Philips TAUH202BK, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 498880 Preces kods: TAUH202BK/00
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi
37,01 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: On-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 102
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 145
Tips On-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators - LI-polimērs
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 240 mAh
Akumulators - Akumulatora tips - Iebūvēts akumulators
Akumulators - akumulatora uzlādes laiks - 3 h
Akumulators - Akumulatoru tehnoloģija - Litija polimēru (LiPo)
Akumulators - darbojas ar akumulatoru - Jā
Akumulators - gaidīšanas laiks - 160 h
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 15 h
Akumulators - sarunu laiks - 10 h
Akumulators - uzlādējams akumulators - Jā
Apraksts - Ieslēdziet skaņas Episkie atskaņošanas saraksti. Jaunākie podkāsti. Šīs bezvadu austiņas uz ausīm nodrošina skaidru skaņu un spēcīgus basus. Galvas lente ir tik viegla, ka to gandrīz nejūtat, un ausu krūzes ir salocītas plakani. Tās nodrošina 15 stundu ilgu atskaņošanas laiku, kas ir pietiekami, lai atskaņotu visu dienu vai visu nakti. 15 stundu atskaņošanas ilgums ir pietiekams, lai atskaņotu visu dienu vai nakti Austiņas nodrošina 15 stundu ilgu atskaņošanas laiku, un 32 mm neodīma draiveri nodrošina skaidru, skaidru skaņu un spēcīgus basus. Pilnībā uzlādē divu līdz trīs stundu laikā Uzlādes laiks: 23 stundas Pilnai uzlādei nepieciešamas divas līdz trīs stundas. 32 mm neodīma akustiskie skaļruņi tīrai skaņai un spēcīgiem basiem 32 mm neodīma akustiskie skaļruņi tīrai skaņai un spēcīgiem basiem. Iebūvēts mikrofons ar atbalss slāpēšanu tīrai skaņai Telefona zvanu laikā vairs nav kaitinoša atbalss. Izmantojot atbalss slāpēšanu, varat vienmēr baudīt skaidru zvanu bez traucējumiem. Plakans salokāms dizains ērtai glabāšanai kabatā vai somā Plakani salokāmie austiņu uzgaļi salokāmi uz iekšu, lai tos būtu ērti glabāt kabatā vai somā. Vienkārši salociet tos un paņemiet līdzi. Daudzfunkciju poga. Viegla mūzikas un zvanu vadība. Daudzfunkcionālā poga ļauj viegli vadīt mūziku un zvanus. Jums nepatīk dziesma, kuru klausāties? Nospiediet un turiet pogu, lai to izlaistu. Vai vēlaties noraidīt zvanu un joprojām klausīties? Vienkārši nospiediet pogu. Mīksti ausu uzgaļi, kurus var pielāgot leņķī, lai nodrošinātu maksimālu komfortu Mīksti, elpojoši spilventiņi nodrošina lielisku komfortu ilgām klausīšanās sesijām. Kompakts, salokāms dizains ērtai glabāšanai kabatā vai somā BASS+ austiņas var viegli salocīt un novietot, tāpēc tās ir ideāli piemērotas ceļošanai.
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
Augstums - -
Austiņas - Akustiskā sistēma - Slēgts
Austiņas - austiņu frekvence - 20 - 20000 Hz
Austiņas - austiņu jutība - 102 dB
Austiņas - Ausu savienojums - Supraaurāli
Austiņas - Draivera tips - Dinamiskā
Austiņas - Draiveris - 3.2 cm
Austiņas - Impedance - 32 Ω
Austiņas - Magnēta tipa - Neodīma
Austiņas - maksimālā ieejas jauda - 10 mW
Austiņas - Membrānas materiāls - Polietilēntereftalāts (PET)
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Biežums - 20-20000 Hz
Bluetooth funkcijas - A2DP (Stereo pārraide)
Bluetooth funkcijas - AVRCP (tālvadības pults)
Bluetooth funkcijas - HFP (brīvroku profils)
Bluetooth funkcijas - HSP
BrandPartCode - TAUH202BK/00
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
Caurlaides josla (maks.) - 20000 Hz
Caurlaides josla (min) - 20 Hz
Citas funkcijas -
Darbības diapazons - 10 m
Darbības laiks - Līdz 15 stundām
Darbības rādītāji - austiņu tips - Bināurālā
Darbības rādītāji - Skaļuma regulēšana - Poga
description_lv - Dizains: Mīkstas ausu krūzes ar kompaktu plakanu salokāmu dizainu padara šīs austiņas viegli pārnēsājamas Viegls: sver tikai 195 gramus, šīs bezvadu austiņas ļauj baudīt melodijas ar lielu komfortu Daudzfunkciju poga: mainīt dziesmu, veikt vai noraidīt zvanus, regulēt skaļumu un vairāk ar vienu pogu. Viegli pārslēgties no atskaņošanas saraksta uz zvaniem Troksnis un atbalss atcelšana: tā akustiskā atbalss atcelšana vienmēr nodrošina skaidru netraucētu savienojumu Savienojamība: ar savu bluetooth 5.0 savienojumu jūs varat baudīt mūziku vai filmas bez vadu problēmu Kristāldzidrs mikrofons: bluetooth austiņām ir iebūvēts mikrofons un 32 mm neodīma draiveris, kas nodrošina kraukšķīgu skaņu un smalku basu Ātrā uzlāde: nodrošina 15 stundu atskaņošanas laiku tikai ar pilnu uzlādi, kas prasa apmēram 2-3 stundas
description_lv - DIZAINS: Mīksti ausu uzgaļi ar kompaktu plakanu salokāmu dizainu padara šīs austiņas viegli pārnēsājamas Viegls svars: Šīs bezvadu austiņas sver tikai 195 gramus, un tās ļauj jums baudīt skaņdarbus ar lielu komfortu MULTIFUNKCIJU MĒRĶIS: Mainiet dziesmu, pieņemiet vai noraidiet zvanus, regulējiet skaļumu un citas funkcijas ar vienu pogu. Viegli pārslēgties no atskaņošanas saraksta uz zvaniem TROKŠŅU UN ECHO ATŠALKAS ATŠALKANA: akustiskā atbalss atcelšana vienmēr nodrošina skaidru un netraucētu savienojumu Savienojamība: ar Bluetooth 5.0 savienojamību varat baudīt mūziku vai filmas bez vadiem KRISTĀLU TĪRAIS MIKROFONS: Bluetooth austiņas ir aprīkotas ar iebūvētu mikrofonu un 32 mm neodīma skaļruni, kas nodrošina skaidru skaņu un spēcīgus basus ĀTRĪGA UZLĀDE: nodrošina 15 stundu atskaņošanas laiku ar pilnu uzlādi, kas ilgst aptuveni 2-3 stundas.
description_ru - DIZAINS: Mīksti ausu spilventiņi ar kompaktu plakanu salokāmu dizainu padara šīs austiņas ērti pārnēsājamas Viegls svars: Šīs bezvadu austiņas sver tikai 195 gramus, tāpēc ar tām varat baudīt mūziku ar lielu komfortu MULTIFUNKCIONĀLS MUTTIŅŠ: Ar vienu pogu varat mainīt dziesmu, pieņemt vai noraidīt zvanus, regulēt skaļumu un veikt citas funkcijas. Viegli pārslēgties no atskaņošanas saraksta uz zvaniem Trokšņu un atbalss slāpēšana: akustiskā atbalss slāpēšana vienmēr nodrošina skaidru saziņu bez traucējumiem Savienojamība: ar Bluetooth 5.0 varat baudīt mūziku vai filmas bez vadiem KRISTĀLI TĪRAIS MIKROFONS: Bluetooth austiņās ir iebūvēts mikrofons un 32 mm neodīma draiveris, kas nodrošina skaidru skaņu un bagātīgus basus ĀTRĪGA UZLĀDE: nodrošina 15 stundu atskaņošanas laiku ar pilnu uzlādi, kas prasa aptuveni 2-3 stundas.
Diapazons - 10 m
dimensijas dziļums - 50 mm
Dizains - Pilna izmēra
Dziļums - -
ean - 6951613995211
EAN - 6951613995211
Gaidīšanas laiks - Līdz 160 stundām
Garantija - 2 gadi
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 0.3 kg
GTIN - 6951613995211
Iekļautie piederumi - Ātrā lietošanas pamācība USB kabelis
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 225 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 48 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 195 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 284 g
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma izmēri - -
Iepakojuma saturs -
  • ātra palaišana
  • Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB
    Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
    Iepakojuma svars - 0.050 kg
    Impedance - 32 Ω
    izmērs augstums - 205 mm
    izmērs platums - 195 mm
    izmērs svars - 280 g
    Jutīgums - 102 dB
    Jutīgums - 102 dB
    Kategorija - Austiņas un austiņas
    Krāsa - Black
    LED - -
    LongDesc -
    LongDesc - 15 stundu spēles laiks. Pietiekami daudz dienai. Vai arī naktī.Jūs saņemsiet 15 stundas atskaņošanas laika, un 32 mm neodīma akustiskie draiveri nodrošinās skaidru skaņu un spēcīgus basus. Pilnai uzlādei nepieciešamas divas līdz trīs stundas2-3 stundu uzlādes laiks.Pilnai uzlādei nepieciešamas divas līdz trīs stundas.32 mm neodīma akustiskie draiveri. Skaidra skaņa. Spēcīgi basi.32 mm neodīma akustiskie draiveri nodrošina asu skaņu un spēcīgus basus.Iebūvēts mikrofons ar atbalss slāpēšanu, lai nodrošinātu skaidru skaņuNovērš kaitinošo atbalss skaņu, kad runājat pa telefonu. Ar mūsu akustisko atbalss slāpēšanas sistēmu jūs vienmēr varēsiet nodrošināt skaidru, netraucētu savienojumu.Austiņu uzgaļi ir plakani salokāmi un pagriežami uz iekšu, lai tos būtu ērti glabāt kabatā vai somāAustiņu uzgaļi ir salokāmi un pagriežami uz iekšu, lai tos būtu ērti glabāt kabatā vai somā. Vienkārši salociet tās un paņemiet līdzi.Multifunkcionāla poga. Viegli pārvaldiet mūziku un zvanusAtrodiet ērtu mūzikas un zvanu vadību, izmantojot daudzfunkciju pogu. Nepatīk pašreizējā dziesma. Izlaidiet to ar ilgu nospiedumu. Vēlaties noraidīt zvanu un turpināt klausīties. Par to parūpēsies ar vienkāršu pogas nospiešanu.Mīksti ausu uzgaļi, kurus var leņķēt maksimālam komfortamMīksti, elpojoši spilventiņi nodrošina lielisku komfortu ilgstošas klausīšanās laikā.Kompakts salokāms dizains ērtai uzglabāšanai kabatā vai somāAustiņas BASS+ ar plakanu salokāmu dizainu ir viegli salokāmas un uzglabājamas, tāpēc tās ir ideāls ceļojuma biedrs.
    LongProductName - Bluetooth 4.2, 10 mW, 20Hz - 20kHz, 32 Ω, 102 dB, LiPo, melns
    LongSummaryDescription - Philips TAUH202BK. Produkta tips: austiņas. Savienojamības tehnoloģija: Bezvadu, Bluetooth. Ieteicamais lietojums: Ieteicamās funkcijas: zvani/mūzika. Austiņu frekvence: 20 - 20000 Hz. Bezvadu diapazons: Svars: 145 g. Produkta krāsa: melna.
    Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85183000
    MANUFDATASHEET - https://www.download.p4c.philips.com/files/t/tauh202bk_00/tauh202bk_00_pss_aenpk.pdf
    Mikrofons - iebūvēts
    Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
    MikrofonsType - Iebūvēts
    Modelis - TAUH202/WE
    NoiseCancellation - Nē
    nosaukums - Austiņas melnas BT TAUH202BK
    Nosaukums - Philips TAUH202BK Bezvadu austiņas bezvadu austiņu josla zvaniem/mūzikai Bluetooth melnas krāsas
    Pieteikums - Mūzika
    Platums - -
    ProdDesc - Philips UpBeat bezvadu austiņas TAUH202BK 32 mm draiveri/aizvērta aizmugure Uz ausīm Viegla galvas saite.
    Produkta nosaukums - TAUH202BK
    ProduktaPicture2 -
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/TAUH202BK-01.jpg
    ražotājs - Philips
    Ražotājs - Philips
    RechargeTime - -
    Savienojamība - Bluetooth
    Savienojamības porti un saskarnes - Bezvadu diapazons - 10 m
    Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth profili - A2DP, AVRCP, HFP, HSP
    Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth versija - 4.2
    Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
    Savienotāji - 1 x USB 2.0
    ShortSummaryDescription - Philips TAUH202BK, bezvadu, 20 - 20000 Hz, zvani/mūzika, 145 g, austiņas, melns
    Sistēmas prasības - -
    Skaļruņa diametrs - 32 mm
    Skaņa - Stereo
    Svars - -
    svars - 0.25 kg
    Svars un izmēri - Augstums - 185 mm
    Svars un izmēri - Dziļums - 40 mm
    Svars un izmēri - Platums - 165 mm
    Svars un izmēri - Svars - 145 g
    Tehnoloģija -
  • Akustiskā sistēma: Slēgta
  • Magnēta tips: NdFeB
  • Impedance: Maksimālā ieejas jauda: 32 Ohm
  • Maksimālā ieejas jauda: 10mW
  • Membrāna: 10mW
  • Membrāna: Membrāna: PET
  • Tips: dinamiskā

  • Tehnoloģija - Apkārtējā trokšņa slāpēšana
    Tips - Austiņas
    title_lv - Philips TAUH202/WE Audio Upbeat bezvadu austiņas
    title_lv - Philips TAUH202/WE Audio Upbeat Bezvadu Austiņas
    title_ru - Philips TAUH202/WE Audio Upbeat bezvadu austiņas
    URL - https://www.philips.jo/en/c-p/TAUH202BK_00/upbeat-wireless-headphone/overview#see-all-benefits
    UserControls -
  • Garuuma regulēšana
  • Pārslēgšanās starp 2 zvaniem
  • Atbildēt/beigt zvanu
  • Atteikt zvanu
  • .
    Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Zvani/muzika
    Veiktspēja - Produkta krāsa - Black
    Veiktspēja - Produkta tips - Austiņas
    Veiktspēja - salokāms - Jā
    Veiktspēja - Valkāšanas stils - Galvas josla
    vendpn - TAUH202BK/00
    WirelessCompatibility - Jā
    Zīmols - Philips
    Battery - LI-Polymer
    Battery - Battery capacity - 240 mAh
    Battery - Battery type - Built-in battery
    Battery - Battery recharge time - 3 h
    Battery - Battery technology - Lithium Polymer (LiPo)
    Battery - Battery operated - Yes
    Battery - Standby time - 160 h
    Battery - Continuous audio playback time - 15 h
    Battery - Talk time - 10 h
    Battery - Rechargeable battery - Yes
    Description - Włącz swoje dźwięki
    Epickie playlisty. Najnowsze podcasty. Te bezprzewodowe słuchawki nauszne zapewniają wyraźny dźwięk i mocne basy. Opaska na głowę jest tak lekka, że prawie jej nie czujesz, a nauszniki składają się na płasko. Zapewniają 15-godzinny czas odtwarzania, który wystarczy na cały dzień lub całą noc. 15 godzin odtwarzania bez problemu wystarczy na cały dzień lub noc
    Słuchawki zapewniają 15 godzin odtwarzania, a 32-milimetrowe neodymowe przetworniki akustyczne gwarantują wyraźny,czysty dźwięk i mocne basy. Pełne ładowanie trwa od dwóch do trzech godzin Czas ładowania: 23 godz.
    Pełne ładowanie trwa od dwóch do trzech godzin. 32-milimetrowe neodymowe przetworniki akustyczne zapewniające wyraźny dźwięk i mocne basy
    32-milimetrowe neodymowe przetworniki akustyczne zapewniają wyraźny dźwięk i mocne basy. Wbudowany mikrofon z funkcją redukcji echa zapewnia czysty dźwięk
    Koniec z irytującym echem podczas rozmów telefonicznych. Dzięki redukcji efektu echa możesz zawsze cieszyć się wyraźnym połączeniem bez zakłóceń. Składana na płasko konstrukcja ułatwiająca przechowywanie w kieszeni lub torbie
    Składane na płasko nakładki nauszne można złożyć do wewnątrz, co ułatwia ich przechowywanie w kieszeni lub torbie. Wystarczy je złożyć i zabrać ze sobą. Przycisk wielofunkcyjny. Łatwa obsługa muzyki i połączeń.
    Przycisk wielofunkcyjny ułatwia obsługę muzyki i połączeń. Nie podoba Ci się słuchany utwór? Naciśnij i przytrzymaj przycisk, aby go pominąć. Chcesz odrzucić połączenie i nadal słuchać? Wystarczy nacisnąć przycisk. Miękkie nauszniki, które można ustawić pod odpowiednim kątem w celu zapewnienia maksymalnej wygody
    Miękkie, oddychające poduszki zapewniają wspaniały komfort podczas długiego słuchania. Niewielka, składana konstrukcja ułatwiająca przechowywanie w kieszeni lub torbie
    Słuchawki BASS+ można łatwo złożyć na płasko i schować, dzięki czemu idealnie sprawdzają się w podróży.
    Audio controls - Answer/Mute calls
    Height - -
    Headphones - Acoustic system - Closed
    Headphones - Headphone frequency - 20 - 20000 Hz
    Headphones - Headphone sensitivity - 102 dB
    Headphones - Ear coupling - Supraaural
    Headphones - Driver type - Dynamic
    Headphones - Driver unit - 3.2 cm
    Headphones - Impedance - 32 Ω
    Headphones - Magnet type - Neodymium
    Headphones - Maximum input power - 10 mW
    Headphones - Diaphragm material - Polyethylene terephthalate (PET)
    Wireless communication - Bluetooth
    Frequency - 20-20000 Hz
    Bluetooth features - A2DP (Stereo transmission)
    Bluetooth features - AVRCP (Remote control)
    Bluetooth features - HFP (Hands-Free Profile)
    Bluetooth features - HSP
    BrandPartCode - TAUH202BK/00
    category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (Bluetooth)
    category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
    category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
    Pass band (max) - 20000 Hz
    Pass band (min) - 20 Hz
    Other features -
    OperatingRange - 10 m
    OperatingTime - Up to 15 hours
    Performance - Headset type - Binaural
    Performance - Volume control - Button
    description_lv - Dizains: Mīkstas ausu krūzes ar kompaktu plakanu salokāmu dizainu padara šīs austiņas viegli pārnēsājamas
    Viegls: sver tikai 195 gramus, šīs bezvadu austiņas ļauj baudīt melodijas ar lielu komfortu
    Daudzfunkciju poga: mainīt dziesmu, veikt vai noraidīt zvanus, regulēt skaļumu un vairāk ar vienu pogu. Viegli pārslēgties no atskaņošanas saraksta uz zvaniem
    Troksnis un atbalss atcelšana: tā akustiskā atbalss atcelšana vienmēr nodrošina skaidru netraucētu savienojumu
    Savienojamība: ar savu bluetooth 5.0 savienojumu jūs varat baudīt mūziku vai filmas bez vadu problēmu
    Kristāldzidrs mikrofons: bluetooth austiņām ir iebūvēts mikrofons un 32 mm neodīma draiveris, kas nodrošina kraukšķīgu skaņu un smalku basu
    Ātrā uzlāde: nodrošina 15 stundu atskaņošanas laiku tikai ar pilnu uzlādi, kas prasa apmēram 2-3 stundas
    description_en - DESIGN: Soft ear-cups with compact flat-folding design makes these headphones easy to carry
    LIGHTWEIGHT: Weighing just 195 grams, these wireless headphones let you enjoy your tunes with great comfort
    MULTIFUNCTION BUTTON: Change the track, take or reject calls, adjust the volume and more with a single button. Easily switch from playlist to calls
    NOISE & ECHO CANCELLATION: Its accoustic echo cancellation always gives you a clear undisturbed connection
    CONNECTIVITY: With its bluetooth 5.0 connectivity you can enjoy your music or movies without the hassle of wires
    CRYSTAL CLEAR MIC: The bluetooth headset comes with a built-in mic and 32mm neodymium driver that gives you a crisp sound and punchy bass
    QUICK CHARGE: Gives 15 hrs of playtime with just a full charge which takes around 2-3 hours
    description_ru - ДИЗАЙН: Мягкие амбушюры с компактной плоской складывающейся конструкцией позволяют легко переносить эти наушники
    ЛЕГКИЙ ВЕС: эти беспроводные наушники весом всего 195 граммов позволят вам наслаждаться музыкой с большим комфортом
    МНОГОФУНКЦИОНАЛЬНАЯ КНОПКА: меняйте дорожку, принимайте или отклоняйте вызовы, регулируйте громкость и многое другое с помощью одной кнопки. Легко переключайтесь с плейлиста на звонки
    ПОДАВЛЕНИЕ ШУМА И ЭХА: Его акустическое подавление эха всегда обеспечивает вам четкую связь без помех
    ПОДКЛЮЧЕНИЕ: Благодаря подключению Bluetooth 5.0 вы можете наслаждаться музыкой или фильмами без необходимости подключения проводов
    КРИСТАЛЬНО ЧИСТЫЙ МИКРОФОН: Bluetooth-гарнитура оснащена встроенным микрофоном и 32-миллиметровым неодимовым драйвером, который обеспечивает четкое звучание и насыщенные басы
    БЫСТРАЯ ЗАРЯДКА: Обеспечивает 15 часов воспроизведения при полной зарядке, которая занимает около 2-3 часов
    Range - 10 m
    dimension depth - 50 mm
    Design - Full-size
    Depth - -
    ean - 6951613995211
    EAN - 6951613995211
    StandbyTime - Up to 160 hours
    Warranty - 2 years
    guarantee - 24
    WarrantyInfo -
    guarantee_type - external
    gross_weight - 0.3 kg
    GTIN - 6951613995211
    Accessories included - Skrócona instrukcja obsługi Przewód USB
    Packaging data - Package height - 225 mm
    Packaging data - Package depth - 48 mm
    Packaging data - Package width - 195 mm
    Packaging data - Package weight - 284 g
    Packaging data - Package type - Box
    PackageDimensions - -
    PackageContents -
  • Quick start giude
  • Packaging content - Cables included - USB
    Packaging content - Quick start guide - Yes
    PackageWeight - 0.050 kg
    Impedance - 32 Ω
    dimension height - 205 mm
    dimension width - 195 mm
    dimension weight - 280 g
    Sensitivity - 102 dB
    Sensitivity - 102 dB
    Category - Headphones & Headsets
    Color - Black
    LED - -
    LongDesc -
    LongDesc - 15 hours play time. Plenty for the day. Or the night.You get 15 hours playtime, and the 32 mm neodymium acoustic drivers give you crisp sound and punchy bass. A full charge takes between two and three hours2-3 hour charging time.A full charge takes between two and three hours.32 mm neodymium acoustic drivers. Crisp sound. Punchy bass.32 mm neodymium acoustic drivers give you crisp sound and punchy bass.Built-in mic with echo cancellation for clear audioNo more of those annoying echoes when you are talking on the phone. With our acoustic echo cancellation, you always get a clear, undisturbed connection.Flat-fold design for easy storage in your pocket or bagThe ear cups fold flat and swivel inward, for easy storage in your pocket or bag. Just fold them up and bring them with you.Multi-function button. Easily control music and callsEasily control music and calls via the multi-function button. Don't like the current track. Skip it with a long press. Want to reject a call and keep listening. A simple button-press takes care of that.Soft ear cups that can be angled for maximum comfortSoft, breathable cushions provide great comfort over long listening sessions.Compact fold design for easy storage in your pocket or bagWith their flat folding design, BASS+ headphones are easy to fold and store away, making them your ideal travel companion.
    LongProductName - Bluetooth 4.2, 10 mW, 20Hz - 20kHz, 32 Ω, 102 dB, LiPo, Black
    LongSummaryDescription - Philips TAUH202BK. Product type: Headset. Connectivity technology: Wireless, Bluetooth. Recommended usage: Calls/Music. Headphone frequency: 20 - 20000 Hz. Wireless range: 10 m. Weight: 145 g. Product colour: Black
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85183000
    MANUFDATASHEET - https://www.download.p4c.philips.com/files/t/tauh202bk_00/tauh202bk_00_pss_aenpk.pdf
    Microphone - built-in
    Microphone - Microphone type - Built-in
    MicrophoneType - Built-in
    Model - TAUH202/WE
    NoiseCancellation - No
    name - Headphones Black BT TAUH202BK
    Title - Philips TAUH202BK Headset Wireless Head-band Calls/Music Bluetooth Black
    Application - Music
    Width - -
    ProdDesc - Philips UpBeat Wireless Headphone TAUH202BK 32mm drivers/closed-back On-ear Lightweight headband.
    ProductName - TAUH202BK
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/TAUH202BK-01.jpg
    producer - Philips
    Producer - Philips
    RechargeTime - -
    Connectivity - Bluetooth
    Ports & interfaces - Wireless range - 10 m
    Ports & interfaces - Bluetooth - Yes
    Ports & interfaces - Bluetooth profiles - A2DP, AVRCP, HFP, HSP
    Ports & interfaces - Bluetooth version - 4.2
    Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
    Connectors - 1 x USB 2.0
    ShortSummaryDescription - Philips TAUH202BK, Wireless, 20 - 20000 Hz, Calls/Music, 145 g, Headset, Black
    SystemRequirements - -
    SpeakerDiameter - 32 mm
    Sound - Stereo
    Weight - -
    weight - 0.25 kg
    Weight & dimensions - Height - 185 mm
    Weight & dimensions - Depth - 40 mm
    Weight & dimensions - Width - 165 mm
    Weight & dimensions - Weight - 145 g
    Technology -
  • Acoustic system: Closed
  • Magnet type: NdFeB
  • Impedance: 32 Ohm
  • Maximum power input: 10mW
  • Diaphragm: PET
  • Type: dynamic

  • Technology - Attenuation of ambient noise
    Type - Headphones
    title_en - Philips TAUH202/WE Audio Upbeat Wireless Headphones
    title_lv - Philips TAUH202/WE Audio Upbeat Bezvadu Austiņas
    title_ru - Philips TAUH202/WE Audio Upbeat Беспроводные Наушники
    URL - https://www.philips.jo/en/c-p/TAUH202BK_00/upbeat-wireless-headphone/overview#see-all-benefits
    UserControls -
  • Volume control
  • Switch between 2 calls
  • Answer/End Call
  • Reject Call

  • Performance - Recommended usage - Calls/Music
    Performance - Product colour - Black
    Performance - Product type - Headset
    Performance - Foldable - Yes
    Performance - Wearing style - Head-band
    vendpn - TAUH202BK/00
    WirelessCompatibility - Yes
    Brand - Philips
    37,01 €
    Philips TAUH202BK, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas