Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER, 16GB GDDR6X, GamingPro OC (DLSS 3)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1060187 Preces kods: NED47TSH19T2-1043A
Noliktavā 6 gab.
Garantija: 2 gadi
1 034,66 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 4070 Ti SUPER
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 2670 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1 x 16-pin
  • Operatīvā atmiņa: 16 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6X
  • Dzesēšana: High-End Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Palit grafisko karti GeForce RTX 4070 Ti SUPER ar 16 GB GDDR6X operatīvo atmiņu.

RTX 4070 Ti SUPER ir otrais Nvidia RTX 40 SUPER sērijas modelis, kas nonāca pārdošanā 24.janvārī. Salīdzinājumā ar RTX 4070 Ti, jaunais SUPER modelis ir aprīkots ar 8448 CUDA kodoliem, obligāti jāpiemin, ka šīs videokartes SUPER modelis ir aprīkots ar papildus videoatmiņu un lielāku operatīvās atmiņas bitu skaitu. Vidējais jaudas pieaugums ir mērāms 5-8%.

Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER aprīkota ar 16 GB GDDR6X operatīvo atmiņu un tās kodols darbojas ar 2670 MHz takts frekvenci. Videokarte ir īpaši piemērota lietotājiem, kas spēles bauda 2K QHD vai 4K UHD izšķirtspējā, jo RTX 4070 Ti SUPER ir ieguvusi papildus operatīvo atmiņu, kas salīdzinājumā ar RTX 4070 Ti videoatmiņu ir pieaugusi no 12 gigabaitiem līdz 16 gigabaitiem.

Videokartes termālā dizaina jauda (TDP) ir palikusi nemainīga salīdzinājumā ar RTX 4070 Ti. Jaunā RTX 4070 Ti SUPER ir aprīkota ar ATX 3.0 PCI-E Gen 5.0 16-pin konektoru. Tāpēc noteikti iesakām izvēlēties barošanas bloku, kas ir aprīkots ar šo jauno standartu.

DLSS 3.0 ir tehnoloģija, ko izmanto NVIDIA grafiskās kartes. DLSS 3.0 ļauj uzlabot spēļu grafiku, izmantojot mašīnmācīšanās algoritmus, kas attīstīti, lai veiktu augstas kvalitātes attēlu interpolāciju. DLSS mērķis ir samazināt attēla izšķirtspēju, lai uzlabotu spēles veiktspēju, saglabājot iespējami labu vizuālo kvalitāti. DLSS 3.0 sastāv no NVIDIA SuperResolution, kam pievieno Optisko Multi Kadru Ģenerāciju, lai radītu pilnīgi jaunus kadrus. Papildus integrē NVIDIA Reflex, kas minimizē kadru kavēšanos.

Lai garantētu saderību ar jūsu sistēmu, datora korpusam jāatbalsta vismaz 329mm garas videokartes, kā arī barošanas blokam jābūt ar 750 W vai lielāku jaudu. Tikpat savarīgi, lai arī datora centrālais procesors būtu jaudīgs. Pilnu veiktspējas potenciālu no šīs Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER videokartes varēsiet sasniegt tikai tad, ja izmantosiet Intel 13. paaudzes vai jaunāku Core i7 un Core i9 procesoru, vai arī AMD Ryzen 7000. sērijas vai jaunāku Ryzen 7/Ryzen 9 procesoru.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.GeForce RTX 40 Series

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Palit GamingPro
GPU modelis GeForce RTX 4070 Ti SUPER

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 2670 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 3
Garums (mm) : 329
Stream procesori / CUDA kodoli : 8448
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 285 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 750 W
Barošanas ligzdas : 1 x 16-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 16 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6X
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 21000 MHz
Biti 256 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana High-End Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : RGB
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Papildus specifikācija
Apraksts - GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC, kas apvieno tērauda melno un sudrabaini pelēko krāsu neapstrādātā industriālā dizainā ar ARGB atbalstu, lieliski iederēsies jebkurā datorā. Karte ir aprīkota ar spēcīgu dzesēšanas sistēmu ar jauno Gale Hunter ventilatoru, Y Formula radiatora ribām un siltuma caurulēm, tāpēc tā ir gatava jebkuram izaicinājumam, ko tai metīs spēlētājs vai radītājs. Lietotājiem, kas dod priekšroku klasiskam izskatam, Palit GamingPro sērija ir labākā izvēle.
Apraksts - Industriāls dizains un stabila termiskā konstrukcija pamatīgiem spēlētājiem Apvienojot dzelzs melnu un sudrabaini pelēku industriālo dizainu ar ARGB atbalstu, GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER GamingPro ar DLSS 3 viegli iederas jebkurā korpusā. Aprīkots ar stabilu termālo moduli, tostarp pilnīgi jauno Gale Hunter ventilatoru un Y Formula Fins, modelis spēj izpildīt jebkuru spēļu un radīšanas uzdevumu. Lietotājiem, kuri ir atkarīgi no pamata, bet klasiska dizaina grafikas kartēm, Palit GamingPro sērija būs jūsu labākā izvēle. Tās pamatā ir NVIDIA DLSS 3, īpaši efektīva Ada Lovelace arka un pilnīga staru izsekošana.
Atbalstītie standarti - DirectX 12 Ultimate
Atbalstītie standarti - OpenGL 4.6
Atmiņa CLK - 21 Gbps
Atmiņas frekvence - 21 Gbps
Atmiņas kopne - 256 bit
Atmiņas kopne - 256 bitu
Atmiņas tips - DDR6X
Barošanas savienotāji - 16 pin
Cita informācija -
Citas funkcijas -
Core Boost frekvence - 2670 MHz
CUDA kodols - 8448
CUDA krāsas - 8448
dimensijas dziļums - 105 mm
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 3
Dzesēšana - Aktīvais
ean - 4710562244250
Enerģijas patēriņš - 750 vati
Garantija - 24 mēneši
garantija - 36
garantijas_tips - normāli
GPU palielināšanas takts - 2670 MHz
Grafiskais savienotājs - PCIE 4.0 16x
Grafiskās atmiņas lielums - 16 GB
Grafiskās atmiņas tips - GDDR6X
Grafiskās kartes savienotājs - PCI-E 4.0 ver.
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iekļautie piederumi -
Izmēri - 328.9 x 132.9 x 63.4 mm
izmērs augstums - 215 mm
izmērs platums - 430 mm
izmērs svars - 1060 g
Kartes garums - > 280 mm
Kategorijas kods - VGP
Kodola frekvence - 2340 MHz
Maksimālā izšķirtspēja - 3840x2160
Mikroshēmas ražotājs - NVIDIA
Mikroshēmu kopa - GeForce RTX 4070 Ti SUPER
Mikroshēmu kopa - NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti SUPER
Modelis - GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC
Modelis - RTX 4070 Ti SUPER GAMINGPRO OC
nosaukums - Grafiskā karte RTX 4070 Ti SUPER GAMINGPRO OC 16GB GDDR6X 256bit
Piegādes kastes daudzums - 1
Pārdevēja mājas lapa - www.palit.com/palit/vgapro.php?id=5047&lang=en
ražotājs - Palit
vendpn - NED47TSH19T2-1043A
Versija - Kaste
Video pieslēgvietas - 1 x HDMI
Video pieslēgvietas - 3 x DisplayPort
Vienība Neto svars - 2 kg
Vienības bruto svars - 2.46 kg
Vienība Slikts tilpums - 0,01248 kubikmetru
VRAM atmiņas lielums - 16 GB
Description - GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC Łącząc stalowoczarny i srebrnoszary w surową, przemysłową konstrukcję ze wsparciem dla ARGB, GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC bez problemów wpasuje się w każdego komputera. Wyposażona w solidny układ chłodzenia z nowym wentylatorem Gale Hunter, finami radiatora Y Formula i ciepłowodami, karta jest w stanie podołać każdemu wyzwaniu jakie postawi przed nią gracz lub twórca. Dla użytkowników preferujących klasyczny wygląd najlepszym wyborem będzie seria Palit GamingPro.
Description - Industrial Design & Solid Thermal For Hardcore Gamers Combining an iron-black and silver-grey rigid industrial design with ARGB support, the GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER GamingPro with DLSS 3 easily fits into any build. Equipped with solid thermal module including the all-new Gale Hunter Fan and Y Formula Fins, the model is capable of accomplishing any gaming and creator task at hand. For users who are addicted to basic but classic designed graphics card, the Palit GamingPro Series will be your best choice. Powered by NVIDIA DLSS 3, ultra-efficient Ada Lovelace arch, and full ray tracing.
Supported standards - DirectX 12 Ultimate
Supported standards - OpenGL 4.6
Memory CLK - 21 Gbps
Memory frequency - 21 Gbps
Memory bus - 256 bit
Memory bus - 256-bit
Memory type - DDR6X
Power connectors - 16 pin
Other information -
Other features -
Core Boost frequency - 2670 MHz
CUDA Core - 8448
CUDA Cores - 8448
dimension depth - 105 mm
DisplayPort Input/Output connectors - 3
Cooling - Active
ean - 4710562244250
Power consumption - 750 Watts
Warranty - 24 months
guarantee - 36
guarantee_type - normal
GPU boost clock - 2670 MHz
Graphics connector - PCIE 4.0 16x
Graphics memory size - 16 GB
Graphics memory type - GDDR6X
Graphics card connector - PCI-E ver. 4.0
HDMI Input/Output connectors - 1
Accessories included -
Dimensions - 328.9 x 132.9 x 63.4 mm
dimension height - 215 mm
dimension width - 430 mm
dimension weight - 1060 g
Card's length - > 280 mm
Category Code - VGP
Core frequency - 2340 MHz
Max resolution - 3840x2160
Chipset manufacturer - NVIDIA
Chipset - GeForce RTX 4070 Ti SUPER
Chipset - NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti SUPER
Model - GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC
Model - RTX 4070 Ti SUPER GAMINGPRO OC
name - Karta graficzna RTX 4070 Ti SUPER GAMINGPRO OC 16GB GDDR6X 256bit
Shipping box quantity - 1
Vendor Homepage - www.palit.com/palit/vgapro.php?id=5047&lang=en
producer - Palit
vendpn - NED47TSH19T2-1043A
Version - Box
Video ports - 1 x HDMI
Video ports - 3 x DisplayPort
Unit Net Weight - 2 kg
Unit Gross Weight - 2.46 kg
Unit Brutto Volume - 0.01248 cubm
VRAM memory size - 16 GB
1 034,66 €
Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER, 16GB GDDR6X, GamingPro OC (DLSS 3)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas