Benq EW3270U, 32"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 167092 Preces kods: 9H.LGVLA.TSE
Pasūtāms 32 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 3 gadi
356,92 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 23.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 8ms
  • Kontrasts: 3000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 31.5"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Benq 31.5" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 8ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 3000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 31.5"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna, Sudraba
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - BENQ EW3270U 4K VA DP/USB-C/HDMI
Apraksts - EW3270U 32" 4K LED monitors 32" 4K UHD HDR ekrāns ar augstu spilgtumu un dziļu kontrastu Plaša krāsu gamma 95% DCI-P3 Eye-care tehnoloģija Progresīva video kvalitāte neticamam attēla reālismam EW3270U ir aprīkots ar VA paneli ar augstu dabisko kontrasta attiecību 3000:1, nodrošina plašu krāsu gammu 95 % DCI-P3 un uzlabotu spilgtumu 300 nitu apmērā, nodrošinot multivides baudījumu, nozares vadošo acu aizsardzības tehnoloģiju un modernu dizainu. Inteliģents redzes aizsardzības monitors, ideāli piemērots darbam mājās Īpaši izstrādāts, lai aizsargātu jūsu redzi un nodrošinātu vizuālu izklaidi. BenQ: Eye-Care tehnoloģija palīdz samazināt acu nogurumu, ko izraisa intensīva monitora lietošana. Pateicoties Brightness Intelligence Plus tehnoloģijai, mirgošanas novēršanas un īpašiem vāja apgaismojuma režīmiem, tas novērš acu nogurumu pēc garas darba dienas. Elpu aizraujoša HDR izklaide video kvalitātei EW3270U piedāvā augsta dinamiskā diapazona attēlu, kas nodrošina satriecošu spilgtumu ar izteiktu kontrastu, dziļu melno toni un plašu krāsu gammu, kas nodrošina intensīvu video kvalitāti. Elegants un īpaši plāns dizains ar lielisku funkcionalitāti EW3270U apvieno HDR ar Brightness Intelligence Plus (B.I.+ Tech), lai nodrošinātu maksimālu kontrastu un krāsu spilgtumu, kā arī maksimālu baudījumu no izcilas HDR attēla veiktspējas, vienlaikus saglabājot ērtu skatīšanās pieredzi Ļaujieties valdzināt neparastajai 4K UHD attēla kvalitātei Izbaudiet neticami spilgtus, precīzus un reālistiskus attēlus, kā arī ievērojami lielāku kadru uzņemšanas ātrumu 4K izšķirtspējā. Jūs pārsteigs kristāldzidri un detalizēti attēli. Pārsteidzoša video kvalitāte neticamam attēla reālismam HDR atbalsts 4K formātā nodrošina augstu spilgtumu un dziļu kontrastu Augsts dinamiskais diapazons (HDR) un Cinema HDR režīms palielina kopējo dinamisko diapazonu starp melno un balto krāsu, tāpēc attēls labāk līdzinās tam, ko mūsu acis redz realitātē. Viens kabelis daudzplatformu savienojamībai Izmantojot modernāko USB-C arhitektūru, EW3270U nodrošina augstas izšķirtspējas video un audio, kā arī īpaši ātru datu pārraidi, izmantojot vienu kompaktu un divpusēju savienojumu, lai izveidotu savienojumu ar vairākiem HDMI un DisplayPort portiem. Jūsu multivides baudīšana nevar būt vienkāršāka. AMD FreeSync intensīvām spēlēm AMD FreeSync tehnoloģija novērš attēla pārrāvumus, kadru izlaišanu un citus pārtraukumus, nodrošinot pārsteidzoši vienmērīgu spēļu pieredzi. Pateicoties izcilas vienmērīgas darbības atsvaidzināšanas ātrumam, EW3270U ir spēlētāju sapņu monitors. Augsta izšķirtspēja uzlabo standarta izšķirtspējas attēlu kvalitāti EW3270U simulē augstas izšķirtspējas attēlus, palielinot standarta, zemas izšķirtspējas satura pikseļu blīvumu, lai panāktu iespaidīgu attēlu asumu. Viedā fokusēšana izceļ svarīgas detaļas Viedā fokusēšana izceļ izvēlēto logu vai apgabalu, lai palīdzētu lietotājiem koncentrēties uz galveno saturu, samazinot traucējošos elementus fonā. Eksperta līmeņa acu aizsardzība BenQ ekskluzīvās acu aizsardzības tehnoloģijas samazina acu nogurumu, nodrošinot lietotāja komfortu, lielāku produktivitāti un drošību darba vietā ilgstošas lietošanas laikā. Brightness Intelligence Plus tehnoloģija Samazina acu nogurumu jebkurā apgaismojumā Brightness Intelligence Plus tehnoloģija nosaka apkārtējā apgaismojuma spilgtumu un krāsu temperatūru un attiecīgi pielāgo ekrāna iestatījumus, nodrošinot nomierinošu silti baltu krāsu komfortam vai vēsu baltu krāsu produktivitātes un koncentrēšanās uzlabošanai.
Aspekta attiecība - 16:9
Atjaunināšanas ātrums, Hz - 60
Audio - Jā
AudioFeatures - 2 x 2W
Augstuma regulēšana - -
Augstuma regulēšana - Nē
Augstums - 215 mm
Augstums - 522.2 mm
Augstums - 560.000000
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bezvadu - Nē
Biežums - -
Biežums, vertikālais min. - 24 Hz
BrandPartCode - 9H.LGVLA.TSE
Bruto svars - 10.200 kg
Citas funkcijas - Pagrieziens (uz leju/uz augšu) -5~15 Zema zilā apgaismojuma lasīšanas režīms M-book sistēma Viedā fokusa aizsardzība Kensington Lock attēla režīms AMD FreeSync tehnoloģija Super izšķirtspējas funkcija
Citas funkcijas - Displejs - LED
Citas funkcijas - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Nē
Citas funkcijas - Iepakojuma apjoms - 16 cm³
Citas funkcijas - Iepakojuma svars - 10.2 kg
Citas funkcijas - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Citas funkcijas - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Citas funkcijas - izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Citas funkcijas - Krāsa - Jā
Citas funkcijas - nav mirgošanas - Jā
Citas funkcijas - Neto svars - 10.2 kg
Citas funkcijas - Power - 76 W
Citas funkcijas - USB pieslēgvietu skaits - 1
Citas funkcijas - Uzglabāšana - NAV PIEMĒROJAMS
Citas funkcijas > Izšķirtspēja - 3840x2160
Citas īpašības - Produkta svars - 7,48 kg (16,5 mārciņas)
ContrastRatio - -
ContrastRatioDynamic - 20,000,000:1
C tipa USB pieslēgvietu skaits - 1
Darba apstākļi - Uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90%
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
dimensijas dziļums - 550 mm
Dinamiskais kontrasts - 12 000 000:1
DisplayCaseColour - Sudraba
DisplayFeatures - VA
DisplayFormat - 16:9
DisplayNativeResolution - 3840 x 2160
DisplayPort - Jā
DisplayPorts daudzums - 1
DisplaySizecm - -
DisplayViewingArea - -
Displeja diagonāle, " - 31.5
Displeja izšķirtspēja, pikseļi - 3840 x 2160
Displeja krāsu skaits - 1.07 B
Displeja spilgtums, cd/m² - 300
Displeja tips - LED VA
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1080 (HD 1080), 3860 x 2160
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 80 cm (31,5")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 80 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,073 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - LED
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 20000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs - Krāsu gamma - 95%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - Pikseļu blīvums - 140 ppi
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - RGB krāsu telpa - DCI-P3
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 31.5 "
Displejs > Displeja spilgtums - 300 cd/m²
Displejs > Displeja tehnoloģija - VA
Displejs > HD tips - UHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 3000: 1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - VA
Displejs > Reakcijas laiks - 4 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains - Kāju krāsa - Melns/pelēks
Dizains - Produkta krāsa - Melns, pelēks, metālisks
Dizains - Sertifikācija - TUV
Dizains > Produkta krāsa - Black
DVI - -
Dziļums - 215 mm
Dziļums - 726.4 mm
EAN - 4718755072666
ean - 4718755072666
EAN_kods - 4718755072666
Ekrāna izmērs (diag.) - 31.5''
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 90%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 40 °C
Emisijas standarts - -
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 76 W
Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā), W - 0.5
Enerģijas patēriņš, W - 76
EPEAT - -
Ergonomika - augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Arābu, vienkāršotā ķīniešu, čehu, vācu, nīderlandiešu, angļu, spāņu, franču, ungāru, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, rumāņu, krievu, zviedru, spāņu, ungāru, vācu, zviedru.
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Nē
Ergonomika - OSD valodu skaits - 18
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 15°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100x100 mm
Frekvence, horizontālā maks. - 135 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 30 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 76 Hz
FrekvenceV - 60 Hz
Garantija -
Garantija - 3 gadi
garantija - 24
Garantija - 36
GarantijaInformācija -
Garantijas termiņš - 36 M
garantijas_tips - ārējais
Garums - 155.000000
GTIN - 0840046039165
GTIN - 840046039165
GTIN - 4718755072666
HDMI - Jā
HDMI pieslēgvietu skaits - 2
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 2 x HDMI
Iebūvēta kamera - NAV PIEMĒROJAMS
Iebūvētie skaļruņi - Jā
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - C tipa kabelis ( 1 m / dati + 4K) mDP / DP kabelis (1,8 m) Barošanas kabelis (1,5 m) Lietotāja rokasgrāmata kompaktdiskā Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 160 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 956 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 560 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 10.2 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 22 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 2100.00 g
Iepakojuma saturs - -
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 543 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 947 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 155.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 9.8 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 300.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 2.40 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.079704255 m³
InputSignal -
  • HDMI
  • DisplayPort
  • USB Type-C

  • Izliekts - Nē
    Izmēri W x D x H, mm - 726.4 x 215 x 522.2
    izmērs augstums - 945 mm
    izmērs platums - 160 mm
    izmērs svars - 9800 g
    Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
    Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
    Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
    Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.3 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 52 kWh
    Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 76 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 41 kWh
    Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
    Kamera - Nē
    Kategorija - Datoru monitori
    Kategorija_1 - Monitori un TV
    Kategorija_2 - LED monitori 31 collu un lielāki
    KensingtonLock - Jā
    Kods - 9H.LGVLA.TSE
    Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
    Komplektā iekļauti kabeļi - DP uz miniDP, USB-C
    Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 20000000:1
    Kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
    Krāsa - Black
    Krāsu skaits - 1,07 miljardi
    LongDesc -
    LongDesc - Izklaidējoša HDR izklaide pilnvērtīgai video baudīšanaiEW3270U demonstrē augstu dinamisko diapazonu, kas nodrošina žilbinošu spilgtumu ar izteiktu kontrastu dziļi melniem toņiem un plašu krāsu diapazonu intensīvai video kvalitātei.Elegants īpaši plāns dizains ar jaudīgām funkcijāmEW3270U apvieno HDR un tehnoloģiju Brightness Intelligence Plus (B.I.+ Tech), lai maigi mīkstinātu spilgtas zonas, vienlaikus saglabājot kristālskaidras tumšās detaļas. EW3270U ar vienkāršu karsto taustiņu pārslēdzas starp 4 līmeņu HDR un B.I.+ režīmiem, lai sabalansētu maksimālu kontrastu un spilgtumu un pilnībā izbaudītu krāšņo HDR attēla veiktspēju, vienlaikus saglabājot skatīšanās komfortu.Izbaudiet 4K UHD attēla skaidrību un krāšņumuIzbaudiet ārkārtīgi spilgtu, precīzu un reālistisku attēlu, kā arī daudz augstāku kadru uzņemšanas ātrumu ar 4K izšķirtspēju. Jūs pārsteigs kristāldzidrais un detalizētais attēls, kā arī izmantosiet vismodernākās skatīšanās iespējas.Izraujoša video kvalitāte hiperreālistiskai izklaidei4K HDR atbalsts spilgtam spilgtumam un dziļam kontrastamAugstais dinamiskais diapazons (HDR) un Cinema HDR režīms palielina kopējo dinamisko diapazonu starp patiesi melnu un spilgti baltu, lai līdzinātos tam, ko jūsu acis redz dabā.* Lai skatītos HDR saturu, izmantojiet komplektā iekļauto HDMI kabeli, ātrgaitas HDMI kabeli vai augstākās kvalitātes ātrgaitas sertificētu HDMI kabeli.* HDR funkcija atbalsta HDR10 saturu.* Lai skatītos saturu, kas nav HDR, lietotājs var aktivizēt arī HDR režīmu.EW3270U nodrošinās emulētu HDR veiktspēju, lai iegūtu labāku skatīšanās pieredzi.Uzlabota paneļa un krāsu tehnoloģija HDR kvalitātes uzlabošanai3000:1 īpaši augsts dabiskais kontrasts dziļumam un izšķirtspējaiUltra augsts dabiskais kontrasts 3000:1, kas ir 3 reizes augstāks nekā parastajiem paneļiem, tumšajiem attēliem piešķir satriecošu krāsu dziļumu un detalizāciju ar izsmalcinātu smalkumu un skaidrību.95% DCI-P3 pārklājums autentiskām digitālā kino krāsāmEW3270U aptver 100% Rec. 709 un 95% DCI-P3 standartu, lai nodrošinātu HDTV un digitālā kino precizitāti, kas atbilst jūsu noteiktajām autentiskajām krāsām.Viens kabelis daudzplatformu savienojamībaiIzmantojot modernāko USB-C™ arhitektūru, EW3270U nodrošina augstas izšķirtspējas video un audio, kā arī SuperSpeed datu pārsūtīšanu, izmantojot vienu kompaktu un abpusēji izmantojamu savienojumu, lai savienotu ar vairākiem HDMI un DisplayPort portiem. Jūsu multivides baudīšana nevar būt vieglāka.Dzīvāki un intensīvāki attēli pilnvērtīgai spēļu baudīšanaiAMD FreeSync™ intensīvām spēlēmAMD FreeSync™ tehnoloģija novērš attēla plīsumus, kadru pārrāvumus un saraustītu spēles gaitu, nodrošinot neticami vienmērīgu spēļu gaitu. Un atsvaidzināšanas ātrums, kas nodrošina īpaši vienmērīgu spēļu pieredzi, padara EW3270U par spēlētāju sapņu monitoru.Specializēti režīmi pilnvērtīgai video izklaideiSuper izšķirtspēja standarta attēla kvalitātes uzlabošanaiEW3270U simulē augstas izšķirtspējas attēla kvalitāti, palielinot pikseļu blīvumu zemas izšķirtspējas standarta izšķirtspējas saturam, nodrošinot pārsteidzošu skaidrību.Smart Focus, lai izceltu svarīgas detaļasSmart Focus izceļ izvēlēto logu vai apgabalu, palīdzot lietotājiem koncentrēties uz galveno skatāmo saturu, samazinot traucējošos elementus fonā.Rūpējas par jūsu acīmIzcilākās acu kopšanas tehnoloģijas nozarēBenQ ekskluzīvās acu kopšanas tehnoloģijas samazina acu nogurumu, nodrošinot lietotāja komfortu, lielāku produktivitāti un drošību darba vietā ilgstošas lietošanas laikā.TÜV Rheinland sertifikātsGlobālā drošības iestāde TÜV Rheinland apliecina, ka EW3270U augsta kontrasta 3000 :1, mirgošanas novēršanas, zema zilās gaismas un Brightness Intelligence Plus tehnoloģijas ir patiesi draudzīgas cilvēka acīm.Brightness Intelligence Plus tehnoloģijaSamazina acu slodzi jebkurā apgaismojuma vidēBrightness Intelligence Plus tehnoloģija (B.I.+ Tech.) nosaka apkārtējās vides spilgtumu un krāsu temperatūru, lai pielāgotu displeja iestatījumus, ar nomierinošu silti baltu krāsu komfortam un vēsu baltu krāsu produktivitātei.Krāsas saglabājas oriģinālas, lai attēla saturs būtu perfektsB.I.+ Tech. pielāgo spilgtumu, lai izvairītos no pārspīlēšanas un uzlabotu detaļas tumšajās zonās, saglabājot sākotnējo krāsu piesātinājumu un nokrāsu ar vienmērīgu gradāciju.Zema zilās gaismas tehnoloģijaZema zilās gaismas tehnoloģija ir izstrādāta, lai filtrētu kaitīgo zilo gaismu, efektīvi mazinot acu nogurumu un kairinājumu.Lieliski pārslēdzieties uz vienu no četriem iepriekš iestatītajiem zemas zilās gaismas režīmiem, izmantojot OSD karsto taustiņu (multivide, tīmekļa pārlūkošana, birojs un lasīšana), un atalgosiet savas acis, nezaudējot vizuālo baudījumu.Flicker-Free.BenQ monitori, kas uzlaboti, lai novērstu mirgošanu visos spilgtuma līmeņos, efektīvi samazina acu nogurumu, nodrošinot lietotāja komfortu un lielāku produktivitāti.
    LongProductName - LED 31,5 4K UHD VA 3840 x 2160, 3000:1, 60 Hz, 2 W x 2, HDCP, HDR, B.I.+, HDMI, DisplayPort, USB Type-C, 76 W, 7,5 kg
    LongSummaryDescription - BenQ EW3270U. Displeja diagonāle: 80 cm (31,5"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļi, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: TEHNOLOĢIJA: LED. Displejs: LED. Reakcijas laiks: Skatīšanās leņķis, horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis, vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators. VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna, pelēka, metāliska.
    Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
    MANUFDATASHEET - https://www.benq.com/en-us/monitor/entertainment/ew3270u/specifications.html
    Matricas tips - VA
    Modelis - EW3270U
    MonitorControls - -
    MonitorSize - 31.5"
    MonitorType - Darbvirsmas
    Multimediji - RMS nominālā jauda - 4 W
    Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
    Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
    Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
    Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
    Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
    Nosaukums - BenQ EW3270U - 31,5 - LED - pelēks, HDMI, DisplayPort, USB-C, HDR10
    Nosaukums - Benq EW3270U 31,5" VA UHD 16:9 4 ms 300 cd/m² melns HDMI pieslēgvietu daudzums 2 60 Hz
    Nosaukums - BenQ EW3270U datora monitors 80 cm (31,5") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LED melns, pelēks, metālisks
    nosaukums - Monitors 32 EW3270U 4K LED 4ms/3000:1/HDMI/melns
    Pagrieziet - Nē
    Paneļa tips - VA
    Papildaprīkojums pēc izvēles -
    Pivot - Nē
    Pixelpitch - -
    Platums - 522.2 mm
    Platums - 726.4 mm
    Platums - 945.000000
    Plāns klients - instalēts plāns klients - Nē
    Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 1
    ProdDesc - LED 32" EW3270U VA 0.181 3840x2160 typ 3000:1 300cd 178/178 4ms 2xHDMI/DP/USB Type-C, HDR, 2x2W, slīpums, VESA, krāsa:metāliski pelēka METĀLISKI PELĒKA
    Produkta nosaukums - EW3270U
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LGVLA.TSE-02.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LGVLA.TSE-01.jpg
    Punktu piķis - 0.181 mm
    Ražotāja produkta nosaukums - EW3270U
    Ražotāja_kods - 9H.LGVLA.TPE
    Ražotājs - BENQ
    ražotājs - Benq
    Ražotājs - BenQ
    RažotājsPartNumber - 9H.LGVLA.TPE
    Reakcijas laiks - 4 ms
    Reakcijas laiks, ms - 4
    Reaģēšanas laiks - 4 ms
    Redzamais laukums, horizontāli - 698.4 mm
    Redzamais laukums, vertikāli - 382.85 mm
    Rezolūcija - 3840 x 2160
    Saite - https://www.benq.eu/lt-lt/monitor/entertainment/ew3270u.html
    Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
    Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
    Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
    Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - 1
    Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
    Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
    Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
    Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 2.2
    Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
    Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
    Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB Type-C
    Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Nē
    Savienojumi - Audio (3,5 mm)
    Savienojumi - DisplayPort
    Savienojumi - HDMI
    Savienojumi - USB-C (Gen2)
    Sertifikāti - TUV
    ShortSummaryDescription - BenQ EW3270U, 80 cm (31,5"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LED, 4 ms, melns, pelēks, metālisks
    Skata leņķis, horizontāli - 178 °
    Skata leņķis, horizontāli, ° - 178
    Skata leņķis, vertikāli - 178 °
    Skata leņķis, vertikāli, ° - 178
    Skatīšanās leņķis - 178
    Skaļruņa jauda, W - 2 x 2
    Skārienekrāns - Nē
    Skārienjutīgais ekrāns - Nē
    Spilgtums - 300 cd/m2
    Spilgtums - 300 cd/m²
    Statiskais kontrasts - 3 000:1
    Svars - 7.5 kg
    Svars - 7.500 kg
    Svars - 9,80
    Svars - 9.930000
    Svars, g - 7500
    Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 522.2 mm
    Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 442.5 mm
    Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 215 mm
    Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 65.2 mm
    Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 726.4 mm
    Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 726.4 mm
    Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 7.5 kg
    Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 6.1 kg
    Tehniskā informācija > Bez mirgošanas - Jā
    Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
    Tehniskā informācija > Neto svars - 7.4 kg
    Tehniskā informācija > USB-C - Nē
    Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
    Tilt - Jā
    Transreflektīvā tehnoloģija - LED
    Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
    Tīmekļa kamera - Nav
    URL - https://www.benq.com/en/monitor/video-enjoyment/ew3270u/specifications.html
    USB - -
    USBTypeC - Jā
    Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
    Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync
    Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
    Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
    Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
    Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
    Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
    Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
    Veiktspēja - Viedie režīmi - Filmu veidotājs
    vendpn - 9H.LGVLA.TSE
    VESAC saderīgs - Jā
    VESA standarts - 100 x 100
    VESA standarts, mm - 100 x 100
    VGA - -
    ViewingAngleV - 178
    WirelessFeatures - -
    Zīmols - BenQ
    Description - BENQ EW3270U 4K VA DP/USB-C/HDMI
    Description - Monitor 32" EW3270U 4K LED 32 calowy ekran o rozdzielczości 4K UHD HDR w 4K gwarantuje wysoką jasność i głęboki kontrast Szeroka gama barw 95% DCI-P3 Technologia ochrony wzroku Eye-care Przełomowa jakość wideo zapewnia niezwykły realizm obrazu
    Umożliwiając korzystanie z popularnych materiałów rozrywkowych HDR, EW3270U wykorzystuje matrycę VA o wysokim natywnym współczynniku kontrastu 3000:1, oferuje obsługę szerokiej gamy barw 95% DCI-P3 i zwiększoną jasność o wartości 300-nitów, gwarantując przyjemność korzystania z multimediów, wiodącą w branży technologię ochrony wzroku i nowoczesne wzornictwo. Inteligentny monitor chroniący wzrok, idealny do pracy w domu
    Specjalnie zaprojektowany, aby chronić wzrok i zadbać wizualną rozrywkę. Technologia BenQ: Eye-Care oferuje pomoc w zmniejszeniu zmęczenia oczu spowodowanego intensywnym używaniem monitora. Wyposażony w technologię Brightness Intelligence Plus, brak migotania i specjalne tryby pracy z niską emisją światła, zapobiega zmęczeniu oczu po długim dniu pracy. Zapierająca dech w piersiach rozrywka HDR zapewniająca najwyższą jakość wideo
    EW3270U prezentuje wysoki zakres dynamiki obrazu, aby uzyskać olśniewającą jasność z wyraźnym kontrastem dla głębokiej czerni i szerokiej gamy kolorów dla intensywnej wydajności wideo. Elegancka i niezwykle smukła konstrukcja o dużej funkcjonalności
    EW3270U łączy HDR z technologią Brightness Intelligence Plus (B.I.+ Tech) w celu zagwarantowania maksymalnego kontrastu i żywości barw oraz najwyższego zadowolenia z doskonałych parametrów obrazu HDR, jednocześnie utrzymując komfort oglądania Daj się oczarować niezwykłą jakością obrazu 4K UHD
    Ciesz się niezwykle żywymi, precyzyjnymi i realistycznymi obrazami, a także znacznie większą liczbą klatek na sekundę w rozdzielczości 4K. Będziesz zaskoczony krystalicznie czystym i szczegółowym obrazem. Przełomowa jakość wideo zapewnia niezwykły realizm obrazu
    Obsługa HDR w 4K gwarantuje wysoką jasność i głęboki kontrast
    Szeroki zakres dynamiki (ang. High Dynamic Range - HDR) oraz tryb Cinema HDR zwiększają ogólny zakres dynamiczny między czernią a bielą, dzięki czemu obraz lepiej przypomina to, co nasze oczy widzą w rzeczywistości. Jeden kabel do komunikacji wieloplatformowej
    Wykorzystując najnowocześniejszą architekturę USB-C , EW3270U przenosi wideo i audio w wysokiej rozdzielczości oraz superszybkie transfery danych na jednym kompaktowym i dwustronnym połączeniu w celu połączenia z wieloma portami HDMI i DisplayPort. Twoja multimedialna przyjemność nie może być łatwiejsza. AMD FreeSync do intensywnego grania
    Technologia AMD FreeSync eliminuje przerywanie obrazu, pomijanie klatek i inne zakłócenia, zapewniając zdumiewająco płynną rozgrywkę. A dzięki częstotliwości odświeżania gwarantującej doskonałą płynność, EW3270U to wymarzony monitor dla gracza. Wysoka rozdzielczość poprawiająca obraz o standardowej jakości
    EW3270U symuluje obraz o wysokiej rozdzielczości, zwiększając gęstość pikseli treści o standardowej, niskiej rozdzielczości, gwarantując imponującą ostrość obrazu. Funkcja Smart Focus ożywia ważne detale
    Smart Focus podkreśla wybrane okno lub wybrany obszar, pomagając użytkownikom skupiać się na głównej treści, ograniczając odwracające uwagę elementy w tle. Ekspercki poziom ochrony oczu
    Ekskluzywne technologie ochrony oczu BenQ zmniejszają zmęczenie oczu dla wygody użytkownika, zwiększonej produktywności i bezpieczeństwa w miejscu pracy, podczas długotrwałego użytkowania. Technologia Brightness Intelligence Plus
    Zmniejsz zmęczenie oczu w dowolnym oświetleniu
    Technologia Brightness Intelligence Plus wykrywa jasność i temperaturę barwową oświetlenia otoczenia i odpowiednio dostosowuje ustawienia ekranu, zapewniając łagodzącą ciepłą biel w celu zwiększenia komfortu lub zimną biel w celu zwiększenia wydajności i skupienia.
    Aspect ratio - 16:9
    Refresh rate, Hz - 60
    Audio - Yes
    AudioFeatures - 2 x 2W
    HeightAdjustment - -
    Height adjustment - No
    Height - 215 mm
    Height - 522.2 mm
    Height - 560.000000
    Auto Pivot - No
    Wireless - No
    Frequency - -
    Frequency, vertical min. - 24 Hz
    BrandPartCode - 9H.LGVLA.TSE
    GrossWeight - 10.200 kg
    Other features - Pochylanie (dół/góra): -5~15 Low Blue Light Tryb Odczytu Tryb M-book System Smart Focus Zabezpieczenie Kensington Lock Tryb Picture Mode Technologia AMD FreeSync Funkcja Super Resolution
    Other features - Display - LED
    Other features - AC adapter included - No
    Other features - Package volume - 16 cm³
    Other features - Package weight - 10.2 kg
    Other features - On/off switch - Yes
    Other features - TV tuner integrated - No
    Other features - Resolution - 3840 x 2160 pixels
    Other features - Colour - Yes
    Other features - No flickering - Yes
    Other features - Net weight - 10.2 kg
    Other features - Power - 76 W
    Other features - USB ports quantity - 1
    Other features - Storage - N/A
    Other features > Resolution - 3840x2160
    Other features - Product weight - 7.48 kg (16.5 lbs)
    ContrastRatio - -
    ContrastRatioDynamic - 20,000,000:1
    USB Type-C ports quantity - 1
    Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 10 - 90%
    Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
    dimension depth - 550 mm
    Dynamic contrast - 12 000 000:1
    DisplayCaseColour - Silver
    DisplayFeatures - VA
    DisplayFormat - 16:9
    DisplayNativeResolution - 3840 x 2160
    DisplayPort - Yes
    DisplayPorts quantity - 1
    DisplaySizecm - -
    DisplayViewingArea - -
    Display diagonal, " - 31.5
    Display resolution, pixels - 3840 x 2160
    Display number of colours - 1.07 B
    Display brightness, cd/m² - 300
    DisplayType - LED VA
    Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080), 3860 x 2160
    Display - Native aspect ratio - 16:9
    Display - Display diagonal - 80 cm (31.5")
    Display - Display diagonal (metric) - 80 cm
    Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
    Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
    Display - Display technology - LED
    Display - Display number of colours - 1.073 billion colours
    Display - Screen shape - Flat
    Display - Backlight type - LED
    Display - HD type - 4K Ultra HD
    Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
    Display - Contrast ratio (dynamic) - 20000000:1
    Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
    Display - Colour gamut - 95%
    Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
    Display - Panel type - VA
    Display - Pixel density - 140 ppi
    Display - Response time - 4 ms
    Display - RGB colour space - DCI-P3
    Display - Viewing angle, horizontal - 178°
    Display - Viewing angle, vertical - 178°
    Display - Touchscreen - No
    Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
    Display > Aspect ratio - 16:9
    Display > Display diagonal - 31.5 "
    Display > Display brightness - 300 cd/m²
    Display > Display technology - VA
    Display > HD type - UHD
    Display > Contrast ratio (typical) - 3000: 1
    Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
    Display > Panel type - VA
    Display > Response time - 4 ms
    Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
    Display > Viewing angle, vertical - 178 °
    Design - Feet colour - Black/Grey
    Design - Product colour - Black, Grey, Metallic
    Design - Certification - TUV
    Design > Colour of product - Black
    DVI - -
    Depth - 215 mm
    Depth - 726.4 mm
    EAN - 4718755072666
    ean - 4718755072666
    EAN_code - 4718755072666
    Screen size (diag.) - 31.5''
    Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 90%
    Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 40 °C
    EmissionStandard - -
    Energy class - G
    Energy label - Pobierz
    Power - AC input voltage - 100 - 240 V
    Power consumption - 76 W
    Power consumption (standby), W - 0.5
    Power consumption, W - 76
    EPEAT - -
    Ergonomics - Height adjustment - No
    Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Arabic, Simplified Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, French, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Swedish
    Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
    Ergonomics - Cable lock slot - No
    Ergonomics - Number of OSD languages - 18
    Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 15°
    Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
    Ergonomics - VESA mounting - Yes
    Ergonomics > Height adjustment - No
    Ergonomics > Swivelling - No
    Ergonomics > Pivot - No
    Ergonomics > VESA mounting - Yes
    Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
    Frequency, horizontal max. - 135 kHz
    Frequency, horizontal min. - 30 kHz
    Frequency, vertical max. - 76 Hz
    FrequencyV - 60 Hz
    Warranty -
    Warranty - 3 years
    guarantee - 24
    Warranty - 36
    WarrantyInfo -
    PeriodofWarranty - 36 M
    guarantee_type - external
    Length - 155.000000
    GTIN - 0840046039165
    GTIN - 840046039165
    GTIN - 4718755072666
    HDMI - Yes
    HDMI ports quantity - 2
    I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
    I/O connectors - 1 x DisplayPort
    I/O connectors - 1 x USB (Type C)
    I/O connectors - 2 x HDMI
    Built-in camera - N/A
    Built-in speakers - Yes
    Speakers built-in - Yes
    TV tuner built-in - No
    Accessories included - Kabel Typ-C ( 1m / dane + 4K) Kabel mDP / DP (1.8m) Kabel zasilający (1.5m) Instrukcja użytkownika na CD Instrukcja szybkiej instalacji
    Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
    Packaging data - Package height - 160 mm
    Packaging data - Package depth - 956 mm
    Packaging data - Package width - 560 mm
    Packaging data - Package weight - 10.2 kg
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Palette Qty - 22 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - No
    Package features > Paper/Pasteboard - 2100.00 g
    PackageContents - -
    Packaging content - Cables included - AC
    Packaging content - Stand included - Yes
    Packaging content - Manual - Yes
    Packaging content - Quick start guide - Yes
    Package features > Gross height (mm) - 543 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 947 mm
    Package features > Gross width (mm) - 155.00 mm
    Package features > Gross weight - 9.8 kg
    Package features > Plastic (No PET) - 300.00 g
    Package features > Tare weight (kg) - 2.40 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.079704255 m³
    InputSignal -
  • HDMI
  • DisplayPort
  • USB Type-C

  • Curved - No
    Dimensions W x D x H, mm - 726.4 x 215 x 522.2
    dimension height - 945 mm
    dimension width - 160 mm
    dimension weight - 9800 g
    Power - Energy efficiency class (HDR) - G
    Power - Energy efficiency class (SDR) - G
    Power - Energy efficiency scale - A to G
    Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
    Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 52 kWh
    Power - Power consumption (max) - 76 W
    Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 41 kWh
    Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
    Camera - No
    Category - Computer Monitors
    Category_1 - Monitors and TV
    Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
    KensingtonLock - Yes
    Code - 9H.LGVLA.TSE
    Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
    Cables included - DP to miniDP, USB-C
    Contrast ratio (dynamic) - 20000000:1
    Contrast ratio (typical) - 3000:1
    Color - Black
    Number of colors - 1,07 mld
    LongDesc -
    LongDesc - Breathtaking HDR Entertainment for the Ultimate Video EnjoymentEW3270U showcases High Dynamic Range for dazzling brightness with stark contrast for deep blacks and wide color range for intense video performance.Elegant Ultra Slim Design with Powerful FunctionalityEW3270U brings HDR together with Brightness Intelligence Plus Technology (B.I.+ Tech) to gently soften bright areas while keeping dark details crystal clear. EW3270U’s simple hotkey switches between 4 levels of HDR and B.I.+ modes to balance maximum contrast and vibrancy and fully enjoy the splendid image performance of HDR while maintaining your viewing comfort.Be in Awe of Clarity and Magnificence of 4K UHD ImageEnjoy extremely vibrant, precise and realistic images as well as much higher frame rates with 4K resolution. You will be amazed by the crystal-clear and details of the image and take advantage of the most advanced viewing experience.Breakthrough Video Quality for Hyper Realistic Entertainment4K HDR Support for Brilliant Brightness and Deep ContrastHigh Dynamic Range (HDR) and Cinema HDR Mode increase the overall dynamic range between true black and bright white to resemble what your eyes see in the natural world.* To view HDR content, please use the provided HDMI cable, a high speed HDMI cable, or premium high speed HDMI certified cable.* HDR function supports HDR10 content.* For Non-HDR content, user can also activate HDR mode.EW3270U will provide emulated HDR performance for better viewing experience.Advanced Panel and Color Technology to Enhance HDR Quality3000:1 Ultra-High Native Contrast for Depth and DefinitionUltra-high 3000:1 native contrast, 3X higher than normal panels, adds stunning color depth and detail to dark images with exquisite subtlety and clarity.95% DCI-P3 Coverage for Authentic Digital Cinema ColorEW3270U covers 100% of Rec. 709 and 95% of DCI-P3 standards to ensure HDTV and Digital Cinema accuracy to match your defined authentic colors.One Cable for Multi-Platform ConnectivityLeveraging state-of-the-art USB-C™ architecture, EW3270U carries high-resolution video and audio, and SuperSpeed data transfers on a single compact and reversible connection to connect with multiple HDMI, and DisplayPort ports. Your multimedia enjoyment can’t be easier.Smoother and Intense Images for Full Gaming EnjoymentAMD FreeSync™ for Intense GamingAMD FreeSync™ technology eliminates image tearing, broken frames, and choppy gameplay for incredibly fluid gaming. And refresh rate to bring out an ultra-smooth gaming experience, EW3270U is the gamer’s dream monitor.Specialized Modes for the Ultimate Video EntertainmentSuper Resolution to Enhance Standard Image QualityEW3270U simulates high resolution picture quality by increasing pixel density of low-resolution standard-definition content for astounding clarity.Smart Focus to Bring Important Details to LifeSmart Focus highlights the selected window or area, helping users concentrate on the main viewing content by reducing distractions in the background.Caring for Your EyesIndustry-Leading Eye-Care TechnologyBenQ exclusive eye-care technologies reduce eye fatigue for user comfort, enhanced productivity, and workplace safety during extended use.TÜV Rheinland CertificationGlobal safety authority TÜV Rheinland certifies EW3270U’s High Contrast 3000 :1, Flicker-Free , Low Blue Light, and Brightness Intelligence Plus as truly friendly to the human eye.Brightness Intelligence Plus TechnologyReduce Eye Strain in Any Lighting EnvironmentBrightness Intelligence Plus Technology (B.I.+ Tech.) detects ambient brightness and color temperature to adjust display settings, with soothing warm white for comfort and cool white for productivity.Colors Stay Original for Picture Perfect ContentB.I.+ Tech. adjusts brightness to avoid overexposure and to enhance details in dark areas, preserving original color saturation and hue with smooth gradation.Low Blue Light TechnologyLow Blue Light Technology is designed to filter out harmful blue light, effectively diminishing eye fatigue and irritation.Easily switch to one of four preset Low Blue Light modes from the OSD hot key (Multimedia, Web-surfing, Office, and Reading) and reward your eyes without sacrificing visual enjoyment.Flicker-Free.Upgraded to eliminate flickering at all brightness levels, BenQ monitors effectively reduce eye fatigue for user comfort and enhanced productivity.
    LongProductName - LED 31.5 4K UHD VA 3840 x 2160, 3000:1, 60Hz, 2W x 2, HDCP, HDR, B.I.+, HDMI, DisplayPort, USB Type-C, 76W, 7.5 kg
    LongSummaryDescription - BenQ EW3270U. Display diagonal: 80 cm (31.5"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LED. Display: LED. Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub. VESA mounting. Product colour: Black, Grey, Metallic
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
    MANUFDATASHEET - https://www.benq.com/en-us/monitor/entertainment/ew3270u/specifications.html
    Matrix type - VA
    Model - EW3270U
    MonitorControls - -
    MonitorSize - 31.5"
    MonitorType - Desktop
    Multimedia - RMS rated power - 4 W
    Multimedia - Number of speakers - 2
    Multimedia > TV tuner integrated - No
    Multimedia - Built-in camera - No
    Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
    Multimedia > Built-in speaker(s) - No
    Name - BenQ EW3270U - 31.5 - LED - gray, HDMI, DisplayPort, USB-C, HDR10
    Name - Benq EW3270U 31.5 " VA UHD 16:9 4 ms 300 cd/m² Black HDMI ports quantity 2 60 Hz
    Title - BenQ EW3270U computer monitor 80 cm (31.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LED Black, Grey, Metallic
    name - Monitor 32 EW3270U 4K LED 4ms/3000:1/HDMI/black
    Rotate - No
    Panel type - VA
    Optional accessory -
    Pivot - No
    Pixelpitch - -
    Width - 522.2 mm
    Width - 726.4 mm
    Width - 945.000000
    Thin Client - Thin client installed - No
    Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
    ProdDesc - LED 32" EW3270U VA 0.181 3840x2160 typ 3000:1 300cd 178/178 4ms 2xHDMI/DP/USB Type-C‎, HDR, 2x2W, Tilt, VESA, col:Metallic Grey METALLIC GREY
    ProductName - EW3270U
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LGVLA.TSE-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LGVLA.TSE-01.jpg
    Dot pitch - 0.181 mm
    Producer product name - EW3270U
    Manufacturer_code - 9H.LGVLA.TPE
    Manufacturer - BENQ
    producer - Benq
    Manufacturer - BenQ
    ManufacturerPartNumber - 9H.LGVLA.TPE
    Response time - 4 ms
    Response time, ms - 4
    ResponseTime - 4 ms
    Visible area, horizontal - 698.4 mm
    Visible area, vertical - 382.85 mm
    Resolution - 3840 x 2160
    Link - https://www.benq.eu/lt-lt/monitor/entertainment/ew3270u.html
    Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
    Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
    Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
    Ports & interfaces > USB ports quantity - 1
    Ports & interfaces - Headphone out - Yes
    Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
    Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
    Ports & interfaces - DVI port - No
    Ports & interfaces - HDCP - Yes
    Ports & interfaces - HDCP version - 2.2
    Ports & interfaces - HDMI - Yes
    Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
    Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
    Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
    Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-C
    Ports & interfaces - USB Power Delivery - No
    Connections - Audio (3.5mm)
    Connections - DisplayPort
    Connections - HDMI
    Connections - USB-C (Gen2)
    Certificates - TUV
    ShortSummaryDescription - BenQ EW3270U, 80 cm (31.5"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LED, 4 ms, Black, Grey, Metallic
    Viewing angle, horizontal - 178 °
    Viewing angle, horizontal, ° - 178
    Viewing angle, vertical - 178 °
    Viewing angle, vertical, ° - 178
    ViewingAngle - 178
    Speaker power, W - 2 x 2
    Touch screen - No
    Touch sensitive screen - No
    Brightness - 300 cd/m2
    Brightness - 300 cd/m²
    Static contrast - 3 000:1
    Weight - 7.5 kg
    Weight - 7.500 kg
    Weight - 9,80
    Weight - 9.930000
    Weight, g - 7500
    Weight & dimensions - Height (with stand) - 522.2 mm
    Weight & dimensions - Height (without stand) - 442.5 mm
    Weight & dimensions - Depth (with stand) - 215 mm
    Weight & dimensions - Depth (without stand) - 65.2 mm
    Weight & dimensions - Width (with stand) - 726.4 mm
    Weight & dimensions - Width (without stand) - 726.4 mm
    Weight & dimensions - Weight (with stand) - 7.5 kg
    Weight & dimensions - Weight (without stand) - 6.1 kg
    Technical details > No flickering - Yes
    Technical details > Warranty - 36 month(s)
    Technical details > Net weight - 7.4 kg
    Technical details > USB-C - No
    Technical details > USB-C power delivery - N/A
    Tilt - Yes
    Transreflective technology - LED
    Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
    Web camera - None
    URL - https://www.benq.com/en/monitor/video-enjoyment/ew3270u/specifications.html
    USB - -
    USBTypeC - Yes
    Performance - AMD FreeSync - Yes
    Performance - AMD FreeSync type - FreeSync
    Performance - Mac operating systems supported - Yes
    Performance - Windows operating systems supported - Yes
    Performance - Low Blue Light technology - Yes
    Performance - NVIDIA G-SYNC - No
    Performance - Flicker-free technology - Yes
    Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
    Performance - Smart modes - Filmmaker
    vendpn - 9H.LGVLA.TSE
    VESACompatible - Yes
    VESAStandard - 100 x 100
    VESA-standard, mm - 100 x 100
    VGA - -
    ViewingAngleV - 178
    WirelessFeatures - -
    Brand - BenQ
    356,92 €
    Benq EW3270U, 32"
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas