MikroTik LHG LTE18 kit

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
Ieteicams
ID: 838652 Preces kods: LHGGM&EG18-EA
Noliktavā 14 gab. / Birojā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
294,22 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 29.04.2024 sākot no 9:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 1200
  • Iekārtas tips: Router
  • Wi-Fi standarts: N/A
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 1200
Iekārtas tips Router

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : N/A
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts SIM slot

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Single Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 100/1000

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 1
Wireless card
Papildus specifikācija
Antena - Iebūvēts
Antenas pastiprinājums - 17 dB
Antenas pastiprinājums - 17 dBi
Antenu skaits - 1
Apraksts - LHG LTE18 Tāpat kā iepriekšējie LHG LTE modeļi, šis ir pēdējās jūdzes interneta risinājums situācijām, kad pat jūsu tālrunim var nebūt signāla. Jaunais LHG ir aprīkots ar modernu LTE 18. kategorijas modemu, kas nodrošina ātrāko mobilo internetu neatkarīgi no atrašanās vietas. Šis komplekts nodrošina ātrumu līdz pat vienam Gbps! Pateicoties lielai 17 dBi antenai ar augstu pastiprinājumu, LHG LTE18 komplekts var izveidot savienojumu ar mobilo sakaru torņiem galēji lauku apvidos, kur nekas cits nav pieejams. Tam ir milzīgs radiators, tāpēc jums nav jāuztraucas par pārkaršanu. Tīkla antenas konstrukcija var izturēt skarbus, vējainus laikapstākļus. Ierīci var uzstādīt dažādos veidos, tostarp uz stabiem un mastiem. LHG LTE18 komplektā ir iekļauts CAT18 LTE 1,2 Gbps modems, kas ļauj ierīcei vienlaikus izmantot vairākus frekvenču diapazonus. Tā ir milzīga priekšrocība, ja teritorijā ir daudz LTE lietotāju. Tas nodrošina labāku reakciju pārpildītā vidē un lielāku veiktspēju vājāka signāla situācijās laukos. Ja konkurējat par datu plūsmu apgabalā ar vāju savienojamību, jaunais LHG nodrošinās jums priekšrocības. Iekšpusē ir jaudīga antena ar lielu pastiprinājumu, kas atbalsta dažādas LTE joslas. Tā darbojas līdz pat 2,7 GHz. Tā piedāvā arī plašu zemo frekvenču diapazonu. Ņemiet vērā, ka ierīce atbalsta tikai 2x2 DL MIMO, jo LHG ir tikai 2 antenas pieslēgvietas. Jūs izmantosiet Gigabit Ethernet portu ar PoE ieeju barošanai no Ethernet komutatora. Taču mēs esam pievienojuši arī inžektoru. Ir standarta MicroSIM slots LTE savienojamībai. Šī noderīgā sīkrīka pamatā ir jaudīgs 64 bitu divkodolu ARM procesors. Tāpēc negaidiet, kad pie jums nonāks kabeļtelevīzijas vai satelīta pakalpojumu sniedzēji, izvēlieties LHG LTE18 komplektu un vienmēr esiet pieslēgti!
Apraksts - Tāpat kā iepriekšējie LHG LTE modeļi, šis ir pēdējās jūdzes interneta risinājums situācijām, kad pat jūsu tālrunim var nebūt signāla. Jaunais LHG ir aprīkots ar modernāko 18. kategorijas LTE modemu, kas nodrošina ātrāko mobilo internetu neatkarīgi no atrašanās vietas. Šis komplekts nodrošina ātrumu līdz pat 1 Gbps! Pateicoties lielajai 17 dBi antenai ar augstu pastiprinājumu, LHG LTE18 komplekts var izveidot savienojumu ar mobilo sakaru torņiem arī galēji lauku apvidos, kur nekas cits nav pieejams. Tam ir masīvs radiators, tāpēc jums nav jāuztraucas par pārkaršanu. Režģa antenas konstrukcija var izturēt skarbus, vējainus laikapstākļus. To var uzstādīt dažādos veidos, tostarp uz stabiem un mastiem. LHG LTE18 komplektā ir 1,2 Gb/s CAT18 LTE modems, kas nodrošina operatora agregāciju un ļauj ierīcei vienlaikus izmantot vairākas joslas. Tā ir milzīga priekšrocība, ja teritorijā ir daudz LTE lietotāju. Tas nodrošina labāku reakciju pārpildītā vidē un lielāku efektivitāti vājāka signāla situācijās laukos. Ja konkurējat par datu plūsmu vietā, kur ir vāja savienojamība, jaunā LHG nodrošinās jums pārsvaru. Esam novērojuši, ka pēc pārslēgšanās uz operatora agregāciju interneta ātrums lauku apvidos dubultojas, tāpēc nav nepieciešams gaidīt kabeļtīklu paplašināšanu Iekštelpās ir jaudīga liela stipruma antena, kas atbalsta dažādas LTE joslas. Tā sniedzas līdz pat 2,7 GHz. Tā nodrošina arī plašu zemo frekvenču pārklājumu. Paturiet prātā, ka ierīce atbalsta tikai 2x2 DL MIMO, jo LHG ir tikai 2 antenas pieslēgvietas. Jūs izmantosiet Gigabit Ethernet portu ar PoE-in, lai nodrošinātu barošanu no Ethernet komutatora. Taču mēs esam pievienojuši arī inžektoru. LTE savienojamībai ir standarta MicroSIM slots. Un šī noderīgā sīkrīka centrā ir jaudīgs 64 bitu divkodolu ARM procesors.
augstums - 0.17 m
Barošanas avots -
Bezvadu LAN funkcijas > Wi-Fi josla - Wi-Fi nav pieejams
Citas funkcijas -
Citas funkcijas > Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
CPU - 88F3720 800 MHz
Darbības frekvence - 900 MHz
dimensijas dziļums - 460 mm
Dizains > Formas faktors - Uzstādāms uz staba un masta
Drošība -
EAN - 4752224007414
ean - 4752224007414
Funkcijas > Acu tīklveida atbalsts - Nē
Funkcijas > Mobilā platjosla - 3G/4G datu koplietošana
Funkcijas > MU-MiMO - Jā
Garantija - 12
garantija - 12
Garantija - 12 mēneši
Garantija - 12 mēneši
garantijas_tips - normāli
garums - 0.47 m
I/O porti - 1 x 10/100/1000 Mbps
I/O porti - 1 x SIM kartes slots
Iekļautie piederumi - 24 V 0,8 A barošanas avots K-LHG komplekts Gigabit PoE inžektors Šļūtenes skava 2
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 48 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 237.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 391.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 391.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.22 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.04 m³
Izmēri - 391 x 391 x 227 mm
izmērs augstums - 430 mm
izmērs platums - 150 mm
izmērs svars - 3000 g
kategorija - MikroTik > Mobilā tīkla produkti > LHG
Kategorijas kods - WOD
Kods - LHGGM&EG18-EA
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - White
mpn - LHGGM&EG18-EA
Nosaukums - LHG LTE18 komplekts | LHGGM&EG18-EA | Nav Wi-Fi | 10/100 Mbps (RJ-45) pieslēgvietu skaits | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietu skaits 1 | Mesh atbalsts Nē | MU-MiMO Jā | 3G/4G datu koplietošana
nosaukums - MikroTik LHG LTE18 komplekts LHGGM&EG18-EA
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 44.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 46.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 16.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 2.268 kg
Pilna apraksta līnija - Tīkla ierīces tips Tilts|Antenas stiprums 17 dB|Izmērs 391 x 391 x 227 mm
platums - 0.44 m
Programmatūra -
Programmatūra > Instalētā operētājsistēma - RouterOS
Pārdevēja mājas lapa - mikrotik.com/product/lhg_lte18
Pārvaldība, uzraudzība, konfigurācija -
RAM - 256 MB
Ražotāja produkta nosaukums - LHGGM&EG18-EA
Ražotāja produktu grupa - LHG LTE18 komplekts
ražotājs - MikroTik
Savienojamie porti un interfeisi > POE - PoE pasīvais
Savienojamie porti un saskarnes > Dominējošais ostas tips - 10/100/1000 Mbps (RJ-45)
Savienojamība > Gigabit Ethernet (vara) pieslēgvietu skaits - 1
Sistēmas prasības -
Standarti - 802.3af
Standarti - 802.3at
svars - 2.67 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.82 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.60 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - MikroTik
Tīkla arhitektūra - GigabitEthernet
Tīkla ierīces tips - Tilts
Veiktspēja > Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10/100/1000 Mbit/s
vendpn - LHGGM&EG18-EA
Vienība Neto svars - 2 kg
Vienības bruto svars - 2.27 kg
Vienības kastes augstums - 0.445
Vienības kastes garums - 0.465
Vienības kastes platums - 0.165
Vienība Slikts tilpums - 0,03414 kubikmetru
virsraksts - MikroTik LHG LTE18 komplekts
zīmols - MikroTik
Īpašās funkcijas -
Antenna - Built-in
Antenna Gain - 17 dB
Antenna gain - 17 dBi
Number of antennas - 1
Description - LHG LTE18 Like previous LHG LTE models, this is the last mile internet solution for situations where even your phone may not have any signal. The new LHG is equipped with a state-of-the-art LTE Category 18 modem for the fastest mobile internet no matter where you are. This kit supports speeds of up to one Gbps! With a large 17 dBi high-gain antenna, the LHG LTE18 kit can connect to cell towers in extreme rural areas where nothing else is available. It has a huge heat sink so you don't have to worry about overheating. The mesh antenna design can withstand harsh, windy weather. The unit can be mounted in a variety of ways, including on poles and masts. The LHG LTE18 kit includes a CAT18 LTE 1.2Gbps modem, which allows the device to use multiple bands simultaneously. This is a huge advantage when there are a lot of LTE users in the area. It provides better response in a crowded environment and higher performance in weaker signal situations in the countryside. If you are competing for traffic in an area with poor connectivity, the new LHG will give you the edge. Inside is a powerful high-gain antenna that supports various LTE bands. It goes up to 2.7 GHz. It also offers a wide range of low frequencies. Note that the device only supports 2x2 DL MIMO, as the LHG only has 2 antenna ports. You will be using a Gigabit Ethernet port with PoE input for power from the Ethernet switch. But we have also included an injector. There is a standard MicroSIM slot for LTE connectivity. At the heart of this useful gadget is a powerful 64-bit dual-core ARM processor. So don't wait for cable or satellite providers to get to you, choose the LHG LTE18 kit and always stay connected!
Description - Like the previous LHG LTE models, this is a last mile-internet solution for situations when even your phone might not have any signal. The new LHG comes with a cutting-edge Category 18 LTE modem – for the fastest mobile internet no matter where you are. This kit supports speeds up to one Gbps! Due to its large high-gain 17 dBi antenna, LHG LTE18 kit can connect to cell towers in extreme rural locations where nothing else is available. There is a massive heat sink, so you don’t have to worry about overheating. The grid antenna design can withstand harsh, windy weather. And it can be mounted in different ways, including poles and masts. The LHG LTE18 kit features a 1.2 Gbps CAT18 LTE modem, which enables carrier aggregation and allows the device to use multiple bands at the same time. That is a huge advantage when there are a lot of LTE users in the area. It provides better responsiveness in a crowded environment and higher efficiency for weaker signal situations in the countryside. If you’re competing for traffic in a place with poor connectivity, the new LHG will give you the upper hand. We have seen internet speed doubling in rural areas after switching to carrier aggregation, so there is no need to wait for cable network expansions There’s a mighty high-gain antenna inside that supports a variety of LTE bands. It goes as high as 2.7 GHz. And it offers extensive low frequency coverage as well. Keep in mind that the device only supports 2x2 DL MIMO as the LHG has only 2 antenna ports. You’ll be using the Gigabit Ethernet port with PoE-in for powering from an ethernet switch. But we’ve included an injector as well. There’s a standard MicroSIM slot for LTE connectivity. And at the heart of this useful gadget, we have a powerful 64 bit dual-core ARM CPU.
height - 0.17 m
Power supply -
Wireless LAN features > Wi-Fi band - No Wi-Fi
Other features -
Other features > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
CPU - 88F3720 800 MHz
Operating frequency - 900 MHz
dimension depth - 460 mm
Design > Form factor - Pole and Mast Mountable
Security -
EAN - 4752224007414
ean - 4752224007414
Features > Mesh Support - No
Features > Mobile Broadband - 3G/4G data sharing
Features > MU-MiMO - Yes
Warranty - 12
guarantee - 12
Warranty - 12 month(s)
Warranty - 12 months
guarantee_type - normal
length - 0.47 m
I/O ports - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
I/O ports - 1 x SIM card slot
Accessories included - 24V 0.8A power supply K-LHG kit Gigabit PoE injector Hose clamp 2
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 48 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
Package features > Gross height (mm) - 237.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 391.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 391.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 20.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.22 kg
Package features > Volume (m3) - 0.04 m³
Dimensions - 391 x 391 x 227 mm
dimension height - 430 mm
dimension width - 150 mm
dimension weight - 3000 g
category - MikroTik > Mobilā tīkla produkti > LHG
Category Code - WOD
Code - LHGGM&EG18-EA
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Color - White
mpn - LHGGM&EG18-EA
Name - LHG LTE18 Kit | LHGGM&EG18-EA | No Wi-Fi | 10/100 Mbps (RJ-45) ports quantity | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 1 | Mesh Support No | MU-MiMO Yes | 3G/4G data sharing
name - MikroTik LHG LTE18 kit LHGGM&EG18-EA
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 44.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 46.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 16.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 2.268 kg
Full Description Line - Network Device Type Bridge|Antenna Gain 17 dB|Dimensions 391 x 391 x 227 mm
width - 0.44 m
Software -
Software > Operating system installed - RouterOS
Vendor Homepage - mikrotik.com/product/lhg_lte18
Management, monitoring, configuration -
RAM - 256 MB
Producer product name - LHGGM&EG18-EA
Producer product family - LHG LTE18 Kit
producer - MikroTik
Ports & interfaces > POE - PoE passive
Ports & interfaces > Predominant port type - 10/100/1000 Mbps (RJ-45)
Ports & interfaces > Gigabit Ethernet (copper) ports quantity - 1
System Requirements -
Standards - 802.3af
Standards - 802.3at
weight - 2.67 kg
Technical details > Gross weight - 0.82 kg
Technical details > Net weight - 0.60 kg
Technical details > Producer - MikroTik
Network architecture - GigabitEthernet
Network Device Type - Bridge
Performance > Ethernet LAN data rates - 10/100/1000 Mbit/s
vendpn - LHGGM&EG18-EA
Unit Net Weight - 2 kg
Unit Gross Weight - 2.27 kg
Unit Box Height - 0.445
Unit Box Length - 0.465
Unit Box Width - 0.165
Unit Brutto Volume - 0.03414 cubm
title - MikroTik LHG LTE18 kit
brand - MikroTik
Special functions -
294,22 €
MikroTik LHG LTE18 kit
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas