TP-LINK Archer AX90 Tri-Band Wi-Fi 6

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 664679 Preces kods: Archer AX90
Noliktavā 6 gab.
Garantija: 2 gadi
292,11 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 6600
  • Iekārtas tips: Router
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 6600
Iekārtas tips Router

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 6 (802.11ax)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Tri-Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 100/1000

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 5
Wireless card
Papildus specifikācija
Antena - Noņemams ārējais
Antena - noņemama(-as) antena(-as) - Jā
Antena > Antenas tips - 8xExternal
Antenas - Antenas daudzums - 4
Antenas - Antenas daudzums - 8
Antenas - Antenas dizains - Ārējais
Antenu skaits - 8
Apraksts - - Spēļu josla - Tri-Band struktūra nodrošina 4,8 Gb/s spēļu joslu, kas ekskluzīvi paredzēta jūsu spēļu platformām un nodrošina nevainojamu iegremdēšanos. - Spēļu paātrinātājs - Atpazīst un optimizē spēļu plūsmas, lai nodrošinātu, ka spēlēšana paliek aizraujoša. - Spēļu statistika - reāllaika latence, spēles ilgums un tīkla resursu sadalījums vienā acu uzmetienā ar precīzi noregulētu lietotāja interfeisu. - Game Protector - Saglabājiet savus kontus un dokumentus drošībā ar Homecare™ drošības sistēmu. - 2,5 Gb/s vadu savienojums - Izmantojiet nākamā līmeņa joslas platuma tīkla potenciālu ar 2,5 Gb/s WAN/LAN portu. - Jaudīga apstrāde - 1,5 GHz četrkodolu procesors un 3 kopprocesori nodrošina, ka jūsu tīkla veiktspēja vienmēr darbojas maksimālā režīmā. - Vienkārši un gudri - Savienojiet ar savu maršrutētāju, izmantojot Bluetooth, un iestatiet to dažu minūšu laikā, izmantojot jaudīgo Tether lietotni.
Apraksts - Archer GX90 Trīs joslu Wi-Fi 6 maršrutētājs spēlētājiem, AX6600 standarts Izvēlēts joslas platums spēlētājiem - Trīs joslu pieejamība ļauj izolēt vienu 4,8 Gb/s joslas platumu. Spēļu paātrinātājs - nosaka un optimizē spēļu datplūsmu, lai nodrošinātu nepārtrauktu spēlēšanu. Spēļu statistika - Uzlabotā lietotāja saskarne nodrošina ātru latentuma, spēles laika un reāllaika resursu piešķiršanu. Spēļu aizsargs - mājas aizsardzības sistēma nodrošina visu kontu un dokumentu drošību. Iespaidīgs diapazons - Astoņas antenas, Beamforming tehnoloģija, jaudīgs priekšējais modulis un 4T4R ļauj izbaudīt spēcīgu un uzticamu bezvadu tīklu. Īpaši ātrs vadu savienojums - 2,5 Gb/s WAN/LAN ports. Jaudīgs procesors - Četrkodolu procesors ar taktēšanas frekvenci 1,5 GHz nodrošina tīkla veiktspējas apstrādi. Viegla iestatīšana - Izmantojot lietotni Tether, process aizņem tikai dažas minūtes. PIEEJAMĪBA TREŠIJU ZONU TĪKLAM Archer GX90 nodrošina piekļuvi 3 atsevišķām Wi-Fi joslām ar kopējo ātrumu līdz 6579 Mb/s. Spēlētājiem paredzētā josla ir uzlabota ar 4T4R un HE160 tehnoloģijām, tāpēc visām spēļu platformām ir pieejami 4804 Mbps savienojumi un citu ierīču traucējumi parasti nav jūtami. PĀRVIETOŠANA Pret kavēšanos Revolucionārās OFDMA tehnoloģijas izmantošana ir palielinājusi vidējo caurlaidspēju līdz pat četrām reizēm, kā arī samazinājusi kavēšanos. Izmantojot priekšrocības, ko sniedz profesionāla aparatūra, jūs un jūsu komanda neatstāsiet pretiniekiem nekādu iespēju PIEŅEMIET LAIKUS UN UZVIETOJIET KATRU GRĀMU GAME ACCELERATOR automātiski nosaka un optimizē spēļu datplūsmu, piedāvājot nepārtrauktu spēlēšanas pieredzi un nodrošinot tīkla ātrumu, kas atbilst jūsu reakcijas ātrumam. ZINIET SAVU TĪKLU Spēļu statistika ļauj pārbaudīt reāllaika aizkavēšanos, spēles laiku un tīkla resursu sadalījumu atjauninātā paneļa panelī ar uzlabotiem lietotāja saskarnes elementiem. Pilnīga tīkla kontrole ir jūsu rokas stiepiena attālumā. PARŪPOJIETIES PAR DROŠĪBU GAME PROTECTOR rūpējas par jūsu kontu un sistēmas drošību. Uzlabotā HomeCare drošības sistēma nodrošina visaptverošu pretvīrusu aizsardzību, tostarp ļaunprātīgu tīmekļa vietņu atklāšanu, ostas uzbrukumu novēršanu un uzbrukušo ierīču karantīnu, tādējādi garantējot pilnīgu drošību, spēlējot tiešsaistē. Spēlēšana ar visaugstāko ātrdarbības līmeni GAMER-DEDICATED BAND ļauj jums baudīt tiešsaistes spēles, kamēr jūsu ģimene straumē video 4K formātā, netraucējot viens otram. DFS FUNKCIJA automātiski paplašina pieejamo kanālu. Izbaudiet mazāku joslas platumu un paceliet spēlēšanu jaunā līmenī. Kaujas testos pārbaudītais Archer GX90, kas aprīkots ar četrkodolu procesoru ar taktēšanas frekvenci 1,5 GHz, lieliski tiek galā ar lielu joslas platumu un novērš kavēšanos. Pieejamā 2,5 Gbps WAN/LAN pieslēgvieta un divas USB pieslēgvietas nozīmē, ka jūsu mājas tīklam var pieslēgties gandrīz jebkura ierīce.
Apraksts - Portu ātrums: 10/100/1000 Mb/s, Tips: LAN/Wifi, WiFi protokoli: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, WiFi ātrums: 6600 Mb/s, LAN portu skaits: 5, Ugunsmūris | Firewall: Ir, Garantija: 2 gadi
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Barošanas avots - 12 V 5 A
Bezvadu frekvenču diapazons - 2.4/5 GHz
Bezvadu LAN funkcijas - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi josla - Trīsjoslu (2,4 GHz / 5 GHz)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - 802.11a
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax).
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - 802.11b
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - 802.11g
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (maks.) - 4804 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (maks.) - 6600 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (otrā josla) - 1201 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (pirmā josla) - 4804 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (trešā josla) - 574 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas > Wi-Fi josla - 802.11ax
BrandPartCode - ARCHER AX90
BrandPartCode - ARCHER GX90
Citas funkcijas - Darba vide Pieļaujamā darba temperatūra: 0 ~ 40 (32 ~ 104) Pieļaujamā uzglabāšanas temperatūra: -40 ~ 70 (-40 ~ 158) Pieļaujamais mitrums: 10 % ~ 90 %, bez kondensācijas Pieļaujamais glabāšanas mitrums: 5 % ~ 90 %, bez kondensācijas
Citas funkcijas > Barošanas avota tips - Ārējais
Citas funkcijas > Ethernet LAN (RJ-45) porti - 3
Citas funkcijas > USB pieslēgvietu skaits - 1 × USB 3.0, 1 × USB 2.0
Darba apstākļi - Uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 5 - 90%
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
Darbības frekvence - 2,4 GHz
Darbības frekvence - 5 GHz
Darbības rādītāji > Wi-Fi datu pārraides ātrums (maks.) - 574+1201+4804 Mbit/s
dimensijas dziļums - 122 mm
dimensionalWeight - 2664
Dizains - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Dizains - Indikācijas gaisma - Jā
Dizains - LED indikatori - LAN, Power, WLAN
Dizains - pie sienas montējams - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Melns, sarkans
Dizains - Produkta krāsa - Sarkanais
Dizains - Produkta veids - Galda galda maršrutētājs
Dizains > Formas faktors - Darbvirsmas
Dizains > Korpusa dizains - Plastmasas korpuss
Drošība - WiFi tīkla šifrēšana WPA WPA2 WPA3 WPA/WPA2-Enterprise (802.1x) Tīkla aizsardzība SPI ugunsmūris Piekļuves kontrole IP un MAC adrešu sasaiste Lietojumprogrammu slāņa vārti Antivīruss HomeCare Nedrošu vietņu atklāšana Aizsardzība pret uzbrukumiem Uzbrukto ierīču karantīna Paziņojumi un žurnāli Viesu tīkla funkcija 2 5 GHz viesu tīkli 2,4 GHz viesu tīkls VPN serveris OpenVPN PPTP
Drošība - DDoS aizsardzība - Jā
Drošība - DMZ atbalsts - Jā
Drošība - DoS uzbrukumu novēršana - Jā
Drošība - Drošības algoritmi - WPA, WPA-Enterprise, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA3
Drošība - pakešu pārbaude (SPI) - Jā
Drošība - piekļuves kontroles saraksts (ACL) - Jā
Drošība - Tīkla adrešu translācija (NAT) - Jā
Drošība - Ugunsmūris - Jā
Drošība - Vecāku kontrole - Jā
Drošība - viesu piekļuve - Jā
EAN - 6935364089696
ean - 6935364089696
Eans - 6935364089696
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģija - barošanas avota tips - DC
Funkcijas - Iebūvēts procesors - Jā
Funkcijas - Procesora frekvence - 1500 MHz
Funkcijas - Procesora kodoli - 4
Funkcijas - Programmatūras atjaunināšana - Jā
Funkcijas - Sertifikācija - FCC, CE, RoHS
Funkcijas > Mobilā platjosla - Nav mobilās platjoslas
Funkcijas > MU-MiMO - Jā
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GTIN - 0840030701023
GTIN - 840030701023
GTIN - 6935364010645
GTIN - 6935364053376
GTIN - 6935364053383
GTIN - 6935364089696
guaranteeLength - 24
I/O porti - 1 x 10/100/1000 Mbps
IEEE 802.11ac tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11a tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11ax tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11b tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11g tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11n tīkla standarts - Jā
Iekļautie piederumi - Archer GX90 Wi-Fi maršrutētājs Strāvas adapteris RJ45 Ethernet kabelis Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 208 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 290 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 365 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 2.43 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 138 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 480.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - LAN (RJ-45)
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 290 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 360 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 120 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 130.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.61 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.012528 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas atbilstība - Jā
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - CE, Federālā sakaru komisija (FCC), RoHS
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_77695_1.jpg
Izmēri - 212 × 212 × 51,8 mm
Izmēri - 212 × 212 × 51.8 mm
izmērs augstums - 290 mm
izmērs platums - 370 mm
izmērs svars - 2320 g
Jauda - izejas spriegums - 12 V
Jauda - izejas strāva - 3.3 A
Jauda - izejas strāva - 5 A
Kategorija - Bezvadu maršrutētāji
Kategorija - Root/Elektronika/Tīkli un sakari/Routeri
Kategorija - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Maršrutētāji / Rūteri
Kategorijas kods - WRO
Kods - ARCHER GX90
Kods - Archer GX90
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsa - Sarkanais
LargeDescHTML -
LongDesc - Atjaunini savu WiFi uz 6Ideāli piemērots jaunākajiem tālruņiem un klēpjdatoriemJaunākās paaudzes tālruņi, piemēram, iPhone 11, Galaxy Note 10 un Galaxy S10, un klēpjdatori jau atbalsta WiFi 6, un vēl daudzi citi ir ceļā. Arī jūsu maršrutētājam vajadzētu. WiFi 6 ir lielisks solījums, lai nodrošinātu jūsu mājas tīkla nākotni turpmākajiem vairākiem gadiem. Tagad ir labākais laiks, lai izmantotu šo jauno tehnoloģiju.Mocīgs un izsmalcinātsSavienojot trīsjoslu WiFi un augsto tehnoloģiju WiFi 6, Archer AX90 nodrošina astoņas vienlaicīgas datu plūsmas, lai atvērtu lielāku joslas platumu un palīdzētu jūsu ierīcēm darboties ar pilnu jaudu. Astoņas antenas ar lielu pastiprinājumu ne tikai nodrošina pastiprinātu WiFi signālu katrā jūsu mājas stūrī, bet arī piešķir estētikas sajūtu.Jūsiet ātrāki - vadu vai bezvadu Papildus satriecošajam bezvadu ātrumam, kas pārsniedz 6,6 Gbps, AX90 nodrošina arī augstākās kvalitātes vadu savienojumus. 2,5 Gb/s pieslēgvieta un 1 Gb/s pieslēgvieta ļauj pilnībā izmantot vietējā interneta pakalpojumu sniedzēja gigabitu ātrumu. Pārvariet 1 G vājās vietas un nodrošiniet savām ierīcēm maksimālu veiktspēju. WAN/LAN atbalsts nodrošina ievērojamu elastību, lai pielāgotu abas pieslēgvietas jūsu tīkla vajadzībām.Jūsu drošība ir mūsu prioritāteUzdodiet ekspertiem nodrošināt jūsu mājas drošībuPielāgojiet savu mājas tīklu ar uzlabotu drošību, izmantojot TP-Link HomeShield iebūvēto funkciju komplektu. Neatkarīgi no tā, vai jūs identificējat tīkla drošības nepilnības, ierobežojat laiku, ko jūsu bērni pavada tiešsaistē, vai bloķējat tīmekļa vietnes, HomeShield sniedz jums nepieciešamos rīkus, lai pilnībā pārvaldītu savu tīklu.WPA3 - stingrāka drošība jūsu tīklamApstiprinot plaši izplatīto WPA2, jaunākais WPA3 sniedz jaunas iespējas, lai uzlabotu kiberdrošību.TP-Link OneMesh™ :Leksi izveidojiet visa mājas WiFi ar Archer AX90OneMesh™ ir vienkāršs veids, kā izveidot Mesh tīklu ar vienu WiFi nosaukumu, lai nodrošinātu vienmērīgu visa mājas pārklājumu. Vienkārši pievienojiet OneMesh™ diapazona pagarinātāju pie OneMesh™ maršrutētāja. Nevajag vairs meklēt stabilu savienojumu.
LongDesc - Atpakaļ. Plašāk. Neapturams. Augstāks ātrums rada mazāku pārslodzi spēļu platformām. Archer GX90 nodrošina trīsjoslu Wi-Fi 6 izcilai tiešsaistes spēļu pieredzei. Viens īpašs spēļu diapazons ar HT160 nodrošina 4,8 Gb/s joslas platumu - vairāk nekā pietiekami jūsu spēļu vajadzībām.Battle-Tested Hardware.Mocīgais četrkodolu procesors nodrošina, ka katrs datu pakete tiek pārraidīta bez kavēšanās pat pie lielām slodzēm. 2,5 Gb/s spēļu pieslēgvieta pārvar gigabitu vājās vietas un nodrošina milzīgu caurlaidspēju jūsu tiešsaistes spēlēm.Saglabājiet elementu drošību.Game Protector nodrošina jūsu kontu un sistēmas drošību. Kopā ar jaunāko WPA3 protokolu šī HomeCare™ drošības sistēma aizsargā katru ierīci no jaunākajiem kiberapdraudējumiem, nodrošinot pilnīgu drošību, spēlējot tiešsaistē.Leņķīgs Wi-Fi visā mājoklī Astoņas augstas veiktspējas antenas, Beamforming un lieljaudas FEM apvienojumā nodrošina plašu pārklājumu. Turklāt Archer GX90 atbalsta OneMesh™, lai veidotu viengabalainu pārklājumu visā mājoklī, novēršot traucējumus un kavēšanos, pārejot starp signāliem.
LongProductName - AX6600, Wi-Fi 6, 5 GHz/5 GHz/2,4 GHz, 1,5 GHz četrkodolu procesors, 1 × 2,5 Gb/s WAN/LAN, 1 × gigabitu WAN/LAN, 3 × gigabitu LAN, 1 × USB 3.0 ports, 1 × USB 2.0 ports, 212 × 212 × 51,8 mm
LongProductName - Wi-Fi 6, 802.11ax/ac/n/b/g/a, 2,4/5 GHz, 1,5 GHz četrkodolu procesors, 1 × 2,5 Gbps WAN/LAN, 1 × 1 Gbps WAN/LAN, 3 × 1 Gbps LAN, 311 × 207 × 174 mm
LongSummaryDescription - TP-Link Archer AX6600 trīsjoslu gigabitu Wi-Fi 6 maršrutētājs. WAN savienojuma tips: RJ-45. Wi-Fi josla: trīsjoslu (2,4 GHz / 5 GHz / 5 GHz), Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax), WLAN datu pārraides ātrums (max): 4804 Mbit/s. Ethernet LAN interfeisa tips: Multi-Gigabit Ethernet, Ethernet LAN datu pārraides ātrums: 100,1000,2500 Mbit/s, Tīkla standarti: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n. Datu plūsmu skaits: 4x4. Drošības algoritmi: WPA, WPA-Enterprise, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA3.
LongSummaryDescription - TP-Link AX6600 trīsjoslu Wi-Fi 6 spēļu maršrutētājs. WAN savienojuma tips: RJ-45. Wi-Fi josla: Trīsjoslu (2,4 GHz / 5 GHz / 5 GHz), Top Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax), WLAN datu pārraides ātrums (maks.): Wi-Fi 6 (802.11ax), WLAN datu pārraides ātrums (maks.): 6600 Mbit/s. Ethernet LAN interfeisa tips: Gigabit Ethernet, Ethernet LAN datu pārraides ātrums: 10,100,1000 Mbit/s, kabeļu tehnoloģija: 10/100/1000Base-T(X). Atbalstītie tīkla protokoli: IPv4, IPv6. Izstrādājuma tips: Izstrādājuma krāsa: melna, sarkana, LED indikatori: LED indikatori: LAN, Power, WLAN.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85176990
Mobilais tīkls - 3G - Nē
Mobilais tīkls - 4G - Nē
Modelis - AX6600 
Modeļa nosaukums - ARCHER GX90
Nosaukums - Archer GX90 | 802.11ax | 574+1201+4804 Mbit/s | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas 3 | Mesh atbalsts | MU-MiMO Jā | Nav mobilo platjoslas pakalpojumu | Antenas tips 8xExternal | 1× USB 3.0, 1× USB 2.0 | PoE+ pieslēgvietu skaits | mēnesis(-i)
Nosaukums - TP-Link Archer AX6600 trīsjoslu gigabitu Wi-Fi 6 maršrutētājs
Nosaukums - TP-Link Archer GX90
nosaukums - TP-Link Archer GX90 rou ter AX6600 1WAN 4LAN 2U
Nosaukums - TP-Link AX6600 trīsjoslu Wi-Fi 6 spēļu maršrutētājs
Pieejamais joslas platums - 6600 Mb/s
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 36.7 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 29.2 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 2.312 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 5
Pilna apraksta līnija - ARCHER GX90|Bezvadu maršrutētājs|Pieejamais joslas platums 6600 Mb/s|IEEE 802.11a|IEEE 802.11b|IEEE 802.11g|IEEE 802.11g|IEEE 802.11n|IEEE 802.11ac|IEEE 802.11ax|USB 2.0|USB 3.0|WPA - Wi-Fi Protected Access|WPA2 - Wi-Fi Protected Access|Bezvadu frekvenču diapazons 2,4/5 GHz|Izmērs 212 × 212 × 51,8 mm
producerCode - Archer GX90
ProducerCode - Archer GX90
productName - TP-Link AX6600 trīsjoslu Wi-Fi 6 spēļu maršrutētājs
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - AX6600 trīsjoslu gigabitu Wi-Fi 6 maršrutētājs
Produkta nosaukums - AX6600 trīsjoslu Wi-Fi 6 spēļu maršrutētājs
Programmatūra -
Protocols - DHCP server - Jā
Protokoli - Atbalstītie tīkla protokoli - IPv4, IPv6
Protokoli - DHCP klients - Jā
Protokoli - Universal Plug and Play (UPnP) - Jā
Pārdevēja mājas lapa - www.tp-link.com/za/home-networking/wifi-router/archer-gx90/
Pārvaldība, uzraudzība, konfigurācija -
Pārvaldības funkcijas - Atiestatīšanas poga - Jā
Pārvaldības funkcijas - Datu plūsmu skaits - 4x4
Pārvaldības funkcijas - MU-MIMO tehnoloģija - Jā
Pārvaldības funkcijas - Pakalpojumu kvalitātes (QoS) atbalsts - Jā
Pārvaldības funkcijas - pārvaldība, kas balstīta uz tīmekļa resursiem - Jā
Pārvaldības funkcijas - WPS poga - Jā
Pārvaldības funkcijas > Slēdža tips - Nepārvaldīts
Ražotāja produkta nosaukums - Archer GX90
ražotājs - TP-LINK
Ražotājs - TP-Link
Saite - https://www.tp-link.com/za/home-networking/wifi-router/archer-gx90/#specifications
Savienojamie porti un interfeisi > POE - Nē
Savienojamie porti un saskarnes > Dominējošais ostas tips - 10/100 Mbps (RJ-45)
Savienojamība - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un interfeisi - DC-in ligzda - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Atmiņas kartes slots(-i) - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - USB 2.0 pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Sertifikāti - FCC, CE, RoHS
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - TP-Link Archer AX6600 Trīsjoslu gigabitu Wi-Fi 6 maršrutētājs, Wi-Fi 6 (802.11ax), trīsjoslu (2,4 GHz / 5 GHz / 5 GHz), Ethernet LAN, melns, galda maršrutētājs
ShortSummaryDescription - TP-Link AX6600 trīsjoslu Wi-Fi 6 spēļu maršrutētājs, Wi-Fi 6 (802.11ax), trīsjoslu (2,4 GHz / 5 GHz / 5 GHz), Ethernet LAN, melns, sarkans, galda maršrutētājs
Sistēmas prasības - Internet Explorer 11+, Firefox 12.0+, Chrome 20.0+, Safari 4.0+ vai cita pārlūkprogramma ar iespējotu JavaScript Kabeļmodems vai DSL (ja nepieciešams) Interneta pakalpojumu sniedzēja līgums (piekļuve internetam)
sizeX - 300
sizeY - 370
sizeZ - 120
Standarti - 802.11a
Standarti - 802.11ac
Standarti - 802.11ax
Standarti - 802.11b
Standarti - 802.11g
Standarti - 802.11n
svars - 2300
Svars un izmēri - Augstums - 51.8 mm
Svars un izmēri - Augstums - 174 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 207 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 212 mm
Svars un izmēri - Platums - 212 mm
Svars un izmēri - Platums - 311 mm
Tehniskā informācija > Bruto svars - 2.321 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 1.711 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - TP-LINK
Tips - xDSL
Tīkla arhitektūra - GigabitEthernet
Tīkla ierīces tips - Bezvadu maršrutētājs
Tīkls - atbalsts Samba (glabāšana) - Jā
Tīkls - Dinamiskā DNS (DDNS) - Jā
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 100
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 100,1000,2500 Mbit/s
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 1000 Mbit/s
Tīkls - Ethernet LAN interfeisa tips - Gigabit Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN interfeisa tips - Multi-Gigabit Ethernet
Tīkls - iebūvēts FTP serveris - Jā
Tīkls - kabeļu tehnoloģija - 10/100/1000Base-T(X)
Tīkls - multivides serveris - Jā
Tīkls - ostas aktivizēšana - Jā
Tīkls - Ostu pārsūtīšana - Jā
Tīkls - Statiskais maršruts - Jā
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11a
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11ac
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11ax
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11b
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11g
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11n
Tīkls - USB koplietošana - Jā
Tīkls - viesu tīklu skaits (2,4 GHz) - 1
Tīkls - viesu tīklu skaits (5 GHz) - 1
Tīkls - viesu tīklu skaits (5 GHz) - 2
Tīkls - VPN serveris - OpenVPN, PPTP
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/wifi-router/archer-ax90/
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/wifi-router/archer-gx90/#overview
USB 2.0 fiksētie porti - Jā
USB 3.0 fiksētie porti - Jā
Veiktspēja > Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10/100/1000 Mbit/s
vendpn - Archer GX90
Vienība Neto svars - 2 kg
Vienības bruto svars - 2.31 kg
Vienības kastes augstums - 0.12
Vienības kastes garums - 0.367
Vienības kastes platums - 0.292
Vienība Slikts tilpums - 0,01286 kubikmetru
WAN savienojums - 3G/4G USB modema saderība - Nē
WAN savienojums - DSL WAN - Nē
WAN savienojums - Ethernet WAN - Jā
WAN savienojums - SIM kartes slots - Nē
WAN savienojums - WAN savienojuma tips - RJ-45
WPA - Wi-Fi aizsargātas piekļuves drošība - Jā
WPA2 - Wi-Fi aizsargātas piekļuves drošība - Jā
Zīmols - TP-Link
Īpašās funkcijas - WiFi tīkla pārklājums 4 guļamistabu mājas Antenas nodrošina pietiekamu jaudu, lai pastiprinātu tīkla signālu un pārklātu lielu teritoriju Beamforming - Virzot tīkla signālu uz klientu, iespējams palielināt Wi-Fi pārklājumu Jaudīgs priekšējais modulis - Uzlabo pārraides jaudu, lai uzlabotu signāla pārraides diapazonu 4T4R - Vairākas plūsmas vienā joslā uzlabo tās izturību pret datu traucējumiem WiFi tīkla veiktspēja Trīs joslas - Sadala ierīces starp pieejamajām joslām, lai nodrošinātu to optimālu veiktspēju MU-MIMO 4×4 Ļauj vienlaicīgu saziņu ar vairākiem MU-MIMO OFDMA iespējotiem klientiem - Nodrošina iespēju sazināties ar vairākiem Wi-Fi klientiem 6 Airtime Fairness - Uzlabo tīkla veiktspēju, samazinot neefektīvu joslas platuma izmantošanu DFS - Ļauj dinamisku frekvenču izvēli 8 plūsmas - Ierīcēm ir pieejams vēl lielāks joslas platums.
Antenna - Detachable external
Antenna - Detachable antenna(s) - Yes
Antenna > Antenna type - 8xExternal
Antenna - Antennas quantity - 4
Antenna - Antennas quantity - 8
Antenna - Antenna design - External
Number of antennas - 8
Description - - Game Band – Tri-Band structure provides a 4.8 Gbps Game Band exclusive for your gaming rigs and bings pure immersion. - Game Accelerator – Detect and optimize gaming streams, to ensure your gaming stays immersive. - Game Statistics – Real-time latency, game duration and network resource allocation in a glance with fine-tuned UI. - Game Protector – Keep your accounts and documents safe with Homecare™ security system. - 2.5 Gbps Wired Connection – Unleash the potential of your next-level bandwidth network with a 2.5 Gbps WAN/LAN port. - Powerful Processing – 1.5 GHz Quad-Core CPU and 3 coprocessors ensure your network performance always at peak run. - Easy and Smart – Link to your router via Bluetooth and set it up in minutes with the powerful Tether app.
Description - Archer GX90  Trzypasmowy router Wi-Fi 6 dla graczy, standard AX6600 Pasmo dedykowane graczom - Dostępność trzech pasm umożliwia wyodrębnienie jednego pasma o przepustowości 4,8 Gb / s. Akcelerator gier - Wykrywanie i optymalizacja ruchu generowanego przez gry nieprzerwane wrażenia gamingowe. Statystyki gry - Udoskonalony interfejs użytkownika umożliwia szybkie opóźnienie, czasu gry i podziału zasobów w czasie rzeczywistym. Game Protector - System Homecare zabezpiecza wszystkie konta i dokumenty. Imponujący zasięg - ośmiu anten, technologia Beamforming, moduł front-end o dużej mocy oraz 4T4R pozwala na korzystanie silnej i niezawodnej sieci bezprzewodowej. Ultraszybkie połączenia przewodowe - Port WAN / LAN 2,5 Gb / s. Mocny procesor - Czterordzeniowy procesor o taktowaniu 1,5 GHz zapewnia obróbkę wydajności sieci. Łatwa konfiguracja - Dzięki aplikacji Tether proces długości zaledwie kilka minut. ZYSKAJ DOSTĘP DO TRZYPASMOWEJ SIECI Archer GX90 zapewnia dostęp do 3 oddzielnych pasm Wi-Fi o łącznej prędkości dochodzącej do 6579 Mb/s. Pasmo dedykowane graczom wzbogacono o technologie 4T4R i HE160, dzięki czemu wszystkie platformy do gier mają do dyspozycji połączenia o prędkości 4804 Mb/s, a zakłócenia generowane przez inne urządzenia w ogólne nie są wyczuwalne. WYPOWIEDZ WOJNĘ OPÓŹNIENIOM Zastosowanie rewolucyjnej technologii OFDMA pozwoliło zwiększyć średnią przepustowość aż czterokrotne, a także zredukować opóźnienia. Gdy wykorzystasz przewagę, którą zapewnia Ci profesjonalny sprzęt, Ty i Twoja drużyna nie pozostawicie przeciwnikom żadnych szans ZAPOMNIJ O LAGACH I WYGRAJ KAŻDĄ GRĘ GAME ACCELERATOR automatycznie wykrywa i optymalizuje ruch generowany przez gry, oferując nieprzerwane wrażenia gamingowe i zapewniając prędkość sieci równą prędkości twojej reakcji. POZNAJ SWOJĄ SIEĆ STATYSTYKI GRY umożliwiają sprawdzanie opóźnień w czasie rzeczywistym, czasu gry i podziału zasobów sieciowych na odświeżonym panelu z udoskonalonymi elementami interfejsu użytkownika. Całkowita kontrola sieci jest na wyciągnięcie ręki. ZADBAJ O BEZPIECZEŃSTWO GAME PROTECTOR dba o bezpieczeństwo twoich kont i systemu. Udoskonalony system zabezpieczeń HomeCare zapewnia kompleksową ochronę antywirusową, w tym wykrywanie szkodliwych witryn, zapobieganie atakom na porty oraz obejmowanie kwarantanną zaatakowanych urządzeń, gwarantującym tym samym pełne bezpieczeństwo podczas grania online. GRA NA NAJWYŻSZYCH OBROTACH PASMO DEDYKOWANE GRACZOM pozwoli Ci cieszyć się grą online, podczas gdy Twoja rodzina streamuje filmy w 4K nie będziecie już wchodzić sobie w drogę. FUNKCJA DFS automatycznie rozszerza dostępny kanał. Korzystaj z mniej obciążonego pasma i przenieś swoją grę na wyższy poziom. PRZETESTOWANY W BOJU Archer GX90, wyposażony w czterordzeniowy procesor o taktowaniu 1,5 GHz, doskonale radzi sobie z dużą przepustowością i eliminuje lagi. Dostępność portu WAN/LAN 2,5 Gb/s oraz dwóch portów USB sprawia, że niemal każde urządzenie może połączyć się z Twoją siecią domową.
Desc - Portu ātrums: 10/100/1000 Mb/s, Tips: LAN/Wifi, WiFi protokoli: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, WiFi ātrums: 6600 Mb/s, LAN portu skaits: 5, Ugunsmūris | Firewall: Ir, Garantija: 2 gadi
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Power supply - 12 V 5 A
Wireless Frequency Range - 2.4/5 GHz
Wireless LAN features - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wireless LAN features - Wi-Fi band - Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz)
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - 802.11a
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - 802.11b
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - 802.11g
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (max) - 4804 Mbit/s
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (max) - 6600 Mbit/s
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (second band) - 1201 Mbit/s
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (first band) - 4804 Mbit/s
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (third band) - 574 Mbit/s
Wireless LAN features > Wi-Fi band - 802.11ax
BrandPartCode - ARCHER AX90
BrandPartCode - ARCHER GX90
Other features - Środowisko pracy Dopuszczalna temperatura pracy: 0~40 (32 ~104) Dopuszczalna temperatura przechowywania: -40~70 (-40 ~158) Dopuszczalna wilgotność powietrza: 10%~90%, bez kondensacji Dopuszczalna wilgotność przechowywania: 5%~90%, bez kondensacji
Other features > Power supply type - External
Other features > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 3
Other features > USB ports quantity - 1× USB 3.0, 1× USB 2.0
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 90%
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 70 °C
Operating frequency - 2,4 GHz
Operating frequency - 5 GHz
Performance > Wi-Fi data rate (max) - 574+1201+4804 Mbit/s
dimension depth - 122 mm
dimensionalWeight - 2664
Design - On/off switch - Yes
Design - Indication light - Yes
Design - LED indicators - LAN, Power, WLAN
Design - Wall mountable - Yes
Design - Product colour - Black
Design - Product colour - Black, Red
Design - Product colour - Red
Design - Product type - Tabletop router
Design > Form factor - Desktop
Design > Case design - Plastic case
Security - Szyfrowanie sieci WiFi WPA WPA2 WPA3 WPA/WPA2-Enterprise (802.1x) Ochrona sieci Zapora sieciowa SPI Kontrola dostępu Wiązanie adresów IP i MAC Application Layer Gateway Antywirus HomeCare Wykrywanie niebezpiecznych witryn Ochrona przed atakami Kwarantanna zaatakowanych urządzeń Powiadomienia i dzienniki Funkcja Guest Network 2 sieci dla gości 5 GHz Sieć dla gości 2,4 GHz Serwer VPN OpenVPN PPTP
Security - DDoS protection - Yes
Security - DMZ support - Yes
Security - DoS attack prevention - Yes
Security - Security algorithms - WPA, WPA-Enterprise, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA3
Security - Stateful Packet Inspection (SPI) - Yes
Security - Access Control List (ACL) - Yes
Security - Network address translation (NAT) - Yes
Security - Firewall - Yes
Security - Parental control - Yes
Security - Guest access - Yes
EAN - 6935364089696
ean - 6935364089696
Eans - 6935364089696
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Power - Power source type - DC
Features - Built-in processor - Yes
Features - Processor frequency - 1500 MHz
Features - Processor cores - 4
Features - Firmware upgradeable - Yes
Features - Certification - FCC, CE, RoHS
Features > Mobile Broadband - No mobile broadband
Features > MU-MiMO - Yes
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
WarrantyInfo - 3 year
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GTIN - 0840030701023
GTIN - 840030701023
GTIN - 6935364010645
GTIN - 6935364053376
GTIN - 6935364053383
GTIN - 6935364089696
warrantyLength - 24
I/O ports - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
IEEE 802.11ac Network standard - Yes
IEEE 802.11a Network standard - Yes
IEEE 802.11ax Network standard - Yes
IEEE 802.11b Network standard - Yes
IEEE 802.11g Network standard - Yes
IEEE 802.11n Network standard - Yes
Accessories included - Router Wi-Fi Archer GX90 Zasilacz Kabel Ethernet RJ45 Instrukcja szybkiej instalacji
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 208 mm
Packaging data - Package depth - 290 mm
Packaging data - Package width - 365 mm
Packaging data - Package weight - 2.43 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 138 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 480.00 g
Packaging content - Cables included - LAN (RJ-45)
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Quick installation guide - Yes
Package features > Gross height (mm) - 290 mm
Package features > Gross depth (mm) - 360 mm
Package features > Gross width (mm) - 120 mm
Package features > Plastic (No PET) - 130.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.61 kg
Package features > Volume (m3) - 0.012528 m³
Sustainability - Sustainability compliance - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - CE, Federal Communications Commission (FCC), RoHS
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_77695_1.jpg
Dimensions - 212 × 212 × 51,8 mm
Dimensions - 212 × 212 × 51.8 mm
dimension height - 290 mm
dimension width - 370 mm
dimension weight - 2320 g
Power - Output voltage - 12 V
Power - Output current - 3.3 A
Power - Output current - 5 A
Category - Wireless Routers
Category - Root/Electronics/Networks and communication/Routers
Category - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Maršrutētāji / Rūteri
Category Code - WRO
Code - ARCHER GX90
Code - Archer GX90
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Color - Black
Color - Red
LargeDescHTML -
LongDesc - Upgrade Your WiFi to 6Ideal for Your Latest Phones and LaptopsThe new generation of phones—such as iPhone 11, Galaxy Note 10, and Galaxy S10—and laptops already support WiFi 6, with many more on the way. Your router should, too. WiFi 6 holds great promise to future-proof your home network for the next several years. Now is the best time to embrace this new technology.Powerful and ExquisiteCombining Tri-band WiFi with high-tech WiFi 6, Archer AX90 provides eight simultaneous data streams to open up more bandwidth and help your devices operate at full speed. Eight high gain antennas not only deliver boosted WiFi signals to every corner of your home, but also bring a sense of aesthetics.Go Faster— Wired or WirelessIn addition to stunning wireless speeds of more than 6.6 Gbps, AX90 also provides premium wired connections. A 2.5 Gbps port and 1 Gbps port make full use of gigabit speeds from your local ISP. Break through the 1G bottleneck and drive your devices to peak performance. WAN/LAN support gives you remarkable flexibility to tailor both ports to fit your network’s needs.Your Security is Our PriorityLet the Experts Secure Your HomeCustomize your home network with enhanced security using TP-Link HomeShield's kit of built-in features. Whether you're identifying network security holes, limiting the time your children spend online, or blocking websites, HomeShield gives you the tools you need to fully manage your network.WPA3—Stronger Security for Your NetworkBuilding on the widespread adoption of WPA2, the latest WPA3 brings new capabilities to improve cybersecurity.TP-Link OneMesh™ :Flexibly Create Whole Home WiFi with Archer AX90OneMesh™ is a simple way to form a Mesh network with a single WiFi name for seamless wholehome coverage. Just connect a OneMesh™ range extender to a OneMesh™ router. No more searching around for a stable connection.
LongDesc - Faster. Broader. Unstoppable. Higher speeds create less congestion for gaming rigs. Archer GX90 provides tri-band Wi-Fi 6 for outstanding online gaming experiences. One dedicated Gaming Band with HT160 offers 4.8 Gbps of bandwidth—more than enough for your gaming needs.Battle-Tested Hardware.Powerful quad-core CPU assures every packet of data is transmitted without delay even under heavy loads. The 2.5 Gbps gaming port breaks the gigabit bottleneck and unleashes huge throughput for your online play.Keep Elements Secure.Game Protector keeps your accounts and system safe. Alongside the latest WPA3 protocol, this HomeCare™ security system protects every device from the latest cyber threats, ensuring your total security while gaming online.Flexible Whole-Home Wi-Fi Eight high-performance antennas, Beamforming, and high-power FEM combine to deliver broad coverage. Furthermore, Archer GX90 supports OneMesh™ to form seamless whole-home coverage, preventing drops and lag when moving between signals.
LongProductName - AX6600, Wi-Fi 6, 5 GHz/5 GHz/2.4 GHz, 1.5 GHz Quad-Core CPU, 1× 2.5 Gbps WAN/LAN, 1× Gigabit WAN/LAN, 3× Gigabit LAN, 1× USB 3.0 Port, 1× USB 2.0 Port, 212 × 212 × 51.8 mm
LongProductName - Wi-Fi 6, 802.11ax/ac/n/b/g/a, 2.4 / 5 GHz, 1.5 GHz Quad-Core CPU, 1× 2.5 Gbps WAN/LAN, 1× 1 Gbps WAN/LAN, 3× 1 Gbps LAN, 311 × 207 × 174 mm
LongSummaryDescription - TP-Link Archer AX6600 Tri-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router. WAN connection type: RJ-45. Wi-Fi band: Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz), Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 6 (802.11ax), WLAN data transfer rate (max): 4804 Mbit/s. Ethernet LAN interface type: Multi-Gigabit Ethernet, Ethernet LAN data rates: 100,1000,2500 Mbit/s, Networking standards: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n. Number of data streams: 4x4. Security algorithms: WPA, WPA-Enterprise, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA3
LongSummaryDescription - TP-Link AX6600 Tri-Band Wi-Fi 6 Gaming Router. WAN connection type: RJ-45. Wi-Fi band: Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz), Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 6 (802.11ax), WLAN data transfer rate (max): 6600 Mbit/s. Ethernet LAN interface type: Gigabit Ethernet, Ethernet LAN data rates: 10,100,1000 Mbit/s, Cabling technology: 10/100/1000Base-T(X). Supported network protocols: IPv4, IPv6. Product type: Tabletop router, Product colour: Black, Red, LED indicators: LAN, Power, WLAN
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85176990
Mobile network - 3G - No
Mobile network - 4G - No
Model - AX6600 
Model name - ARCHER GX90
Name - Archer GX90 | 802.11ax | 574+1201+4804 Mbit/s | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 3 | Mesh Support | MU-MiMO Yes | No mobile broadband | Antenna type 8xExternal | 1× USB 3.0, 1× USB 2.0 | PoE+ ports quantity | month(s)
Title - TP-Link Archer AX6600 Tri-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
Name - TP-Link Archer GX90
name - TP-Link Archer GX90 rou ter AX6600 1WAN 4LAN 2U
Title - TP-Link AX6600 Tri-Band Wi-Fi 6 Gaming Router
Available bandwidth - 6600 Mbps
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 12 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 36.7 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 29.2 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 2.312 kg
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 5
Full Description Line - ARCHER GX90|Wireless Router|Available bandwidth 6600 Mbps|IEEE 802.11a|IEEE 802.11b|IEEE 802.11g|IEEE 802.11n|IEEE 802.11ac|IEEE 802.11ax|USB 2.0|USB 3.0|WPA - Wi-Fi Protected Access|WPA2 - Wi-Fi Protected Access|Wireless Frequency Range 2.4/5 GHz|Dimensions 212 × 212 × 51.8 mm
producerCode - Archer GX90
ProducerCode - Archer GX90
productName - TP-Link AX6600 Tri-Band Wi-Fi 6 Gaming Router
productSize - Normal
ProductName - AX6600 Tri-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
ProductName - AX6600 Tri-Band Wi-Fi 6 Gaming Router
Software -
Protocols - DHCP server - Yes
Protocols - Supported network protocols - IPv4, IPv6
Protocols - DHCP client - Yes
Protocols - Universal Plug and Play (UPnP) - Yes
Vendor Homepage - www.tp-link.com/za/home-networking/wifi-router/archer-gx90/
Management, monitoring, configuration -
Management features - Reset button - Yes
Management features - Number of data streams - 4x4
Management features - MU-MIMO technology - Yes
Management features - Quality of Service (QoS) support - Yes
Management features - Web-based management - Yes
Management features - WPS push button - Yes
Management features > Switch type - Unmanaged
Producer product name - Archer GX90
producer - TP-LINK
Producer - TP-Link
Link - https://www.tp-link.com/za/home-networking/wifi-router/archer-gx90/#specifications
Ports & interfaces > POE - No
Ports & interfaces > Predominant port type - 10/100 Mbps (RJ-45)
Ports & interfaces - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 1
Ports & interfaces - DC-in jack - Yes
Ports & interfaces - Memory card slot(s) - No
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB port - Yes
Certificates - FCC, CE, RoHS
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - TP-Link Archer AX6600 Tri-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router, Wi-Fi 6 (802.11ax), Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz), Ethernet LAN, Black, Tabletop router
ShortSummaryDescription - TP-Link AX6600 Tri-Band Wi-Fi 6 Gaming Router, Wi-Fi 6 (802.11ax), Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz), Ethernet LAN, Black, Red, Tabletop router
System Requirements - Internet Explorer 11+, Firefox 12.0+, Chrome 20.0+, Safari 4.0+ lub inna przeglądarka z włączoną obsługą JavaScript Modem kablowy lub DSL (jeśli jest to wymagane) Umowa z dostawcą usług internetowych (dostęp do Internetu)
sizeX - 300
sizeY - 370
sizeZ - 120
Standards - 802.11a
Standards - 802.11ac
Standards - 802.11ax
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
weight - 2300
Weight & dimensions - Height - 51.8 mm
Weight & dimensions - Height - 174 mm
Weight & dimensions - Depth - 207 mm
Weight & dimensions - Depth - 212 mm
Weight & dimensions - Width - 212 mm
Weight & dimensions - Width - 311 mm
Technical details > Gross weight - 2.321 kg
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 1.711 kg
Technical details > Producer - TP-LINK
Type - xDSL
Network architecture - GigabitEthernet
Network Device Type - Wireless Router
Network - Support Samba (storage) - Yes
Network - Dynamic DNS (DDNS) - Yes
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10
Network - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Network - Ethernet LAN data rates - 100
Network - Ethernet LAN data rates - 100,1000,2500 Mbit/s
Network - Ethernet LAN data rates - 1000 Mbit/s
Network - Ethernet LAN interface type - Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN interface type - Multi-Gigabit Ethernet
Network - Built-in FTP server - Yes
Network - Cabling technology - 10/100/1000Base-T(X)
Network - Media server - Yes
Network - Port triggering - Yes
Network - Port forwarding - Yes
Network - Static route - Yes
Network - Networking standards - IEEE 802.11a
Network - Networking standards - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Network - Networking standards - IEEE 802.11ac
Network - Networking standards - IEEE 802.11ax
Network - Networking standards - IEEE 802.11b
Network - Networking standards - IEEE 802.11g
Network - Networking standards - IEEE 802.11n
Network - USB sharing - Yes
Network - Number of guest networks (2.4 GHz) - 1
Network - Number of guest networks (5 GHz) - 1
Network - Number of guest networks (5 GHz) - 2
Network - VPN server - OpenVPN, PPTP
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/wifi-router/archer-ax90/
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/wifi-router/archer-gx90/#overview
USB 2.0 Fixed ports - Yes
USB 3.0 Fixed ports - Yes
Performance > Ethernet LAN data rates - 10/100/1000 Mbit/s
vendpn - Archer GX90
Unit Net Weight - 2 kg
Unit Gross Weight - 2.31 kg
Unit Box Height - 0.12
Unit Box Length - 0.367
Unit Box Width - 0.292
Unit Brutto Volume - 0.01286 cubm
WAN connection - 3G/4G USB modem compatibility - No
WAN connection - DSL WAN - No
WAN connection - Ethernet WAN - Yes
WAN connection - SIM card slot - No
WAN connection - WAN connection type - RJ-45
WPA - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
WPA2 - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
Brand - TP-Link
Special functions - Zasięg sieci WiFi Domy 4-pokojowe Anteny zapewniają wystarczającą moc, by wzmocnić sygnał sieci i pokryć zasięgiem dużą powierzchnię Beamforming - Ukierunkowanie sygnału sieci na klienta umożliwia zwiększenie zasięgu Wi-Fi Moduł front-end o dużej mocy - Poprawia moc transmisji w celu wzmocnienia zasięgu nadawania sygnału 4T4R - Wiele strumieni w ramach jednego pasma wzmacnia jego odporność na zakłócenia transmisji danych Wydajność sieci WiFi Trzy pasma - Rozdziela urządzenia pomiędzy dostępne pasma, aby zapewnić ich optymalne działanie MU-MIMO 4×4 Pozwala na jednoczesną komunikację z kilkoma klientami obsługującymi MU-MIMO OFDMA - Zapewnia możliwość komunikacji z wieloma klientami Wi-Fi 6 Airtime Fairness - Poprawia wydajność sieci, ograniczając nieefektywne wykorzystywanie przepustowości pasm DFS - Umożliwia dynamiczny wybór częstotliwości 8 strumieni - Urządzenia mają do dyspozycji jeszcze większą przepustowość
292,11 €
TP-LINK Archer AX90 Tri-Band Wi-Fi 6
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas