Kensington Slim N17 2.0 Dual Keyed Laptop Lock

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 986792 Preces kods: K60508WW
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
90,22 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 23.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Tips: Slēdzene
Visi parametri
Tips : Slēdzene
Papildus specifikācija
Apraksts - Dell pārbaudītais un apstiprinātais Slim N17 2.0 klēpjdatora slēdzene ar divām atslēgas ķīļa formas ligzdām ļauj bloķēt divas ierīces ar vienu risinājumu, tā nebloķē vērtīgus portus, un klēpjdators atrodas plakani un stabili. Papildu T veida bloķēšanas galviņa nodrošina perifēro piederumu, kas aprīkoti ar standarta Kensington drošības slotu, drošību. Atbilst vai pārsniedz stingros izturības testu standartus. Komplektā ietilpst uz visām pusēm rotējoša galviņa un rotējošs enkurs, 5 mm atslēgu sistēma un bezmaksas Register & Retrieve atslēgu reģistrācija un nomaiņa. Piecu gadu garantija. Kensington, klēpjdatora drošības kabeļa izgudrotājs un nozares līderis ierīču fiziskās drošības jomā jau vairāk nekā 25 gadus. Divas slēdzenes ļauj bloķēt divas ierīces ar vienu risinājumu. Papildu T veida bloķēšanas galviņa iekļaujas standarta Kensington drošības slotā. Plastmasas vāciņš aizsargā virsmas. 5 mm atslēgu sistēma ir kopīga visām jaunākajām Kensington atslēgu slēdzenēm, tāpēc var pārvaldīt tikai vienu atslēgu sistēmu. Plāns profils, kas īpaši radīts īpaši īpaši plāniem 2-in-1 klēpjdatoriem Testējis un apstiprinājis Dell. Nebloķē vērtīgās pieslēgvietas, ļaujot pilnībā izmantot klēpjdatora pieslēgvietas, kad tas ir pieslēgts. Nepaceļ klēpjdatoru no virsmas un neizraisa tā šūpošanos, ļaujot klēpjdatoram atrasties plakani un stabili. Kensington slēdzenes ir pārbaudītas un testētas. Katra slēdzene ir precīzi izstrādāta, lai atbilstu vai pārsniegtu stingros nozares standartus attiecībā uz izturību, fizisko izturību un mehānisko izturību. Daudzvirzienu grozāmo galviņu un grozāmo enkuru nodrošina īpašas eņģes, kas nodrošina lielu kustību brīvību, novēršot neērtus leņķus un ļaujot pilnīgi viegli ievietot atslēgu. Kensington tiešsaistes atslēgu reģistrācijas programma Register & Retrieve ļauj ātri, droši un bez maksas nomainīt atslēgu tās nozaudēšanas vai zādzības gadījumā. Piecu gadu garantija nozīmē, ka varat būt droši, zinot, ka Kensington, kas ir izgudrotājs un pasaules līderis klēpjdatoru drošības jomā, ir nodrošinājis jūsu drošību.
Bloķēt - Galvenais
BrandPartCode - K60508WW
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 20 mm
ean - 085896605089
Funkcijas - Atslēgu daudzums - 2 taustiņi
Funkcijas - Bloķēšanas veids - Galvenais
Funkcijas - Kabeļa slēdzenes drošības funkcijas - T-veida stienis
Funkcijas - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Funkcijas - Kabeļa tips - Standarta
Funkcijas - Labākais lietojums - Portatīvais dators
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Funkcijas - Viegli lietojams - Jā
Funkcijas - Viegli uzstādāms - Jā
garantija - 60
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GTIN - 0085896605089
GTIN - 085896605089
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 22 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 340 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 200 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 240 g
izmērs augstums - 130 mm
izmērs platums - 140 mm
izmērs svars - 200 g
Kategorija - Kabeļu slēdzenes
Krāsa - Black
LongDesc - Dell pārbaudītais un apstiprinātais Slim N17 2.0 divu galvu klēpjdatora slēdzene ar atslēgu ķīļveida ligzdām ļauj bloķēt divas ierīces ar vienu risinājumu, nebloķē vērtīgus portus un ļauj klēpjdatoram atrasties plakani un stabili. Otrā T veida siksnas bloķēšanas galviņa nodrošina perifēro piederumu ar nozares standarta Kensington drošības slotu. Atbilst vai pārsniedz stingros izturības testēšanas standartus. Aprīkots ar daudzvirzienu grozāmu galvu un rotējošu enkuru, 5 mm atslēgu sistēmu un bezmaksas Register & Retrieve™ atslēgu reģistrāciju un nomaiņu. Piecu gadu garantija. No Kensington, klēpjdatora kabeļu slēdzenes izgudrotāja un vairāk nekā 30 gadus fiziskās ierīču drošības nozares līdera.Divādas slēdzenes galviņas ļauj bloķēt divas ierīces ar vienu risinājumu. Sekundārā T veida siksnas slēdzenes galviņa ir piemērota nozares standarta Kensington drošības ligzdai. Plastmasas apvalks aizsargā virsmas. 5 mm atslēgu sistēma ir kopīga visām Kensington jaunākajām slēdzenēm ar atslēgām, tāpēc ir tikai viena atslēgu sistēma, kas jāpārvalda.Taursprofils, kas īpaši izstrādāts īpaši īpaši plāniem un 2-in-1 klēpjdatoriem. Pārbaudīts un apstiprināts Dell.Nebloķē vērtīgus portus, ļaujot pilnvērtīgi izmantot klēpjdatora porti, kamēr tas ir piestiprināts.Nepacels klēpjdatoru no tā virsmas un neradīs tā šūpošanos, ļaujot klēpjdatoram atrasties plakani un stabili.Kensington slēdzenes ir pārbaudītas un testētas. Katra slēdzene ir precīzi izstrādāta, lai atbilstu vai pārsniegtu stingros nozares standartus attiecībā uz izturību, fizisko izturību un mehānisko elastību.Visvirziena grozāmo galviņu un rotējošo enkuru nodrošina īpašas eņģes, kas rada lielu kustību brīvību, novēršot neērtus leņķus un ļaujot jums pilnīgi viegli ievietot atslēgu.Register & Retrieve™, Kensington tiešsaistes atslēgu reģistrācijas programma, ļauj ātri, droši un bez maksas nomainīt atslēgu, ja tā kādreiz tiek pazaudēta vai nozagta.Piecu gadu garantija nozīmē, ka varat būt droši, zinot, ka Kensington, izgudrotājs un pasaules līderis klēpjdatoru drošības slēdzenes jomā, ir nodrošinājis jums garantijas aizsardzību.
LongProductName - Slim N17 2.0 klēpjdatora slēdzene ar divām atslēgām
LongSummaryDescription - Kensington Slim N17 2.0 klēpjdatora slēdzene ar divām atslēgām. Produkta krāsa: melna, Labākais pielietojums: Bloķēšanas veids: Atslēga. Svars: 240 g: Iepakojuma platums: 200 mm, Iepakojuma dziļums: 340 mm.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 83014090
Nosaukums - Kensington Slim N17 2.0 klēpjdatora slēdzene ar divām atslēgām
nosaukums - Slim N17 2.0 klēpjdatora slēdzene ar divām atslēgām
Produkta nosaukums - Slim N17 2.0 klēpjdatora slēdzene ar divām atslēgām
ražotājs - Kensington
ShortSummaryDescription - Kensington Slim N17 2.0 klēpjdatora slēdzene ar divām atslēgām, Kensington, atslēga, melna
Svars un izmēri - Svars - 240 g
URL - https://www.kensington.com/en/gb/4482/K60508WW/slim-n17-2-0-keyed-dual-head-laptop-lock-for-wedge-shaped-slots
vendpn - K60508WW
Zīmols - Kensington
Īpašās funkcijas -
Description - Tested and approved by Dell, the Slim N17 2.0 laptop lock with dual keyed wedge-shaped slots allows you to lock two devices with a single solution, it won't block valuable ports and the laptop sits flat and stable. An additional T-shaped locking head secures peripheral accessories equipped with a standard Kensington Security Slot. Meets or exceeds rigorous durability test standards. Includes an all-way rotating head and rotating anchor, 5mm key system and free Register & Retrieve key registration and replacement. Five-year warranty. Kensington, inventor of the laptop security cable and industry leader in physical device security for over 25 years. Dual locks allow you to lock two devices with one solution. The additional T-shaped locking head fits into a standard Kensington security slot. A plastic cover protects the surfaces. The 5mm key system is common to all the latest Kensington keyed locks, so only one key system can be managed. Slim profile created specifically for ultra-thin 2-in-1 laptops Tested and approved by Dell. Does not block valuable ports, allowing full use of laptop ports when plugged in. Does not lift the laptop off the surface or cause it to wobble, allowing the laptop to lie flat and stable. Kensington locks are verified and tested. Each lock is precision engineered to meet or exceed rigorous industry standards for strength, physical strength and mechanical resistance. The multi-directional swivel head and swivel anchor are made possible by special hinges that provide great freedom of movement, eliminating awkward angles and allowing the key to be inserted with complete ease. Register & Retrieve, Kensington's online key registration programme, makes it possible to replace a key quickly, securely and free of charge if it is lost or stolen. A five-year warranty means you can rest assured knowing you are covered by Kensington, the inventor and world leader in laptop security.
Lock - Key
BrandPartCode - K60508WW
Other features -
dimension depth - 20 mm
ean - 085896605089
Features - Keys quantity - 2 keys
Features - Lock type - Key
Features - Cable lock security features - T-Bar
Features - Cable lock slot type - Kensington
Features - Cable type - Standard
Features - Best uses - Laptop
Features - Product colour - Black
Features - Easy to use - Yes
Features - Easy to install - Yes
guarantee - 60
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GTIN - 0085896605089
GTIN - 085896605089
Accessories included -
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging data - Package height - 22 mm
Packaging data - Package depth - 340 mm
Packaging data - Package width - 200 mm
Packaging data - Package weight - 240 g
dimension height - 130 mm
dimension width - 140 mm
dimension weight - 200 g
Category - Cable Locks
Color - Black
LongDesc - Tested and approved by Dell, the Slim N17 2.0 Keyed Dual Head Laptop Lock for Wedge-Shaped Slots lets you lock two devices with a single solution, won’t block valuable ports, and allows the laptop to lie flat and stable. Secondary T-bar lock head secures peripheral accessories featuring the industry-standard Kensington Security Slot. Meets or exceeds rigorous strength testing standards. Features an omnidirectional pivoting head and rotating anchor, 5mm keying system, and free Register & Retrieve™ key registration and replacement. Five-year warranty. From Kensington, inventor of the laptop cable lock, and industry leader in physical device security for more than 30 years.Dual lockheads let you lock two devices with a single solution. Secondary T-bar lockhead fits industry-standard Kensington Security Slot. Plastic sheathing protects surfaces. 5mm keying system is common across all of Kensington’s latest keyed locks, so there’s only one keying system to manage.Slim profile made especially for ultra-thin and 2-in-1 laptops. Tested and approved by Dell.Does not block valuable ports, allowing for full use of laptop’s ports while attached.Won’t raise the laptop off its surface and cause it to wobble, allowing the laptop to lie flat and stable.Kensington locks are verified and tested. Each lock is precision engineered to meet or exceed rigorous industry standards for strength, physical endurance, and mechanical resilience.The omnidirectional pivoting head and rotating anchor are enabled by special hinges that create great freedom of movement, eliminating awkward angles and allowing you to insert your key with complete ease.Register & Retrieve™, Kensington’s online key registration program, allows for quick, secure, and free key replacement if ever lost or stolen.A five-year warranty means you can rest assured knowing you’re covered by Kensington, inventor and worldwide leader in laptop security locks.
LongProductName - Slim N17 2.0 Dual Keyed Laptop Lock
LongSummaryDescription - Kensington Slim N17 2.0 Dual Keyed Laptop Lock. Product colour: Black, Best uses: Laptop, Lock type: Key. Weight: 240 g. Quantity per pack: 1 pc(s), Package width: 200 mm, Package depth: 340 mm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 83014090
Title - Kensington Slim N17 2.0 Dual Keyed Laptop Lock
name - Slim N17 2.0 Dual Keyed laptop lock
ProductName - Slim N17 2.0 Dual Keyed Laptop Lock
producer - Kensington
ShortSummaryDescription - Kensington Slim N17 2.0 Dual Keyed Laptop Lock, Kensington, Key, Black
Weight & dimensions - Weight - 240 g
URL - https://www.kensington.com/en/gb/4482/K60508WW/slim-n17-2-0-keyed-dual-head-laptop-lock-for-wedge-shaped-slots
vendpn - K60508WW
Brand - Kensington
Special functions -
90,22 €
Kensington Slim N17 2.0 Dual Keyed Laptop Lock
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas