Razer Kraken X for Console, Black/Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 342015 Preces kods: RZ04-02890200-R3M1
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
65,69 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 02.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Krāsa: Zila
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Tips: Over-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 28000
Frekvenču diapazons min, Hz : 12
Jutība, dB : 109
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna, Zila
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 250
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
1. kategorija - Multimediji
2. kategorija - Austiņas un austiņas
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Datorspēlēm, Vada garums: 1.3 m, Mikrofons: Nenoņemams, Vadības pults: Nav, Pieslēgums: 3.5mm, Pretestība: 32 Ohm, Jūtīgums: 109 db, Frekvenču diapazons: 12 - 28000 Hz, Izolācija no trokšņa: Pasīva, Garantija: 2 gadi
augstums - 8.8
Austiņas - Elements - 40 mm ar neodīma magnētiem
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 12 – 28 000 Hz
Austiņas - jutība - 109 dB
Austiņas - Skaņa - 7.1 telpiskā skaņa
Austiņas - spilventiņu diametrs - 40 mm
Austiņas - Spilvenu materiāls - Sintētiskās šuves
Austiņas - šķēršļi - 32 Ω
category_en - Audio
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Austiņas
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
category_ru - Audio
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
description_et - Īpašs vieglums un komforts Ar 7.1 telpisko skaņu un īpaši vieglu dizainu Razer Kraken X austiņas ļauj iejusties spēlēs tādā līmenī, ka aizmirsīsi, ka nēsā austiņas. Izbaudiet stundām ilgus spēļu maratonus pilnīgā komfortā ar Razer Kraken X austiņām. Skaidra un precīza skaņas kvalitāte Razer Kraken X ir aprīkota ar 7.1 telpiskās skaņas programmatūru, kas ļauj precīzi noteikt skaņas virzienu, lai jūs varētu precīzi noteikt pretinieka atrašanās vietu. Augstas kvalitātes pielāgojami 40 mm neodīma magnēta skaļruņi nodrošina skaidru un sabalansētu skaņu, lai jūs varētu pilnībā izbaudīt spēcīgas sprādzienbīstamas skaņas un slepenus slepenus soļus. Īpaši viegla 250 gramu konstrukcija Razer Kraken X austiņas ir izstrādātas tik vieglas, ka, tās nēsājot, gandrīz nejutīsit. Mīksto atmiņas putu ausu spilventiņiem ir arī īpaši kanāliņi, kas paredzēti ausu austiņu lietotājam, lai jūs varētu baudīt maksimālu komfortu un vislabāko skaņas slāpēšanu. Mīkstā polsterētā galvas stīpa neapgrūtina galvu vai kaklu, nodrošinot ērtu spēlēšanu stundām ilgi. Kristālskaidrs mikrofons Razer Kraken X austiņām ir kardioīdo mikrofons, kas skaidri uztver skaņu tieši mikrofona priekšā, noslāpējot fona trokšņus un trokšņus no aizmugures un sāniem. Tas nodrošina, ka jūsu komandas biedri jūs vienmēr dzird skaidri un gaiši. Ērtas vadības pogas Skaļuma un mikrofona izslēgšanas pogas ir ērti izvietotas zem kreisās austiņas, nodrošinot pilnīgu kontroli pār skaņu.
description_lv - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC): Apgaismojuma krāsa: nav Apgaismojums: Frekvences diapazons maks., Hz: 28000 Frekvenču diapazons min, Hz: Jutība, dB: 109 Kanālu skaits: Kanālu skaits: Krāsa: melna, zila Mikrofona tips: melns, zils: Fiksētais mikrofons: Jā Savienojums: Audio funkcijas: Pretestība, Ω: Savienojuma tips: Ø, Ω, 32 Savienojuma tips: Ø, Ø, Ø, Ø, Ø, Ø, Ø: Svars, g: 250 Tips: Pār ausīm:
description_lv - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC): Nav Apgaismojuma krāsa: Nav Apgaismojums: Nav Frekvenču diapazons max, Hz: 28000 Frekvenču diapazons min, Hz: 12 Jutība, dB: 109 Kanālu skaits: Stereo Krāsa: Melna, Zila Mikrofona tips: Fiksēts Mikrofons: Ir Pieslēgums: 3.5mm Audio īpašības: Pretestība, Ω: 32 Savienojuma veids: Ar vadu Fiziskie parametri: Svars, g: 250 Tips: Over-Ear
description_lv - Īpaši viegls komforts Kas būtu, ja mēs jums teiktu, ka ir iespējams pilnībā iegremdēties spēlē, nejūtot, ka jums ir uzliktas austiņas? Ievadiet Razer Kraken X. Īpaši vieglas, tikai 250 g smagas, un ar 7.1 telpisko skaņu. Sēdieties cieši un spēlējiet stundām ilgi - jūsu spēļu maratoni kļūs vieglāki. Skaidrs un precīzs pozicionālais skaļums Aprīkots ar 7.1 telpisko skaņu, lai jūs varētu izbaudīt precīzu pozicionālo skaņu, spēlējot - jūs varēsiet uztvert, no kurienes notiek darbība, lai būtu gatavs mesties uzbrukumā kaujā. Razer Kraken X ir aprīkota ar pielāgotiem 40 mm draiveriem, kas nodrošina skaidru un līdzsvarotu skaņu, sākot no pērkona sprādzieniem visaptverošos karos līdz smalkiem soļiem slepenās slepenās operācijās. Īpaši viegla, ergonomiska konstrukcija - 250 g Izstrādāta ar vieglu formu, lai uz galvas justos gandrīz bez svara. Pūkaini atmiņas putu spilventiņi ar briļļu kanāliem nodrošina ideālu komfortu un skaņas izolāciju visu spēļu maratonu laikā. Mīksts galvas saites polsterējums mazina spiedienu uz galvu, lai novērstu sasprindzinājumu. Saspiešanas spēks rada stingru saķeri ar galvu, lai nodrošinātu ērtu un precīzu pieguļšanu. Kristālskaidra saziņa Elastīgajā un saliekamajā mikrofonā izmantots kardioīdais modelis, kas ieraksta skaņu no zonas, kas koncentrējas uz jūsu muti. Tas palīdz skaidri uztvert jūsu balsi, vienlaikus slāpējot fona trokšņus no aizmugures un sāniem. Ērta skaņas kontrole Mikrofona izslēgšanas poga un skaļuma regulēšanas slīdnis ir viegli pieejams zem kreisās austiņas, lai to ērti kontrolētu.
description_lv - Īpašs vieglums un komforts Ko jūs atbildētu, ja mēs teiktu, ka ir iespējams izbaudīt pilnīgi ieskaujošu spēles pieredzi bez sajūtas, ka austiņas vispār ir uzliktas? Laipni lūgti Razer Kraken X austiņu pasaulē — īpaši vieglas, sver tikai 250 g, un īpaši ieskaujošas ar 7.1 telpisko skaņu. Cieši pieguļošas stundām ilgai spēlei — jūsu spēļu sesijas palidos vienā acumirklī. Skaidra un precīza pozicionālā skaņa Razer Kraken X ir aprīkotas ar 7.1 telpiskās skaņas programmatūru, ļaujot spēles laikā izbaudīt precīzu poziocionālo skaņu — jūs varēsiet noteikt virzienu, no kura nāk skaņa, līdz ar to labāk sagatavoties uzbrukumam. Šīm austiņām ir speciāli noregulēti 40 mm draiveri, kas garantē skaidru un sabalansētu skaņu, sākot no dārdošām eksplozijām enerģiskās kaujās līdz klusiem soļiem slepenajās misijās. Ergonomisks dizains Šo austiņu korpuss ir tik viegls, ka rada praktiski bezsvara sajūtu uz galvas. Mīksti atmiņas putu spilventiņi ar kanāliem briļļu kājiņām nodrošina ideālu komfortu un skaņas izolāciju visā spēles laikā. Mīksts galvas stīpas polsterējums mazina spiedienu uz galvu un novērš sasprindzinājumu, savukārt fiksēšanas spēks garantē ciešu un ērtu austiņu piegulumu. Kristāldzidra komunikācija Elastīgais un lokāmais mikrofons izmanto kardioīdo uztveres diagrammu, kas ieraksta skaņu, fokusējoties uz jūsu mutes rajonu. Tas palīdz skaidri uztvert balsi, tai pat laikā apspiežot fona troksni no aizmugures un sāniem. Ērta skaņas vadība Mikrofona izslēgšanas poga un skaļuma slīdnis ir ērti pieejams zem kreisās auss uzlikas, nodrošinot ērtu vadību.
description_ru -
description_ru - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC): Nē Fona apgaismojuma krāsa: Nē Apgaismojums: Nē Frekvenču diapazons maks., Hz: Frekvenču diapazons: 28000 Frekvenču diapazons min, Hz: Jutība, dB: 12 Jutība, dB: Krāsa: melna, zila Mikrofona tips: fiksēts Mikrofons: Jā Savienojums: 3,5 mm Audio funkcijas: Impedance, omos: Svars, g: 250 Tips: Virsmas tipa: Virsmas montāža
description_short_en - Uz ausīm uzliekamas austiņas ar 7.1 telpisko skaņu Īpaši viegla ergonomiska konstrukcija ilgākai valkāšanai Augstas kvalitātes 40 mm neodīma magnētu draiveri Elastīgs un pilnībā ievelkams kardioīda mikrofons 3,5 mm audio ligzda piemērota lielākajai daļai ierīču.
description_short_et - 7.1 telpiskās skaņas austiņas ausīs Īpaši viegla konstrukcija stundām valkāšanas Augstas kvalitātes 40 mm neodīma magnētu draiveri Elastīgs un pilnībā slēpts kardioīdo mikrofons 3,5 mm spraudnis ļauj izmantot ar lielāko daļu ierīču.
description_short_lv - Uz ausīm liekamas austiņas ar 7.1 telpisko skaņu Īpaši viegla ergonomiska konstrukcija ilgstošai valkāšanai Augstas kvalitātes 40 mm neodīma magnētu draiveri Elastīgs un pilnībā iebīdāms kardioīdais mikrofons 3,5 mm audio ligzda — piemērota vairumam ierīču
description_short_ru -
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
dziļums - 16
EAN -
EAN - 8886419378051
Eans - 8886419378051
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
gross_weight - 0.29 kg
gross_weight - 0.58
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_55895_1.jpg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/ austiņas
Kods - RZ04-02890200-R3M1
Kolonnas - pretestība - 32 Ω
Kolonnas - spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Kopā - svars (g) - 250
LargeDescHTML -
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 - 10 000 Гц
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - frekvenču joslas filtrs - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - jutība - -45 dB ±3 dB
Mikrofons - jutība - -45 dB ±3 dB
Mikrofons - jutība - -45 dB ±3 dB
Mikrofons - Jutība - -45 dB ±3 dB
Mikrofons - Mikrofona tips - Boom mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Elastīgs
Mikrofons - Mikrofona tips - Ievelkams mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Mikrofons uz lokanas kājiņas
Mikrofons - Mikrofona tips - Paslēpjams mikrofons ar elastīgu kājiņu
Mikrofons - Mikrofona tips - Peidetav mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Slēptais mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Varrega mikrofons
Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Mikrofons - Mikrofona virziens - Vienvirziena
Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
Modelis - RZ04-02890200-R3M1
MPN - RZ04-02890200-R3M1
name_et - Razer Kraken X Console austiņas + mikrofons, melnas/melnas krāsas
net_weight - 0.27
Nosaukums - Razer Kraken X - Austiņas - 7.1 kanālu - cirkumaustiņas
Nosaukums - Razer Kraken X Black
Nosaukums - Razer Kraken X konsole
nosaukums_lv - Razer austiņas + mikrofons Kraken X Console, melnas/zilas
nosaukums_lv - Razer austiņas Kraken X Console, melnas/zilas
nosaukums_ru - Razer Kraken X Console austiņas + mikrofons, melnas/melnas krāsas
platums - 21
ProducerCode - RZ04-02890200-R3M1
ražotāja_kods - RZ04-02890200-R3M1
Ražotājs - Razer
Ražotājs - Razer
Savienojamība - Kabeļa garums - 130 cm
Savienojamība - Kabeļa garums - 130 cm
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm apzeltīts spraudnis
Savienojamība - Savienotājs - 3,5 mm apzeltīta kontaktdakša
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšanai/izslēgšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojums - 3,5 mm apzeltīts savienotājs
Savienojums - Connection - 3,5 mm apzeltīta kontaktdakša
Savienojums - Kabeļa garums - 130 cm
Savienojums - Kabeļa garums - 130 cm
Savienojums - Piemērotas ierīces - 3,5 mm skaņas izejas ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojums - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
Savienojums - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
ShortDescription -
Skaļruņi - Auss uzlikas diametrs - 40 mm
Skaļruņi - Austiņas diametrs - 40 mm
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Ausu spilventiņu diametrs - 40 mm
Skaļruņi - Draiveri - 40 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Draiveri - 40 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Elements - 40 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 12 – 28 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 12 – 28 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 12 – 28 000 Hz
Skaļruņi - jutība - 109 dB
Skaļruņi - jutība - 109 dB
Skaļruņi - Jutīgums - 109 dB
Skaļruņi - pretestība - 32 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Skaļruņi - Skaņa - 7.1 telpisko skaņu
Skaļruņi - Skaņa - 7.1 telpisko skaņu
Skaļruņi - Skaņa - 7.1 telpiskā skaņa
svars - 0.25 kg
Svars - 0.57
svītrkods - 8886419378051
title_lv - Razer Kraken X konsole Austiņas
title_lv - Razer Kraken X konsoles austiņas
title_ru - Razer Kraken X konsoles austiņas
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsa - Zila
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Krāsu - Zilais
Vispārīgi - Svars (g) - 250
Vispārīgi - Svars (g) - 250
Vispārīgi - Svars (g) - 250
zīmols - Razer
Category 1 - Multimedia
Category 2 - Kopfhörer & Headsets
Desc - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Datorspēlēm, Vada garums: 1.3 m, Mikrofons: Nenoņemams, Vadības pults: Nav, Pieslēgums: 3.5mm, Pretestība: 32 Ohm, Jūtīgums: 109 db, Frekvenču diapazons: 12 - 28000 Hz, Izolācija no trokšņa: Pasīva, Garantija: 2 gadi
height - 8.8
Kõrvaklapid - Elemendid - 40 mm neodüümium magnetitega
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 12 – 28 000 Hz
Kõrvaklapid - Tundlikkus - 109 dB
Kõrvaklapid - Heli - 7.1 ruumiline heli
Kõrvaklapid - Patjade diameeter - 40 mm
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Kunstnahk
Kõrvaklapid - Takistus - 32 Ω
category_en - Audio
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Headphones
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
category_ru - Аудио
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
description_et - Ülim kergus ja mugavus
Razer Kraken X peakomplekti 7.1 ruumilise heli ning ülimalt kerge disaini abil sukeldud mängudemaailma sellisel tasemel, et unustad üldse ära, et Sul kõrvaklapid peas on. Naudi tundidepikkuseid mängumaratone Razer Kraken X kõrvaklappidega täiuslikus mugavuses. Selge ja täpne helikvaliteet
Razer Kraken X on varustatud 7.1 ruumilise heli tarkvaraga, mis võimaldab Sul ülimalt täpselt määrata, millisest suunast heli tuleb ning seega saad oma vastaste asukohad koguni piinliku täpsusega paika panna. Kvaliteetsed kohandatavad 40 mm neodüümiummagnetitega kõlarid pakuvad Sulle selget ja tasakaalustatud helipilti ning saad täiel rinnal nautida nii võimsaid plahvatushelisid kui salajasi hiilivaid samme. Ülimalt kerge 250-grammine konstruktsioon
Razer Kraken X kõrvaklapid on disainitud olema niivõrd kerged, et kandes neid peaaegu ei tunnegi. Pehmetel memory foam kõrvapatjadel on spetsiaalsed kanalid ka prillikandjatele, et saaksid nautida täiuslikku mugavust ning parimat helisummutust. Pehme polsterdatud peapael ei tekita peale ega kaelale pingeid ning tagab mugavad tundidepikkused mängumaratonid. Kristallselge heliga mikrofon
Razer Kraken X kõrvaklapid on varustatud kardioid mikrofoniga, mis püüab selgelt kinni just mikrofoni ees oleva heli, hüljates kõrvalt ja tagant kostuvad taustahelid ja -müra. Seega on tagatud, et Sinu tiimikaaslased kuulevad Sind alati valjult ja selgelt. Mugavad juhtnupud
Helitugevuse ning mikrofoni väljalülituse nupud asuvad mugavalt vasaku kõrvaklapi all ning annavad Sulle täieliku kontroll oma heli üle.
description_en - Active Noise Cancellation (ANC): None
Illumination color: None
Lighting: None
Frequency range max, Hz: 28000
Frequency range min, Hz: 12
Sensitivity, dB: 109
Number of channels: Stereo
Color: Black, Blue
Microphone type: Fixed
Microphone: Yes
Connection: 3.5mm
Audio Features:
Resistance, Ω: 32
Connection type: Wired
Physical parameters:
Weight, g: 250
Type: Over-Ear
description_lv - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC): Nav
Apgaismojuma krāsa: Nav
Apgaismojums: Nav
Frekvenču diapazons max, Hz: 28000
Frekvenču diapazons min, Hz: 12
Jutība, dB: 109
Kanālu skaits: Stereo
Krāsa: Melna, Zila
Mikrofona tips: Fiksēts
Mikrofons: Ir
Pieslēgums: 3.5mm
Audio īpašības:
Pretestība, Ω: 32
Savienojuma veids: Ar vadu
Fiziskie parametri:
Svars, g: 250
Tips: Over-Ear
description_en - Ultra-light comfort
What if we told you it is possible to experience complete gaming immersion without feeling like you have got a headset on? Enter the Razer Kraken X. Ultra-light at just 250g and ultra-immersive with 7.1 surround sound. Sit tight and play for hours – your gaming marathons are about to be a breeze. Clear & accurate positional audio
Equipped with 7.1 surround sound software so you can experience accurate positional audio when gaming – you will be able to pick up the direction of where the action is coming from so you are ready to pounce into a gunfight. Featuring custom-tuned 40mm drivers, the Razer Kraken X produces clear and balanced sound from thundering explosions in all-out wars to subtle footsteps in stealthy covert operations. Ultra-light ergonomic build at 250 g
Engineered with a lightweight form factor for a near-weightless feel on your head. Plush memory foam cushions with eyewear channels provide ideal comfort and sound isolation throughout gaming marathons. Soft headband padding relieves pressure on your head to prevent strain. Clamping force creates a firm grip on your head to provide a comfortable and measured fit. Crystal clear communication
The flexible and bendable microphone utilizes a cardioid pattern that records sound from an area that focuses on your mouth. This helps to capture your voice with clarity while suppressing background noise from the back and sides. Convenient audio control
The microphone mute button and volume slider is easily accessed underneath the left earcup for convenient control.
description_lv - Īpašs vieglums un komforts Ko jūs atbildētu, ja mēs teiktu, ka ir iespējams izbaudīt pilnīgi ieskaujošu spēles pieredzi bez sajūtas, ka austiņas vispār ir uzliktas? Laipni lūgti Razer Kraken X austiņu pasaulē — īpaši vieglas, sver tikai 250 g, un īpaši ieskaujošas ar 7.1 telpisko skaņu. Cieši pieguļošas stundām ilgai spēlei — jūsu spēļu sesijas palidos vienā acumirklī. Skaidra un precīza pozicionālā skaņa Razer Kraken X ir aprīkotas ar 7.1 telpiskās skaņas programmatūru, ļaujot spēles laikā izbaudīt precīzu poziocionālo skaņu — jūs varēsiet noteikt virzienu, no kura nāk skaņa, līdz ar to labāk sagatavoties uzbrukumam. Šīm austiņām ir speciāli noregulēti 40 mm draiveri, kas garantē skaidru un sabalansētu skaņu, sākot no dārdošām eksplozijām enerģiskās kaujās līdz klusiem soļiem slepenajās misijās. Ergonomisks dizains Šo austiņu korpuss ir tik viegls, ka rada praktiski bezsvara sajūtu uz galvas. Mīksti atmiņas putu spilventiņi ar kanāliem briļļu kājiņām nodrošina ideālu komfortu un skaņas izolāciju visā spēles laikā. Mīksts galvas stīpas polsterējums mazina spiedienu uz galvu un novērš sasprindzinājumu, savukārt fiksēšanas spēks garantē ciešu un ērtu austiņu piegulumu. Kristāldzidra komunikācija Elastīgais un lokāmais mikrofons izmanto kardioīdo uztveres diagrammu, kas ieraksta skaņu, fokusējoties uz jūsu mutes rajonu. Tas palīdz skaidri uztvert balsi, tai pat laikā apspiežot fona troksni no aizmugures un sāniem. Ērta skaņas vadība
Mikrofona izslēgšanas poga un skaļuma slīdnis ir ērti pieejams zem kreisās auss uzlikas, nodrošinot ērtu vadību.
description_ru -
description_ru - Активное шумоподавление (ANC): нет
Цвет подсветки: Нет
Освещение: Нет
Диапазон частот макс, Гц: 28000
Диапазон частот мин, Гц: 12
Чувствительность, дБ: 109
Количество каналов: Стерео
Цвет: черный, синий
Тип микрофона: фиксированный
Микрофон: Да
Соединение: 3,5 мм
Аудио особенности:
Сопротивление, Ом: 32
Тип подключения: Проводной
Физические параметры:
Вес, г: 250
Тип: Накладные
description_short_en - On-ear headset with 7.1 surround sound Ultra-light ergonomic build for extended wear High quality 40 mm neodymium magnet drivers Flexible & fully retractable cardioid microphone 3.5 mm audio jack suits most devices
description_short_et - 7.1 ruumilise heliga kõrvapealsed kõrvaklapid Ülimalt kerge disain tundidepikkuseks kandmiseks Kvaliteetsed neodüümiummagnetitega 40 mm kõlarid Paindlik ja täielikult peidetav kardioidmikrofon 3,5 mm pistik võimaldab enamike seadmetega kasutamist
description_short_lv - Uz ausīm liekamas austiņas ar 7.1 telpisko skaņu Īpaši viegla ergonomiska konstrukcija ilgstošai valkāšanai Augstas kvalitātes 40 mm neodīma magnētu draiveri Elastīgs un pilnībā iebīdāms kardioīdais mikrofons 3,5 mm audio ligzda — piemērota vairumam ierīču
description_short_ru -
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Design - Headphone design - Over-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wired headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmega kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Проводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
depth - 16
EAN -
EAN - 8886419378051
Eans - 8886419378051
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
gross_weight - 0.29 kg
gross_weight - 0.58
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_55895_1.jpg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Headset
Code - RZ04-02890200-R3M1
Колонки - Сопротивление - 32 Ω
Колонки - Материал подушечек - Искусственная кожа
Общее - Вес (г) - 250
LargeDescHTML -
Микрофон - Диапазон частот - 100 – 10 000 Гц
Microphone - Frequency response - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
Mikrofon - Sagedusdiapasoon - 100 – 10 000 Hz
Microphone - Sensitivity - -45 dB ±3 dB
Mikrofon - Tundlikkus - -45 dB ±3 dB
Микрофон - Чувствительность - -45 dB ±3 dB
Mikrofons - Jutība - -45 dB ±3 dB
Microphone - Microphone type - Boom microphone
Микрофон - Тип микрофона - Гибкий
Microphone - Microphone type - Stowable microphone
Mikrofons - Mikrofona tips - Mikrofons uz lokanas kājiņas
Mikrofons - Mikrofona tips - Paslēpjams mikrofons ar elastīgu kājiņu
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Peidetav mikrofon
Микрофон - Тип микрофона - Скрытый микрофон
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Varrega mikrofon
Microphone - Micrphone direction - Omnidirectional
Микрофон - Направление микрофона - Всенаправленный
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Mikrofon - Mikrofoni suunalisus - Ühesuunaline
Microphone - Signal to noise ratio - > 60 dB
Mikrofon - Signaali/müra suhe - > 60 dB
Микрофон - Отношение сигнал/шум - > 60 dB
Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
Model - RZ04-02890200-R3M1
MPN - RZ04-02890200-R3M1
name_et - Razer kõrvaklapid + mikrofon Kraken X Console, must/sinine
net_weight - 0.27
Name - Razer Kraken X - Headset - 7.1-Kanal - ohrumschließend
Name - Razer Kraken X Black
Name - Razer Kraken X Console
name_lv - Razer austiņas + mikrofons Kraken X Console, melnas/zilas
name_en - Razer headset Kraken X Console, black/blue
name_ru - Razer наушники + микрофон Kraken X Console, черный/синий
width - 21
ProducerCode - RZ04-02890200-R3M1
manufacturer_code - RZ04-02890200-R3M1
Producer - Razer
Manufacturer - Razer
Connectivity - Cable length - 130 cm
Savienojamība - Kabeļa garums - 130 cm
Connectivity - Suitable devices - Devices with 3.5 mm audio output
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm apzeltīts spraudnis
Connectivity - Connector - 3.5 mm gold-plated plug
Connectivity - Control buttons - Microphone on/mute
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšanai/izslēgšanai
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Соединение - Соединение - 3,5 мм позолоченный коннектор
Ühendus - Ühendus - 3,5 mm kullatud pistik
Ühendus - Juhtme pikkus - 130 cm
Соединение - Длина кабеля - 130 см
Ühendus - Sobivad seadmed - 3,5 mm heliväljundiga seadmed
Соединение - Совместимые устройства - Устройства с аудио выходом 3,5 мм
Ühendus - Juhtnupud - Mikrofoni sisse/välja lülitamiseks
Соединение - Кнопки управления - Включение/выключение микрофона
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
ShortDescription -
Skaļruņi - Auss uzlikas diametrs - 40 mm
Speakers - Ear cup diameter - 40 mm
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Speakers - Ear cup material - Faux leather
Колонки - Диаметр амбушюр - 40 мм
Speakers - Drivers - 40 mm neodymium magnets
Skaļruņi - Draiveri - 40 mm neodīma magnēti
Колонки - Элементы - 40 мм неодимовые магниты
Speakers - Frequency response - 12 – 28 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 12 – 28 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 12 – 28 000 Hz
Speakers - Sensitivity - 109 dB
Колонки - Чувствительность - 109 дБ
Skaļruņi - Jutīgums - 109 dB
Speakers - Impendance - 32 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Speakers - Sound - 7.1 surround sound
Колонки - Звук - 7.1 объемный звук
Skaļruņi - Skaņa - 7.1 telpiskā skaņa
weight - 0.25 kg
Weight - 0.57
barcode - 8886419378051
title_lv - Razer Kraken X Console Austiņas
title_en - Razer Kraken X Console Headphones
title_ru - Razer Kraken X Console Наушники
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsa - Zila
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
Üldine - Värvus - Sinine
Общее - Цвет - Синий
General - Color - Black
General - Color - Blue
General - Weight (g) - 250
Üldine - Kaal (g) - 250
Vispārīgi - Svars (g) - 250
brand - Razer
65,69 €
Razer Kraken X for Console, Black/Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas