Canon Zoemini S2, white

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 775015 Preces kods: 4519C007
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
195,65 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 02.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Barošanas avots: Litija akumulators
  • Displeja izmērs: Nav
  • Foto izšķirtspēja: 8 Mpix
  • Kameras tips: Kompaktkamera
  • Sensors: Nav norādīts
  • Optiskais zoom: Zoom 0x
  • Amiņas kartes tips: microSD
Visi parametri
Barošanas avots Litija akumulators
Digitālās kameras barošanas avots var būt, gan baterijas, gan akumulators. Bateriju priekšrocība ir plaša pieejamība veikalos, savukārt akumulatora priekšrocība ir iespēja to vairākkārt uzlādēt un lietot bez papildus akumulatora iegādes. Pirms iegādāties digitālo kameru lūdzam pārliecināties par tās barošanas avota atbilstību jūsu vajadzībām.
Displeja izmērs Nav
Digitālās kameras ekrāna izmērs, kurā notiek skatu meklēšana, nobildēto attēlu aplūkošana un rediģēšana. Liels displejs ir ērts lietošanā, tomēr jāņem vērā, jo lielāks displejs, jo īsāks bateriju darbības laiks kamerai. Ja darbības laiks ir svarīgāks par aplūkošanas ērtumu, iesakām iegādāties kameru ar nelielu displeju un atsevišķu optisko skatu meklētāju (actiņu).
Foto izšķirtspēja 8 Mpix
Digitālās kameras matrices izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas vienā fotogrāfijā spēj "fiksēt" kamera. Lielāks izšķirtspējas rādītājs nozīmē detalizētāku attēlu un līdz ar to augstāku attēla kvalitāti. Lielākas izšķirtspējas kameras savām fotogrāfijām aizņem vairāk vietas atmiņas kartē, tādēļ kopā ar augstas izšķirtspējas kameru iesakām iegādāties atbilstoši apjomīgu atmiņas karti, piem. 8Mpix kamerai 2Gb karti.
Hot Shoe : Nav
Iebūvēta zibspuldze : Ir
Kameras komplektācija : ar fiksētu objektīvu
Kameras tips : Kompaktkamera
Krāsa : Balta
Maksimālā video izšķirtspēja : N/A
Objektīva stiprinājums : Nav maināms
Sensors : Nav norādīts
Optiskais zoom Zoom 0x
Optiskais zoom, jeb attēla pietuvināšana ar optiku ir svarīgs rādītājs attālu objektu fotografēšanai. Tuvplāna bildēm pietiek ar 3x optisko zoom, attālāku objektu bildēšanai šis rādītājs nepieciešams lielāks.
Amiņas kartes tips microSD
Atmiņas kartes tips, kuru iespējams ievietot digitālajā kamerā, lai palielinātu vietu fotogrāfiju glabāšanai. Iegādājoties fotokameru jāņem vērā, ka katrai kamerai ir derīga viena, vai divu veidu atmiņas karte. Izplatītākie atmiņu karšu formāti ir SD (Secure Digital) un CF (Compact Flash).
External HDD Bilžu kopiju uzglabāšanai
Papildus specifikācija
Aizdevums - 0
Aizvērējs - tālvadības slēdžs - Jā
Apraksts - ZOEMINI S2 Īsi mirkļi, lieli stāsti Spogulis un gredzenveida gaisma atvieglo selfiju uzņemšanu. Izmantojiet lietotni Canon Mini Print, lai priekšskatītu uzņemto kadru. Ar uzlādējamu akumulatoru var uzņemt līdz 25 kadriem, un Micro SD kartes slots, kad beidzas papīrs, atvieglo atmiņu veidošanu ārpus mājas. Jautra kombinācija Ar vienu ierīci varat gan fotografēt, gan drukāt. Ar 8 megapikseļu izšķirtspēju, Zink tehnoloģiju un iespēju saglabāt fotoattēlus Micro SD kartē tas ir ideāls instruments spontānai fotografēšanai. Lieliski iekļaujas kabatā Elegants un plāns, pieejams tirkīza, baltā un rozā zelta krāsā, lai jūs varētu izvēlēties ideālu aksesuāru. Perfektas fotogrāfijas Veidojiet elegantas fotogrāfijas, izmantojot spoguli un gredzenveida gaismu, un pievienojiet iespaidīgus efektus un rāmjus, izmantojot attiecīgās pogas Vienkārši iestatiet savas iecienītākās opcijas Canon Mini Print lietotnē.
Viedā fotogrāfija Izmantojiet Bluetooth un lietotni Canon Mini Print, lai drukātu no viedtālruņa, pārbaudītu tiešraides priekšskatījumus un pievienotu personalizēšanas elementus, tostarp uzlabotas kolāžas. Stilīgas uzlīmes Varat ievietot līdz pat 10 Zink fotopapīra loksnēm ar līmējamu aizmuguri, pēc tam izdrukāt fotoattēlus, noņemt aizsargslāni un uzlīmēt mīļākos fotoattēlus uz ierīcēm - no tālruņa līdz ledusskapim. #FreeYourStory Parādi savu drosmi. Paudiet savu viedokli. Izvēlieties būt oriģināls. Parādiet mums dzīvi no savas perspektīvas. Neatkarīgi no tā, vai fotografējat, drukājat vai filmējat, mēs vēlamies redzēt unikālu skatījumu uz pasauli, kas iemūžināts ar jūsu objektīvu.
Atmiņas karte - microSD
Atmiņas standarts - SD
Atmiņas standarts - SDHC
Atmiņas standarts - SDXC
Attēlu formāts - JPEG
Attēlu sensora izmēri -
Augstums - 80.3 mm
Baltās krāsas balansēšana - Automašīna
Barošana - darbojas ar akumulatoru - Jā
Barošana - uzlādējams akumulators - Jā
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
BrandPartCode - 4519C007
category_en - Kameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Kameras
Citas funkcijas -
Citi displeja parametri -
Citi matricas parametri -
Citi objektīva parametri -
Darba apstākļi - Fotopapīra uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 40 - 55%
Darba apstākļi - fotopapīra uzglabāšanas temperatūra (T-T) - 0 - 25 °C
description_et - Canon Zoemini S2 Uzņemiet selfiju, izmantojot iebūvēto spoguli un apļveida gaismu, un pārbaudiet rezultātu, izmantojot Canon Mini Print lietotnes tiešraidi. Ir beidzies papīrs? Saglabājiet iecienītākos fotoattēlus mikro SD kartē. Mazi mirkļi, lieli stāsti Uzņemiet selfijus, izmantojot iebūvēto spoguli un apļveida gaismu, un pārbaudiet rezultātu, izmantojot Canon Mini Print lietotnes tiešraidi. Pateicoties akumulatoram, ar kuru var uzņemt līdz 25 fotoattēliem, un micro SD kartes slotnei fotoattēlu uzglabāšanai, atmiņu veidošana ir pavisam vienkārša. Lieliska kombinācija Uzņemiet un izdrukājiet fotoattēlus no vienas ierīces. Ar 8 MP kameru, Zink™ tehnoloģiju un iespēju saglabāt fotoattēlus mikro SD kartē tas ir ideāls partneris improvizētiem fotografēšanas braucieniem. Ideāls kabatas izmērs Plāns dizains un zilganzaļā, baltā un rožaini zelta krāsas kopā veido vislabāko pārnēsājamo piederumu. Perfektas bildes Izveidojiet skaistas bildes ar spoguļa un apļveida gaismas palīdzību, kā arī piešķiriet tām personiskumu ar efektiem un slēdža pogām. Viegli iestatiet iecienītākos objektus Canon Mini Print lietotnē. Viedā fotografēšana Izmantojiet Bluetooth un Canon Mini Print lietotni, lai drukātu no viedtālruņa, vērotu tiešraidi un veidotu satriecošas kolāžas. Pielīmējiet un veidojiet ielādējiet līdz pat 10 Zink™ fotopapīriem ar līmējošu pamatni un pielīmējiet savas iecienītākās fotogrāfijas jebkur - no tālruņa līdz ledusskapim. #FreeYourStory Esi drosmīgs. Esi izteiksmīgs. Esi oriģināls. Parādiet mums dzīvi caur savu objektīvu. Nav svarīgi, vai izvēlaties fotoattēlu, izdruku vai videoklipu, - dalieties ar savu stāstu no savas unikālās perspektīvas.
description_lv -
description_lv - Canon Zoemini S2 Uzņemiet selfiju ar spoguli un gredzenveida gaismu un pārbaudiet savu pozu, izmantojot tiešraidi no Canon Mini Print lietotnes. Jums beidzies papīrs? Saglabājiet savus mīļākos fotoattēlus, lai vēlāk tos izdrukātu, uz Micro SD kartes. Mini mirkļi, lieli stāsti Uzņemiet selfijus ar spoguli un gredzenveida gaismu un pārbaudiet savu pozu ar tiešraides skatu, izmantojot Canon Mini Print lietotni. Ar akumulatora darbības laiku līdz 25 fotoattēliem un Micro SD kartes slotu, kad pietrūkst papīra, ir viegli radīt atmiņas, atrodoties ceļā. Lieliska kombinācija Uztvert un izdrukāt no vienas ierīces. Ar 8 MP kameru, Zink™ tehnoloģiju un iespēju vēlāk saglabāt fotoattēlus Micro SD kartē, tas ir ideāls partneris improvizētām fotosesijām. Perfekts kabatas izmērs Elegants un plāns, izvēlieties no zilganzaļās, baltās un rozā zelta krāsas, lai izveidotu ideālu pārnēsājamo piederumu. Precīzas bildes Izveidojiet glītus momentuzņēmumus ar spoguli un gredzenveida gaismu, kā arī pievienojiet izsmalcinātību ar efektu un kadru pogām - vienkārši iestatiet sev tīkamākos, izmantojot Canon Mini Print lietotni. Viedie fotoattēli Izmantojiet Bluetooth un Canon Mini Print lietotni, lai izdrukātu no viedtālruņa, pārbaudītu tiešraidi un pievienotu lieliskus pielāgojumus, tostarp uzlabotas kolāžas. Līmējiet un veidojiet ielīmējiet līdz pat 10 loksnēm Zink™ fotopapīra ar lipīgu pamatni un drukājiet, atlīmējiet un uzlīmējiet savus iecienītākos kadrus uz visiem priekšmetiem, sākot no tālruņa līdz pat ledusskapim. #FreeYourStory Esi drosmīgs. Esi izteiksmīgs. Esi oriģināls. Parādiet mums dzīvi caur savu objektīvu. Neatkarīgi no tā, vai tas ir fotoattēls, izdruka vai filma, mēs vēlamies redzēt jūsu unikālo skatījumu uz pasauli, kā jūs to esat iemūžinājuši.
description_ru -
description_short_en - Digitālā instant kamera un printeris 8 megapikseļu kamera Atmiņas kartes slots fotogrāfiju saglabāšanai Integrēta gredzenveida gaisma un selfiju spogulis Izmanto Canon ZINK fotopapīru
description_short_et - Digitālā fotokamera un printeris vienā 8 megapikseļu kamera Atmiņas kartes slots fotogrāfiju glabāšanai Iebūvēta apļveida zibspuldze un selfiju spogulis Izmanto Canon ZINK fotopapīru
description_short_lv -
description_short_ru - Digitālā momentuzņēmumu kamera un printeris vienā8 megapikseļu kameraAizsargātas atmiņas kartes slots fotoattēlu uzglabāšanaiIebūvēta gredzenveida gaisma un pašportreta spogulisIzmanto Canon ZINK fotopapīru
dimensijas dziļums - 45 mm
Displejs - Iebūvēts displejs - Nē
Dziļums - 22.5 mm
ean - 4549292176032
EANCode - 4549292176032
Eans - 4549292176032
Efektīvais pikseļu skaits - 8 Mpix
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 0 - 70%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 40 °C
Enerģija - Akumulatoru tehnoloģija - Litija polimēru (LiPo)
Enerģijas padeve - Automātiska izslēgšanās - Jā
feature_group_et - Tūlītējie fotoaparāti
feature_group_ln - Tūlītējie fotoaparāti
feature_group_lv - Tūlītējās drukas kameras
feature_group_ru - Momentālās kameras
Filmu ierakstīšana - Nē
Flash - Iebūvēta zibspuldze - Jā
Flash - zibspuldzes diapazons - 0.5 - 1 m
Fokuss - 2,6 mm
Funkcijas - Atbalstītās mobilās operētājsistēmas - Android 6.0, iOS 12
Funkcijas - Atiestatīšanas poga - Jā
Funkcijas - Baltā balansēšana - Automašīna
Funkcijas - Bluetooth - Jā
Funkcijas - Bluetooth versija - 5.0
Funkcijas - drukāšana bez malām - Jā
Funkcijas - Drukāšanas laiks (maks.) - 50 s
Funkcijas - Drukāšanas laiks (min) - 50 s
Funkcijas - fotopapīra izmēri (imperiālie) - 2x3"
Funkcijas - Foto papīrs - Jā
Funkcijas - Gaismas ekspozīcijas režīmi - Automašīna
Funkcijas - ISO jutība (maks.) - 1600
Funkcijas - ISO jutība (min) - 100
Funkcijas - LED indikatori - Jā
Funkcijas - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 256 GB
Funkcijas - Maksimālais atvērums - 2.2
Funkcijas - Maksimālais fokusa attālums (35 mm filmas ekvivalents) - 25.7 mm
Funkcijas - Maksimālā izšķirtspēja - 314 x 600 DPI
Funkcijas - Megapikseļi (aptuveni) - 8 MP
Funkcijas - Minimālais apertūras skaits - 2.2
Funkcijas - Mobilo lietotņu atbalsts - Jā
Funkcijas - Pašbildes spogulis - Jā
Funkcijas - Pašizlādes aizkave - 3,5,10 s
Funkcijas - Pašsacensības - Jā
Funkcijas - Produkta krāsa - White
Funkcijas - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Funkcijas - Tuvās lauka komunikācija (NFC) - Jā
garantija - 12
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
GRUPA1 - Skeneri/kameras
GRUPA2 - Digitālās kameras
GTIN - 4549292176032
Hoehe - 0
HST NUMERIS - 4519C007
Iebūvēta zibspuldze - Jā
Iekļautie piederumi - Tūlītēja fotokamera ar krāsainu fotoprinteri Canon Zoemini S2, balts USB kabelis Ātrā lietošanas pamācība un citi dokumenti Canon Zink fotopapīrs (10 lapas) + 1 lapa SMARTSHEET Rokas siksna
Iekļauts objektīvs - Iebūvēts
izmērs augstums - 140 mm
izmērs platums - 105 mm
izmērs svars - 281 g
IZSTRĀDĒTĀJS - CANON
Jauda - Akumulatora ietilpība - 700 mAh
JPEG izšķirtspēja (maks.) - 314 x 600 px
Kameras tips - Tūlītējs
Kategorija - Root/FOTO | Video/Digitālie fotoaparāti/Moment foto
Kategorija - Tūlītējās drukas kameras
Krāsa - White
LongDesc - Canon Zoemini S2 ir nākamās paaudzes instantkameras printeris, kas aprīkots ar spoguli, gredzenveida apgaismojumu, tālvadības slēdzi un tiešraidi, padarot to par ideālu tehnoloģiju selfiju cienītājiem. Izmantojiet Canon Mini Print lietotni savā viedtālrunī un radoši pielāgojiet savas fotogrāfijas ar filtriem, emocijzīmēm un tekstu. Canon Zoemini S2 ļauj izdrukāt līdz 25 fotogrāfijām ar pilnu akumulatoru. Saglabājiet savus iecienītākos kadrus Micro SD kartē (iegādājama atsevišķi), lai vēlāk tos varētu izdrukāt - ērti, ja jums pietrūkst papīra. Katru uzlīmes uzspiedumu no kabatas uz plaukstas var izmantot, lai personalizētu savus īpašumus dažu sekunžu laikā. Šī elegantā un plānā mini fotokamera, kas pieejama zilganzaļā, pērļbaltā un rozā zelta krāsā, ir lielisks pārnēsājamais sabiedrotais, un tajā ir iekļautas efektu un kadru pogas, kas nodrošina filtru izjūtu un lielisku pielāgošanu.
LongProductName - Zoemini S2 Instant Camera krāsainais fotoprinteris, perlamutra baltā krāsā
LongSummaryDescription - Canon Zoemini S2 Instant Camera krāsu fotokamera, perlamutra balta. Produkta krāsa: balta, Maksimālais fokusa attālums (35 mm filmas ekvivalents): 25,7 mm, Fotopapīra izmēri (imperiāli): 2x3". Zibspuldzes diapazons: USB savienotāja tips: Savienojuma veids: Micro-USB. Akumulatora ietilpība: 700 mAh, Akumulatora tehnoloģija: Litija polimēra (LiPo) akumulators. Svars: 188 g, augstums: 80,3 mm, dziļums: 22,4 mm.
Maksimālais atvērums - f/2,2
Maksimālais ISO - 1600
Minimālais ISO - 100
Modelis - ZOEMINI S2
name_et - Canon Zoemini S2, balts
Nosaukums - Canon ZOEMINI S2 balts
Nosaukums - Canon Zoemini S2 Instant Camera krāsainais fotoprinteris, perlamutra baltā krāsā
nosaukums - Kamera ar printera funkciju ZOEMINI S2 4519C007 balta
nosaukums_lv - Canon Zoemini S2, balts
nosaukums_lv - Canon Zoemini S2, balts
nosaukums_ru - Canon Zoemini S2, balts
Pamata - augstums (mm) - 121
Pamata - Darba temperatūra - 5 – 40 °C
Pamata - dziļums (mm) - 21,5
Pamata - Krāsu - White
Pamata - Mitrums - 40 – 55%
Pamata - pabeigšana - Canon ZINK fotopapīrs 10gab
Pamata - pabeigšana - Rokas siksniņa
Pamata - pabeigšana - USB kabelis
Pamata - pabeigšana - Ātra instrukcija
Pamata - platums (mm) - 80.3
Pamata - svars (g) - 188
PANTS1 - ZOEMINI S2 PERLWHITE
PANTS2 - TŪLĪTĒJA KAMERA / 8MP
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 121 mm
Plašs - 0
Power - Iebūvēts akumulators
ProducerCode - 4519C007
Produkta nosaukums - Zoemini S2 Instant Camera krāsainais fotoprinteris, perlamutra baltā krāsā
ražotāja_kods - 4519C007
ražotājs - Canon
Ražotājs - Canon
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - Micro-USB
Savienotāji - microUSB
ShortDescription - 8 Mpix | 24 mm F2,4 | 5 × 7,6 cm | Micro SD slots | 314 × 600 dpi izšķirtspēja |
ShortSummaryDescription - Canon Zoemini S2 Instant Camera krāsu fotokamera, Pearl White, balta, 25,7 mm, 2x3", 50 s, 50 s, 314 x 600 DPI
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDHC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDHC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDHC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - MS Micro, microSD / microSDHC / microSDXC
Specifikācijas - Attēla izmērs - 50 × 76 mm
Specifikācijas - Attēla izmērs - 50 × 76 mm
Specifikācijas - Attēla izmērs - 50 × 76 mm
Specifikācijas - barošanas avots - Litija polimēra akumulators
Specifikācijas - Barošanas avots - Litija polimēru akumulators
Specifikācijas - Efektīvie megapikseļi - 8
Specifikācijas - Efektīvie megapikseļi - 8
Specifikācijas - Efektīvie megapikseļi - 8
Specifikācijas - Efektīvie megapikseļi - 8
Specifikācijas - Ekspozīcijas kontrole - Automātiska
Specifikācijas - Ekspozīcijas kontrole - Automātiskais
Specifikācijas - Ekspozīcijas pārvaldība - Automātiskais
Specifikācijas - Filmiņas izmērs - 50 × 76 mm
Specifikācijas - Flash - Jā
Specifikācijas - Flash - Jā
Specifikācijas - Fokusēšana - 0,3 m - ∞
Specifikācijas - fokusēšana - 0,3 м - ∞
Specifikācijas - fokusēšana - 0.3 m - ∞
Specifikācijas - Jauda - Litija polimēru akumulators
Specifikācijas - Momentfilmas tips - Canon ZINK
Specifikācijas - Papīra izmērs - 50 × 76 mm
Specifikācijas - Piemērota matrica - Canon ZINK
Specifikācijas - Piemērots fotomateriāls - Canon ZINK
Specifikācijas - Plēves izmērs - 50 × 76 mm
Specifikācijas - Skatu meklētājs - Jā
Specifikācijas - Skatu meklētājs - Jā
Specifikācijas - Skatu meklētājs - Jā
Specifikācijas - Zibspuldze - Jā
Starling - N
Stck_Kart - 16
Stck_Pal - 0
Svars - 0
Svars - 188 g
Svars un izmēri - Augstums - 80.3 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 22.4 mm
Svars un izmēri - Platums - 121 mm
Svars un izmēri - Svars - 188 g
svītrkods - 4549292176032
Tehniskie dati - Zibens - Jah
Tehniskās specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSD
Tehniskās specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDHC
Tehniskās specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Tehniskās specifikācijas - Attēla izmērs - 50 × 76 mm
Tehniskās specifikācijas - Barošanas avots - Litija polimēra akumulators
Tehniskās specifikācijas - Bezvadu vadība - Automātiskais
Tehniskās specifikācijas - Fokusēšana - 0,3 m - ∞
Tehniskās specifikācijas - Papīra izmērs - 50 × 76 mm
Tehniskās specifikācijas - Piemēroti attēli - Canon ZINK
Tehniskās specifikācijas - Skatu meklētājs - Jah
URL - https://store.canon.co.uk/search/4519C007/
vendpn - 4519C007
Vispārīgi - augstums (mm) - 121
Vispārīgi - augstums (mm) - 121
Vispārīgi - Augstums (mm) - 121
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 40 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 40 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 40 °C
Vispārīgi - dziļums (mm) - 21,5
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 21,5
Vispārīgi - dziļums (mm) - 21.5
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Canon ZINK fotopapīrs 10gab
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Canon ZINK fotopapīrs 10gb.
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Plaukstas locītavas siksna
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Vispārīgi - Komplekta saturs - Canon ZINK foto skuveklis 10tk
Vispārīgi - Komplekta saturs - Randmerihm
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Mitruma tolerance - 40 – 55%
Vispārīgi - Mitrums - 40 – 55%
Vispārīgi - Mitrums - 40 – 55%
Vispārīgi - Platums (mm) - 80,3
Vispārīgi - Platums (mm) - 80.3
Vispārīgi - Platums (mm) - 80.3
Vispārīgi - Svars (g) - 188
Vispārīgi - Svars (g) - 188
Vispārīgi - Svars (g) - 188
Zīmols - Canon
zīmols - Canon
Īpašās funkcijas -
Laenge - 0
Shutter - Remote shutter - Yes
Description - ZOEMINI S2 Krótkie chwile, wielkie opowieści
Lusterko i lampa pierścieniowa ułatwiają robienie selfie. Z kolei aplikacja Canon Mini Print zapewnia podgląd kadru. Ładunek akumulatora wystarcza na zrobienie 25 zdjęć, a gniazdo kart Micro SD przydaje się, gdy kończy się papier to zdecydowanie ułatwia tworzenie wspomnień poza domem.
Ciekawe połączenie
Możesz fotografować i drukować za pomocą tego samego urządzenia. Rozdzielczość 8 megapikseli, technologia Zink i możliwość zapisywania zdjęć na karcie Micro SD sprawiają, że jest to idealne narzędzie do spontanicznego fotografowania.
Idealnie mieści się w kieszeni
Elegancki i smukły dostępny w kolorze turkusowym, białym i różowozłotym, więc użytkownik można wybrać swoje idealne akcesorium.
Doskonałe zdjęcia
Twórz eleganckie zdjęcia, korzystając z lusterka i lampy pierścieniowej, i dodawaj spektakularne efekty i ramki za pomocą odpowiednich przycisków wystarczy ustawić swoje ulubione opcje w aplikacji Canon Mini Print.
Inteligentne fotografowanie
Korzystaj z funkcji Bluetooth i aplikacji Canon Mini Print, aby drukować ze smartfona, sprawdzać podgląd na żywo i dodawać elementy personalizujące, w tym zaawansowane kolaże.
Stylowe naklejki
Możesz włożyć maks. 10 arkuszy papieru fotograficznego Zink z samoprzylepnym warstwą z tyłu, a następnie wydrukować zdjęcia, odkleić warstwy ochronne i przykleić ulubione zdjęcia do swojego sprzętu, od telefonu po lodówkę.
#FreeYourStory
Wykaż się odwagą. Wyraź siebie. Postaw na oryginalność. Pokaż nam życie ze swojej perspektywy. Niezależnie od tego, czy fotografujesz, drukujesz czy filmujesz, chcemy zobaczyć wyjątkową perspektywę świata, uchwyconą Twoim obiektywem.
Memory card - microSD
Memory standard - SD
Memory standard - SDHC
Memory standard - SDXC
Image format - JPEG
Image sensor dimensions -
Height - 80.3 mm
White balance - Auto
Power - Battery operated - Yes
Power - Rechargeable battery - Yes
Wireless communication - Bluetooth
BrandPartCode - 4519C007
category_en - Cameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Камеры
Other features -
Other display parameters -
Other matrix parameters -
Other lens parameters -
Operational conditions - Photo paper storage relative humidity (H-H) - 40 - 55%
Operational conditions - Photo paper storage temperature (T-T) - 0 - 25 °C
description_et - Canon Zoemini S2
Tehke selfi, kasutades sisseehitatud peeglit ja ringvalgustit ning kontrollige tulemust rakenduse Canon Mini Print reaalajavaate kaudu. Paber sai otsa? Salvestage oma lemmikpildid micro-SD-kaardile. Väikesed hetked, suured lood
Jäädvustage peegli ja ringvalgusti abil selfisid ning kontrollige tulemust rakenduse Canoni Mini Print reaalajavaate kaudu. Tänu akule, mille abil saab jäädvustada kuni 25 fotot, ja micro-SD-kaardi pesale, mis on mõeldud fotode talletamiseks, on mälestuste loomine imelihtne. Äge kombinatsioon
Jäädvustage pilte ja printige neid ühest seadmest. Tänu 8 MP kaamerale, Zink™-i tehnoloogiale ja võimalusele salvestada fotosid micro-SD-kaardile on see ideaalne partner improviseeritud pildistamisretkede jaoks. Ideaalne taskusse mahtuv suurus
Õhuke disain ning sinakasroheline, valge ja roosakaskuldne värv moodustavad üheskoos parima kaasaskantava aksessuaari. Ideaalsed fotod
Looge peegli ja ringvalgusti abil ilusaid pilte ning lisage efektide ja kaadrite nuppude abil isikupära. Lihtsalt seadistage oma lemmikud Canoni rakenduses Mini Print. Nutikas pildistamine
Kasutage Bluetoothi ja Canoni rakendust Mini Print, et printida oma nutitelefonist, jälgida reaalajavaadet ja luua ägedaid kollaaže. Kleepige ja stiliseerige
Laadige seadmesse kuni 10 kleepuva tagusega Zink™-i fotopaberit ning kleepige oma lemmikpilte igale poole – alates telefonist kuni külmikuni. #FreeYourStory
Olge julged. Olge ekspressiivsed. Olge originaalsed. Näidake meile elu läbi enda objektiivi. Vahet ei ole, kas valite foto, väljatrüki või video – jagage oma lugu läbi enda ainulaadse perspektiivi.
description_lv -
description_en - Canon Zoemini S2
Take a selfie with the mirror and ring-light, and check your pose with a live view from the Canon Mini Print app. Out of paper? Save your faves for printing later to the Micro SD card. Mini moments, big stories
Snap selfies with the mirror and ring-light, and check your pose with a live view via the Canon Mini Print app. With a battery life of up to 25 photos and a Micro SD card slot for when you run low on paper, it's easy to make memories on the go. Cool combo
Snap and print from one device. With an 8MP camera, Zink™ tech and the ability to save photos to a Micro SD card for later, it's the ideal partner for improv photo-ops. Perfectly pocket-sized
Sleek and slimline, pick from Teal, White and Rose Gold to create the ultimate portable accessory. On-point photos
Create slick snaps with a mirror and ring-light and add flair with the Effects and Frames buttons – simply set your faves via the Canon Mini Print app. Smart shoots
Use Bluetooth and the Canon Mini Print app to print from your smartphone, check the live view and add cool customisation, including advanced collages. Stick and style
Load up with up to 10 sheets of sticky-backed Zink™ Photo Paper and print, peel and stick your favourite shots onto all your stuff, from the phone to the fridge. #FreeYourStory
Be bold. Be expressive. Be original. Show us life through your lens. Whether through photo, print or film, we want to see your unique perspective on the world, as captured by you.
description_ru -
description_short_en - Digital instant camera and printer 8-megapixel camera Memory card slot for saving photos Integrated ring-light & selfie mirror Uses Canon ZINK photo paper
description_short_et - Digitaalne kiirpildikaamera ja printer ühes 8-megapiksline kaamera Mälukaardipesa fotode salvestamiseks Integreeritud ringvalgusti & selfie-peegel Kasutab Canon ZINK fotopabereid
description_short_lv -
description_short_ru - Цифровая моментальная камера и принтер в одном8-мегапиксельная камераСлот для карты памяти для хранения фотографийВстроенный кольцевой светильник и зеркало для селфиИспользует фотобумагу Canon ZINK
dimension depth - 45 mm
Display - Built-in display - No
Depth - 22.5 mm
ean - 4549292176032
EANCode - 4549292176032
Eans - 4549292176032
Effective pixel count - 8 Mpix
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 0 - 70%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 40 °C
Power - Battery technology - Lithium Polymer (LiPo)
Power - Auto power off - Yes
feature_group_et - Kiirpildikaamerad
feature_group_en - Instant cameras
feature_group_lv - Tūlītējās drukas kameras
feature_group_ru - Моментальные камеры
Movie recording - No
Flash - Built-in flash - Yes
Flash - Flash range - 0.5 - 1 m
Focal - 2,6 mm
Features - Mobile operating systems supported - Android 6.0, iOS 12
Features - Reset button - Yes
Features - White balance - Auto
Features - Bluetooth - Yes
Features - Bluetooth version - 5.0
Features - Borderless printing - Yes
Features - Printing time (max) - 50 s
Features - Printing time (min) - 50 s
Features - Photo paper sizes (imperial) - 2x3"
Features - Photo paper - Yes
Features - Light exposure modes - Auto
Features - ISO sensitivity (max) - 1600
Features - ISO sensitivity (min) - 100
Features - LED indicators - Yes
Features - Maximum memory card size - 256 GB
Features - Maximum aperture number - 2.2
Features - Maximum focal length (35mm film equiv) - 25.7 mm
Features - Maximum resolution - 314 x 600 DPI
Features - Megapixel (approx.) - 8 MP
Features - Minimum aperture number - 2.2
Features - Mobile app support - Yes
Features - Selfie mirror - Yes
Features - Self-timer delay - 3,5,10 s
Features - Self-timer - Yes
Features - Product colour - White
Features - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Features - Near Field Communication (NFC) - Yes
guarantee - 12
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Scanners/Cameras
GRUPPE2 - Digital Cameras
GTIN - 4549292176032
Hoehe - 0
HSTNUMMER - 4519C007
Built-in flash - Yes
Accessories included - Aparat natychmiastowy z kolorową drukarką fotograficzną Canon Zoemini S2, biały Kabel USB Skrócona instrukcja obsługi i inne dokumenty Papier fotograficzny Canon Zink (10 arkuszy) + 1 arkusz SMARTSHEET Pasek na nadgarstek
Lens included - Built-in
dimension height - 140 mm
dimension width - 105 mm
dimension weight - 281 g
HERSTELLER - CANON
Power - Battery capacity - 700 mAh
JPEG resolution (max) - 314 x 600 px
Camera type - Instant
Category - Root/PHOTO | Video/Digital cameras/Aparaty fotografia natychmiastowa
Category - Instant Print Cameras
Color - White
LongDesc - The Canon Zoemini S2 is the next generation instant camera printer that boasts a mirror, ring-light, remote shutter and live view, making it the perfect technology for selfie aficionados. Get creative and customise your photos with filters, emojis and text via the Canon Mini Print app on your smartphone. The Canon Zoemini S2 lets you print up to 25 photos on a full battery. Save your favourite shots to a Micro SD card (sold separately) for printing later – handy if you run low on paper. From pocket to palm in seconds, each sticky-backed snap can be used to personalise your possessions. This sleek and slimline mini photo camera, available in Teal, Pearl White and Rose Gold, is the ultimate portable companion and includes Effects and Frames buttons for filter flair and cool customisation.
LongProductName - Zoemini S2 Instant Camera Colour Photo Printer, Pearl White
LongSummaryDescription - Canon Zoemini S2 Instant Camera Colour Photo Printer, Pearl White. Product colour: White, Maximum focal length (35mm film equiv): 25.7 mm, Photo paper sizes (imperial): 2x3". Flash range: 0.5 - 1 m. USB connector type: Micro-USB. Battery capacity: 700 mAh, Battery technology: Lithium Polymer (LiPo). Weight: 188 g, Height: 80.3 mm, Depth: 22.4 mm
Maximum aperture - f/2,2
Maximum ISO - 1600
Minimum ISO - 100
Model - ZOEMINI S2
name_et - Canon Zoemini S2, valge
Name - Canon ZOEMINI S2 biały
Title - Canon Zoemini S2 Instant Camera Colour Photo Printer, Pearl White
name - Camera with printer function ZOEMINI S2 4519C007 white
name_en - Canon Zoemini S2, white
name_lv - Canon Zoemini S2, white
name_ru - Canon Zoemini S2, белый
Основной - Высота (мм) - 121
Основной - Рабочая температура - 5 – 40 °C
Основной - Глубина (мм) - 21,5
Основной - Цвет - Белый
Основной - Влажность - 40 – 55%
Основной - Комплектация - Canon ZINK фотобумага 10шт
Основной - Комплектация - Ремешок на запястье
Основной - Комплектация - USB кабель
Основной - Комплектация - Быстрая инструкция
Основной - Ширина (мм) - 80.3
Основной - Вес (г) - 188
ARTIKEL1 - ZOEMINI S2 PERLWHITE
ARTIKEL2 - INSTANT CAM / 8MP
Optional accessory -
Width - 121 mm
Breite - 0
Power - Built-in battery
ProducerCode - 4519C007
ProductName - Zoemini S2 Instant Camera Colour Photo Printer, Pearl White
manufacturer_code - 4519C007
producer - Canon
Producer - Canon
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - Micro-USB
Connectors - microUSB
ShortDescription - 8 Mpix | 24 mm F2.4 | wkłady 5 × 7,6 cm | slot Micro SD | Rozdzielczość 314 × 600 dpi |
ShortSummaryDescription - Canon Zoemini S2 Instant Camera Colour Photo Printer, Pearl White, White, 25.7 mm, 2x3", 50 s, 50 s, 314 x 600 DPI
Specifications - Memory card type - microSD
Спецификации - Тип карты памяти - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSD
Specifications - Memory card type - microSDHC
Спецификации - Тип карты памяти - microSDHC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDHC
Specifications - Memory card type - microSDXC
Спецификации - Тип карты памяти - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - MS Micro, microSD / microSDHC / microSDXC
Specifications - Image size - 50 × 76 mm
Спецификации - Размер изображения - 50 × 76 мм
Specifikācijas - Attēla izmērs - 50 × 76 mm
Specifications - Power source - Lithium-polymer battery
Specifikācijas - Barošanas avots - Litija polimēru akumulators
Specifications - Effective megapixels - 8
Tehnilised andmed - Efektiivseid megapiksleid - 8
Спецификации - Эффективные мегапиксели - 8
Specifikācijas - Efektīvie megapikseļi - 8
Specifikācijas - Ekspozīcijas kontrole - Automātiska
Specifications - Exposure control - Automatic
Спецификации - Управление экспозицией - Автоматический
Specifikācijas - Filmiņas izmērs - 50 × 76 mm
Specifications - Flash - Yes
Спецификации - Вспышка - Да
Specifikācijas - Fokusēšana - 0,3 m – ∞
Спецификации - Фокусировка - 0,3 м – ∞
Specifications - Focusing - 0.3 m – ∞
Спецификации - Питание - Литий полимерный аккумулятор
Specifications - Instant film type - Canon ZINK
Спецификации - Размер бумаги - 50 × 76 мм
Спецификации - Подходящий матриал - Canon ZINK
Specifikācijas - Piemērots fotomateriāls - Canon ZINK
Specifications - Film size - 50 × 76 mm
Specifications - Viewfinder - Yes
Спецификации - Видоискатель - Да
Specifikācijas - Skatu meklētājs - Yes
Specifikācijas - Zibspuldze - Jā
Storno - N
Stck_Kart - 16
Stck_Pal - 0
Gewicht - 0
Weight - 188 g
Weight & dimensions - Height - 80.3 mm
Weight & dimensions - Depth - 22.4 mm
Weight & dimensions - Width - 121 mm
Weight & dimensions - Weight - 188 g
barcode - 4549292176032
Tehnilised andmed - Välk - Jah
Tehnilised andmed - Mälukaardi tüüp - microSD
Tehnilised andmed - Mälukaardi tüüp - microSDHC
Tehnilised andmed - Mälukaardi tüüp - microSDXC
Tehnilised andmed - Pildi suurus - 50 × 76 mm
Tehnilised andmed - Toide - Liitium-polümeer aku
Tehnilised andmed - Särijuhtimine - Automaatne
Tehnilised andmed - Teravustamine - 0,3 m – ∞
Tehnilised andmed - Paberi suurus - 50 × 76 mm
Tehnilised andmed - Sobiv pildimaterjal - Canon ZINK
Tehnilised andmed - Pildiotsija - Jah
URL - https://store.canon.co.uk/search/4519C007/
vendpn - 4519C007
General - Height (mm) - 121
Üldine - Kõrgus (mm) - 121
Vispārīgi - Augstums (mm) - 121
General - Operating temperature - 5 – 40 °C
Üldine - Töötemperatuur - 5 – 40 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - 5 – 40 °C
Üldine - Sügavus (mm) - 21,5
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 21,5
General - Depth (mm) - 21.5
General - Package contents - Canon ZINK photo paper 10pcs
General - Package contents - USB cable
General - Package contents - Quick Start guide
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Canon ZINK fotopapīrs 10gb.
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Plaukstas locītavas siksna
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Üldine - Komplekti sisu - Canon ZINK fotopaber 10tk
Üldine - Komplekti sisu - Randmerihm
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Komplekti sisu - USB-kaabel
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Üldine - Värvus - Valge
General - Color - White
Üldine - Niiskustaluvus - 40 – 55%
General - Humidity - 40 – 55%
Vispārīgi - Mitrums - 40 – 55%
Üldine - Laius (mm) - 80,3
General - Width (mm) - 80.3
Vispārīgi - Platums (mm) - 80.3
General - Weight (g) - 188
Üldine - Kaal (g) - 188
Vispārīgi - Svars (g) - 188
Brand - Canon
brand - Canon
Special functions -
195,65 €
Canon Zoemini S2, white
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas