ausīm Ilgāks akumulatora darbības laiks, kas uzlādējas vienā mirklī Nodrošina vienkārši maģisku pieredzi Skaņa pilnīgi jaunos virzienos. Telpiskais audio ar dinamisku galvas izsekošanu izvieto skaņu visapkārt jums, lai radītu trīsdimensiju klausīšanās pieredzi mūzikā, TV raidījumos, filmās un citur - jūs iegremdē skaņās no visiem virzieniem, lai jūs justos kā savā koncertzālē vai kinoteātrī. Apple izstrādātais dinamiskais skaļrunis, ko darbina īpaši pielāgots pastiprinātājs, mūziku atskaņo ārkārtīgi detalizētā kvalitātē - lai jūs izbaudītu katru toni, sākot ar dziļiem, bagātīgiem basiem un beidzot ar skaidriem, tīriem augstiem toņiem. Mūzika uz personīgākas nots. Adaptīvais ekvalaizers automātiski pielāgo mūziku jūsu auss formai. Uz iekšu vērsti mikrofoni nosaka, ko jūs dzirdat, un pēc tam pielāgo zemās un vidējās frekvences, lai katrā dziesmā nodrošinātu bagātīgas detaļas, pielāgojot tās jums reāllaikā. Izslēdziet vēju. Katrā austiņā iestrādāts mikrofons, kas pārklāts ar īpašu akustisku sietu, samazina vēja radīto troksni, kad veicat zvanu, tāpēc jūsu balss vienmēr būs dzirdama skaļi un skaidri. Jūs to dzirdējāt šeit pirmie. HD balss kvalitāte FaceTime. Savienojieties FaceTime ar jauno AAC-ELD runas kodeku, izmantojot skaidru HD kvalitāti. Un, pateicoties telpiska audio atbalstam, grupas FaceTime zvani skan vēl reālistiskāk nekā jebkad agrāk. Stils no auss līdz ausij. AirPods ar konturētu dizainu un īsāku kājiņu ir veidotas tā, lai skaņu novirzītu uz ausīm, un to izsmalcinātu izskatu var novērtēt ikviens. Ar spēka sensoru varat vēl labāk kontrolēt savu izklaidi. Varat nospiest, lai atskaņotu, apturētu un pārlaistu dziesmas vai atbildētu un pārtrauktu zvanus. Dušas? Gan AirPods, gan MagSafe uzlādes futrālim ir IPX4 sviedriem un ūdenim noturīgs novērtējums, tāpēc tie izturēs visu, sākot no lietus līdz smagiem treniņiem. Enerģijas pilns futrālis. MagSafe uzlādes futrālis bezvadu režīmā un bez piepūles uzlādē MagSafe lādētāju. Pilnībā uzlādēts futrālis nodrošina līdz pat 30 stundām ilgu klausīšanās laiku. Savukārt AirPods uzlādēšana futrālī tikai 5 minūtes nodrošina aptuveni stundu ilgu klausīšanās laiku. Līdz 6 stundām klausīšanās laika ar vienu uzlādi. Līdz 30 stundām kopējais klausīšanās laiks ar futrāli. Tūlītējs savienojums. Novieto AirPods pie sava iPhone vai iPad un piesitiet Connect, lai savienotu ar katru ierīci savā iCloud kontā. Ja atskaņojat mūziku savā Mac datorā, varēsiet atbildēt uz zvanu savā iPhone - bez nepieciešamības pārslēgt ierīces. Lieliska noteikšanas sajūta. Uzlabotais sensors, kas nosaka ādu, atšķir ausu no citām virsmām, tāpēc audio tiek atskaņots tikai tad, kad nēsājat AirPods, un tiek pārtraukta to atskaņošana, ja tās atrodas kabatā vai uz galda. Vienmēr ieslēgts "Hey Siri". Atskaņojiet mūziku, zvaniet, saņemiet norādījumus vai pārbaudiet savu grafiku, vienkārši izmantojot balsi. Vienkārši sakiet "Hey Siri", lai aktivizētu savu iecienītāko personīgo asistentu un neaizmirstu par ikdienas uzdevumiem. Paziņojumi. Siri var nolasīt svarīgus ziņojumus vai brīdinājumus, tiklīdz tie pienāk, un jūs pat varat atbildēt uz ziņojumiem, izmantojot tikai balsi. Uzlabota funkcija Find My. Atrodiet savas AirPods austiņas, izmantojot lietotni Find My. Redziet, cik tuvu tās atrodas, izmantojot tuvuma skata funkciju, saņemiet atdalīšanas brīdinājumus, ja tās ir ārpus Bluetooth diapazona, vai palūdziet tām atskaņot skaņu, lai varētu noteikt to atrašanās vietu. Audio koplietošana. Viegli kopīgojiet dziesmu vai raidījumu starp jebkuriem diviem AirPods komplektiem. Vienkārši pietuvini AirPods klausāmajam iPhone, iPad vai Apple TV un uzreiz izveidojiet savienojumu.
    description_ru -
    description_short_en - Trešās paaudzes Apple AirPods Trešās paaudzes Apple AirPods Telpiskais audio ar jaudīgiem basiem Iebūvēts mikrofons zvaniem brīvroku režīmā Akumulatora darbības ilgums 6 stundas / 30 stundas ar uzlādes futrālīti Pret šļakatām noturīgs IPX4 dizains
    description_short_et - Apple AirPods bezvadu austiņas Detalizēta, dziļi basa apkārtmēra skaņa Iebūvēts mikrofons zvaniem brīvroku režīmā Akumulatora darbības laiks līdz 6 stundām / 30 stundām ar uzlādes korpusu Pret šļakatām noturīgs IPX4 dizains
    description_short_lv -
    description_short_ru - Apple AirPods bezvadu austiņas Detalizēta telpiskā skaņa ar dziļiem basiem Iebūvēts mikrofons zvaniem brīvroku režīmā Akumulatora darbības ilgums līdz 6 stundām / 30 stundas ar lādētāju Pret šļakatām noturīgs dizains IPX4
    dimensijas dziļums - 35 mm
    dimensionalWeight - 80
    Dizains - In-ear
    Dizains - austiņu dizains - Aarbuds
    Dizains - austiņu dizains - Austiņu aizbāžņi
    Dizains - Austiņu dizains - Ieaušu austiņas
    Dizains - austiņu dizains - Pogas ausu aizbāžņi
    Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
    Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
    Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
    Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
    Dizains > Produkta krāsa - White
    Dziļums - -
    dziļums - 9.9
    EAN - 194252818527
    EAN - 0194252818527
    ean - 194252818527
    EANCode - 0194252818527
    Eans - 0194252818527
    EAN_kods - 0194252818527
    Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 stundas (ar telpisko skaņu)
    Enerģijas avots - Darbības laiks - 6 stundas
    Enerģijas avots - Darbības laiks - 30 stundas (ar uzlādes korpusu)
    Enerģijas avots - Enerģijas avots - Iebūvēts litija akumulators
    Enerģijas avots - Sarunu laiks - 4 mirkļi
    feature_group_et - Austiņas
    feature_group_ln - Austiņas
    feature_group_lv - Austiņas
    feature_group_ru - Austiņas
    Gaidīšanas laiks - -
    Garantija - 2 gadi
    Garantija - 12
    garantija - 12
    Garantija - 12 mēneši
    Garantijas noteikumi - 12 mēneši
    garantijas_tips - ārējais
    garantijaType - F
    gross_weight - 0.18
    GRUPA1 - Mobilitāte
    GRUPA2 - Bluetooth austiņas
    guaranteeLength - 12
    Hoehe - 0.04
    HST NUMERIS - MME73ZM/A
    Iekļautie piederumi - AirPods MagSafe uzlādes korpuss Lightning to USB-C kabelis Dokumentācija
    Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
    Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
    Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
    Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
    Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 4937 pcs
    Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
    Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 44 g
    Iepakojuma izmēri -
  • AirPods: 18,26 x 19,21 x 30,79 mm
  • Bezvadu uzlādes korpuss: 54,4 x 21,38 x 46,4 mm
  • .
    Iepakojuma saturs -
  • AirPods
  • MagSafe uzlādes futrālis
  • Zibspuldzes USB kabelis
  • Dokumentācija

  • Iepakojuma svars - 0.250 kg
    Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
    Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 100 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 100 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 35 mm
    Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 2.00 g
    Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.046 kg
    Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00035 m³
    Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.01 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_85673_1.jpg
    Izmēri - AirPods (viena austiņa) Augstums: 30,79 mm Platums: 18,26 mm Dziļums: 19,21 mm MagSafe lādēšanas kārba Augstums: 46,40 mm Platums: 54,40 mm Dziļums: 21,38 mm
    izmērs augstums - 100 mm
    izmērs platums - 100 mm
    izmērs svars - 181 g
    IZSTRĀDĒTĀJS - APPLE
    Jutīgums - -
    Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
    Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
    Kategorija_1 - Audio
    Kategorija_2 - Bezvadu austiņas ar mikrofonu
    Kods - MME73ZM/A
    Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
    Kopā - svars (g) - 4,3
    Krāsa - White
    LargeDescHTML -
    LED - -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.apple.com/airpods-3rd-generation/specs/
    Mikrofons - Jā
    Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
    Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
    Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
    Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
    MikrofonsType - Daudzvirzienu
    MPN - MME73ZM/A
    name_et - Apple AirPods 3. paaudzes + MagSafe akumulators
    NoiseCancellation - Nē
    nosaukums - AIRPODS (3. PAAUDZE )
    Nosaukums - AirPods (3. paaudzes) ar MagSafe lādēšanas futrālīti
    Nosaukums - Apple AirPods (3. paaudzes), austiņas (baltas, Bluetooth)
    Nosaukums - Apple AirPods + AirPod Case 3 - 3. paaudze
    Nosaukums - Apple AirPods 3. paaudzes austiņas
    Nosaukums - Apple | AirPods (3. paaudzes) | Bezvadu | Bezvadu | Bezvadu | Bezvadu | Balts
    Nosaukums - Austiņas Apple AirPods 3 ar MagSafe uzlādes futrālīti
    nosaukums_lv - Apple AirPods 3. paaudzes + MagSafe uzlādes futrālis
    nosaukums_lv - Apple AirPods 3. paaudzes + MagSafe uzlādes futrālis
    nosaukums_ru - Apple AirPods 3. paaudzes + MagSafe uzlādes futrālis
    PANTS1 - AIRPODS (3. PAAUDZES)
    PANTS2 -
    Pieteikums - Internets
    Pieteikums - Mobilais
    Pieteikums - Mūzika
    Platums - -
    platums - 9.9
    Plašs - 0.1
    ProdDesc - Austiņas MME73ZM/A AirPods baltas
    producerCode - MME73ZM/A
    ProducerCode - MME73ZM/A
    productName - Apple AirPods (3. paaudzes)
    productSize - Parasts
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/MWP22ZMA-02.jpg
    ProduktaPicture3 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/MWP22ZMA-03.jpg
    ProduktaPicture4 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/MWP22ZMA-04.jpg
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/MWP22ZMA-01.jpg
    Pārtika - Sarunu laiks - 4 stundas
    Ražotāja produktu grupa - AirPods (3. paaudzes)
    ražotāja_kods - MME73ZM/A
    Ražotāja_kods - MME73ZM/A
    ražotājs - Apple
    Ražotājs - Apple
    Ražotājs - Apple
    RechargeTime - 5 minūtes uz 1 uzlādes stundu
    Saderīgs ar - iPhone modeļi iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 13 Pro Max iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 11 iPhone 11 iPhone SE (2. paaudzes) iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone X iPhone X iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 6s iPhone 6s Plus iPhone SE (1. paaudzes) iPad mini (6. paaudzes) iPad (9. paaudzes) iPad Pro 12,9 collu (5. paaudzes) iPad Pro 12,9 collu (4. paaudzes) iPad Pro 12,9 collu (3. paaudzes) iPad Pro 12,9 collu (2. paaudzes) iPad Pro 12,9 collu (1. paaudzes) iPad Pro 11 collu (3. paaudzes) iPad Pro 11 collu (3. paaudzes) paaudzes) iPad Pro 11 collu (3. paaudzes) iPad Pro 11 collu (2. paaudzes) iPad Pro 11 collu (1. paaudzes) iPad Pro 10,5 collu iPad Pro 9,7 collu iPad Air (4. paaudzes) iPad Air (3. paaudzes) iPad Air 2 iPad (8. paaudzes) iPad (7. paaudzes) iPad (6. paaudzes) iPad (5. paaudzes) paaudzes) iPad mini (5. paaudzes) iPad mini 4 Mac modeļi MacBook Air (M1, 2020) MacBook Air (Retina, 13 collu, 2020) MacBook Air (Retina, 13 collu, 20182019) MacBook Air (13 collu, 20152017) MacBook Air (11 collu, 2015. gada sākums) MacBook Air (11 collu, 2015. gada sāk.) MacBook Pro (14 collu, 2021) MacBook Pro (16 collu, 2021) MacBook Pro (13 collu, M1, 2020) MacBook Pro (13 collu, 2020) MacBook Pro (13 collu, 20162019) MacBook Pro (Retina, 13 collu, 2015. gada beigas) MacBook Pro (16 collu, 2019) MacBook Pro (15 collu, 20162019) MacBook Pro (Retina, 15 collu, 2015. gada vidus22015. gads) MacBook (Retina, 12 collu, 2015. gada sākums2017. gads) iMac (24 collu, M1, 2021. gads) iMac (Retina 4K, 21,5 collu, 2019. gads) iMac (Retina 4K, 21,5 collu, 2017. gads) iMac (Retina 4K, 21,5 collu, 2015. gada beigas) iMac (Retina 5K, 27 collas, 20192020) iMac (Retina 5K, 27 collas, 2017) iMac (Retina 5K, 27 collas, 2014. gada beigas2015. gada beigas) iMac Pro (2017) Mac mini (M1, 2020) Mac mini (2018) Mac mini (2014. gada beigas) Mac Pro (2019) Mac Pro (2013. gada beigas).) Apple Watch modeļi Apple Watch Series 7 Apple Watch Series 6 Apple Watch SE Apple Watch Series 5 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 3 Apple Watch Series 2 Apple Watch Series 2 Apple Watch Series 1 Apple TV modeļi Apple TV 4K (2. paaudzes) Apple TV 4K (1. paaudzes) Apple TV HD iPod modeļi iPod touch (7. paaudzes)
    Saite - https://www.apple.com/uk/shop/product/MME73ZM/A/airpods-3rd-generation
    Savienojamība - Bluetooth
    Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
    Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
    Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 12.2 vai jaunāka
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 12.2 vai jaunāka versija
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.14.4 vai jaunāka
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.14.4 vai jaunāka versija
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - tvOS 12.2 vai jaunāka
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - tvOS 12.2 vai jaunāka versija
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - watchOS 5.2 vai jaunāka
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - watchOS 5.2 vai jaunāka versija
    Savienojamība - Savienojums - Apple Lightning
    Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
    Savienojamība - Savienotājs - Apple Lightning
    Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
    Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
    Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
    Savienojamība > Ierīču savienojamība - Bluetooth
    Savienojamības porti un interfeisi > USB uzlādes ports - Jā
    Savienojums - Apple Lightning
    Savienojums - Bluetooth
    Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
    Savienojums - Connection - Apple Lightning
    Savienojums - Connection - Bluetooth
    Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 12.2 vai jaunāka versija
    Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.14.4 vai jaunāka versija
    Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - tvOS 12.2 vai jaunāka versija
    Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - watchOS 5.2 vai jaunāka versija
    Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - iOS 12.2 vai jaunāka versija
    Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Mac OS 10.14.4 vai jaunāka versija
    Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - tvOS 12.2 vai jaunāka versija
    Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - watchOS 5.2 vai jaunāka versija
    Savienojums - Vadības pogas - Skārienjutīga braukšana
    Savienojums - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
    Savienotāji - Zibens
    ShortDescription -
    Sistēmas prasības -
  • iPhone un iPod touch modeļi ar jaunāko iOS versiju
  • iPad modeļi ar jaunāko iPadOS versiju
  • Apple Watch modeļi ar jaunāko watchOS versiju
  • Mac modeļi ar jaunāko macOS versiju
  • Apple TV modeļi ar jaunāko tvOS versiju
  • .
    sizeX - 100
    sizeY - 100
    sizeZ - 40
    Skaļruņa diametrs - -
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Skaņa - Stereo
    Starling - Y
    Stck_Kart - 9998
    Stck_Pal - 500
    Svars - 0,18
    Svars - 0.18
    Svars - 0.18
    Svars - 8.56 g
    svars - 160
    Svars -
  • AirPods: 4,28 g
  • Bezvadu uzlādes korpuss: 37,91 g

  • svītrkods - 194252818527
    Tehniskā informācija > Austiņu savienojuma veids - Bezvadu
    Tehniskā informācija > Bezvadu - Jā
    Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Jā
    Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.183 kg
    Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Izturība pret sviedriem un ūdeni (IPX4)
    Tehniskā informācija > Neto svars - 0.137 kg
    Tehniskā informācija > Ražotājs - Apple
    Tehniskā informācija > Savienotāja tips - Bluetooth
    Tehniskā informācija > Trokšņu slāpēšana - Nē
    Tehniskā informācija > Valkāšanas stils - In-ear
    Tehniskā_details - Veids: Krāsa balta EAN: 0194252818527 Ražotāja numurs: MME73ZM/A Konstrukcija: auss kanāla austiņas (slēgtas) Skaļruņi: mono, stereo Mikrofons: Jā Savienojumi: Savienojums: 1x Lightning Bezvadu savienojums: Savienojums: Jā, caur Bluetooth Piemērots: Baterija: 6 stundu darbības laiks Drošība: IPX4 aizsardzības klase Funkcija: Adaptīvais ekvalaizeris, MagSafe Piederumi: 3D audio, Adaptīvais ekvalaizeris, MagSafe Aksesuāri: MagSafe uzlādes futrālis, Lightning uz USB-C kabelis, dokumentācija
    Tehnoloģija -
  • Augdas sensors
  • Akcelerometrs, kas nosaka kustības
  • Akcelerometrs, kas nosaka runas ātrumu
  • Spēka sensors
  • Spēka un ūdensizturība (IPX4)
  • .
    Tips - Austiņas
    UserControls -
  • Nospiediet vienu reizi, lai atskaņotu, apturētu vai atbildētu uz tālruņa zvanu
  • Nospiediet divas reizes, lai pārietu uz priekšu
  • Nospiediet trīs reizes, lai pārietu atpakaļ
  • Nospiediet un turiet nospiestu Siri
  • Uzdodiet "Hey Siri", lai veiktu tādas darbības kā dziesmas atskaņošana, zvana veikšana vai norādījumu iegūšana
  • .
    vendpn - MME73ZM/A
    Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
    Vispārīgi - Iekārtas - Lightning uz USB-C kabelis
    Vispārīgi - Iekārtas - MagSafe uzlādes kārba
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Lightning - USB-C kabelis
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - MagSafe uzlādes futrālis
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lightning - USB-C kabelis
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - MagSafe uzlādes futrālis
    Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
    Vispārīgi - Komplekta saturs - Lightning - USB-C kabelis
    Vispārīgi - Komplekta saturs - MagSafe uzlādes kārba
    Vispārīgi - Krāsa - Balta
    Vispārīgi - Krāsains - White
    Vispārīgi - Krāsains - White
    Vispārīgi - Krāsu - White
    Vispārīgi - Svars (g) - 4,3
    Vispārīgi - Svars (g) - 4,3
    Vispārīgi - Svars (g) - 4.3
    WirelessCompatibility - Jā
    zīmols - Apple
    Category 1 - Apple
    Category 2 - Music
    Laenge - 0.1
    Battery - -
    Description - Całkiem nowa konstrukcja
    AirPods są lekkie i świetnie dopasowane. W uchu układają się pod optymalnym kątem, by zapewnić Ci komfort i jak najlepiej kierować dźwięk do przewodu słuchowego. U nasady są o 33 procent krótsze niż AirPods (2. generacji) i mają czujnik nacisku ułatwiający sterowanie muzyką oraz rozmowami. Dźwięk przestrzenny z dynamicznym śledzeniem ruchu głowy
    Dźwięk otacza Cię z każdej strony, tworząc naturalną, trójwymiarową przestrzeń akustyczną dla muzyki, filmów i telewizji. Żyroskopy i przyspieszeniomierze w AirPods śledzą ruch Twojej głowy więc masz wrażenie, że zawsze jesteś w centrum wydarzeń. Adaptacyjna korekcja (EQ)
    Muzyka jest automatycznie dostrajana do kształtu Twojego ucha. Zwrócone do wewnątrz mikrofony odbierają dźwięki, które słyszysz, a następnie regulują niskie i średnie częstotliwości, by wydobyć bogactwo detali każdego utworu. Większa wydajność baterii
    Po pełnym naładowaniu AirPods działają o godzinę dłużej niż AirPods (2. generacji), co oznacza nawet 6 godzin słuchania i do 4 godzin rozmów. Udoskonalony czujnik kontaktu ze skórą włącza lub wyłącza AirPods, gdy trzeba zaoszczędzić energię w baterii. Już 5 minut ładowania wystarczy na około godzinę słuchania lub rozmów. A etui ładujące MagSafe zapewnia energię na ponad 30 godziny i działa z ładowarkami MagSafe oraz bezprzewodowymi. Odporne na wodę i pot
    Zarówno AirPods, jak i etui ładujące MagSafe mają klasę wodoodporności IPX4, co oznacza, że nie straszny im ani deszcz, ani intensywny trening. Magiczne pod każdym względem
    Żeby przygotować słuchawki do użycia, nie musisz nic robić poza wyjęciem ich z etui. Przełączanie między Twoimi urządzeniami Apple odbywa się automatycznie. Słuchawka rozpoznaje, kiedy jest w uchu, z pomocą czujnika odróżniającego skórę od innych powierzchni. A dzięki funkcji Udostępnianie dźwięku możesz wspólnie z drugą osobą słuchać piosenki lub filmu przez dowolne dwie pary AirPods.
    Desc - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Standarta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Ir, Savienojums: Bluetooth, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: Nav zināms, Trokšņu slāpēšana: Pasīva, Garantija: 2 gadi
    Height - -
    height - 3.4
    Kõrvaklapid - Heli - Stereo
    Power source - Battery life - 5 hours (with spatial audio)
    Toide - Aku kestvus - 5 tundi (ruumiline heli sisse lülitatud)
    Источник питания - Срок службы аккумулятора - 5 часов (объемный звук включен)
    Toide - Aku kestvus - 6 tundi
    Power source - Battery life - 6 hours
    Источник питания - Срок службы аккумулятора - 6 часов
    Power source - Battery life - 30 hours (with charging case)
    Toide - Aku kestvus - 30 tundi (koos laadimiskarbiga)
    Источник питания - Срок службы аккумулятора - 30 часов (с коробкой для зарядки)
    Источник питания - Питание - Встроенный литиевый аккумулятор
    Power source - Power source - Built-in lithium-ion battery
    Toide - Vooluallikas - Integreeritud liitium-ioon aku
    Power source - Talk time - 4 hours
    Источник питания - Разговорное время - 4 часа
    Wireless communication - Bluetooth
    Frequency - -
    Bluetooth features - HFP (Hands-Free Profile)
    category_en - Audio
    category_et - Audio
    category_lv - Audio
    category_ru - Аудио
    Other features - Technologia dźwięku Dźwięk przestrzenny z dynamicznym śledzeniem ruchu głowy Adaptacyjna korekcja (EQ) Specjalny przetwornik Apple o dużej amplitudzie drgań Specjalny wzmacniacz z szerokim zakresem dynamicznym Czujniki Dwa mikrofony kształtujące wiązkę akustyczną Czujnik nacisku Mikrofon skierowany do wewnątrz Przyspieszeniomierz wykrywający ruch Czujniki kontaktu ze skórą Przyspieszeniomierz wykrywający mowę Procesor Stworzony specjalnie dla słuchawek czip H1
    OperatingRange - -
    OperatingTime -
  • 20-30 hours with wireless charging case
  • 4-6 hours (single charge)

  • description_et - AirPods. Täiesti uus, ruumilise heliga. See on maagia, remasterdatud. Ruumiline heli, mis laseb helil Sind üleni haarata Detailiderikas heli, sügavate basside ja selgete kõrgete toonidega Kohanduv EQ, mis häälestab muusika just Sinu kõrvadele Akustilise võrguga kaetud mikrofon vähendab kõnesid tehes tuulemüra HD helikvaliteet FaceTime'ides Lühema varrega uus disain Lihtne puutetundlik juhtimine IPX4 higi- ja pritsmekindel disain nii kõrvaklappidel kui laadimiskarbil Kuni 6 tundi juhtmevaba kasutamist, 30 tundi kuulamisaega koos laadimiskarbiga Kiirlaadimine – 5 minutit laadimiskarbis võimaldab tervelt tund aega kõrvaklappe kasutada Heli keerleb sinu ümber.
    Dünaamilise peajälgimisega ruumiline heli ümbritseb sind täielikult ja pakub muusika, telesaadete, filmide ja palju muu kolmemõõtmelist kuulamiselamust. Heli ümbritseb sind igast suunast ja tunned, nagu oleksid oma isiklikus kontserdisaalis või kinos. Muusika just sinu kõrvadele. Adaptiivne ekvalaiser häälestab muusika automaatselt vastavalt sinu kõrva kujule. Sissepoole suunatud mikrofonid tuvastavad, mida sa kuuled ning siis kohandavad reaalajas madalad ja keskmised sagedused, et iga lugu kõlaks oma parimal kujul. Bass. Uutes kõrgustes.
    Apple'i loodud dünaamiline draiver, mille jõuallikaks on kohandatud võimendi, edastab heli erakordselt detailse kvaliteediga. Sa naudid igat nooti sügavast, rikkast bassist selgete, kirgaste kõrgete toonideni. Vaigista tuul.
    Mõlema kõrvaklapi spetsiaalsed akustilise võrguga kaetud mikrofonid vähendavad rääkimise ajal tuulemüra. Kõlama jääb sinu hääl. Esmaesitlus. Hääled on nüüd FaceTime’i kõnedes HD-kvaliteediga. Uus AAC-ELD kõnekoodek tagab FaceTime'i kõnedele HD-kvaliteedi. Ning tänu ruumilisele helile kõlavad FaceTime'i rühmakõned tõetruumalt kui kunagi varem. Ilu on kuulaja kõrvades. Kõrva sobiva vormiga lühemad AirPodsid on loodud heli suunamiseks sinu kõrva ja samal ajal stiilsed välja nägema. Mängib sinu käe järgi.
    Puutetundliku nupuga saad meelelahutust veelgi paremini juhtida. Esitamiseks, peatamiseks ja laulude vahelejätmiseks või kõnede alustamiseks ja lõpetamiseks piisab vaid vajutusest. Piisad? Pole probleem.
    Nii kõrvaklappidel AirPods kui ka MagSafe laadimiskarbil on higi- ja veekindluse hinnang IPX4. Need peavad vastu nii vihmale kui ka intensiivsele treeningule. Karp ja aku korraga. MagSafe laadijaga saad MagSafe laadimiskarpi juhtmevabalt ja lihtsalt laadida. Täielikult laetuna tagab karp kokku 30 tundi kuulamisaega. Ja vaid 5 minuti laadimisega saad AirPodsidega tervelt tunni kuulamisaega. Kuni 6 tundi kuulamisaega ühe laadimisega Kuni 30 tundi kuulamisaega koos laadimiskarbiga Ühildub hetkega.
    Aseta AirPods iPhone'i või iPadi lähedale, vajuta Connect ja klapid seotakse kõigi su iCloudi konto seadmetega. Näiteks kui kuulad muusikat Macist, saad iPhone'ist kõne vastu võtta seadmeid vahetamata. Mängivad su kõrvas, mitte kõrval. Täiustatud nahatuvastusandur teeb vahet sinu kõrva ja muude pindade vahel. Heli esitatakse ainult su kõrvas ja see katkeb, kui paned klapid taskusse või laua peale. Täiustatud rakendus Find My. Find My rakendus aitab su AirPodsi üles leida. Lähedusvaade näitab, kaugel klapid sinust on. Eemaldushoiatus annab teada, kui need lähevad väljapoole Bluetoothi leviala. Otsides saad neil lasta ka heli mängida. Heli jagamine. Laule ja saateid saad mugavalt kahe AirPodsi komplekti vahel jagada. Pane AirPodsid mängiva iPhone'i, iPadi või Apple TV lähedale ja ühendus luuakse hetkega.
    description_lv -
    description_en - AirPods. All-new with spatial audio. It’s magic, remastered. With spatial audio that places sound all around you Adaptive EQ that tunes music to your ears Longer battery life that charges up in a snap Delivers an experience that’s simply magical Taking sound in totally new directions.
    Spatial audio with dynamic head tracking places sounds all around you to create a three-dimensional listening experience for music, TV shows, movies and more — immersing you in sounds from every direction so it feels like you’re in your very own concert hall or cinema. Bass hits an all-time high.
    An Apple-designed dynamic driver, powered by a custom amplifier, renders music in exceptionally detailed sound quality — so you revel in every tone, from deep, rich bass to crisp, clean highs. Music on a more personal note. Adaptive EQ automatically tunes music to the shape of your ear. Inward-facing microphones detect what you’re hearing, then adjust low- and mid-range frequencies to deliver the rich details in every song, customised for you in real time. Mute the breeze.
    Covered in a special acoustic mesh, an inset microphone in each earbud minimises wind noise when you’re on a call — so your voice is always heard loud and clear. You heard it here first. HD voice quality for FaceTime. Connect on FaceTime in crisp, HD quality with a new AAC-ELD speech codec. And with support for spatial audio, Group FaceTime calls sound more true to life than ever. Style from ear to ear. With a contoured design and shorter stem, AirPods are designed to direct sound into your ears — in a refined look anyone can appreciate. Pinch-perfect control.
    The force sensor gives you even more control over your entertainment. You can press to play, pause and skip through songs, or answer and end calls. Showers? No sweat.
    Both AirPods and the MagSafe Charging Case are rated IPX4 sweat and water resistant, so they’ll withstand anything from rain to heavy workouts. A case full of energy. Wirelessly and effortlessly recharge the MagSafe Charging Case on a MagSafe charger. Fully loaded, the case gives you up to 30 hours of total listening time. And charging AirPods in the case for just 5 minutes generates around an hour of listening time. Up to 6 hours of listening time with one charge. Up to 30 hours of total listening time with the case. An instant connection.
    Place AirPods near your iPhone or iPad and tap Connect to pair with every device in your iCloud account. If you’re playing music on your Mac, you’ll be able to answer a call on your iPhone — without having to switch devices. A great sense of detection. An enhanced skin-detecting sensor knows the difference between your ear and other surfaces, so audio only plays when you’re wearing AirPods — and pauses when they’re in your pocket or on a table. Always-on “Hey Siri”. Play music, make calls, get directions or check your schedule simply by using your voice. Just say “Hey Siri” to activate your favourite personal assistant and stay on top of everyday tasks. Announce Notifications. Siri can read your important messages or alerts as they arrive — and you can even reply to messages with just your voice. Enhanced Find My. Track down your AirPods with the Find My app. See how close they are with proximity view, get separation alerts if they’re out of Bluetooth range — or have them play a sound so you can locate them. Audio Sharing. Easily share a song or show between any two sets of AirPods. Simply bring AirPods near the iPhone, iPad or Apple TV you’re listening to and connect instantly.
    description_ru -
    description_short_en - Third-generation Apple AirPods Spatial audio with powerful bass Built-in microphone for hands-free calls Battery lasts 6 hours / 30 hours with charging case Splashproof IPX4 design
    description_short_et - Apple AirPods juhtmevabad kõrvaklapid Detailne, sügava bassiga ruumiline heli Integreeritud mikrofon käed-vabad kõnedeks Aku kestab kuni 6 tundi / 30 tundi laadimiskarbiga Pritsmekindel IPX4 disain
    description_short_lv -
    description_short_ru - Беспроводные наушники Apple AirPods Детальный объемный звук с глубокими басами Встроенный микрофон для громкой связи Аккумулятор работает до 6 часов / 30 часов с зарядным устройством Брызгозащитный дизайн IPX4
    dimension depth - 35 mm
    dimensionalWeight - 80
    Design - In-ear
    Design - Headphone design - Earbuds
    Дизайн - Дизайн наушников - Наушники "затычки"
    Dizains - Austiņu dizains - Ieaušu austiņas
    Disain - Kõrvaklappide disain - Nööpkõrvaklapid
    Design - Headphone type - Headphones with microphone
    Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
    Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
    Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Design - Headphone type - Wireless headphones
    Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
    Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
    Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
    Design > Colour of product - White
    Depth - -
    depth - 9.9
    EAN - 194252818527
    EAN - 0194252818527
    ean - 194252818527
    EANCode - 0194252818527
    Eans - 0194252818527
    EAN_code - 0194252818527
    Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 hours (with spatial audio)
    Enerģijas avots - Darbības laiks - 6 stundas
    Enerģijas avots - Darbības laiks - 30 hours (with charging case)
    Enerģijas avots - Enerģijas avots - Iebūvēts litija akumulators
    Enerģijas avots - Sarunu laiks - 4 stundas
    feature_group_et - Kõrvaklapid
    feature_group_en - Headphones
    feature_group_lv - Austiņas
    feature_group_ru - Наушники
    StandbyTime - -
    Warranty - 2 years
    Warranty - 12
    guarantee - 12
    Warranty - 12 month(s)
    Warranty Terms - 12 month(s)
    guarantee_type - external
    warrantyType - F
    gross_weight - 0.18
    GRUPPE1 - Mobility
    GRUPPE2 - Bluetooth Headsets
    warrantyLength - 12
    Hoehe - 0.04
    HSTNUMMER - MME73ZM/A
    Accessories included - AirPods Etui ładujące MagSafe Przewód z Lightning na USB-C Dokumentacja
    Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
    Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Type of battery - Accumulator
    Package features > Palette Qty - 4937 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - Yes
    Package features > Paper/Pasteboard - 44 g
    PackageDimensions -
  • AirPods: 18.26 x 19.21 x 30.79 mm
  • Wireless charging case: 54.4 x 21.38 x 46.4 mm

  • PackageContents -
  • AirPods
  • MagSafe Charging Case
  • Lightning to USB Cable
  • Documentation

  • PackageWeight - 0.250 kg
    Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
    Package features > Gross height (mm) - 100 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 100 mm
    Package features > Gross width (mm) - 35 mm
    Package features > Plastic (No PET) - 2.00 g
    Package features > Tare weight (kg) - 0.046 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.00035 m³
    Package features > TI weight (kg) - 0.01 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_85673_1.jpg
    Dimensions - AirPods (jedna słuchawka) Wysokość: 30,79 mm Szerokość: 18,26 mm Głębokość: 19,21 mm Etui ładujące MagSafe Wysokość: 46,40 mm Szerokość: 54,40 mm Głębokość: 21,38 mm
    dimension height - 100 mm
    dimension width - 100 mm
    dimension weight - 181 g
    HERSTELLER - APPLE
    Sensitivity - -
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
    Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
    Category_1 - Audio
    Category_2 - Wireless Headsets with microphone
    Code - MME73ZM/A
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    Общее - Вес (г) - 4,3
    Color - White
    LargeDescHTML -
    LED - -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.apple.com/airpods-3rd-generation/specs/
    Microphone - Yes
    Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
    Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
    Microphone - Microphone type - Integrated microphone
    Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
    MicrophoneType - Multi-directional
    MPN - MME73ZM/A
    name_et - Apple AirPods 3rd generation + MagSafe laadimiskarp
    NoiseCancellation - No
    name - AIRPODS (3RD GENERATION )
    Name - AirPods (3rd generation) with MagSafe Charging Case
    Name - Apple AirPods (3rd generation), headphones (white, Bluetooth)
    Name - Apple AirPods + AirPod Case 3 - 3rd Generation
    Name - Apple AirPods 3 gen
    Name - Apple | AirPods (3rd generation) | Wireless | In-ear | Wireless | White
    Name - Austiņas Apple AirPods 3 with MagSafe charging case
    name_en - Apple AirPods 3rd generation + MagSafe charging case
    name_lv - Apple AirPods 3rd generation + MagSafe charging case
    name_ru - Apple AirPods 3rd generation + MagSafe charging case
    ARTIKEL1 - AIRPODS (3RD GENERATION)
    ARTIKEL2 -
    Application - Internet
    Application - Mobile
    Application - Music
    Width - -
    width - 9.9
    Breite - 0.1
    ProdDesc - Headset MME73ZM/A AirPods white
    producerCode - MME73ZM/A
    ProducerCode - MME73ZM/A
    productName - Apple AirPods (3rd generation)
    productSize - Normal
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/MWP22ZMA-02.jpg
    ProductPicture3 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/MWP22ZMA-03.jpg
    ProductPicture4 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/MWP22ZMA-04.jpg
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/MWP22ZMA-01.jpg
    Toide - Kõneaeg - 4 tundi
    Producer product family - AirPods (3rd generation)
    manufacturer_code - MME73ZM/A
    Manufacturer_code - MME73ZM/A
    producer - Apple
    Producer - Apple
    Manufacturer - Apple
    RechargeTime - 5 minutes for 1 hour of charge
    Compatible with - Modele iPhonea iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 11 iPhone SE (2. generacji) iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone X iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 6s iPhone 6s Plus iPhone SE (1. generacji) Modele iPada iPad mini (6. generacji) iPad (9. generacji) iPad Pro 12,9 cala (5. generacji) iPad Pro 12,9 cala (4. generacji) iPad Pro 12,9 cala (3. generacji) iPad Pro 12,9 cala (2. generacji) iPad Pro 12,9 cala (1. generacji) iPad Pro 11 cali (3. generacji) iPad Pro 11 cali (2. generacji) iPad Pro 11 cali (1. generacji) iPad Pro 10,5 cala iPad Pro 9,7 cala iPad Air (4. generacji) iPad Air (3. generacji) iPad Air 2 iPad (8. generacji) iPad (7. generacji) iPad (6. generacji) iPad (5. generacji) iPad mini (5. generacji) iPad mini 4 Modele Maca MacBook Air (M1, 2020 r.) MacBook Air (Retina, 13 cali, 2020 r.) MacBook Air (Retina, 13 cali, 20182019 r.) MacBook Air (13 cali, początek 20152017 r.) MacBook Air (11 cali, początek 2015 r.) MacBook Pro (14 cali, 2021 r.) MacBook Pro (16 cali, 2021 r.) MacBook Pro (13 cali, M1, 2020 r.) MacBook Pro (13 cali, 2020 r.) MacBook Pro (13 cali, 20162019 r.) MacBook Pro (Retina, 13 cali, koniec 20122015 r.) MacBook Pro (16 cali, 2019 r.) MacBook Pro (15 cali, 20162019 r.) MacBook Pro (Retina, 15 cali, połowa 20122015 r.) MacBook (Retina, 12 cali, początek 20152017 r.) iMac (24 cale, M1, 2021 r.) iMac (Retina 4K, 21,5 cala, 2019 r.) iMac (Retina 4K, 21,5 cala, 2017 r.) iMac (Retina 4K, 21,5 cala, koniec 2015 r.) iMac (Retina 5K, 27 cali, 20192020 r.) iMac (Retina 5K, 27 cali, 2017 r.) iMac (Retina 5K, 27 cali, koniec 20142015 r.) iMac Pro (2017 r.) Mac mini (M1, 2020 r.) Mac mini (2018 r.) Mac mini (koniec 2014 r.) Mac Pro (2019 r.) Mac Pro (koniec 2013 r.) Modele Apple Watch Apple Watch Series 7 Apple Watch Series 6 Apple Watch SE Apple Watch Series 5 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 3 Apple Watch Series 2 Apple Watch Series 1 Modele Apple TV Apple TV 4K (2. generacji) Apple TV 4K (1. generacji) Apple TV HD Modele iPoda iPod touch (7. generacji)
    Link - https://www.apple.com/uk/shop/product/MME73ZM/A/airpods-3rd-generation
    Connectivity - Bluetooth
    Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.0
    Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.0
    Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 12.2 vai jaunāka
    Connectivity - Suitable operating systems - iOS 12.2 or newer
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.14.4 vai jaunāka
    Connectivity - Suitable operating systems - Mac OS 10.14.4 or later
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - tvOS 12.2 vai jaunāka
    Connectivity - Suitable operating systems - tvOS 12.2 or later
    Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - watchOS 5.2 vai jaunāka
    Connectivity - Suitable operating systems - watchOS 5.2 või later
    Savienojamība - Savienojums - Apple Lightning
    Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
    Connectivity - Connector - Apple Lightning
    Connectivity - Connector - Bluetooth
    Connectivity - Control buttons - Touch control
    Savienojamība - Vadības pogas - Touch control
    Ports & interfaces > Device connectivity - Bluetooth
    Ports & interfaces > USB charging port - Yes
    Соединение - Соединение - Apple Lightning
    Соединение - Соединение - Bluetooth
    Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.0
    Ühendus - Ühendus - Apple Lightning
    Ühendus - Ühendus - Bluetooth
    Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - iOS 12.2 või uuem
    Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.14.4 või uuem
    Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - tvOS 12.2 või uuem
    Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - watchOS 5.2 või uuem
    Соединение - Совместимые оп-системы - iOS 12.2 или новее
    Соединение - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.14.4 или новее
    Соединение - Совместимые оп-системы - tvOS 12.2 или новее
    Соединение - Совместимые оп-системы - watchOS 5.2 или новее
    Ühendus - Juhtnupud - Puutetundlik juhtimine
    Соединение - Кнопки управления - Сенсорное управление
    Connectors - Lightning
    ShortDescription -
    SystemRequirements -
  • iPhone and iPod touch models with the latest version of iOS
  • iPad models with the latest version of iPadOS
  • Apple Watch models with the latest version of watchOS
  • Mac models with the latest version of macOS
  • Apple TV models with the latest version of tvOS

  • sizeX - 100
    sizeY - 100
    sizeZ - 40
    SpeakerDiameter - -
    Speakers - Sound - Stereo
    Колонки - Звук - Стерео
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Sound - Stereo
    Storno - Y
    Stck_Kart - 9998
    Stck_Pal - 500
    Weight - 0,18
    Gewicht - 0.18
    Weight - 0.18
    Weight - 8.56 g
    weight - 160
    Weight -
  • AirPods: 4.28 g
  • Wireless charging case: 37.91 g

  • barcode - 194252818527
    Technical details > Headphones connection type - Wireless
    Technical details > Wireless - Yes
    Technical details > Wireless connection - Yes
    Technical details > Gross weight - 0.183 kg
    Technical details > Other features - Sweat and water resistant (IPX4)
    Technical details > Net weight - 0.137 kg
    Technical details > Producer - Apple
    Technical details > Connector type - Bluetooth
    Technical details > Noise canceling - No
    Technical details > Wearing style - In-ear
    Technical_details - Type: Earbuds Headphones Color white EAN: 0194252818527 Manufacturer number: MME73ZM/A Design: ear canal headphones (closed) Loudspeakers: mono, stereo Microphone: Yes Connections: 1x Lightning Wireless connection: Yes, via Bluetooth Suitable for: Mac, iPad, iPhone, iPod Battery: 6 hours operating time Safety: protection class IPX4 Feature: 3D Audio, Adaptive EQ, MagSafe Accessories: MagSafe charging case, Lightning to USB-C cable, documentation
    Technology -
  • Skin-detect sensor
  • Motion-detecting accelerometer
  • Speech-detecting accelerometer
  • Force sensor
  • Sweat and water resistant (IPX4)

  • Type - Earphones
    UserControls -
  • Press once to play, pause, or answer a phone call
  • Press twice to skip forward
  • Press three times to skip back
  • Press and hold for Siri
  • Say “Hey Siri” to do things like play a song, make a call, or get directions

  • vendpn - MME73ZM/A
    Общее - Комплектация - Наушники
    Общее - Комплектация - Lightning - USB-C кабель
    Общее - Комплектация - MagSafe коробка для зарядки
    General - Package contents - Headphones
    General - Package contents - Lightning - USB-C cable
    General - Package contents - MagSafe charging case
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lightning - USB-C kabelis
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - MagSafe charging case
    Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
    Üldine - Komplekti sisu - Lightning - USB-C kaabel
    Üldine - Komplekti sisu - MagSafe laadimiskarp
    Vispārīgi - Krāsa - Balta
    Üldine - Värvus - Valge
    Общее - Цвет - Белый
    General - Color - White
    Üldine - Kaal (g) - 4,3
    Vispārīgi - Svars (g) - 4,3
    General - Weight (g) - 4.3
    WirelessCompatibility - Yes
    brand - Apple
    213,55 €
    Apple AirPods (3rd generation)
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas