Samsung Galaxy XCover 7, 6/128GB, Black (Enterprise Edition)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1061248 Preces kods: SM-G556BZKDEEB
Pasūtāms 47 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
332,31 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 23.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.6"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2408
  • Ekrāna tips: PLS
  • Refresh rate: 60Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 128GB
  • Operētājsistēma: Android 14
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 50 MPix
  • Akumulators: 4050 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass Victus+
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.6"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2408
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips PLS
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 60Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 128GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Samsung Galaxy XCover 7
Svars : 240g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek Dimensity 6100+
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 6GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 14
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD (dedicated slot)
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM/eSIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.3
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 50 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 1
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 5 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : Nav
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 4050 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Ir
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
1. kategorija - Tabletes un viedtālruņi
2. kategorija - Viedtālruņi
Abonēšana - Abonēšanas veids - Nav abonēšanas
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 4050 mAh
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 85 h
Akumulators - nepārtrauktas video atskaņošanas laiks - 18 h
Akumulators - noņemams akumulators - Jā
Akumulators - pārlūkošanas laiks (4G) - 20 h
Akumulators - pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) - 21 h
Akumulators - sarunu laiks (4G) - 38 h
BrandPartCode - SM-G556BZKDEEB
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Mobilie tālruņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
description_lv - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition Displeja diagonāle: 16,8 cm (6,6") Ekrāna izšķirtspēja: 2408 x 1080 pikseļu Ekrāna tips: Procesora frekvence: 2,2 GHz Procesora tips: Iekšējās atmiņas ietilpība: 128 GB Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (digitālā): Aizmugurējās kameras tips: digitālais (digitālais): 50 MP: SIM kartes ietilpība: 1 SIM kartes ietilpība: Atbalsta operētājsistēmu: 2 SIM kartes Atbalsta operētājsistēmu: 2 SIM kartes: Android 14 Akumulatora veiktspēja: 1: Svars: 240 g Svars: 4050 mAh Baterija: 4050 mAh
description_lv - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition Displeja diagonāle: 16,8 cm (6.6") Ekrāna izšķirtspēja: 2408 x 1080 pikseļi Ekrāna veids: PLS Procesora frekvence: 2,2 GHz Procesora tips: MediaTek RAM ietilpība: 6GB Iekšējās glabātuves ietilpība: 128GB Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): 50MP Aizmugurējās kameras veids: Viena kamera SIM kartes spējas: Divas SIM kartes Nodrošināta operētājsistēma: Android 14 Baterijas performance: 4050 mAh Krāsa: Melns Svars: 240g
description_ru - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition Displeja diagonāle: 16,8 cm (6,6 collas) Ekrāna izšķirtspēja: 2408 x 1080 pikseļu Ekrāna tips: PLS Procesora frekvence: 2,2 GHz Procesora tips: MediaTek Operatīvās atmiņas ietilpība: 6 GB Iekšējās atmiņas ietilpība: 128 GB Aizmugures kameras izšķirtspēja (digitālā): Akumulatora ietilpība: 4050 mAh Melna krāsa Svars: 240 g. Svars: 240 g Atbalstītā operētājsistēma: Android 14.
Displejs - dabiskais malu attiecība - 20:9
Displejs - Displeja diagonāle - 16,8 cm (6,6")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2408 x 1080 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums - 500 cd/m²
Displejs - Displeja stikla tips - Gorilla Glass
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Gorilla Glass versija - Gorilla Glass Victus+
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - Noapaļoti displeja stūri - Jā
Displejs - paneļa tips - PLS
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Izturīgs pret putekļiem, ūdensizturīgs
Dizains - formas faktors - Bārs
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP68
Dizains - ūdensizturīgs līdz - 1.5 m
EAN - 8806095382616
GarantijaInformācija -
gross_weight - 0.295 kg
GTIN - 8806095382616
Kamera - Aizmugures kameras tips - Viena kamera
Kamera - Aizmugurējās kameras apertūras numurs - 1.8
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 50 MP
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - Automātiskā fokusēšana - Jā
Kamera - Digitālā tālummaiņa - 10x
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@30fps
Kamera - Priekšējās kameras apertūras numurs - 2
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Kamera - Priekšējās kameras tips - Viena kamera
Kamera - video uzņemšanas izšķirtspēja (maks.) - 1920 x 1080 pikseļu
Kategorija - Viedtālruņi
LongDesc - Izcila veiktspēja, lai paveiktu vairāk vienlaikusGalaxy XCover7 apvieno astoņkodolu procesora jaudu un 6 GB atmiņas, lai nodrošinātu ātru un efektīvu veiktspēju, kas ļauj veikt uzdevumu. Izbaudiet 128 GB iekšējās atmiņas un pievienojiet vēl līdz 1 TB, izmantojot microSD karti.Zibens ātrums, lai kurp jūs dotosNekad neko nepalaistu garām, lai kur jūs atrastos, ar Galaxy XCover7. Pieslēdzies hiperātrai savienojamībai ar 5G1, atvieglojot piekļuvi svarīgiem datiem vai informācijai, kas nepieciešama uzdevumu veikšanai uz vietas.Izpēti katru detaļu, strādājiet bez piepūlesPlašais 6,6" FHD+ displejs nodrošina pietiekami daudz vietas, lai ērti skatītos un lasītu. Turklāt 500 litru spilgtums nodrošina labu redzamību pat spilgtos apstākļos.Padaro nelīdzenu, gluduGal Galaxy XCover7 ir kā izturīgo tālruņu supervaronim. Tas ir izgatavots atbilstoši MIL-STD-810H standartiem1, un tas ir izturīgs pret visiem apstākļiem, sākot no triecieniem un skrāpējumiem līdz putekļainai videi. Tas var pat izturēt kritienu uz tērauda no iespaidīga 1,5 m augstuma.Tekstila ekrāns, kas radīts praktiskam darbamAr savu augsto skārienu jutību Galaxy XCover7 nevainojami reaģē uz pieskārieniem, nodrošinot vienmērīgu darba gaitu arī ārpus telpām.Baterija, kas neaizkavē darbuUzturiet dinamiku, izmantojot ilgnoturīgo 4050 mAh akumulatoru. Kad tā ir izsmelta, ātri un vienkārši uzlādējiet enerģiju, izmantojot 15 W ātro uzlādi un POGO lādētāju. Vai arī vienkārši nomainiet to pret papildu akumulatoru un turpiniet uzturēt tempu.Izstrādāts drošībai, pielāgots produktivitāteiParūpējieties par saviem nenovērtējamiem līdzekļiem. Galaxy XCover7 tiek piedāvāts ar līdz pat 4 paaudžu OS atjauninājumiem un līdz pat 5 gadu drošības atjauninājumiem, lai jūsu ierīce darbotos nevainojami un jūsu dati būtu pienācīgi pasargāti ar Samsung Knox.Izmantojiet maksimāli labi savu ieejas atslēguSpecializēts, lai paātrinātu jūsu dienu. Pielāgojiet savu XCover atslēgu, lai ietaupītu nevajadzīgus soļus, veicot visbiežāk veicamos uzdevumus un rutīnas. Iestatiet "Go-to" atslēgu ar īpašām darbībām, tostarp norādīto lietotņu palaišanu, ātru svītrkoda skenēšanu ar Knox Capture un daudz ko citu.Maksimāli paaugstināta priekšējo darbinieku produktivitāteKomentēt, vai tie ir tehniskās apkopes tehniķi, inventāra pārziņi vai drošības inženieri, SAP Service and Asset Manager aptver galvenos nepieciešamos procesus un pakalpojumus ar optimizētām funkcijām Galaxy XCover7.Padarot raupjo, gluduPapildus tas var veikt regulāru dezinfekciju, lai nodrošinātu tīru darba vidi4. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties rosīgā birojā, vai arī strādājat laukā, varat būt droši, ka jūsu XCover7 var izturēt visu, kas tam tiek uzlikts.Dara raupju, gluduGorilla Glass Victus+ nodrošina uzlabotu izturību pret skrāpējumiem un par 25 % lielāku aizsardzību pret kritieniem, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem2. Un ar IP68 ūdens un putekļu noturību jums nav jāuztraucas par lietu, putekļainām noliktavām vai nejaušiem negadījumiem peļķēs3.Skenē un ej ar Knox CaptureAr Knox Capture Galaxy XCover7 var viegli kļūt par uzņēmuma klases svītrkodu skeneri. Vienkārši skenējiet, kā fotografētu, un nofotografētie svītrkoda dati tiek automātiski integrēti jūsu uzņēmuma lietotnēs.Maksimāli palielināta priekšējo darbinieku produktivitāteKur tas ir veikala vadītājs vai darbinieks, SAP In-Store Merchandising lietotnes ļauj izpildīt galvenās nepieciešamās veikala darbinieku funkcijas ar optimizētām funkcijām Galaxy XCover7.Maximizēta priekšējā darbinieka produktivitāteIzceliet vai anotējiet tieši virs reālās pasaules objektiem ar kameras tiešraides tiešraidi, izmēriet attālumus telpā vai saņemiet vadītus remonta soļus ar Zoho Lens Samsung izturīgajās ierīcēs.Maximizēta priekšējā darbinieka produktivitāteGūstiet kvalitatīvu attālināto atbalstu savai mobilajai ierīcei tieši no tehniķa. Zoho Assist nodrošinās uzlabotas funkcijas, piemēram, ģeneratīvas AI asistētas atbildes.Maximizēta priekšējā līnijas darbinieka produktivitāteSadarbojieties reāllaikā ar Wrike viengabalainu integrāciju Samsung izturīgajās ierīcēs. Nodarbojieties ar uzdevumu pārvaldību, sekojiet līdzi progresam un bez piepūles uzturiet komandas saziņu. Pateicoties vairāku instalāciju un failu vilkšanas un nomešanas funkcijai, jūs paaugstināsiet produktivitāti pat visgrūtākajos apstākļos.
LongProductName - Galaxy Xcover7
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition. Displeja diagonāle: 16,8 cm (6,6"), displeja izšķirtspēja: 2408 x 1080 pikseļi. Procesora frekvence: 2,2 GHz, Procesora tips: Procesors: MediaTek. RAM ietilpība: 6 GB, Iekšējās atmiņas ietilpība: 128 GB. Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): Aizmugurējās kameras tips: 50 MP, aizmugurējās kameras tips: Kameras tips: Viena kamera. SIM kartes iespēja: Divu SIM karšu karte. Instalētā operētājsistēma: Android 14. Akumulatora ietilpība: 4050 mAh. Izstrādājuma krāsa: melna. Svars: 240 g
Modelis - SM-G556BZKDEEB
MPN - SM-G556BZKDEEB
Multimediji - Skaļruņi - Mono
Multivides - Atbalstītie audio formāti - MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, Mid, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA.
Multivides - Atbalstītie video formāti - MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM
Multivides - Atbalstītie video režīmi - 1080p
Multivides - Skaļruņu jauda - 1.2 W
Navigācija - Atrašanās vieta - Jā
Navigācija - BeiDou - Jā
Navigācija - Galileo - Jā
Navigācija - GLONASS - Jā
Navigācija - GPS (satelīts) - Jā
Navigācija - Kvazizenīta satelītu sistēma (QZSS) - Jā
Nosaukums - Samsung Galaxy XCover 7 EE 128GB 6RAM DE melns
Nosaukums - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition 16,8 cm (6,6") Dual SIM Android 14 5G USB Type-C 6 GB 128 GB 4050 mAh Melns
Procesors - Procesora frekvence - 2.2 GHz
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - procesoru saime - MediaTek
Produkta nosaukums - Uzņēmuma izdevums
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 14
Programmatūra - Platforma - Android
Ražotājs - Samsung
Ražotājs - SAMSUNG
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB versija - 2.0
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
Sensori - Ģeomagnētiskais sensors - Jā
Sensori - Žiroskops - Jā
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition, 16,8 cm (6,6"), 6 GB, 128 GB, 50 MP, Android 14, melns
svars - 0.24 kg
Svars - 0.38
Svars un izmēri - Augstums - 169 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 10.2 mm
Svars un izmēri - Platums - 80.1 mm
Svars un izmēri - Svars - 240 g
title_lv - Samsung Galaxy Xcover7 5G Enterprise Edition viedtālrunis 6GB / 128GB
title_lv - Samsung Galaxy Xcover7 5G Enterprise Edition Viedtālrunis 6GB / 128GB
title_ru - Samsung Galaxy Xcover7 5G Enterprise Edition Smaртфон 6GB / 128GB
Tīkls - 3G standarti - UMTS
Tīkls - 4G standarts - LTE-TDD UN LTE-FDD
Tīkls - 5G standarts - Sub6 FDD, Sub6 TDD
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 850,900,1900,2100 MHz
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 2100,1900,1800,850,2600,900,700,800,1500,2300,2500 MHz
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 2100,1800,850,2600,900,800,700,600,2300,2500,3700,3500 MHz
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.3
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 5G
Tīkls - SIM kartes iespēja - Divas SIM kartes
Tīkls - SIM kartes tips - NanoSIM + eSIM
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac).
URL - https://www.samsung.com/uk/smartphones/others/galaxy-xcover7-black-128gb-sm-g556bzkdeeb/
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 128 GB
Uzglabāšana - Lietotāja atmiņa - 109.7 GB
Uzglabāšana - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 1 TB
Uzglabāšana - RAM ietilpība - 6 GB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Veiktspēja - atjaunots - Nē
Veiktspēja - Pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Veiktspēja - sejas atpazīšana - Jā
Ziņapmaiņa - E-pasts - Jā
Ziņapmaiņa - multivides ziņapmaiņas pakalpojums (MMS) - Jā
Ziņapmaiņa - īsziņu dienests (SMS) - Jā
Zīmols - Samsung
Category 1 - Tablets & Smartphones
Category 2 - Smartphones
Subscription - Subscription type - No subscription
Battery - Battery capacity - 4050 mAh
Battery - Continuous audio playback time - 85 h
Battery - Continuous video playback time - 18 h
Battery - Removable battery - Yes
Battery - Browsing time (4G) - 20 h
Battery - Browsing time (Wi-Fi) - 21 h
Battery - Talk time (4G) - 38 h
BrandPartCode - SM-G556BZKDEEB
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Mobile phones
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
description_en - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition
Display diagonal: 16.8 cm (6.6")
Screen resolution: 2408 x 1080 pixels
Screen type: PLS
Processor frequency: 2.2 GHz
Processor type: MediaTek
RAM capacity: 6GB
Internal storage capacity: 128GB
Rear camera resolution (digital): 50MP
Rear camera type: Single camera
SIM card capacity: Two SIM cards
Supported operating system: Android 14
Battery performance: 4050 mAh
Color: Black
Weight: 240g
description_lv - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition
Displeja diagonāle: 16,8 cm (6.6")
Ekrāna izšķirtspēja: 2408 x 1080 pikseļi
Ekrāna veids: PLS
Procesora frekvence: 2,2 GHz
Procesora tips: MediaTek
RAM ietilpība: 6GB
Iekšējās glabātuves ietilpība: 128GB
Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): 50MP
Aizmugurējās kameras veids: Viena kamera
SIM kartes spējas: Divas SIM kartes
Nodrošināta operētājsistēma: Android 14
Baterijas performance: 4050 mAh
Krāsa: Melns
Svars: 240g
description_ru - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition
Диагональ дисплея: 16,8 см (6,6 дюйма)
Разрешение экрана: 2408 х 1080 пикселей.
Тип экрана: PLS
Частота процессора: 2,2 ГГц
Тип процессора: MediaTek
Объем оперативной памяти: 6 ГБ
Емкость внутренней памяти: 128 ГБ
Разрешение задней камеры (цифровой): 50MP
Тип задней камеры: Одиночная камера
Емкость SIM-карты: Две SIM-карты
Поддерживаемая операционная система: Android 14.
Производительность аккумулятора: 4050 мАч
Черный цвет
Вес: 240 г
Display - Native aspect ratio - 20:9
Display - Display diagonal - 16.8 cm (6.6")
Display - Display resolution - 2408 x 1080 pixels
Display - Display brightness - 500 cd/m²
Display - Display glass type - Gorilla Glass
Display - Display number of colours - 16 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Gorilla Glass version - Gorilla Glass Victus+
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Rounded display corners - Yes
Display - Panel type - PLS
Design - Protection features - Dust resistant, Water resistant
Design - Form factor - Bar
Design - Product colour - Black
Design - International Protection (IP) code - IP68
Design - Waterproof up to - 1.5 m
EAN - 8806095382616
WarrantyInfo -
gross_weight - 0.295 kg
GTIN - 8806095382616
Camera - Rear camera type - Single camera
Camera - Rear camera aperture number - 1.8
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 50 MP
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Auto focus - Yes
Camera - Digital zoom - 10x
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@30fps
Camera - Front camera aperture number - 2
Camera - Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Camera - Front camera type - Single camera
Camera - Video capture resolution (max) - 1920 x 1080 pixels
Category - Smartphones
LongDesc - Outstanding performance to do more at onceGalaxy XCover7 combines Octa-core processing power with 6GB of Memory for fast and efficient performance for the task at hand. Enjoy 128GB of internal storage and add up to 1TB more with microSD card.Lightning speed wherever you goNever miss a thing, wherever you are, with the Galaxy XCover7. Tap into hyper-fast connectivity with 5G1, making it easier to access the vital data or information you need to carry out tasks in the field.See every detail, work effortlesslyThe expansive 6.6" FHD+ display gives you ample space to view and read with ease. Plus, the 500-nit brightness allows for good visibility even in bright conditions.Makes the rough, smoothThe Galaxy XCover7 is like the superhero of rugged phones. It's built to MIL-STD-810H standards1, handling everything from bumps and scrapes to dusty environments. It can even survive drops onto steel from an impressive height of 1.5m.Touchscreen built for hands-on workWith its high touch sensitivity, Galaxy XCover7 seamlessly responds to your touch for a smooth workflow even out in the field.Battery that doesn't slow you downKeep the momentum going with the long-lasting 4,050mAh battery. When it's running low, power up quickly and easily with 15W Fast Charging and POGO charger. Or simply replace it with an extra battery and keep up the pace.Built for security, customised for productivityLook out for your invaluable assets. Galaxy XCover7 is offered with up to 4 generations of OS upgrades and up to 5 years of security updates to keep your device running smooth and your data properly safeguarded by Samsung Knox.Make the most of your go-to keySpecialised to expedite your day. Customise your XCover Key to save unnecessary steps in getting done your most frequent tasks and routines. Set the go-to key with specific actions including launching designated apps, quick barcode scanning with Knox Capture and more.Maximised frontline worker’s productivityWhereas it’s Maintenance Technicians, Inventory Clerks or Safety Engineers, SAP Service and Asset Manager covers the main processes and services required with optimised functions on Galaxy XCover7.Makes the rough, smoothPlus, it can handle regular sanitising to ensure a clean work environment4. Whether you're in a bustling office or out in the field, rest assured, your XCover7 can handle whatever you throw at it.Makes the rough, smoothGorilla Glass Victus+ gives you enhanced scratch resistance and 25% more drop protection compared with previous models2. And with IP68 water and dust resistance, you don’t need to worry about rain, dusty warehouses or accidental puddle incidents3.Scan-and-go with Knox CaptureWith Knox Capture, Galaxy XCover7 can readily become an enterprise-grade barcode scanner. Simply scan as you would take a picture and the captured barcode data are automatically integrated into your business apps.Maximised frontline worker’s productivityWhereas it’s a Store Manager or Associate, SAP In-Store Merchandising apps allow to fulfill key required functionalities of store employees with optimised functions on Galaxy XCover7.Maximised frontline worker’s productivityHighlight or annotate directly over real-world objects with live camera stream, measure distances in space or get guided repair steps with Zoho Lens on Samsung rugged devices.Maximised frontline worker’s productivityGet quality remote support for your mobile device directly from a technician. Zoho Assist will bring advanced features such as Generative AI assisted responses.Maximised frontline worker’s productivityCollaborate in real-time with Wrike's seamless integration on Samsung rugged devices. Handle task management, track progress and maintain team communication effortlessly. Thanks to multi-instance and file drag & drop, you’ll boost your productivity even under the most challenging conditions.
LongProductName - Galaxy Xcover7
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition. Display diagonal: 16.8 cm (6.6"), Display resolution: 2408 x 1080 pixels. Processor frequency: 2.2 GHz, Processor family: MediaTek. RAM capacity: 6 GB, Internal storage capacity: 128 GB. Rear camera resolution (numeric): 50 MP, Rear camera type: Single camera. SIM card capability: Dual SIM. Operating system installed: Android 14. Battery capacity: 4050 mAh. Product colour: Black. Weight: 240 g
Model - SM-G556BZKDEEB
MPN - SM-G556BZKDEEB
Multimedia - Speakers - Mono
Multimedia - Audio formats supported - MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, Mid, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Multimedia - Video formats supported - MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM
Multimedia - Supported video modes - 1080p
Multimedia - Speaker power - 1.2 W
Navigation - Position location - Yes
Navigation - BeiDou - Yes
Navigation - Galileo - Yes
Navigation - GLONASS - Yes
Navigation - GPS (satellite) - Yes
Navigation - Quasi-Zenith Satellite System (QZSS) - Yes
Name - Samsung Galaxy XCover 7 EE 128GB 6RAM DE black
Title - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition 16.8 cm (6.6") Dual SIM Android 14 5G USB Type-C 6 GB 128 GB 4050 mAh Black
Processor - Processor frequency - 2.2 GHz
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor family - MediaTek
ProductName - Enterprise Edition
Software - Operating system installed - Android 14
Software - Platform - Android
Producer - Samsung
Manufacturer - SAMSUNG
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB version - 2.0
Sensors - Accelerometer - Yes
Sensors - Ambient light sensor - Yes
Sensors - Proximity sensor - Yes
Sensors - Geomagnetic sensor - Yes
Sensors - Gyroscope - Yes
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition, 16.8 cm (6.6"), 6 GB, 128 GB, 50 MP, Android 14, Black
weight - 0.24 kg
Weight - 0.38
Weight & dimensions - Height - 169 mm
Weight & dimensions - Depth - 10.2 mm
Weight & dimensions - Width - 80.1 mm
Weight & dimensions - Weight - 240 g
title_en - Samsung Galaxy Xcover7 5G Enterprise Edition Smartphone 6GB / 128GB
title_lv - Samsung Galaxy Xcover7 5G Enterprise Edition Viedtālrunis 6GB / 128GB
title_ru - Samsung Galaxy Xcover7 5G Enterprise Edition Смартфон 6GB / 128GB
Network - 3G standards - UMTS
Network - 4G standard - LTE-TDD & LTE-FDD
Network - 5G standard - Sub6 FDD, Sub6 TDD
Network - 3G bands supported - 850,900,1900,2100 MHz
Network - 4G bands supported - 2100,1900,1800,850,2600,900,700,800,1500,2300,2500 MHz
Network - 5G bands supported - 2100,1800,850,2600,900,800,700,600,2300,2500,3700,3500 MHz
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.3
Network - Mobile network generation - 5G
Network - SIM card capability - Dual SIM
Network - SIM card type - NanoSIM + eSIM
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
URL - https://www.samsung.com/uk/smartphones/others/galaxy-xcover7-black-128gb-sm-g556bzkdeeb/
Storage - Internal storage capacity - 128 GB
Storage - User memory - 109.7 GB
Storage - Maximum memory card size - 1 TB
Storage - RAM capacity - 6 GB
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Performance - Refurbished - No
Performance - Fingerprint reader - Yes
Performance - Face recognition - Yes
Messaging - E-mail - Yes
Messaging - Multimedia Messaging Service (MMS) - Yes
Messaging - Short Message Service (SMS) - Yes
Brand - Samsung
332,31 €
Samsung Galaxy XCover 7, 6/128GB, Black (Enterprise Edition)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas