Beats by Dre Studio³ Wireless, Matte Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 157198 Preces kods: MQ562ZM/A
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Nav
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: Over-Ear
Līdzīgi produkti
Šis produkts Beats by Dre Studio³ Wireless, Matte Black
Ieteicams Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset, Black
Xiaomi Redmi Buds 3 Lite, Black
Beyerdynamic DT 700 PRO X Wired, Black
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro (Midnight Black)
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
338,84 €
226,55 €
25,36 €
231,99 €
72,28 €
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) Ir Nav Ir Ir
Apgaismojuma krāsa Nav Nav Nav Nav
Apgaismojums Nav Nav Nav Nav
Frekvenču diapazons max, Hz N/A 20000 N/A 40000
Frekvenču diapazons min, Hz N/A 20 N/A 5
Jutība, dB N/A 88 N/A 100
Kanālu skaits Stereo Stereo Stereo Stereo
Krāsa Melna Melna Melna Melna Pelēka
Mikrofona tips Nav Noņemams Fiksēts Nav
Mikrofons Nav Ir Ir Nav
Pieslēgums Bluetooth Wireless Bluetooth 3.5mm Bluetooth
Pretestība, Ω N/A 38 N/A 48
Savienojuma veids Bezvadu Bezvadu True Wireless Ar vadu
Svars, g 260 345 36 530
Tips Over-Ear Over-Ear In-Ear Over-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Nav
Mikrofons : Nav
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 260
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulatora vidējais darbības laiks - 22 stundas
Akumulatoru tehnoloģija - Litija jonu
Akustiskais dizains - Slēgts
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/201015100011776607.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/201015100011792840.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/201015100011811018.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/201015100011826087.jpg
Audio izvades režīms - Stereo
Audio sistēmas tips - Austiņas
Audio vadības ierīces - SkaļumsIzsaukuma pieņemšana/izbeigšanaSekas
augstums - 22.7
Augstums (mm) - 184 mm
Austiņas - Skaņa - Stereo
Austiņas - Spilvenu materiāls - Sintētiskās šuves
Austiņu tehnoloģija - Dinamiskā
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 22 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 22 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 22 stundas
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 40 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 40 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 40 stundas
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 3 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 3 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 3 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas ierīces atrašanās vieta - Ārējais
Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - Augstas kvalitātes skaņa un Pure Adaptive trokšņu slāpēšana Beats Studio3 austiņas sniedz vēl nebijušu skaņas pieredzi, pateicoties Pure Adaptive trokšņu slāpēšanai, kas pilnībā bloķē visas ārējās skaņas un ļauj klausītājam pilnībā iegremdēties mūzikā. Tādējādi Pure ANC kalibrē skaņu, kas sasniedz jūsu ausis, lai saglabātu īpaši skaidru, kristāldzidru skaņas attēlu, tādējādi tuvinot jums jūsu iemīļotos māksliniekus. Beats un Apple pilnībā pārveido jūsu mūzikas klausīšanās pieredzi, ieviešot viedo un unikālo Apple W1 mikroshēmu Beats Studio3 austiņās. Gudrā mikroshēma nodrošina izcilu skaņas kvalitāti un bezvadu savienojamību, tāpēc to ir īpaši viegli savienot ar dažādām Apple ierīcēm. Turklāt tas nodrošina ilgu akumulatora darbības laiku - līdz 22 stundām ar trokšņu slāpēšanu un līdz 40 stundām bez trokšņu slāpēšanas. Un ar ātrās uzlādes funkciju Fast Fuel ar 10 minūšu uzlādi varat klausīties mūziku līdz pat 3 stundām. Vienmēr esiet savienoti Atbildiet uz zvaniem, pārslēdziet dziesmas, mainiet skaļumu un aktivizējiet Siri, izmantojot ērtos vadības slēdžus uz atlokāmās augšdaļas. Apple W1 mikroshēma nodrošina 1. klases Bluetooth savienojumu, tāpēc sinhronizēšana ar dažādām ierīcēm ir ātra un vienkārša. Saglabājiet savienojumu ar mūziku un saglabājiet produktivitāti visas dienas garumā. Lielisks komforts Beats Studio3 austiņas ir paredzētas ilgstošai lietošanai. Akumulatora darbības laiks ir līdz 22 stundām, tāpēc varat baudīt mūziku visu dienu, nejūtot ne mazāko diskomforta sajūtu. Elastīgais, racionālais rāmis rada sajūtu, ka austiņas ir radītas tieši jums. Mīkstajiem ausu spilventiņiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātes un izturīgiem materiāliem, ir salokāms dizains, kas ir viegls un ērts.
description_lv - Augstas kvalitātes skaņa ar precīzi noregulētu akustiku un Pure ANC Beats Studio3 bezvadu austiņas nodrošina augstākās kvalitātes klausīšanās pieredzi ar Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC), kas aktīvi bloķē ārējos trokšņus, un reāllaika audio kalibrēšanu, lai saglabātu skaņas skaidrību, diapazonu un emocijas. Tā nepārtraukti nosaka ārējās skaņas, kuras bloķēt, vienlaikus automātiski reaģējot uz individuālo piemērotību reāllaikā, optimizējot skaņas izvadi, lai saglabātu augstākās kvalitātes klausīšanās pieredzi tā, kā to iecerējuši mākslinieki. Apple W1 mikroshēma Beats un Apple ar Apple W1 mikroshēmu Beats Studio3 Wireless austiņās maina veidu, kā jūs klausāties mūziku. Efektīvā W1 mikroshēma nodrošina ērtu Apple ierīču iestatīšanu un pārslēgšanu, līdz 22 stundām ilgu akumulatora darbības laiku, kas nodrošina pilnvērtīgu atskaņošanu visas dienas garumā ar ieslēgtu Pure ANC, un Fast Fuel tehnoloģiju, kas nodrošina 3 stundu atskaņošanu ar 10 minūšu uzlādi. Pure ANC izslēgts mazjaudas režīmā nodrošina līdz pat 40 stundu akumulatora darbības laiku. Palieciet savienoti. Uzņemiet zvanus, pārslēdziet dziesmas, regulējiet skaļumu un aktivizējiet Siri, izmantojot ērtos daudzfunkcionālos ausīs ievietotos vadības slēdžus. Apple W1 mikroshēma nodrošina 1. klases Bluetooth savienojumu, lai bez problēmām sinhronizētos ar jūsu ierīcēm, tāpēc varat ērti pārvietoties, turpināt atskaņot mūziku un palikt produktīvs visas dienas garumā. Izstrādātas atbilstoši jūsu vajadzībām Bezvadu austiņas Beats Studio3 Wireless ir izstrādātas tā, lai nodrošinātu ilgstošu komfortu, kas atbilst to iespaidīgajam akumulatora darbības laikam - līdz pat 22 stundām, lai tās varētu spēlēt visu dienu. Mīkstajiem austiņu spilventiņiem virs ausīm ir uzlabota ventilācija un raksturīgs ergonomisks šarnīrs, kas nodrošina pielāgojamu, elastīgu piegulēšanu jebkurai galvas formai. Holistiskā konstrukcija ir viegla, izturīga un ērta, lai jūs varētu pazaudēties mūzikā.
description_lv - Premium kvalitātes skaņa ar pilnveidotu akustiku un Pure ANC Beats Studio3 Wireless austiņas nodrošina premium kvalitātes klausīšanās pieredzi, izmantojot Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC) tehnoloģiju, kas aktīvi bloķē ārējos trokšņus, un reāllaika audio kalibrēšanu, lai saglabātu skaņas skaidrību, diapazonu un noskaņu. Šī sistēma nepārtraukti precīzi nosaka bloķējamos ārējos trokšņus un garantē nepārspētu skaņas kvalitāti, ļaujot pilnībā iegremdēties mūzikas baudījumā. Apple W1 mikroshēma Beats un Apple maina veidu, kādā klausāties mūziku, ieviešot Apple W1 mikroshēmu Beats Studio3 Wireless austiņās. Efektīvās W1 mikroshēmas ietveršana nodrošina operatīvu iestatīšanu un pārslēgšanos starp Apple ierīcēm, 22 stundu akumulatora darbības laiku mūzikas atskaņošanai dienas garumā ar ieslēgtu Pure ANC un Fast Fuel tehnoloģiju trīs stundu atskaņošanas laikam ar desmit minūšu ātro uzlādi. Izslēdzot funkciju Pure ANC, akumulatora darbības laiks pagarinās līdz 40 stundām. Palieciet uz sakariem. Esiet sasniedzams. Atbildiet uz telefona zvaniem, pārtiniet dziesmas, regulējiet skaļumu un aktivizējiet Siri, izmantojot daudzfunkcionālās vadīklas uz ausu uzlikām. Apple W1 mikroshēma piedāvā Class 1 Bluetooth savienojumu, lai operatīvi sinhronizētu jūsu ierīces, tādējādi varat ērti pārvietoties, turpināt atskaņot mūziku un produktīvi izmantot austiņas visas dienas garumā. Pārdomāts dizains Beats Studio3 Wireless ir izstrādātas, lai sniegtu ilgstošu komfortu, kas atbilst iespaidīgajam 22 stundu akumulatora darbības laikam mūzikas atskaņošanai visas dienas garumā. Mīkstie uz ausīm liekamie spilventiņi ir apgādāti ar modernu ventilācijas sistēmu un oriģinālo šarnīrsavienojumu, kas ļauj tos precīzi pielāgot jebkuram galvas izmēram. Šo austiņu dizains ir viegls, izturīgs un ļoti ērts, ļaujot jums pilnībā iegrimt mūzikā
description_ru - Tikai mūzika, nekādu trokšņu Pure ANC sistēma efektīvi bloķē ārējos trokšņus un garantē nepārspējamu skaņas kvalitāti, lai jūs varētu pilnībā iegremdēties mūzikā. Adaptīvā trokšņu slāpēšana Pure ANC pastāvīgi atpazīst un bloķē ārējos trokšņus, automātiski reaģējot uz sēdpozīcijas izmaiņām un mūzikas atskaņošanu. Skaņas ergonomika Mīksti, pilna izmēra ausu spilventiņi ir labi vēdināmi un grozāmi, lai nodrošinātu maksimālu ērtumu un papildu trokšņu izolāciju. Skaņas kalibrēšana reālajā laikā Pure ANC sistēma izvēlas optimālus atskaņošanas iestatījumus un nodrošina skaidru, platjoslas audio pieredzi ar vissmalkākajām niansēm, lai nodrošinātu klausīšanās baudījumu. Visu dienu, katru dienu Ar akumulatora darbības laiku līdz 22 stundām varat klausīties mūziku bezvadu režīmā visu dienu pilnvērtīgā režīmā. Ja Pure ANC ir izslēgts, akumulatora darbības laiks var būt līdz 40 stundām, nemazinot skaņas kvalitāti. Izcila Bluetooth savienojamība Bluetooth® 1. klases tehnoloģija nozīmē plašāku pārklājumu un uzticamāku savienojumu. Tādējādi varat klausīties mūziku, brīvi pārvietojoties. Tūlītēja pārslēgšanās iOS 10 vai iOS 11 ierīču īpašnieki var ērti pārslēgties starp iCloud* reģistrētajām ierīcēm. Tas nozīmē, ka ir viegli pārslēgties no sarunām ar iPhone uz filmas skatīšanos MacBook datorā. * Ir nepieciešams iCloud konts un macOS Sierra, iOS 10 vai watchOS 3 vai jaunāka versija.
description_short_en - Ērtas austiņas pāri ausīm Precīzi pielāgota akustika un bagātīga skaņa Mīksti ausu spilventiņi ar adaptīvu trokšņu slāpēšanu Apple W1 mikroshēma lieliskam savienojumam un skaņai Līdz 22 stundām akumulatora darbības laiks
description_short_et - Ērtas bezvadu austiņas Augstas kvalitātes, bagātīga skaņa Pure Adaptīva trokšņu slāpēšana Apple W1 mikroshēma augstas kvalitātes un ātrai savienojamībai Ātra uzlāde un līdz 22 stundu akumulatora darbības laiks
description_short_lv - Ērtas uz ausīm liekamas austiņas Unikāla Apple W1 mikroshēma Precīzi noregulēta akustika un bagātīga skaņa Akumulatora darbības laiks līdz 22 stundām Mīksti ausu spilventiņi ar Pure Adaptive trokšņu slāpēšanu
description_short_ru - Ērtas bezvadu austiņasPearle W1 mikroshēmaKvalitatīva un bagātīga skaņaTrokšņu slāpēšana Pure Adaptive Akumulatora darbības ilgums līdz 22 stundām
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
dziļums - 16
EAN kods - 190199312753
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 22 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 40 stundas
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 3 stundas
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Formas faktors - Pilna izmēra (pāri ausīm)
Frekvenču diapazons - 20Hz-20kHz
Funkcijas - Aktīvā trokšņu slāpēšanaBrīvu roku funkcijaSalokāms dizains
Gabali iepakojumā - 1
Galamērķis - Mobilais tālrunis PPC planšetdators
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 12 mēneši
gross_weight - 1
Iebūvētās ierīces - Apple W1 mikroshēma
Iekļautie piederumi - Carrying Case Īsa lietotāja rokasgrāmata Garantijas karte
Iekļauts kabelis - Audio kabelisUSB A tipa uz Mini USB B tipa kabeli
Iepakojuma augstums (mm) - 227 mm
Iepakojuma garums (mm) - 160 mm
Iepakojuma platums (mm) - 120 mm
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 1 kg
Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
Iepakojumi kastē - 2
Jaudas pieslēgvietu skaits - 1
Kastes augstums (mm) - 255 mm
Kastes garums (mm) - 265 mm
Kastes platums (mm) - 185 mm
Kastes svars Brutto (kg) - 2.74 kg
Kolonnas - spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Kopā - svars (g) - 260
Mikrofona formas faktors - Iebūvēts
Mikrofona funkcijas - Skaļuma regulēšanas poga
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
name_et - Beats bezvadu austiņas + mikrofons Studio3, matēts melns
Nominālais svars - 260 g
nosaukums_lv - Beats bezvadu austiņas Studio3, matēti melnas
nosaukums_lv - Beats bezvadu austiņas Studio3, matēti melnas
nosaukums_ru - Beats bezvadu austiņas + mikrofons Studio3, matēts melns
platums - 12
Preces kods - MX3X2ZM/A
Produkta apraksts - Beats Studio3 bezvadu austiņas uz ausīm - matēti melnas, modelis A1914
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=201014112144510209&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Audio
Produkta tips - Multimediji - Austiņas
Pārdevējs - BEATS
ražotāja_kods - MX3X2ZM/A
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Sistēmas komponenti - 2 skaļruņi
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Strāvas pieslēgvietas savienotāja tips - micro-USB (B tips)
svītrkods - 190199312753
Tīklam atbilstošie standarti - Bluetooth 4.0
Tīkla tips - Bluetooth adapteris
Tīkla veidnes faktors - Integrēts
Uzstādīšanas veids - Galvas josla
Vispārīgi - Iekārtas - 3,5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iekārtas - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iekārtas - USB uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 3,5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3,5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB uzlādes kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - 3,5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Gaļas konservi
Vispārīgi - Komplekta saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB uzlādes kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Svars (g) - 260
Vispārīgi - Svars (g) - 260
Vispārīgi - Svars (g) - 260
zīmols - Pārspēj
Ārējā krāsa - Matt Black
Battery Average Run Time - 22 hr
Battery Technology - Lithium Ion
Acoustic Design - Closed
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/201015100011776607.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/201015100011792840.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/201015100011811018.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/201015100011826087.jpg
Audio Output Mode - Stereo
Audio System Type - Headphones
Audio Controls - VolumeCall answer/EndTracks
height - 22.7
Height (mm) - 184 mm
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Kunstnahk
Headphones Technology - Dynamic
Toide - Aku kestvus - 22 tundi
Power source - Battery life - 22 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 22 часов
Toide - Aku kestvus - 40 tundi
Power source - Battery life - 40 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 40 часов
Toide - Aku tüüp - Liitium-ioon aku
Power source - Battery type - Lithium ion battery
Источник питания - Тип аккумулятора - Литий-ионовый аккумулятор
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Fast charging - 10 minutes = 3 hours
Источник питания - Быстрая зарядка - 10 минут = 3 часа
Toide - Kiirlaadimine - 10 minutit = 3 tundi
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
Power Device Location - External
Wireless Technology - Bluetooth
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - Tippklassi helikvaliteet ja Pure Adaptive mürasummutus
Beats Studio3 kõrvklapid toovad Sinuni täielikult enneolematu helikogemuse tänu Pure Adaptive mürasummutusele, mis blokeerib täielikult kõik välised helid ning võimaldab kuulajal täielikult muusikasse sukelduda. Seejuures kalibreerib Pure ANC kõrvadeni kostuvat heli selliselt, et säiliks ülipuhas ja kristallselge helipilt, tuues seeläbi Sinu lemmikartistid Sulle lähemale. Ainulaadne Apple W1 kiip
Beats ja Apple muudavad Sinu muusika kuulamise kogemust täielikult, tuues nutika ja ainulaadse Apple W1 kiibi ka Beats Studio3 kõrvaklappidesse. Nutikas kiip tagab erakordselt kvaliteetse heli ja juhtmevaba ühenduse, mis võimaldab eriti lihtsat ühenduvust erinevate Apple seadmetega. Lisaks tagab see kauakestva aku – mürasummutusega kuni 22 tundi ning ilma mürasummutuseta kuni 40 tundi. Tänu Fast Fuel kiirlaadimise funktsioonile saab kõigest 10-minutilise laadimisega kuulata muusikat kuni 3 tundi. Püsi alati ühenduses
Vasta kõnedele, vaheta lugusid, muuda helitugevust ja aktiveeri Siri – kõike seda klappidel asetsevate mugavate juhtnuppude abil. Apple W1 kiip pakub Bluetooth Class 1 ühenduvust, mille abil on erinevate seadmetega sünkroniseerimine lihtne ja kiire. Püsi muusikaga ühenduses ja ole produktiivne kogu päeva jooksul. Ülim mugavus
Beats Studio3 kõrvaklapid on loodud pikaajaliseks kandmiseks. Kuni 22-tunnise akukestvusega saad muusikat nautida kogu päeva vältel ilma, et tunneksid kübetki ebamugavust. Paindlik ning voolujooneline raam tekitab tunde, justkui oleksid kõrvaklapid täpselt Sinu jaoks disainitud. Kvaliteetsetest ning vastupidavatest materjalidest valmistatud pehmed kõrvapadjad on volditava disainiga, kerged ja mugavad.
description_en - Premium sound with fine-tuned acoustics and Pure ANC
Beats Studio3 Wireless headphones deliver a premium listening experience with Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC) to actively block external noise, and real-time audio calibration to preserve clarity, range and emotion. It continuously pinpoints external sounds to block while automatically responding to individual fit in real-time, optimizing sound output to preserve a premium listening experience the way artists intended. Driven by the Apple W1 chip
Beats and Apple are changing the way you listen to music with the Apple W1 chip in Beats Studio3 Wireless headphones. Incorporating the efficient W1 chip brings seamless setup and switching for your Apple devices, up to 22 hours of battery life for all-day fully-featured playback with Pure ANC on, and Fast Fuel technology for 3 hours of play with a 10-minute charge. Pure ANC-off for low power mode provides up to 40 hours of battery life. Stay connected. Stay in the zone.
Take calls, skip songs, control your volume and activate Siri using the convenient multi-function on-ear controls. The Apple W1 chip offers Class 1 Bluetooth connectivity to seamlessly sync to your devices, so you can easily move about, keep the music going and stay productive all day. Designed to fit you
The Beats Studio3 Wireless headphone is designed for long-term comfort to match its impressive battery life of up to 22 hours for all-day play. The soft over-ear cushions feature advanced venting and signature ergonomic pivoting for a custom, flexible fit for any head shape. The holistic design is lightweight, durable and comfortable, so you can get lost in your music.
description_lv - Premium kvalitātes skaņa ar pilnveidotu akustiku un Pure ANC
Beats Studio3 Wireless austiņas nodrošina premium kvalitātes klausīšanās pieredzi, izmantojot Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC) tehnoloģiju, kas aktīvi bloķē ārējos trokšņus, un reāllaika audio kalibrēšanu, lai saglabātu skaņas skaidrību, diapazonu un noskaņu. Šī sistēma nepārtraukti precīzi nosaka bloķējamos ārējos trokšņus un garantē nepārspētu skaņas kvalitāti, ļaujot pilnībā iegremdēties mūzikas baudījumā. Apple W1 mikroshēma
Beats un Apple maina veidu, kādā klausāties mūziku, ieviešot Apple W1 mikroshēmu Beats Studio3 Wireless austiņās. Efektīvās W1 mikroshēmas ietveršana nodrošina operatīvu iestatīšanu un pārslēgšanos starp Apple ierīcēm, 22 stundu akumulatora darbības laiku mūzikas atskaņošanai dienas garumā ar ieslēgtu Pure ANC un Fast Fuel tehnoloģiju trīs stundu atskaņošanas laikam ar desmit minūšu ātro uzlādi. Izslēdzot funkciju Pure ANC, akumulatora darbības laiks pagarinās līdz 40 stundām. Palieciet uz sakariem. Esiet sasniedzams.
Atbildiet uz telefona zvaniem, pārtiniet dziesmas, regulējiet skaļumu un aktivizējiet Siri, izmantojot daudzfunkcionālās vadīklas uz ausu uzlikām. Apple W1 mikroshēma piedāvā Class 1 Bluetooth savienojumu, lai operatīvi sinhronizētu jūsu ierīces, tādējādi varat ērti pārvietoties, turpināt atskaņot mūziku un produktīvi izmantot austiņas visas dienas garumā. Pārdomāts dizains
Beats Studio3 Wireless ir izstrādātas, lai sniegtu ilgstošu komfortu, kas atbilst iespaidīgajam 22 stundu akumulatora darbības laikam mūzikas atskaņošanai visas dienas garumā. Mīkstie uz ausīm liekamie spilventiņi ir apgādāti ar modernu ventilācijas sistēmu un oriģinālo šarnīrsavienojumu, kas ļauj tos precīzi pielāgot jebkuram galvas izmēram. Šo austiņu dizains ir viegls, izturīgs un ļoti ērts, ļaujot jums pilnībā iegrimt mūzikā
description_ru - Только музыка, никаких шумов
Система реального адаптивного подавления шумов (Pure ANC) эффективно блокирует внешние шумы и гарантирует непревзойденное качество звука, чтобы вы могли полностью раствориться в музыке. Адаптивное подавление шумов
Система Pure ANC непрерывно распознает и блокирует внешние звуки, автоматически реагируя на изменение посадки и воспроизведения музыки. Эргономика звука
Мягкие полноразмерные амбушюры хорошо вентилируются и вращаются для максимально удобной посадки и дополнительной шумоизоляции. Звуковая калибровка в режиме реального времени
Система Pure ANC подбирает оптимальные параметры воспроизведения и обеспечивает чистоту и широкий диапазон звука, а также передачу мельчайших оттенков голосов исполнителей, чтобы вы получили истинное удовольствие от прослушивания. Весь день, каждый день
Заряда аккумулятора хватает на 22 часа, поэтому можно весь день напролет слушать музыку по беспроводной сети в полнофункциональном режиме. Отключив Pure ANC, можно увеличить время работы от аккумулятора до 40 часов без ущерба для качества звука. Соединение Bluetooth высочайшего качества
Технология Bluetooth® Class 1 — это более широкая зона покрытия и более надежное соединение. А значит, можно слушать музыку и при этом свободно двигаться. Мгновенное переключение
Владельцы устройств с ОС iOS 10 или iOS 11 могут без труда переключаться между устройствами, зарегистрированными в iCloud*. Это означает, что переключиться с разговора по iPhone на просмотр фильма на MacBook легко и удобно. * Требуется учетная запись iCloud и ОС macOS Sierra, iOS 10 либо watchOS 3 или более поздних версий.
description_short_en - Comfortable over-ear headphones Fine-tuned acoustics & rich sound Soft ear cushions with Adaptive Noise Cancelling Apple W1 chip for great connection and sound Up to 22 hours of battery life
description_short_et - Mugavad juhtmevabad kõrvaklapid Kvaliteetne ja rikkalik heli Pure Adaptive mürasummutus Apple W1 kiip kvaliteetseks ja kiireks ühenduseks Kiire laadimine & kuni 22 h kestev aku
description_short_lv - Ērtas uz ausīm liekamas austiņas Unikāla Apple W1 mikroshēma Precīzi noregulēta akustika un bagātīga skaņa Akumulatora darbības laiks līdz 22 stundām Mīksti ausu spilventiņi ar Pure Adaptive trokšņu slāpēšanu
description_short_ru - Удобные беспроводные наушникиApple W1 чипКачественный и богатый звукШумоподавление Pure Adaptive Аккумулятор держит до 22 часов
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Design - Headphone design - Over-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
depth - 16
EAN Code - 190199312753
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 22 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 40 stundas
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 10 minutes = 3 hours
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Form Factor - Full Size (over-ear)
Frequency Response - 20Hz-20kHz
Features - Active Noise CancellationHands-free FunctionFoldable Design
Pieces in pack - 1
Destination - Cellular Phone PC Tablet
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 12 mēneši
gross_weight - 1
Built-in Devices - Apple W1 Chip
Included Accessories - Carrying Case Īsa lietotāja rokasgrāmata Garantijas karte
Cable Included - Audio CableUSB Type A to Mini USB Type B Cable
Pack Height (mm) - 227 mm
Pack Length (mm) - 160 mm
Pack Width (mm) - 120 mm
Pack Weight Brutto (kg) - 1 kg
Package Type - Retail
Packs in Box - 2
Power Port Quantity - 1
Box Height (mm) - 255 mm
Box Length (mm) - 265 mm
Box Width (mm) - 185 mm
Box Weight Brutto (kg) - 2.74 kg
Колонки - Материал подушечек - Искусственная кожа
Общее - Вес (г) - 260
Microphone Form Factor - Iebūvēts
Microphone Features - Volume Control Knob
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
name_et - Beats juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon Studio3, matte black
Nominal Weight - 260 g
name_en - Beats wireless headset Studio3, matte black
name_lv - Beats wireless headset Studio3, matte black
name_ru - Beats беспроводные наушники + микрофон Studio3, matte black
width - 12
ProductCode - MX3X2ZM/A
ProductDescription - Beats Studio3 Wireless Over‑Ear Headphones - Matte Black, Model A1914
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=201014112144510209&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Audio
ProductType - Multimedia - Headset
Vendor - BEATS
manufacturer_code - MX3X2ZM/A
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Connectivity Technology - Wireless
Соединение - Соединение - Bluetooth
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
System Components - 2 Speakers
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Speakers - Ear cup material - Faux leather
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Power Port Connector Type - micro-USB (type B)
barcode - 190199312753
Networking Compliant Standards - Bluetooth 4.0
Networking Type - Bluetooth Adapter
Networking Form Factor - Integrated
Mount Type - Head-band
Общее - Комплектация - 3.5 мм аудио кабель
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Руководство пользователя
Общее - Комплектация - Чехол для носки
Общее - Комплектация - USB зарядный кабель
General - Package contents - 3.5 mm audio cable
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - User manual
General - Package contents - Carrying case
General - Package contents - USB charging cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3.5 mm audio kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB uzlādes kabelis
Üldine - Komplekti sisu - 3,5 mm helikaabel
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Kandevutlar
Üldine - Komplekti sisu - Kasutusjuhend
Üldine - Komplekti sisu - USB laadimiskaabel
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weight (g) - 260
Üldine - Kaal (g) - 260
Vispārīgi - Svars (g) - 260
brand - Beats
External Color - Matt Black
338,84 €
Beats by Dre Studio³ Wireless, Matte Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas