MSI Force GC30 V2, Wireless, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 787868 Preces kods: FORCE GC30 V2
Pasūtāms 30 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
59,93 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 23.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Wireless: Ir
Visi parametri
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Gamepad
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Wireless Ir
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
Akumulators > Akumulatora ietilpība - 600 mAh
Apraksts - Force GC30 V2 Gamepad Bezvadu atbalsts Atbalsta datoru un Android ierīces Ilgstoša litija jonu baterija vismaz 8 stundām spēlēšanas Divi vibrācijas motori spēka atgriezeniskās saites efektiem Izturīgi slēdži ar lielisku taustes atgriezenisko saiti Papildu D-Pad vāciņš 2 metru kabelis un 30 cm kabelis Android ierīcēm Kustība ar augstu precizitāti Force GC sērijas kontrolieri nodrošina nevainojami vienmērīgu kustību Pateicoties uzlabotām analogajām stīklām, tie nodrošina nevainojami vienmērīgu kustību. Tas ir ļoti noderīgi, lai pastāvīgi manevrētu ar transportlīdzekļiem vai sekotu ienaidniekiem ar skatu meklētāju. CONTROL IS THE NAME OF THE GAME Spēlētāji var patiesi izbaudīt sacīkšu spēles ar Force GC sērijas trigeriem. Precizitāte ar paātrinātāja simulāciju līdz 256 līmeņiem. UZTURĪBA UN ILGS DZĪVĪBAS LAIKS Salīdzinot ar parastajiem kontrolieriem, Force GC sērijas kontrolieriem ir izmantoti pogu slēdži ar līdz pat 2 miljoniem klikšķu, kas nodrošina ilgāku ekspluatācijas laiku. NOSAISTĪJAMIE D-ADP VĀKNIŅI Force GC30/GC20 kontrolieriem ir pievienoti divi D-pad vāciņi ar iebūvētiem magnētiem, lai jūs varētu tos ātri nomainīt atkarībā no spēles veida. IEGRĀDĪTI DVI VIBRĀCIJAS MOTORI Kontrolieriem ir divi vibrācijas motori, kas ļauj GC30/GC20 sērijas paliktņiem nodrošināt taktilās atgriezeniskās saites, lai uzlabotu spēles pieredzi un sniegtu papildu informācijas dimensiju, kas sasniedz spēlētāja maņas. Divi režīmi, lai savienotu jūsu spēļu pasauli Force GC30 nodrošina gan bezvadu, gan vadu funkcionalitāti, lai sazinātos ar jūsu ierīcēm. Varat netraucēti pārslēgties starp vadu un bezvadu režīmiem, lai nepārtraukti varētu turpināt spēlēt.
Apraksts - GAMING GEAR FORCE GC30 V2 WHITE - Bezvadu atbalsts - Atbalsta datoru un Android - Ilgstošas darbības litija jonu akumulators, kas darbojas vismaz 8 stundas - Divi vibrācijas motori iekšpusē - Izturīgi slēdži ar lielisku sajūtu - Papildu D-Pad vāciņš - 2M kabelis un 30 CM kabelis Android ierīcēm
Barošana - Akumulatora tips - Iebūvēts
Barošana - iebūvēts akumulators - Jā
Barošana - uzlādējams akumulators - Jā
BrandPartCode - S10-43G0080-EC4
Citas funkcijas -
Citas funkcijas > Iebūvēts akumulators - Uzlādējams litija akumulators
D-pad - Jā
dimensijas dziļums - 85 mm
EAN - 4719072902674
ean - 4719072902674
Eans - 4719072902674
Enerģija - Akumulatoru tehnoloģija - Litija jonu (Li-ion)
Enerģija - barošanas avots - Kabelis/akumulators
Ergonomika - Iebūvēts displejs - Nē
Ergonomika - Kabeļa garums - 2 m
Ergonomika - Produkta krāsa - Black
Ergonomika > Kabeļa garums - 2 m
Funkcijas > Savietojamība - Windows 10/8.1/8/8/7; Android 4.1 un jaunāka versija
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GTIN - 4719072902674
Iekļautie piederumi - 2M Micro USB kabelis ; 30CM OTG kabelis Android ierīcēm
Iekļautie piederumi - Kabelis microUSB 2 m Kabelis OTG 30 cm
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 20 gab.
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 405 g
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 620 pcs
Iepakojuma funkcijas > Tara citi - 44.00 g
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 410 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 450 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 110.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.925 kg
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - OTG, USB
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 122 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 190.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 85 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 295 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 8.42 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 24 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.134 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.0019703 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.05 kg
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - Android, dators
Ievadierīce - Ierīces tips - Gamepad
Ievadierīce - Reflex vibrācija - Jā
Ievadierīce - Spēļu vadības funkciju pogas - Atpakaļ poga, D-pad, Makro poga, Barošanas poga, Sākuma poga, Turbo poga
Ievadierīce - Spēļu vadības tehnoloģija - Analogais / digitālais
Izmēri - 156 x 105 x 62.5 mm
izmērs augstums - 190 mm
izmērs platums - 135 mm
izmērs svars - 424 g
Jauda - Akumulatora ietilpība - 600 mAh
Kabeļa garums - 2 m
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/PC spēļu pultis
Kategorija - Spēļu kontrolieri
Kategorijas kods - GCO
Kods - FORCE GC30 V2
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsa - Black
Krāsa > Produkta krāsa - Black
LongDesc - PĀRVIETOŠANĀS AR VIENKĀRŠU PĀRVALDĪBUPar uzlabotajām analogajām stūrijām Force GC sērijas kontrolieri nodrošina nevainojami vienmērīgu kustību. Tas ir ļoti noderīgi, veicot nepārtrauktus manevrus transportlīdzekļos vai izsekojot pretinieku ar tālmetienu.KONTROLE IR GRĀMAS NOSAUKUMSSpēlētāji var patiesi izbaudīt sacīkšu spēles ar Force GC sērijas kontrolieriem. Precizitāte ar līdz pat 256 līmeņu paātrinātāja simulāciju.DROŠĀKI UN GARĀKS DZĪVĪBAS LAIKSLielākam ekspluatācijas laikam salīdzinājumā ar parastajiem kontrolieriem Force GC sērijas kontrolieriem tiek izmantoti pogu slēdži ar līdz pat 2 miljoniem klikšķu, kas nodrošina ilgāku ekspluatācijas laiku.PIELĀGOJAMIE D-PAD VĀKSNIŅISpēles kontrolieriem Force GC30/GC20 ir pievienoti divi D-pad vāki ar magnētisku dizainu, kas ļauj pārslēgties uz vēlamā spēles veida.DIVĪGU VIBRĀCIJU MOTORI IEKĻAUJVeicēji GC30/GC20, kas aprīkoti ar diviem vibrācijas motoriem, spēj izmantot haptisko atgriezenisko saiti, lai uzlabotu spēļu pieredzi un nodrošinātu papildu sensorās ieejas dimensiju.DIVĪGU REŽĪMU PIESISTĀVĪJUMS SAVĀ GRĀMJU PASAULĒSpēļu kontrolieri Force GC30 nodrošina gan bezvadu, gan vadu funkcionalitāti, lai savienotos ar jūsu ierīcēm. Jūs varat netraucēti pārslēgties starp vadu un bezvadu lietošanu, lai nepārtraukti turpinātu spēlēt spēles.MSI APP PLAYERIzstrādāts ekskluzīvas sadarbības ar BlueStacks ietvaros, MSI APP Player nodrošina viengabalainu spēļu pieredzi starp mobilajām spēlēm un PC platformu, kā arī izmanto pielāgotas funkcijas, piemēram, īpašu tastatūras apgaismojumu un labāku grafiku ar vairāku uzdevumu darbiem.
LongProductName - MSI FORCE GC30 V2 bezvadu spēļu kontrolieris "Gatavs PC un Android, līdz 8 stundām akumulatora darbības, regulējams D-Pad vāciņš, divi vibrācijas motori, ergonomisks dizains
LongSummaryDescription - MSI FORCE GC30 V2 bezvadu spēļu kontrolieris "gatavs darbam ar datoru un Android, līdz 8 stundām akumulatora darbības, regulējams D-Pad vāciņš, divi vibrācijas motori, ergonomisks dizains". Ierīces tips: Spēļu pults, atbalstītās spēļu platformas: Android, PC, Spēļu vadības funkciju pogas: Atpakaļ poga, D-pad, makro poga, barošanas poga, starta poga, turbo poga. Savienojamības tehnoloģija: Vadu un bezvadu savienojums, Ierīces saskarne: USB 2.0. Izstrādājuma krāsa: melna, Kabeļa garums: 2 m. Barošanas avots: Barošanas avots: kabelis/akumulators, Akumulatora tips: Iebūvēts, Baterijas tehnoloģija: Litija jonu (Li-Ion) akumulators. Platums: 156 mm, dziļums: 105 mm, augstums: 62,5 mm.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 95049080
nosaukums - Gamepad Force GC30 V2 trūkst
Nosaukums - MSI Force GC30 V2
Nosaukums - MSI FORCE GC30 V2 bezvadu spēļu kontrolieris "Gatavs PC un Android, līdz 8 stundām akumulatora darbības, regulējams D-Pad vāciņš, divi vibrācijas motori, ergonomisks dizains
Nosaukums - MSI | Spēļu kontrolieris | Force GC30 V2
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 19.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.43 kg
Pilna apraksta līnija - USB 2.0|Iekļautie aksesuāri 2M Micro USB kabelis; 30CM OTG kabelis android ierīcēm|Krāsa melna
Platforma - Android
Platforma - DATORS
Power - Iebūvēts akumulators
ProducerCode - S10-43G0080-EC4
Produkta nosaukums - MSI FORCE GC30 V2 bezvadu spēļu kontrolieris "Gatavs PC un Android, līdz 8 stundām akumulatora darbības, regulējams D-Pad vāciņš, divi vibrācijas motori, ergonomisks dizains
Programmatūra - Atbalstītās mobilās operētājsistēmas - Jā
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
Pārdevēja mājas lapa - www.msi.com/Gaming-Gear/FORCE-GC30-V2-WHITE/Specification
Ražotāja produkta nosaukums - Force GC30 V2
Ražotāja produktu grupa - Spēļu kontrolieris
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Saite - https://www.msi.com/Gaming-Gear/FORCE-GC30-V2/Overview
Saskarne - USB
Savienojamības porti un saskarnes - Ierīces saskarne - USB 2.0
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Vadu un bezvadu savienojums
Savienojumi un saskarnes > Ierīces saskarne - Bezvadu dongle; USB 2.0
Savienojums - Bezvadu
Savienojums - Wired
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - MSI FORCE GC30 V2 bezvadu spēļu kontrolieris "Gatavs PC un Android, līdz 8 stundām akumulatora darbības, regulējams D-Pad vāciņš, divi vibrācijas motori, ergonomisks dizains", Gamepad, Android, PC, Atpakaļ poga, D-pad, Makro poga, Power poga, Start poga, Turbo poga, Analogais / digitālais, Vadu un bezvadu, USB 2.0
Spēka atgriezeniskā saite - Jā
Svars un izmēri - Augstums - 62.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 105 mm
Svars un izmēri - Platums - 156 mm
Svars un izmēri - Svars - 212 g
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.421 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Maināmas D-veida plāksnītes; Divi vibrācijas motori; Ilgstošas darbības li-jonu akumulators, kas darbojas vismaz 8 stundas spēlēšanas laikā
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.287 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - MSI
Tehniskā informācija > Tips - Bezvadu/vadu savienojums
URL - https://www.msi.com/Gaming-Gear/FORCE-GC30-V2
USB 2.0 saskarne - Jā
vendpn - S10-43G0080-EC4
Vibrācijas - Jā
Vienība Neto svars - 0.212 kg
Vienības bruto svars - 0.43 kg
Vienības kastes augstums - 0.085
Vienības kastes garums - 0.195
Vienības kastes platums - 0.125
Vienība Slikts tilpums - 0,0020719 kubikmetru
Zīmols - MSI
Battery > Battery capacity - 600 mAh
Description - Force GC30 V2 Gamepad Obsługa sieci bezprzewodowych Obsługa komputerów PC oraz urządzeń z systemem Android Długo działająca bateria litowo-jonowa wytrzymująca co najmniej 8 godzin gry Dwa silniki wibracyjne do efektów force feedback Wytrzymałe przełączniki o doskonałych właściwościach związanych z dotykiem Dodatkowa osłona D-Pada Kabel o długości 2 metrów i 30-centymetyrowy kabel dla urządzeń z Androidem RUCH Z WYSOKĄ DOKŁADNOŚCIĄ
Dzięki ulepszonym drążkom analogowym, kontrolery serii Force GC zapewniają nieskazitelnie płynny ruch. Przydaje się to do ciągłych manewrów w pojazdach lub śledzenia wroga za pomocą celownika. KONTROLA TO NAZWA GRY
Gracze mogą naprawdę cieszyć się grami wyścigowymi dzięki triggerom z serii Force GC. Precyzja z symulacją akceleratora do 256 poziomów. TRWAŁOŚĆ I DŁUŻSZA ŻYWOTNOŚĆ
W porównaniu z konwencjonalnymi kontrolerami, kontrolery serii Force GC wykorzystują przełączniki przycisków o wytrzymałości do 2 milionów kliknięć, aby zapewnić dłuższą żywotność. WYMIENNA OSŁONA D-PADA
W zestawie z kontrolerami Force GC30/GC20 znajdują się dwie nakładki z wbudowanym magnesem na D-pada, dzięki czemu można je szybko zmienić w zależności od typu gry. WBUDOWANE DWA SILNIKI WIBRACYJNE
Kontrolery wyposażone są w dwa silniki wibracyjne, dzięki czemu pady z serii GC30/GC20 oferują dotykowe sprzężenie zwrotne, aby wzmocnić wrażenia w grach i zapewnić dodatkowy wymiar informacji docierających do zmysłów gracza. DWA TRYBY, KTÓRE POŁĄCZĄ TWÓJ ŚWIAT GIER
Force GC30 zapewnia zarówno bezprzewodową, jak i przewodową funkcjonalność do komunikacji z Twoimi urządzeniami. Możesz płynnie przełączać się między przewodowym i bezprzewodowym trybem pracy, dzięki czemu możesz kontynuować grę bez zakłóceń.
Description - GAMING GEAR FORCE GC30 V2 WHITE - Support for Wireless - Support PC and Android - Long-acting Li-ion Battery Lasting at least 8 Hours Gaming - Dual Vibration Motors Inside - Durable Switches with Excellent Feel - Additional D-Pad Cover - 2M Cable & 30 CM Cable for Android
Power - Battery type - Built-in
Power - Built-in battery - Yes
Power - Rechargeable battery - Yes
BrandPartCode - S10-43G0080-EC4
Other features -
Other features > Built-in battery - Rechargeable lithium battery
D-pad - Yes
dimension depth - 85 mm
EAN - 4719072902674
ean - 4719072902674
Eans - 4719072902674
Power - Battery technology - Lithium-Ion (Li-Ion)
Power - Power source - Cable/Battery
Ergonomics - Built-in display - No
Ergonomics - Cable length - 2 m
Ergonomics - Product colour - Black
Ergonomics > Cable length - 2 m
Features > Compatibility - Windows 10/8.1/8/7; Android 4.1 and above
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
Warranty - 24 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GTIN - 4719072902674
Included Accessories - 2M Micro USB Cable ; 30CM OTG Cable for android
Accessories included - Kabel microUSB 2m Kabel OTG 30 cm
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 20 pc(s)
Packaging data - Package weight - 405 g
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 620 pc(s)
Package features > Tare other - 44.00 g
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 410 mm
Package features > Gross depth master carton - 450 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 110.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.925 kg
Packaging content - Cables included - OTG, USB
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 122 mm
Package features > Gross depth (mm) - 190.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 85 mm
Package features > Gross width master carton - 295 mm
Package features > Net weight master carton - 8.42 kg
Package features > Plastic (No PET) - 24 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.134 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0019703 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.05 kg
Input device - Gaming platforms supported - Android, PC
Input device - Device type - Gamepad
Input device - Reflex vibration - Yes
Input device - Gaming control function buttons - Back button, D-pad, Macro button, Power button, Start button, Turbo button
Input device - Gaming control technology - Analogue / Digital
Dimensions - 156 x 105 x 62.5 mm
dimension height - 190 mm
dimension width - 135 mm
dimension weight - 424 g
Power - Battery capacity - 600 mAh
Cable length - 2 m
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/PC Gamepads
Category - Gaming Controllers
Category Code - GCO
Code - FORCE GC30 V2
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Colour - Black
Color - Black
Colour > Colour of product - Black
LongDesc - MOVEMENT WITH HIGH ACCURACYWith improved analog sticks, the Force GC series controllers provide flawless smooth movement. This comes in handy for continuous maneuvers in vehicles or tracking the enemy with your sights.CONTROL IS THE NAME OF THE GAMEGamers can truly enjoy their racing games with the triggers in the Force GC series. Precision with up to 256-level accelerator simulation.DURABLE AND LONGER LIFESPANCompared to conventional controllers, the Force GC series controllers use button switches with up to 2 million clicks to offer longer lifespan.REPLACEABLE D-PAD COVERIncluded with the Force GC30/GC20 controllers are two D-pad covers with magnetic design, allowing you to switch for your preferred game type.DUAL VIBRATION MOTORS INSIDEEquipped with dual vibration motors, the GC30/GC20 controllers are able to use haptic feedback to enhance the gaming experience and provide an additional dimension of sensory input.DUAL MODES TO CONNECT YOUR GAMING WORLDThe Force GC30 provides both wireless and wired functionality to connect with your devices. You can switch seamlessly between wired and wireless usage so you can keep on gaming uninterrupted.MSI APP PLAYERDeveloped under an exclusive partnership with BlueStacks, the MSI APP Player brings seamless gaming experience between mobile games and PC platform, and leverages customized features as specific keyboard lighting and better graphics with multi-task works.
LongProductName - MSI FORCE GC30 V2 Wireless Gaming Controller 'PC and Android ready, Upto 8 hours battery usage, adjustable D-Pad cover, Dual vibration motors, Ergonomic design'
LongSummaryDescription - MSI FORCE GC30 V2 Wireless Gaming Controller 'PC and Android ready, Upto 8 hours battery usage, adjustable D-Pad cover, Dual vibration motors, Ergonomic design'. Device type: Gamepad, Gaming platforms supported: Android, PC, Gaming control function buttons: Back button, D-pad, Macro button, Power button, Start button, Turbo button. Connectivity technology: Wired & Wireless, Device interface: USB 2.0. Product colour: Black, Cable length: 2 m. Power source: Cable/Battery, Battery type: Built-in, Battery technology: Lithium-Ion (Li-Ion). Width: 156 mm, Depth: 105 mm, Height: 62.5 mm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 95049080
name - Gamepad Force GC30 V2 lack
Name - MSI Force GC30 V2
Title - MSI FORCE GC30 V2 Wireless Gaming Controller 'PC and Android ready, Upto 8 hours battery usage, adjustable D-Pad cover, Dual vibration motors, Ergonomic design'
Name - MSI | Gaming controller | Force GC30 V2
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 8.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 19.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 12.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.43 kg
Full Description Line - USB 2.0|Included Accessories 2M Micro USB Cable ; 30CM OTG Cable for android|Colour Black
Platform - Android
Platform - PC
Power - Built-in battery
ProducerCode - S10-43G0080-EC4
ProductName - MSI FORCE GC30 V2 Wireless Gaming Controller 'PC and Android ready, Upto 8 hours battery usage, adjustable D-Pad cover, Dual vibration motors, Ergonomic design'
Software - Mobile operating systems supported - Yes
Software - Windows operating systems supported - Yes
Vendor Homepage - www.msi.com/Gaming-Gear/FORCE-GC30-V2-WHITE/Specification
Producer product name - Force GC30 V2
Producer product family - Gaming controller
producer - MSI
Producer - MSI
Link - https://www.msi.com/Gaming-Gear/FORCE-GC30-V2/Overview
Interface - USB
Ports & interfaces - Device interface - USB 2.0
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired & Wireless
Ports & interfaces > Device interface - Wireless Dongle; USB 2.0
Connection - Wireless
Connection - Wired
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - MSI FORCE GC30 V2 Wireless Gaming Controller 'PC and Android ready, Upto 8 hours battery usage, adjustable D-Pad cover, Dual vibration motors, Ergonomic design', Gamepad, Android, PC, Back button, D-pad, Macro button, Power button, Start button, Turbo button, Analogue / Digital, Wired & Wireless, USB 2.0
Force feedback - Yes
Weight & dimensions - Height - 62.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 105 mm
Weight & dimensions - Width - 156 mm
Weight & dimensions - Weight - 212 g
Technical details > Wireless connection - Yes
Technical details > Gross weight - 0.421 kg
Technical details > Other features - Changeable D-Pads; Dual Vibration Motors Inside; Long-acting Li-ion Battery Lasting at least 8 Hours Gaming
Technical details > Net weight - 0.287 kg
Technical details > Producer - MSI
Technical details > Type - Wireless/Wired
URL - https://www.msi.com/Gaming-Gear/FORCE-GC30-V2
USB 2.0 Interface - Yes
vendpn - S10-43G0080-EC4
Vibrations - Yes
Unit Net Weight - 0.212 kg
Unit Gross Weight - 0.43 kg
Unit Box Height - 0.085
Unit Box Length - 0.195
Unit Box Width - 0.125
Unit Brutto Volume - 0.0020719 cubm
Brand - MSI
59,93 €
MSI Force GC30 V2, Wireless, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas