MSI Modern MD2712PW, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
Outlet
ID: 1019404 Preces kods: Modern MD2712PW
Birojā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
200,19 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 29.04.2024 sākot no 9:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 100 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 27"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties MSI 27" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • Pateicoties 4ms ātram reakcijas laikam, šis monitors lieliski kalpos dinamisku spēļu un filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 100 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Balta
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 75x75mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort Nav

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : 15W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - Izgatavots ar eleganci un dzīvīgumu Modern MD2712PW sērijas monitoriem ir elegants, graciozs un plāns dizains, un tiem piemīt minimālisma stils, kas lieliski izskatās jebkurā telpā un uz jebkura galda. IZMANTOJIETI TĪRI, VIZUĀLI IZVĒRUMI AR IPS PANELI Modern MD2712PW sērijas monitoriem ir IPS paneļi ar FHD izšķirtspēju, kas spēj attēlot daudz vairāk vizuālās informācijas un padarīt katru detaļu īpaši skaidru. EYESERGO TEHNOLOĢIJA, JŪSU AIZSARDZĪBAS AIZSARDZĪBA Izstrādāts, domājot par jūsu labsajūtu, MSI EyesErgo ar TÜV sertificētu Anti-Flicker, Less Blue Light PRO, pretatstarojošu pārklājumu un Eye-Q Check palīdz aizsargāt jūsu acis. REGULĒJAMA BASE Pateicoties 4 pozīciju regulējamai pamatnei, jūs vienmēr varat pielāgot displeja pozīciju skatīšanai un darbam. Atrodiet sev ērtāko pozīciju. HD READY KOMPATIBILITĀTE Atklājiet HDR tehnoloģijas priekšrocības, kas palielina kontrastu, palielina spilgtumu un nodrošina izcilu detalizācijas līmeni. IZMANTOJOŠS, MANTĪGAIS DIZAINS Ņemot vērā lietotāju ieradumus un iekārtu lietošanas veidu, modernās MD2712PW sērijas monitori ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu daudz ērtāku lietošanu. C TIPA SAVIENOTĀJS AR IESPĒJAS PIEGĀDES FUNKciju līdz 15 W Pateicoties iebūvētajam C tipa USB savienotājam un barošanas piegādes funkcijai (PD, Power Delivery), lietotāji var viegli pievienot un uzlādēt savas ierīces. IEGRĀDĪTI AUGSTOŅI Pateicoties diviem iebūvētiem skaļruņiem, monitora lietotāji var jebkurā laikā klausīties audio failus, piedalīties tiešsaistes konferencēs vai rediģēt videomateriālus, nepievienojot datoram ārējo skaļruni vai austiņas. Vienkāršība jūsu pirkstos DISPLAY KIT APP Ekskluzīvā MSI Display Kit programmatūra sniedz jums visērtākos rīkus displeja iestatījumu pārvaldīšanai. Tagad varat baudīt gan lasīšanai un attēlu skatīšanai optimizētu attēlu, gan darbam vai ikdienas uzdevumiem pielāgotu krāsu režīmu. 27 collu IPS panelis ar plašu, 178 grādu skata leņķi, kas paredzēts patiesi augstas kvalitātes attēlam. 2021. gada Red Dot dizaina balvas ieguvējs Ar elegantu un stilīgu dizainu sader ar jebkuru mājas vai biroja interjeru. TÜV sertificēts displejs aizsargā jūsu redzi un nodrošina acu veselību. MSI EyesErgo tehnoloģija ar Anti-flicker sistēmu novērš acu sasprindzinājumu un nogurumu un palīdz aizsargāt jūsu redzi. Tehnoloģija Less Blue Light PRO vienlaikus aizsargā acis, ģenerē detalizētus attēlus un uz ekrāna attēlo spilgtas krāsas. MSI Eye-Q Check palīdz pašpārbaudīt redzi un atgādina, ka, ilgstoši lietojot monitoru, ir jāatpūšas. Monitora pamatni raksturo vairākas ergonomiskas funkcijas, tostarp slīpuma regulēšana, pagriešana un iespēja pagriezt ekrānu par 90° (pivot). 100 Hz atsvaidzināšanas frekvence nodrošina daudz labāku vizuālo pieredzi. Iebūvētais C tipa USB savienotājs ar 65 W Power Delivery funkciju ļauj ērti pieslēgt un uzlādēt ierīces. Izbaudiet daudzpusību ar dažādām ierīcēm, izmantojot vairākus ieejas avotus, piemēram, C tipa un HDMI pieslēgvietas. Izbaudiet kārtību uz sava galda, pateicoties ērtajam, noņemamajam kabeļu vadības turētājam, kas atrodas monitora statīva aizmugurē. Atbilstība VESA montāžas standartam. Divi iebūvēti skaļruņi.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
Augstuma regulēšana - Jā
Augstums - 362.5 mm
Augstums ar statīvu - 413.3 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Biežums, vertikālais min. - 48 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - MODERNS MD2712PW
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 160 mm
Dinamiskais kontrasts - 100 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 68,6 cm (27")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 69 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 160 kHz
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 100000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Krāsu dziļums - 8 bit
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.3114 x 0.3114 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - reakcijas laiks (ātrs) - 1 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 33.6 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 59.8 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 117%
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 60 - 144 Hz
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - Kāju krāsa - White
Dizains - noņemams statīvs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Uzņēmējdarbība
Dziļums - 57.5 mm
Dziļums ar statīvu - 200.8 mm
ean - 4711377108171
Eans - 4711377108171
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Enerģijas klase - D
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Ergonomika - augstuma regulēšana - 11 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -30 - 30°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 75 x 75 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -90 - 90°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Frekvence, horizontālā maks. - 218 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 104.64 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 100 Hz
Garantija -
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GTIN - 0824142327937
GTIN - 824142327937
GTIN - 4711377108171
I/O savienotāji - 1 x Audio izeja
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 167 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 464 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 893 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 8 kg
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Ilgtspēja - Ilgtspējas atbilstība - Jā
izmērs augstums - 460 mm
izmērs platums - 900 mm
izmērs svars - 7700 g
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Krāsa - White
LongDesc - Izstrādāts ar eleganci un dzīvīgumuMūsdienīgajai MD2712PW sērijai ir elegants, graciozs un gluds ārējais dizains, un tā ir minimālisma stilā, kas lieliski izskatās jebkurā telpā un uz jebkura galda. Tā noteikti ir eleganta mēbele un dekoratīvs elements jebkurā telpā, nevis monitors.Izbaudiet VIBRANTU DIENU AR IPS PANELIModern MD2712PW ir aprīkots ar FHD IPS paneli, kas spēj sniegt vairāk vizuālās informācijas un padarīt skaidru katru detaļu.EYESERGO TECH, JŪSU VESELĪBAS AIZSARGOTĀJSSagatavots labsajūtai, MSI EyesErgo ar TÜV sertificētām Anti-Flicker, Less Blue Light PRO tehnoloģijām, pretatspīduma paneli un Eye-Q Check sistēmu palīdz aizsargāt acis.EYE-CARE TECHNOLOGIESSniedz acu nogurumu mazinošus aparatūras un programmatūras risinājumus.NOREGULĒJAMS STENDSS 4 veidos regulējams statīvs ļauj vienmēr pielāgot redzes un darba veidu. Atrodiet sev ērtāko pozīciju.HDR READYIzbaudiet HDR tehnoloģijas priekšrocības, kas uzlabo kontrasta diapazonus, paaugstina spilgtuma līmeni un nodrošina izcilu detalizācijas līmeni.UZŅĒMĒJAM DRAUDZĪGS UN ĒRTĪGS DIZAINSŅemot vērā lietotāja lietošanas paradumus un metodes, Modern MD2712PW sērija ir atjautīgi izstrādāta, lai nodrošinātu draudzīgāku lietošanas pieredzi.TIPS C AR 15 W IESILDINo zibens ātras reakcijas līdz elpu aizraujoši reālistiskai grafikai - Modern MD2712PW sērija ar 100 Hz atsvaidzināšanas frekvenci ir gatava spēlēm. Sagatavojieties, lai jūs aizrautu nevainojama spēle bez kavēšanās, ko spēj nodrošināt 100 Hz atsvaidzināšanas frekvence.Bezinstrumentu montāža un VESA montāžas dizainsMūsdienu monitora Modern MD2712 sērijas monitora bezinstrumentu montāžas un demontāžas dizains ne tikai nodrošina visērtāko lietošanas pieredzi, bet arī atbalsta VESA standartu ar visātrāko veidu, kad jūs to montējat pie sienas mājās vai birojā.Iebūvēti skaļruņiDar divi iebūvētie skaļruņi ļāva lietotājiem jebkurā laikā klausīties audio failus, piedalīties tiešsaistes konferencēs vai rediģēt videoklipus, nenesot līdzi ārējo skaļruni vai nēsājot austiņas.Izklaides komplekts jūsu pirkstiem - DISPLAY KIT APPMSI ekskluzīvā programmatūra Display Kit nodrošina ērtāko rīku, atbilstošu displeju, kas ļauj lasīt un vienlaikus baudīt attēlu & krāsu režīmu, lai jūs varētu strādāt vai ikdienā.DARBĪBA ZELENIPAKALPOJAMS, KA SAIŅEMAT PLANETU KOPĀ AR MUMSMSI ir apņēmusies mazināt savas saimnieciskās darbības ietekmi uz vidi, izmantojot videi draudzīgu ražošanu un piegādes ķēdes pārvaldību.Mūsdienu MD2712PW sērija atbilst dažādām enerģijas prasībām, piemēram, Energy Star, ErP Lot 6, CEL un MEPS...utt, lai samazinātu enerģijas patēriņu, uzlabotu efektivitāti un aizsargātu mūsu vienīgo planētu..
LongProductName - 68,6 cm (27") Full HD 1920 x 1080 IPS, 16:9, 300 cd/m², 16,7M, 1ms, 178°/178°, 1000:1
LongSummaryDescription - MSI Modern MD2712PW. Displeja diagonāle: 68,6 cm (27"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Displeja tehnoloģija: Full HD, Displeja tehnoloģija: LCD, Reakcijas laiks: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: balta.
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - Modern MD2712PW
Multimediji - RMS nominālā jauda - 6 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - Monitors Modern MD2712PW 27 collas IPS/FHD/100Hz/4ms/balts
Nosaukums - MSI Modern MD2712PW
Nosaukums - MSI Modern MD2712PW datora monitors 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseļu Full HD LCD Balts
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 613.5 mm
ProducerCode - Modern MD2712PW
Produkta nosaukums - Modern MD2712PW
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Reakcijas laiks - 4 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 597.888 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 336.312 mm
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Savienojamības porti un interfeisi - DC-in ligzda - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - MSI Modern MD2712PW, 68,6 cm (27"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, LCD, 4 ms, balts
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300 nitu
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 3.9 kg
Svars ar statīvu - 5.85 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 413.3 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 362.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 200.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 57.5 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 613.5 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 613.5 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 5.85 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 3.9 kg
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.msi.com/Business-Productivity-Monitor/Modern-MD2712PW
Veiktspēja - Kustības izplūšanas samazināšana - Jā
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
vendpn - Modern MD2712PW
VESA - 75 x 75
WiFi - Nē
Zīmols - MSI
Description - MADE WITH ELEGANCE AND LIVENESS With an elegant, graceful and slim design, the Modern MD2712PW Series monitors feature a minimalist look that looks great in any space and on any desk. ENJOY CLEAR, VIOLENT IMAGES WITH IPS PANEL Modern MD2712PW series monitors feature IPS panels with FHD resolution, which can display much more visual information and make every detail exceptionally clear. EYESERGO TECHNOLOGY, YOUR HEALTH PROTECTION Designed with your well-being in mind, MSI EyesErgo with TÜV-certified Anti-Flicker, Less Blue Light PRO, anti-reflective coating and Eye-Q Check helps protect your eyes. ADJUSTABLE BASE Thanks to the 4-position adjustable base, you can always adjust the display position for viewing and working. Find the most comfortable position for you. HD READY COMPATIBILITY Discover the benefits of HDR technology, which increases contrast, increases brightness and provides exceptional levels of detail. USER-FRIENDLY, ARTIFICIAL DESIGN Taking into account the habits and way of using the equipment by users, the Modern MD2712PW series monitors have been designed to provide a much more user-friendly operation. TYPE-C CONNECTOR WITH THE FUNCTION OF DELIVERING POWER UP TO 15 W Thanks to the built-in USB Type-C connector and the power delivery function (PD, Power Delivery), users can easily connect and charge their devices. BUILT-IN SPEAKERS Thanks to two built-in speakers, monitor users can listen to audio files, participate in online conferences or edit video materials at any time, without the need to connect an external speaker or headphones to the computer. SIMPLICITY AT YOUR FINGERTIPS DISPLAY KIT APP The exclusive MSI Display Kit software gives you the most convenient tools to manage your display settings. Now you can enjoy an image that is both optimized for reading and viewing images, or a color mode tuned for work or everyday tasks. 27-inch IPS panel with a wide, 178-degree viewing angle, designed for truly high image quality. Red Dot Design Award Winner 2021 Matches any home or office decor with the most elegant and stylish design. The TÜV-certified display protects your eyesight and ensures eye health. MSI EyesErgo technology with Anti-flicker systems prevents eye strain and fatigue and helps protect your vision. Less Blue Light PRO technology simultaneously protects your eyes, generates detailed images and displays vivid colors on the screen. MSI Eye-Q Check helps you self-check your eyesight and reminds you to rest when using the monitor for long periods of time. The monitor base is characterized by a number of ergonomic functions, including tilt adjustment, swivel, and the ability to rotate the screen by 90° (pivot). The 100-hertz refresh rate offers a much better visual experience. The built-in USB Type-C connector with a 65W Power Delivery function allows you to easily connect and charge devices. Enjoy versatility with a variety of devices using multiple input sources such as Type-C and HDMI ports. Enjoy tidiness on your desk thanks to the convenient, removable cable management holder located on the back of the monitor stand. Compliance with the VESA mounting standard. Two built-in speakers.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 100 Hz
Height adjustment - Yes
Height - 362.5 mm
Height with stand - 413.3 mm
Auto Pivot - Yes
Frequency, vertical min. - 48 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - MODERN MD2712PW
Other features -
dimension depth - 160 mm
Dynamic contrast - 100 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display diagonal (metric) - 69 cm
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 160 kHz
Display - Contrast ratio (dynamic) - 100000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Colour depth - 8 bit
Display - Maximum refresh rate - 100 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel pitch - 0.3114 x 0.3114 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 4 ms
Display - Response time (fast) - 1 ms
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 59.8 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 117%
Display - Vertical scan range - 60 - 144 Hz
Design - Frameless design - Yes
Design - Feet colour - White
Design - Detachable stand - Yes
Design - Product colour - White
Design - Market positioning - Business
Depth - 57.5 mm
Depth with stand - 200.8 mm
ean - 4711377108171
Eans - 4711377108171
Screen size (diag.) - 27"
Energy class - D
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Ergonomics - Height adjustment - 11 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Swivel angle range - -30 - 30°
Ergonomics - Panel mounting interface - 75 x 75 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Frequency, horizontal max. - 218 kHz
Frequency, horizontal min. - 104.64 kHz
Frequency, vertical max. - 100 Hz
Warranty -
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GTIN - 0824142327937
GTIN - 824142327937
GTIN - 4711377108171
I/O connectors - 1 x Audio out
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Packaging data - Package height - 167 mm
Packaging data - Package depth - 464 mm
Packaging data - Package width - 893 mm
Packaging data - Package weight - 8 kg
Packaging content - Stand included - Yes
Sustainability - Sustainability compliance - Yes
dimension height - 460 mm
dimension width - 900 mm
dimension weight - 7700 g
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Color - White
LongDesc - CRAFTED WITH ELEGANCE AND VIBRANCYWith an elegant, graceful, and sleek exterior design, Modern MD2712PW Series is designed with a minimalistic look that looks great in any space and desk. It is a piece of elegant furniture & decoration in any space instead of a monitor for sure.ENJOY VIBRANT DAYS WITH IPS PANELModern MD2712PW equips with a FHD IPS Panel that can bring more visual information and make every detail clear.EYESERGO TECH, YOUR HEALTH PROTECTORDeveloped for well-being, the MSI EyesErgo with TÜV-certified Anti-Flicker, Less Blue Light PRO technologies, anti-glare panel, and Eye-Q Check system help protect your eyes.EYE-CARE TECHNOLOGIESProvide eye fatigue-reducing hardware and software solutions.ADJUSTABLE STANDWith 4 ways adjustable stand, you can always adjust the way you see and the way you work. Find the most comfortable position for yourself.HDR READYExperience the benefits of HDR technology, which enhances contrast ranges, elevates brightness levels, and provides exceptional levels of detail.USER FRIENDLY & INGENIOUS DESIGNConsidering the user's usage habits and methods, the Modern MD2712PW Series is ingeniously designed to provide a more friendly user experience.TYPE C WITH 15W POWER DELIVERYFrom lightning-fast reactions to breathtakingly realistic graphics, Modern MD2712PW series with 100Hz refresh rate is ready for gaming. Prepare to be captivated by the seamless, lag-free gameplay that a 100Hz refresh rate can deliver.TOOL-LESS ASSEMBLY & VESA MOUNTABLE DESIGNTool-free assembly & disassembly design of Modern MD2712 series monitor not only bring the most convenient user experience, but also support the VESA standard with the fastest way when you mount it on the wall at home or in the office.BUILT-IN SPEAKERSWith two built-in speakers, users were allowed to listen to audio files, to attend online conferences, or to edit videos at any time without carrying an external speaker or wearing a headphone.SIMPLICITY AT YOUR FINGERTIPS – DISPLAY KIT APPThe MSI exclusive software Display Kit provides the most convenient tool, the proper display that allows you to read and enjoy the image at the same time & color mode to you while working or everyday.DESIGN WITH GREENTHANK YOU FOR SAVING THE PLANET WITH USMSI is committed to mitigating the environmental impacts of its businessactivities through green production and supply chain management.The Modern MD2712PW series meets various energy requirements, for example, Energy Star, ErP Lot 6, CEL, and MEPS...etc., to reduce energy consumption, improve efficiency and protect our only planet.
LongProductName - 68.6cm (27") Full HD 1920 x 1080 IPS, 16:9, 300cd/m², 16.7M, 1ms, 178°/178°, 1000:1
LongSummaryDescription - MSI Modern MD2712PW. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LCD, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: White
Matrix type - TFT IPS
Model - Modern MD2712PW
Multimedia - RMS rated power - 6 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor Modern MD2712PW 27 inches IPS/FHD/100Hz/4ms/White
Name - MSI Modern MD2712PW
Title - MSI Modern MD2712PW computer monitor 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Full HD LCD White
Optional accessory -
Width - 613.5 mm
ProducerCode - Modern MD2712PW
ProductName - Modern MD2712PW
producer - MSI
Producer - MSI
Response time - 4 ms
Visible area, horizontal - 597.888 mm
Visible area, vertical - 336.312 mm
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Ports & interfaces - DC-in jack - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - MSI Modern MD2712PW, 68.6 cm (27"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LCD, 4 ms, White
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 300 nits
Static contrast - 1 000:1
Weight - 3.9 kg
Weight with stand - 5.85 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 413.3 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 362.5 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 200.8 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 57.5 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 613.5 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 613.5 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5.85 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.9 kg
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://www.msi.com/Business-Productivity-Monitor/Modern-MD2712PW
Performance - Motion blur reduction - Yes
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
vendpn - Modern MD2712PW
VESA - 75 x 75
WiFi - No
Brand - MSI
200,19 €
MSI Modern MD2712PW, 27"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas