HyperX Pulsefire FPS Pro

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 792614 Preces kods: 4P4F7AA
Noliktavā 24 gab.
Garantija: 2 gadi
68,33 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: otrdien, 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Omron
Slēdžu modelis : Omron
Svars (g) : 200
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 16000
Sensora ražotājs : PixArt
Sensora modelis : PixArt 3389
Polling Rate (Hz) : 1000
Papildus specifikācija
Apraksts - Pulsefire FPS Pro Gaming Mouse Profesionāli spēlētāji zina, ka, ja tu neuzlabojies, tu esi tikai atspēriena punkts kādam, kas to dara, un tas pats attiecas arī uz tavu rīku. Uzlabojiet savu peli ar HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Gaming Mouse un dāvājiet savai komplektācijai RGB stila un galvas šāvienu ikvienam, kas ir pietiekami pārdrošs, lai pie jums pietuvotos. Pulsefire FPS Pro izmanto augstākās kvalitātes Pixart 3389 sensoru, kas spēj izsekot līdz 16 000 DPI bez aparatūras paātrinājuma, lai nodrošinātu jums uzticamu precizitāti, kas nepieciešama, lai trāpītu savus šāvienus, pirms ienaidnieks izkārto savus. Ergonomiskais dizains ir veidots tā, lai ērti ietilptu rokā un neslīdētu, kad uzvara ir uz spēles līnijas. Iestatiet savu peli tieši tā, kā jums patīk, izmantojot sešas programmējamas pogas ar ērti lietojamo HyperX NGENUITY programmatūru, un saglabājiet savu konfigurāciju tieši iebūvētajā atmiņā. Omron slēdži nodrošina skaidru, taustāmu atgriezenisko saiti, lai jūs zinātu, ka jūsu klikšķi ir reģistrēti. Īpaši lielas slidas nodrošina Pulsefire FPS Pro stabilu pamatni vienmērīgam, kontrolētam slīdēšanai, kas ļauj viegli gan sekot, gan flickot. - Pixart 3389 sensors ar dabisko DPI līdz 16 000 - Ērts ergonomisks dizains - Sešas programmējamas pogas - Viegla pielāgošana ar HyperX NGENUITY programmatūru - Iebūvēta atmiņa pielāgojumu saglabāšanai - Īpaši lielas peles slidas nodrošina vienmērīgu, kontrolētu slīdēšanu.
Apraksts - Tips: Optiskā, Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 6, Krāsa: Pelēka, Barošana: USB, DPI jutība: 16000 dpi, Garantija: 2 gadi
Augstums - 41.9 mm
Auklas garums - 1.8 m
BrandPartCode - 4P4F7AA
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
description_lv - Pulsefire FPS Pro Gaming Mouse Profesionāli spēlētāji zina, ka, ja tu neuzlabojies, tu esi tikai atspēriena punkts kādam, kas to dara, un tas pats attiecas arī uz tavu rīku. Uzlabojiet savu peli, iegādājoties HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Gaming Mouse, un dāvājiet savai komplektācijai RGB stila un galvas šāvienu ikvienam, kas ir pietiekami pārdrošs, lai pie jums pietuvotos. Pulsefire FPS Pro izmanto augstākās kvalitātes Pixart 3389 sensoru, kas spēj izsekot līdz 16 000 DPI bez aparatūras paātrinājuma, lai nodrošinātu jums uzticamu precizitāti, kas nepieciešama, lai trāpītu savus šāvienus, pirms ienaidnieks izkārto savus. Ergonomiskais dizains ir veidots tā, lai ērti ietilptu rokā un neslīdētu, kad uzvara ir uz spēles līnijas. Iestatiet savu peli tieši tā, kā jums patīk, izmantojot sešas programmējamas pogas ar ērti lietojamo HyperX NGENUITY programmatūru, un saglabājiet savu konfigurāciju tieši iebūvētajā atmiņā. Omron slēdži nodrošina skaidru, taustāmu atgriezenisko saiti, lai jūs zinātu, ka jūsu klikšķi ir reģistrēti. Īpaši lieli slidotāji nodrošina Pulsefire FPS Pro stabilu pamatni vienmērīgam, kontrolētam slīdēšanai, kas ļauj viegli gan sekot līdzi, gan spīdēt.
description_lv - Pulsefire FPS Pro Spēļu Pele Pro līmeņa spēlētāji zina, ka, ja jūs neuzlabojat, jūs esat tikai atspēriena punkts kādam, kurš ir, un tas pats attiecas uz jūsu rīkiem. Jauniniet peli uz HyperX Pulsefire FPS Pro RGB spēļu peli un piešķiriet savam iestatījumam RGB stila un headshots kadru ikvienam, kurš ir pietiekami dumjš, lai nomestu pie jums. Pulsefire FPS Pro izmanto premium Pixart 3389 sensoru, kas spēj izsekot līdz pat 16 000 DPI bez aparatūras paātrinājuma, lai sniegtu jums uzticamu precizitāti, kas nepieciešama, lai sasniegtu savus šāvienus, pirms ienaidnieks ierindojas savējos. Ergonomiskais dizains ir izstrādāts, lai ērti ietilptu rokā un neslīdētu, kad uzvara ir uz līnijas. Iestatiet peli tieši tā, kā vēlaties, ar sešām programmējamām pogām viegli lietojamā HyperX NGENUITY programmatūrā un Saglabājiet konfigurāciju tieši borta atmiņā. Omron slēdži nodrošina skaidru, taustāmu atgriezenisko saiti, lai jūs zināt, ka Jūsu klikšķi ir reģistrēti. Īpaši lielas slidas piešķir Pulsefire FPS Pro stabilu pamatu vienmērīgai, kontrolētai slīdēšanai, kas ļauj ērti gan izsekot, gan uzsist.
description_ru - Pulsefire FPS Pro Gaming Mouse Profesionāla līmeņa spēlētāji zina, ka, ja tu neuzlabojies, tu esi tikai starpposms kādam, kas to dara, un tas pats attiecas arī uz tavu rīku. Pārejiet uz HyperX Pulsefire FPS Pro RGB spēļu peli un parādiet savu RGB stila pielāgošanu un galvas šāvienus ikvienam, kas ir pietiekami neapdomīgs, lai jums pietuvotos. Pulsefire FPS Pro izmanto augstas kvalitātes Pixart 3389 sensoru, kas spēj izsekot līdz 16 000 dpi bez aparatūras paātrinājuma, sniedzot jums uzticamu precizitāti, kas nepieciešama, lai trāpītu, pirms pretinieks izkārtojas. Ergonomiskais dizains ir izstrādāts tā, lai ērti ietilptu jūsu rokā un neizlīdētu, kad uzvara ir uz spēles līnijas. Pielāgojiet peli pēc savām vēlmēm, izmantojot sešas programmējamas pogas ērti lietojamā HyperX NGENUITY programmatūrā, un saglabājiet iestatījumus tieši iebūvētajā atmiņā. Omron slēdži nodrošina skaidru taustes atgriezenisko saiti, lai jūs zinātu, ka jūsu klikšķi ir reģistrēti. Īpaši lieli slidas riteņi nodrošina Pulsefire FPS Pro stabilu pamatu vienmērīgam, kontrolētam slīdējumam, kas ļauj gan sekot līdzi, gan viegli klikšķināt.
Dizains - Apgaismojuma krāsa - Multi
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - formas faktors - Divpusēji lietojams
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dziļums - 71.1 mm
EAN - 196188043080
Eans - 0740617275469
Enerģija - barošanas avots - Kabeļi
Ergonomika - Kabeļa garums - 1.8 m
Garantija - -
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija - 2 gadi
gross_weight - 0.35 kg
GTIN - 196188043080
GTIN - 0196188043080
Iepakojuma dati - daudzums - 1
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 179 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 59 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 118 mm
Iepakojuma izmēri - -
Iepakojuma saturs -
  • Mausa
  • Sīkās lietošanas pamācība

  • Iepakojuma svars - 0.210 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_87751_1.jpeg
    Izmēri - 71 x 128 x 42mm
    Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
    Kategorija - Peles
    Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
    Kategorijas kods - MOU
    Kods - 4P4F7AA
    Krāsa - Black
    LargeDescHTML - Pulsefire FPS Pro Gaming MousePro līmeņa spēlētāji zina, ka, ja tu neuzlabojies, tu esi tikai starpposms kādam, kas to dara, un tas pats attiecas arī uz tavu rīku. Uzlabojiet savu peli ar HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Gaming Mouse un dāvājiet savam komplektam RGB stila un galvas šāvienu ikvienam, kas ir pietiekami pārdrošs, lai pie jums pietuvotos. Pulsefire FPS Pro izmanto augstākās kvalitātes Pixart 3389 sensoru, kas spēj izsekot līdz 16 000 DPI bez aparatūras paātrinājuma, lai nodrošinātu jums uzticamu precizitāti, kas nepieciešama, lai trāpītu savus šāvienus, pirms ienaidnieks izkārto savus. Ergonomiskais dizains ir veidots tā, lai ērti ietilptu rokā un neslīdētu, kad uzvara ir uz spēles līnijas. Iestatiet savu peli tieši tā, kā jums patīk, izmantojot sešas programmējamas pogas ar ērti lietojamo HyperX NGENUITY programmatūru, un saglabājiet savu konfigurāciju tieši iebūvētajā atmiņā. Omron slēdži nodrošina skaidru, taustāmu atgriezenisko saiti, lai jūs zinātu, ka jūsu klikšķi ir reģistrēti. Īpaši lieli slidotāji nodrošina Pulsefire FPS Pro stabilu pamatni vienmērīgam, kontrolētam slīdēšanai, kas ļauj viegli gan sekot līdzi, gan spīdēt.
    LongDesc -
    LongDesc - Izstrādāts augstākā līmeņa FPS veiktspējai, precizitātei un stilam.Pro līmeņa spēlētāji zina, ka, ja jūs neuzlabojaties, jūs esat tikai atspēriena punkts kādam, kas to dara, un tas pats attiecas arī uz jūsu aprīkojumu. Uzlabojiet savu peli ar HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Gaming Mouse un piešķiriet savai komplektācijai RGB stila un galvas šāvienu ikvienam, kas ir pietiekami pārdrošs, lai pie jums pietuvotos. Pulsefire FPS Pro izmanto augstākās kvalitātes Pixart 3389 sensoru, kas spēj izsekot līdz 16 000 DPI bez aparatūras paātrinājuma, lai nodrošinātu jums uzticamu precizitāti, kas nepieciešama, lai trāpītu savus šāvienus, pirms ienaidnieks izkārto savus. Ergonomiskais dizains ir veidots tā, lai ērti ietilptu rokā un neslīdētu, kad uzvara ir uz spēles līnijas. Iestatiet savu peli tieši tā, kā jums patīk, izmantojot sešas programmējamas pogas ar ērti lietojamo HyperX NGENUITY programmatūru, un saglabājiet savu konfigurāciju tieši iebūvētajā atmiņā. Omron slēdži nodrošina skaidru, taustāmu atgriezenisko saiti, lai jūs zinātu, ka jūsu klikšķi ir reģistrēti. Īpaši lielie slidotāji nodrošina Pulsefire FPS Pro stabilu pamatni vienmērīgam, kontrolētam slīdēšanai, kas ļauj viegli gan sekot līdzi, gan fliptēt[2].
    LongProductName - HyperX Pulsefire FPS Pro - Spēļu pele (metāliska)
    LongSummaryDescription - HyperX Pulsefire FPS Pro - spēļu pele (Gunmetal). Veidlapas izmērs: Divpusējais. Kustību noteikšanas tehnoloģija: Ierīces interfeiss: USB Type-A, kustību izšķirtspēja: Pogu skaits: 16000 DPI, Pogu skaits: 1: Ritināšanas tips: 6, Ritināšanas tips: Ritentiņš. Apgaismojuma krāsa: Apgaismojuma krāsa: Multi. Barošanas avots: Ielikturis: Barošanas avots: kabelis. Izstrādājuma krāsa: melna
    Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84716070
    MANUFDATASHEET - https://row.hyperx.com/products/hyperx-pulsefire-fps-pro-gaming-mouse?variant=40911976628429
    Modelis - HX-MC003B
    MouseCableLength - 1.8 m
    MouseType -
  • Optiskās
  • Spēlēšana

  • Nosaukums - HyperX Pulsefire FPS Pro
    Nosaukums - HyperX Pulsefire FPS Pro - Spēļu pele (metāliska)
    Nosaukums - HyperX Pulsefire FPS Pro Grey HX-MC003B
    Pele - Aptaujas ātrums - 1000 Hz
    Pele - Ierīces saskarne - A tipa USB
    Pele - kustības izšķirtspēja - 16000 DPI
    Pele - kustību noteikšanas tehnoloģija - Optiskais
    Pele - Mērķis - Spēļu
    Pele - Peles izsekošanas ātrums - 400 ips
    Pele - Pogu daudzums - 6
    Pele - Pogu izturība (miljons klikšķu) - 20
    Pele - Ritināšanas veids - Ritenis
    Peles pogas skaits - 6
    Peles tips - Optiskais
    Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12 cm
    Piegādes kastes daudzums - 1
    Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 18.5 cm
    Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6 cm
    Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.213 kg
    Pilna apraksta līnija - USB 2.0|Optisks|1600 dpi|Pogu skaits 6|Izmērs 71 x 128 x 42 mm|Svars 0,13 kg
    Platums - -
    Pogu skaits - 6
    Power - Kabeļu
    PowerFeatures - -
    ProdDesc - HP HyperXPulsefire FPS Pro RGB pele
    ProducerCode - 4P4F7AA
    Produkta nosaukums - HyperX Pulsefire FPS Pro - Spēļu pele (metāliska)
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/4P4F7AA-02.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/4P4F7AA-01.jpg
    Programmatūra - -
    Pārdevēja mājas lapa - www.hyperxgaming.com/us/mice/pulsefire-fps-pro-rgb-gaming-mouse
    Ražotājs - HyperX
    Resoliution - 16000 dpi
    Rezolūcija - 1600 dpi
    Ritiniet - Jā
    Saskarne - USB
    ShortDescription -
    ShortSummaryDescription - HyperX Pulsefire FPS Pro - Spēļu pele (metālkrāsas), divpusēja, optiskā, USB Type-A, 16000 DPI, melna
    Sistēmas prasības - -
    Svars - 0.095 kg
    svars - 0.3 kg
    Svars un izmēri - Augstums - 41 mm
    Svars un izmēri - Dziļums - 63 mm
    Svars un izmēri - Platums - 120 mm
    Svars un izmēri - Svars - 95 g
    title_lv - HyperX HX-MC003B Pulsefire FPS Pro datora pele
    title_lv - HyperX HX-MC003B Pulsefire FPS Pro Datora Pele
    title_ru - HyperX HX-MC003B Pulsefire FPS Pro datora pele
    URL - https://www8.hp.com
    USB 2.0 saskarne - Jā
    Vienība Neto svars - 0.13 kg
    Vienības bruto svars - 0.213 kg
    Vienības kastes augstums - 0.12
    Vienības kastes garums - 0.185
    Vienības kastes platums - 0.06
    Vienība Slikts tilpums - 0,001332 kubikmetru
    WirelessCompatibility - Nē
    Zīmols - HP
    Description - Pulsefire FPS Pro Gaming Mouse Pro-level gamers know that if you’re not improving, you’re just a stepping stone for someone who is, and the same goes for your gear. Upgrade your mouse to the HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Gaming Mouse and give your setup a shot of RGB style and headshots to anyone foolhardy enough to drop near you. The Pulsefire FPS Pro uses the premium Pixart 3389 sensor, which is capable of tracking at up to 16,000 DPI with no hardware acceleration, to give you the reliable precision you need to hit your shots before your enemy lines up theirs. The ergonomic design is crafted to comfortably fit in your hand and not slip when victory is on the line. Set up your mouse just the way you like with its six programmable buttons in the easy-to-use HyperX NGENUITY software, and save your config directly to the onboard memory. Omron switches provide crisp, tactile feedback so you’ll know that your clicks have been registered. Extra-large skates give the Pulsefire FPS Pro a solid base for smooth, controlled gliding that allows you to both track and flick with ease. - Pixart 3389 sensor with native DPI up to 16,000 - Comfortable ergonomic design - Six programmable buttons - Easy customization with HyperX NGENUITY software - Onboard memory to store customizations - Extra-large mouse skates for smooth, controlled gliding
    Desc - Tips: Optiskā, Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 6, Krāsa: Pelēka, Barošana: USB, DPI jutība: 16000 dpi, Garantija: 2 gadi
    Height - 41.9 mm
    Cord length - 1.8 m
    BrandPartCode - 4P4F7AA
    category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    description_en - Pulsefire FPS Pro Gaming Mouse
    Pro-level gamers know that if you’re not improving, you’re just a stepping stone for someone who is, and the same goes for your gear. Upgrade your mouse to the HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Gaming Mouse and give your setup a shot of RGB style and headshots to anyone foolhardy enough to drop near you. The Pulsefire FPS Pro uses the premium Pixart 3389 sensor, which is capable of tracking at up to 16,000 DPI with no hardware acceleration, to give you the reliable precision you need to hit your shots before your enemy lines up theirs. The ergonomic design is crafted to comfortably fit in your hand and not slip when victory is on the line. Set up your mouse just the way you like with its six programmable buttons in the easy-to-use HyperX NGENUITY software, and save your config directly to the onboard memory. Omron switches provide crisp, tactile feedback so you’ll know that your clicks have been registered. Extra-large skates give the Pulsefire FPS Pro a solid base for smooth, controlled gliding that allows you to both track and flick with ease.
    description_lv - Pulsefire FPS Pro Spēļu Pele
    Pro līmeņa spēlētāji zina, ka, ja jūs neuzlabojat, jūs esat tikai atspēriena punkts kādam, kurš ir, un tas pats attiecas uz jūsu rīkiem. Jauniniet peli uz HyperX Pulsefire FPS Pro RGB spēļu peli un piešķiriet savam iestatījumam RGB stila un headshots kadru ikvienam, kurš ir pietiekami dumjš, lai nomestu pie jums. Pulsefire FPS Pro izmanto premium Pixart 3389 sensoru, kas spēj izsekot līdz pat 16 000 DPI bez aparatūras paātrinājuma, lai sniegtu jums uzticamu precizitāti, kas nepieciešama, lai sasniegtu savus šāvienus, pirms ienaidnieks ierindojas savējos. Ergonomiskais dizains ir izstrādāts, lai ērti ietilptu rokā un neslīdētu, kad uzvara ir uz līnijas. Iestatiet peli tieši tā, kā vēlaties, ar sešām programmējamām pogām viegli lietojamā HyperX NGENUITY programmatūrā un Saglabājiet konfigurāciju tieši borta atmiņā. Omron slēdži nodrošina skaidru, taustāmu atgriezenisko saiti, lai jūs zināt, ka Jūsu klikšķi ir reģistrēti. Īpaši lielas slidas piešķir Pulsefire FPS Pro stabilu pamatu vienmērīgai, kontrolētai slīdēšanai, kas ļauj ērti gan izsekot, gan uzsist.
    description_ru - Игровая мышь Pulsefire FPS Pro
    Геймеры профессионального уровня знают, что если вы не совершенствуетесь, то вы всего лишь ступенька для того, кто совершенствуется, и то же самое касается вашего снаряжения. Обновите свою мышь до игровой мыши HyperX Pulsefire FPS Pro RGB и продемонстрируйте свои настройки в стиле RGB и выстрелы в голову любому, у кого хватит безрассудства оказаться рядом с вами. В Pulsefire FPS Pro используется высококачественный сенсор Pixart 3389, который способен отслеживать изображение с разрешением до 16 000 точек на дюйм без аппаратного ускорения, что обеспечивает надежную точность, необходимую для нанесения ударов до того, как противник выстроится в линию. Эргономичный дизайн разработан таким образом, чтобы удобно ложиться в руку и не выскальзывать, когда на кону победа. Настройте мышь так, как вам нравится, с помощью шести программируемых кнопок в простом в использовании программном обеспечении HyperX NGENUITY и сохраните настройки непосредственно во встроенной памяти. Переключатели Omron обеспечивают четкую тактильную обратную связь, так что вы будете знать, что ваши щелчки были зарегистрированы. Сверхбольшие коньки обеспечивают Pulsefire FPS Pro прочную основу для плавного, контролируемого скольжения, что позволяет вам с легкостью как отслеживать, так и щелкать.
    Design - Illumination colour - Multi
    Design - Illumination - Yes
    Design - Form factor - Ambidextrous
    Design - Product colour - Black
    Depth - 71.1 mm
    EAN - 196188043080
    Eans - 0740617275469
    Power - Power source - Cable
    Ergonomics - Cable length - 1.8 m
    Warranty - -
    Warranty - 24 months
    WarrantyInfo - 2 year
    gross_weight - 0.35 kg
    GTIN - 196188043080
    GTIN - 0196188043080
    Packaging data - Quantity - 1
    Packaging data - Package height - 179 mm
    Packaging data - Package depth - 59 mm
    Packaging data - Package width - 118 mm
    PackageDimensions - -
    PackageContents -
  • Mouse
  • Quick start guide

  • PackageWeight - 0.210 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_87751_1.jpeg
    Dimensions - 71 x 128 x 42mm
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
    Category - Mice
    Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
    Category Code - MOU
    Code - 4P4F7AA
    Color - Black
    LargeDescHTML - Pulsefire FPS Pro Gaming MousePro-level gamers know that if you’re not improving, you’re just a stepping stone for someone who is, and the same goes for your gear. Upgrade your mouse to the HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Gaming Mouse and give your setup a shot of RGB style and headshots to anyone foolhardy enough to drop near you. The Pulsefire FPS Pro uses the premium Pixart 3389 sensor, which is capable of tracking at up to 16,000 DPI with no hardware acceleration, to give you the reliable precision you need to hit your shots before your enemy lines up theirs. The ergonomic design is crafted to comfortably fit in your hand and not slip when victory is on the line. Set up your mouse just the way you like with its six programmable buttons in the easy-to-use HyperX NGENUITY software, and save your config directly to the onboard memory. Omron switches provide crisp, tactile feedback so you’ll know that your clicks have been registered. Extra-large skates give the Pulsefire FPS Pro a solid base for smooth, controlled gliding that allows you to both track and flick with ease.
    LongDesc -
    LongDesc - Designed for top-tier FPS performance, accuracy, and style.Pro-level gamers know that if you’re not improving, you’re just a stepping stone for someone who is, and the same goes for your gear. Upgrade your mouse to the HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Gaming Mouse and give your setup a shot of RGB style and headshots to anyone foolhardy enough to drop near you. The Pulsefire FPS Pro uses the premium Pixart 3389 sensor, which is capable of tracking at up to 16,000 DPI with no hardware acceleration, to give you the reliable precision you need to hit your shots before your enemy lines up theirs. The ergonomic design is crafted to comfortably fit in your hand and not slip when victory is on the line. Set up your mouse just the way you like with its six programmable buttons in the easy-to-use HyperX NGENUITY software, and save your config directly to the onboard memory. Omron switches provide crisp, tactile feedback so you’ll know that your clicks have been registered. Extra-large skates give the Pulsefire FPS Pro a solid base for smooth, controlled gliding that allows you to both track and flick with ease[2].
    LongProductName - HyperX Pulsefire FPS Pro - Gaming Mouse (Gunmetal)
    LongSummaryDescription - HyperX Pulsefire FPS Pro - Gaming Mouse (Gunmetal). Form factor: Ambidextrous. Movement detection technology: Optical, Device interface: USB Type-A, Movement resolution: 16000 DPI, Buttons quantity: 6, Scroll type: Wheel. Illumination colour: Multi. Power source: Cable. Product colour: Black
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84716070
    MANUFDATASHEET - https://row.hyperx.com/products/hyperx-pulsefire-fps-pro-gaming-mouse?variant=40911976628429
    Model - HX-MC003B
    MouseCableLength - 1.8 m
    MouseType -
  • Optical
  • Gaming

  • Name - HyperX Pulsefire FPS Pro
    Title - HyperX Pulsefire FPS Pro - Gaming Mouse (Gunmetal)
    Name - HyperX Pulsefire FPS Pro Grey HX-MC003B
    Mouse - Polling rate - 1000 Hz
    Mouse - Device interface - USB Type-A
    Mouse - Movement resolution - 16000 DPI
    Mouse - Movement detection technology - Optical
    Mouse - Purpose - Gaming
    Mouse - Mouse tracking speed - 400 ips
    Mouse - Buttons quantity - 6
    Mouse - Buttons durability (million clicks) - 20
    Mouse - Scroll type - Wheel
    NumberOfMouseButtons - 6
    Mouse Type - Optical
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 12 cm
    Shipping box quantity - 1
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 18.5 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 6 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.213 kg
    Full Description Line - USB 2.0|Optical|1600 dpi|Number of buttons 6|Dimensions 71 x 128 x 42mm|Weight 0.13 kg
    Width - -
    Number of buttons - 6
    Power - Corded
    PowerFeatures - -
    ProdDesc - HP HyperXPulsefire FPS Pro RGB Mouse
    ProducerCode - 4P4F7AA
    ProductName - HyperX Pulsefire FPS Pro - Gaming Mouse (Gunmetal)
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/4P4F7AA-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/4P4F7AA-01.jpg
    Software - -
    Vendor Homepage - www.hyperxgaming.com/us/mice/pulsefire-fps-pro-rgb-gaming-mouse
    Producer - HyperX
    Resoliution - 16000 dpi
    Resolution - 1600 dpi
    Scroll - Yes
    Interface - USB
    ShortDescription -
    ShortSummaryDescription - HyperX Pulsefire FPS Pro - Gaming Mouse (Gunmetal), Ambidextrous, Optical, USB Type-A, 16000 DPI, Black
    SystemRequirements - -
    Weight - 0.095 kg
    weight - 0.3 kg
    Weight & dimensions - Height - 41 mm
    Weight & dimensions - Depth - 63 mm
    Weight & dimensions - Width - 120 mm
    Weight & dimensions - Weight - 95 g
    title_en - HyperX HX-MC003B Pulsefire FPS Pro Computer Mouse
    title_lv - HyperX HX-MC003B Pulsefire FPS Pro Datora Pele
    title_ru - HyperX HX-MC003B Pulsefire FPS Pro Компьютерная Мышь
    URL - https://www8.hp.com
    USB 2.0 Interface - Yes
    Unit Net Weight - 0.13 kg
    Unit Gross Weight - 0.213 kg
    Unit Box Height - 0.12
    Unit Box Length - 0.185
    Unit Box Width - 0.06
    Unit Brutto Volume - 0.001332 cubm
    WirelessCompatibility - No
    Brand - HP
    68,33 €
    HyperX Pulsefire FPS Pro
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas