Epson SureColor SC-P6500E

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1071010 Preces kods: C11CJ48301A0
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
3 059,72 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 17.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 17.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 17.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 15.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 2400 x 1200 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): Nav norādīts
  • Max. apdrukas izmērs: A1
  • Kartridžu skaits: 6
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 2400 x 1200 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) Nav norādīts

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A1

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 6

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
BrandPartCode - C11CJ48301A0
Bruto svars - 5.00 kg
Darbības rādītāji - Skaņas jaudas līmenis (gaidīšanas režīmā) - 6.3 dB
Drukāšana - drukāšana bez malām - Jā
Drukāšana - Lapas apraksta valodas - ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, PDF 1.7, PDF 1.7+
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 1200 x 2400 DPI
Drukāšana > Drukāšanas izšķirtspēja (melna, normāla kvalitāte) - 1.200 x 2.400 DPI
EAN - 8715946699561
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Funkcijas > Produkta tips - Tintes printeris
Garantija - 24
GarantijaInformācija -
GTIN - 8715946699561
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Koka - 1413.00 g
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 800.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 975.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 1365.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 499.00 mm
Iepakojuma īpašības > PET - 114.00 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 200.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.00 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.66 m³
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 70 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Lielformāta printeri
Kods - C11CJ48301A0
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Kopēšana - Kopēšana - Nē
LongDesc - SC-P6500E ir 24 collu, kompakts un stilīgs komerciālais foto un plakātu printeris, kas nodrošina izcilu attēla kvalitāti.6krāsu, pilnībā integrēts, augstas produktivitātes ražošanas printeris SC-P6500E nodrošina izcilu attēla kvalitāti foto un plakātu ražošanai. Pateicoties kompaktajam, mūsdienīgajam dizainam, tas ir ideāli piemērots fotostudijām, mazumtirdzniecības veikaliem un fotolaboratorijām, savukārt droša ierīces pārvaldība nodrošina pilnīgu kontroli savienotā darba vidē.Bezproblēmu ātrs un ar daudzām funkcijām2,64 collu PrecisionCore MicroTFP drukas galviņa drukā līdz 18 m2/h fotogrāfiju kvalitātē. Un neapmācīti lietotāji var viegli ielādēt griezējlapas un plakātu dēļus no priekšpuses. Tā ietver arī Wi-Fi savienojuma elastīgumam.Kompaktas pēdas - daudzpusīgs dizainsSpiedmašīnas SC-P6500E dizains ir apbrīnojams un kompakts. Tā iekļaujas lielākajā daļā darba vides, jo ir plakana un neuzkrītoša.Izcili detalizētas izdrukas, katru reizi6 krāsu UltraChrome Pro6 pigmenta tintes komplekts, tostarp jaunā pelēkā tinte, paplašina krāsu gammu un nodrošina vienmērīgu gradāciju un mazāku graudainību. Tas nozīmē, ka drukas kvalitāte ir līdzvērtīga citiem 8 krāsu printeriem.Drošības un pārvaldības funkcijasSc-P6500E ietver uzlabotas IT un drošības funkcijas. Arī darba slodzi var pārvaldīt efektīvāk, izmantojot centrālās pārvaldības izsekošanas lietojumprogrammas: Epson Cloud Solutions PORT un Epson Device Admin.
LongProductName - PrecisionCore Micro TFP drukas galviņa, 6 krāsas, 1200 x 2400 DPI, 24", USB, LAN, Wi-Fi
LongSummaryDescription - Epson SC-P6500E. Drukāšanas tehnoloģija: Maksimālā izšķirtspēja: Drukas maksimālā izšķirtspēja: 1200 x 2400 DPI, lappušu apraksta valodas: PASKAIDROJUMI: ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, PDF 1.7, PDF 1.7+. Maksimālais drukas izmērs: A1 (594 x 841 mm), Papīra paplātes datu nesēju tipi: A sērijas ISO izmēri (A0...A9): A1, A2, A3, A4, A5. Ethernet LAN datu pārraides ātrums: 10,100,1000 Mbit/s, Mobilās drukāšanas tehnoloģijas: Apple AirPrint, Epson Cloud Solution PORT. Izstrādājuma krāsa: melna, balta, displejs: Vadības veids: LCD, Vadības veids: Skārienpults: Skārienpults, skārienpults, skārienjūtīgs. Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā): Enerģijas patēriņš (tipisks): 0,3 W, Enerģijas patēriņš: 70 W, maiņstrāvas ieejas spriegums: 100 - 240 V, ieejas spriegums: 100 - 240 V.
Nosaukums - Epson SC-P6500E lielformāta printeris Wi-Fi Tintes printeris Krāsu 1200 x 2400 DPI A1 (594 x 841 mm) Ethernet LAN
Nosaukums - SureColor SC-P6500E | Krāsu | Tintes printeris | Tintes printeris | Wi-Fi | Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs A1
Papīra apstrāde - Automātiskā paņemšanas spole - Jā
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A1, A2, A3, A4, A5
Papīra apstrāde - Maksimālais drukas izmērs - A1 (594 x 841 mm)
Papīra apstrāde - Maksimālais ruļļa diametrs - 17 cm
Papīra apstrāde - Maksimālais ruļļa garums - 91.5 m
Papīra apstrāde - Medija biezums - 0.1 - 1.5 mm
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Izgrieztā loksne
Papīra apstrāde - ruļļa svars (aizmugurējais rullis) - 6.8 kg
Papīra apstrāde - sagrieztas lapas - Jā
Papīra apstrāde > Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A1
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Poligrāfija - krāsaina - Jā
Poligrāfija - Poligrāfijas krāsas - Zila, pelēka, magenta, matēts melns, foto melns, dzeltens
Produkta nosaukums - SC-P6500E
Ražotāja produkta nosaukums - SureColor SC-P6500E
Saite - https://www.epson.eu/fr_EU/produits/imprimantes/large-format/surecolor-sc-p6500e/p/32352
Savienojamie porti un saskarnes - Ethernet LAN - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Apple AirPrint, Epson mākoņrisinājums PORT
Savienojamības porti un saskarnes - Tiešā drukāšana - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB 2.0 pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi - Jā
Savienojumi un saskarnes > Interfeiss - Bezvadu LAN IEEE 802.11a/b/g/n/ac
ShortSummaryDescription - Epson SC-P6500E, tintes printeris, 1200 x 2400 DPI, ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, PDF 1.7, PDF 1.7+, zils, pelēks, purpursarkans, matēts melns, foto melns, dzeltens, A1 (594 x 841 mm), sagriezta lapa
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 11.0 Big Sur, Mac OS X 12.0 Monterey, Mac OS X 13.0 Ventura
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11
Skenēšana - Skenēšana - Nē
Svars un izmēri - Augstums - 975 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 499 mm
Svars un izmēri - Platums - 1365 mm
Svars un izmēri - Svars - 115.2 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Skārienjūtīgais ekrāns, Bluetooth, Tiešā drukāšana no USB, Draiveru priekšskatījums, Sprauslu verifikācijas tehnoloģija
Tehniskā informācija > Funkcijas - Drukāt
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 4.00 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Epson
Tīklošana > Ethernet LAN - Jā
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
URL - https://www.epson.eu/products/printers/large-format/surecolor-sc-p6500e/p/32352
Veiktspēja - Displejs - LCD
Veiktspēja - Iebūvēts displejs - Jā
Veiktspēja - Iekšējā atmiņa - 4096 MB
Veiktspēja - Krāsu displejs - Jā
Veiktspēja - Produkta krāsa - Melns, balts
Veiktspēja - Vadības veids - Pieskarieties
Veiktspēja > Drukāšana - Krāsa
Veiktspēja > Drukāšanas krāsas - Foto melns, matēts melns, ciāns, dzeltens, dzeltens, purpursarkans, pelēks
Veiktspēja > Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Veiktspēja > Dubultās funkcijas - Nē
Veiktspēja > Fakss - Nē
Zīmols - Epson
BrandPartCode - C11CJ48301A0
Gross weight - 5.00 kg
Performance - Sound power level (standby) - 6.3 dB
Printing - Borderless printing - Yes
Printing - Page description languages - ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, PDF 1.7, PDF 1.7+
Printing - Maximum resolution - 1200 x 2400 DPI
Printing > Print resolution (black, normal quality) - 1.200 x 2.400 DPI
EAN - 8715946699561
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Features > Product type - Inkjet Printer
Warranty - 24
WarrantyInfo -
GTIN - 8715946699561
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 1 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Wooden - 1413.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 800.00 g
Package features > Gross height (mm) - 975.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 1365.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 499.00 mm
Package features > PET - 114.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 200.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.00 kg
Package features > Volume (m3) - 0.66 m³
Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 70 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Large Format Printers
Code - C11CJ48301A0
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Copying - Copying - No
LongDesc - The SC-P6500E is a 24-inch, compact and stylish commercial photo and poster printer that delivers outstanding image quality.The SC-P6500E 6-colour, fully integrated, high productivity production printer delivers outstanding image quality for photo and poster production. The compact, contemporary design makes it an ideal fit for photo studios, retail outlets and photo labs, while secure device management ensures total control in connected working environments.Fast and feature-richThe 2.64-inch PrecisionCore MicroTFP printhead prints up 18m2/hr in photo quality. And untrained users can easily load cutsheet and posterboard from the front. It also includes Wi-Fi for connection flexibility.Compact footprint - versatile designThe SC-P6500E's design is contempary and compact. It fits into most working environments because of its flat and unobtrusive design.Highly detailed prints, every timeThe 6-colour UltraChrome Pro6 pigment inkset, including a new grey ink, broadens the colour gamut and provides smooth gradation and less graininess. This means the print quality is equivalent to other 8-colour printers.Security and management featuresThe SC-P6500E includes enhanced IT and security features. Also, workloads can be managed more efficiently, through central management tracking applications: Epson Cloud Solutions PORT and Epson Device Admin.
LongProductName - PrecisionCore Micro TFP printhead, 6 colour, 1.200 x 2.400 DPI, 24", USB, LAN, Wi-Fi
LongSummaryDescription - Epson SC-P6500E. Print technology: Inkjet, Maximum resolution: 1200 x 2400 DPI, Page description languages: ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, PDF 1.7, PDF 1.7+. Maximum print size: A1 (594 x 841 mm), Paper tray media types: Cut sheet, ISO A-series sizes (A0...A9): A1, A2, A3, A4, A5. Ethernet LAN data rates: 10,100,1000 Mbit/s, Mobile printing technologies: Apple AirPrint, Epson Cloud Solution PORT. Product colour: Black, White, Display: LCD, Control type: Touch. Power consumption (standby): 0.3 W, Power consumption (typical): 70 W, AC input voltage: 100 - 240 V
Title - Epson SC-P6500E large format printer Wi-Fi Inkjet Colour 1200 x 2400 DPI A1 (594 x 841 mm) Ethernet LAN
Name - SureColor SC-P6500E | Colour | Inkjet | Inkjet Printer | Wi-Fi | Maximum ISO A-series paper size A1
Paper handling - Auto take-up reel - Yes
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A1, A2, A3, A4, A5
Paper handling - Maximum print size - A1 (594 x 841 mm)
Paper handling - Maximum roll diameter - 17 cm
Paper handling - Maximum roll length - 91.5 m
Paper handling - Media thickness - 0.1 - 1.5 mm
Paper handling - Paper tray media types - Cut sheet
Paper handling - Roll weight (rear roll) - 6.8 kg
Paper handling - Cut sheets - Yes
Paper handling > Maximum ISO A-series paper size - A1
Ports & interfaces - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Printing - Print technology - Inkjet
Printing - Colour - Yes
Printing - Printing colours - Cyan, Grey, Magenta, Matte black, Photo black, Yellow
ProductName - SC-P6500E
Producer product name - SureColor SC-P6500E
Link - https://www.epson.eu/fr_EU/produits/imprimantes/large-format/surecolor-sc-p6500e/p/32352
Ports & interfaces - Ethernet LAN - Yes
Ports & interfaces - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Epson Cloud Solution PORT
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - Wi-Fi - Yes
Ports & interfaces > Interface - Wireless LAN IEEE 802.11a/b/g/n/ac
ShortSummaryDescription - Epson SC-P6500E, Inkjet, 1200 x 2400 DPI, ESC/P-R, HP-GL/2, HP-RTL, PDF 1.7, PDF 1.7+, Cyan, Grey, Magenta, Matte black, Photo black, Yellow, A1 (594 x 841 mm), Cut sheet
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 11.0 Big Sur, Mac OS X 12.0 Monterey, Mac OS X 13.0 Ventura
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11
Scanning - Scanning - No
Weight & dimensions - Height - 975 mm
Weight & dimensions - Depth - 499 mm
Weight & dimensions - Width - 1365 mm
Weight & dimensions - Weight - 115.2 kg
Technical details > Other features - Touchscreen, Bluetooth, Direct print from USB, Driver Preview, Nozzle Verification Technology
Technical details > Functions - Print
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 4.00 kg
Technical details > Producer - Epson
Networking > Ethernet LAN - Yes
Networking > Wi-Fi - Yes
URL - https://www.epson.eu/products/printers/large-format/surecolor-sc-p6500e/p/32352
Performance - Display - LCD
Performance - Built-in display - Yes
Performance - Internal memory - 4096 MB
Performance - Colour display - Yes
Performance - Product colour - Black, White
Performance - Control type - Touch
Performance > Printing - Colour
Performance > Printing colours - Photo Black, Matte Black, Cyan, Yellow, Magenta, Grey
Performance > Print technology - Inkjet
Performance > Duplex functions - No
Performance > Faxing - No
Brand - Epson
3 059,72 €
Epson SureColor SC-P6500E
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas