Polaroid Go Gen 2, red

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1008520 Preces kods: 9098
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
90,42 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Barošanas avots: Litija akumulators
  • Displeja izmērs: Nav
  • Foto izšķirtspēja: N/A
  • Kameras tips: Filmu kamera
  • Sensors: Nav norādīts
  • Optiskais zoom: Zoom 0x
  • Amiņas kartes tips: Film
Visi parametri
Barošanas avots Litija akumulators
Digitālās kameras barošanas avots var būt, gan baterijas, gan akumulators. Bateriju priekšrocība ir plaša pieejamība veikalos, savukārt akumulatora priekšrocība ir iespēja to vairākkārt uzlādēt un lietot bez papildus akumulatora iegādes. Pirms iegādāties digitālo kameru lūdzam pārliecināties par tās barošanas avota atbilstību jūsu vajadzībām.
Displeja izmērs Nav
Digitālās kameras ekrāna izmērs, kurā notiek skatu meklēšana, nobildēto attēlu aplūkošana un rediģēšana. Liels displejs ir ērts lietošanā, tomēr jāņem vērā, jo lielāks displejs, jo īsāks bateriju darbības laiks kamerai. Ja darbības laiks ir svarīgāks par aplūkošanas ērtumu, iesakām iegādāties kameru ar nelielu displeju un atsevišķu optisko skatu meklētāju (actiņu).
Foto izšķirtspēja N/A
Digitālās kameras matrices izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas vienā fotogrāfijā spēj "fiksēt" kamera. Lielāks izšķirtspējas rādītājs nozīmē detalizētāku attēlu un līdz ar to augstāku attēla kvalitāti. Lielākas izšķirtspējas kameras savām fotogrāfijām aizņem vairāk vietas atmiņas kartē, tādēļ kopā ar augstas izšķirtspējas kameru iesakām iegādāties atbilstoši apjomīgu atmiņas karti, piem. 8Mpix kamerai 2Gb karti.
Hot Shoe : Nav
Iebūvēta zibspuldze : Ir
Kameras komplektācija : ar fiksētu objektīvu
Kameras tips : Filmu kamera
Krāsa : Sarkana
Maksimālā video izšķirtspēja : N/A
Objektīva stiprinājums : Nav maināms
Sensors : Nav norādīts
Optiskais zoom Zoom 0x
Optiskais zoom, jeb attēla pietuvināšana ar optiku ir svarīgs rādītājs attālu objektu fotografēšanai. Tuvplāna bildēm pietiek ar 3x optisko zoom, attālāku objektu bildēšanai šis rādītājs nepieciešams lielāks.
Amiņas kartes tips Film
Atmiņas kartes tips, kuru iespējams ievietot digitālajā kamerā, lai palielinātu vietu fotogrāfiju glabāšanai. Iegādājoties fotokameru jāņem vērā, ka katrai kamerai ir derīga viena, vai divu veidu atmiņas karte. Izplatītākie atmiņu karšu formāti ir SD (Secure Digital) un CF (Compact Flash).
External HDD Bilžu kopiju uzglabāšanai
Papildus specifikācija
category_en - Kameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Kameras
description_et - Mazākā ātrgaitas kamera Klasisks izskats - izgatavots no 30 % otrreiz pārstrādātu materiālu skatu meklētāja un pašportreta spoguļa Dubultā fokusa un taimera funkcija Plašs diafragmas diapazons: f/9-42 Precīzs gaismas sensors un cilvēkam draudzīgs lukturītis Integrēta litija jonu baterija, kas uzlādējama, izmantojot USB-C Komplektā ir rokas siksniņa un USB-C uzlādes kabelis Saderīgs ar Polaroid Go filtriem Darbojas ar Polaroid Go filmām Iemūžiniet dzīvi kustībā Visportablākā Polaroid Go Gen 2 instantkameras konstrukcija ir uzlabota ar plašu diafragmu, precīzu gaismas sensoru un ekspozīcijas iestatījumiem, lai jūsu attēli būtu vēl labāki. Tā ir patiešām maza kamera, taču tai ir liels radošs potenciāls. Tai ir pašbildes spogulis, taimera funkcija, dubultā ekspozīcija, un tā ir saderīga ar saviem mazajiem krāsu filtriem. Kameras dizains ir klasisks, un tagad tā ir izgatavota no 30 % otrreizēji pārstrādātiem materiāliem. Kamera ir saderīga ar Polaroid Go filmiņu - mazāko Polaroid momentfilmu formātu. Īstas dzīves iemūžināšana Dažkārt dzīve ir netīra un negaidīta. Tā ir skaisti nepilnīga - gluži kā Polaroid fotogrāfija. Iemūžiniet savu dzīvi ar jauno tūlītējās uzņemšanas kameru Polaroid Go Gen 2. Maza filmiņa, liela enerģija Skaisti iemūžiniet nepilnības Polaroid kabatas formāta filmiņā, kas pieejama klasiskā baltā vai matēti melnā rāmī.
description_lv -
description_lv - Mazākā tūlītējā fotokamera pasaulē Klasisks izskats, kas izgatavots no 30 % otrreiz pārstrādātu materiālu Uzlabotas bildes Pašportretu spogulis Pašsacēlājs Dubultā ekspozīcija Liels diafragmas diapazons (F9-F42) Precīzs gaismas sensors Precīzs, cilvēkam draudzīga zibspuldze Iekšējais uzlādējamais litija jonu akumulators Komplektā iekļauta rokas siksna un USB-C lādēšanas kabelis Saderīgs ar Polaroid Go filtriem Darbojas ar Polaroid Go filmiņām Uzņemiet reālo dzīvi Go Polaroid pārnēsājamākā, nēsājamā un visur ņemamā Polaroid Go 2. paaudzes instantkamerā ir uzlabota ar lielu diafragmas diapazonu, precīzu gaismas sensoru un ekspozīcijas iestatījumiem, lai padarītu jūsu attēlus vēl labākus. Tā ir patiešām maza (mazākā instantkamera pasaulē), bet ar lielu radošo potenciālu, kas ietver pašbildes spoguli, pašnospiedienu, dubulto ekspozīciju, un to var savienot ar saviem mazajiem krāsu filtriem. Tas viss klasiskā dizainā, un tagad tas ir izgatavots, izmantojot 30 % otrreizēji pārstrādātu materiālu. Saderīgs ar Polaroid Go filmu, mazāko Polaroid momentfilmu formātu. Īstas dzīves iemūžināšana Dažkārt tā ir netīra un negaidīta. Tā ir skaisti nepilnīga - gluži kā Polaroid fotogrāfija. Iemūžiniet to ar jauno Polaroid Go 2. paaudzes momentkameru. Maza filmiņa, liela enerģija Iemūžiniet skaisto un nepilnīgo patiesi kabatas izmēra filmiņā, kas pieejama klasiskā baltā vai matēti melnā rāmī.
description_ru - Instant kamera ar mazāko dizainuKlasisks izskats: 30 % izgatavoti no pārstrādātiem materiāliemIeksponēšanas meklētājs un spogulis selfijiemDivkāršas ekspozīcijas un taimera funkcijaPlašs diafragmas diapazons: f/9-42Precīzs gaismas sensors un cilvēkam draudzīga zibspuldzeIebūvēta litija jonu baterija, Uzlādējams, izmantojot USB- Komplektā ir rokas siksniņa un USB uzlādes kabelisSaderīgs ar Polaroid Go filtriemDarbojas ar Polaroid Go filmāmFotografējiet dzīvi kustībā Polaroid Go 2. paaudzes tūlītējās drukas kamera ar visportatīvāko dizainu ir uzlabota, iekļaujot lielu diafragmas diapazonu, precīzu gaismas sensoru un ekspozīcijas iestatījumus, lai jūsu attēli būtu vēl labāki. Tā ir ļoti maza kamera, taču ar lielu radošo potenciālu. Kamerai ir spogulis selfijiem, taimera funkcija, dubultā ekspozīcija un tā ir saderīga ar saviem mazajiem krāsainajiem filtriem. Kameras dizains ir klasisks, un tagad tā ir izgatavota no 30 % otrreizēji pārstrādātu materiālu. Kamera ir saderīga ar Polaroid Go filmu - Polaroid mazāko momentfilmu formātu. Īstas dzīves iemūžināšana Dažkārt dzīve ir mulsinoša un negaidīta. Tā ir skaisti nepilnīga - gluži kā Polaroid fotogrāfija. Iemūžiniet savu dzīvi ar jauno Polaroid Go Gen 2 momentfilmu kameru. Maza filmiņa, liela enerģija Skaisti iemūžiniet nepilnības Polaroid kabatas filmiņā, kas pieejama klasiskā baltā vai matēti melnā rāmī.
description_short_en - Instant kamera ar kompaktu dizainu Izmanto Polaroid Go papīru Fotoattēla izmērs: 47 × 46 mm Litija jonu akumulatoru uzlādē, izmantojot USB-C Integrēta zibspuldze un skatu meklētājs
description_short_et - Kompakta konstrukcija, ātrdarbīga kamera Izmanto Polaroid Go papīru Fotoattēla izmērs: 47 × 46 mm Litija jonu akumulators, uzlādējams, izmantojot USB-C Integrēta zibspuldze un skatu meklētājs
description_short_lv -
description_short_ru - Instant drukas kamera ar kompaktu dizainuIzmanto Polaroid Go papīruFotogrāfijas izmērs: 47 × 46 mmLitija jonu akumulators, uzlādējams, izmantojot USB-Built-in zibspuldze un skatu meklētājs
feature_group_et - Tūlītējie fotoaparāti
feature_group_ln - Tūlītējie fotoaparāti
feature_group_lv - Tūlītējās drukas kameras
feature_group_ru - Momentālās kameras
name_et - Polaroid Go Gen 2, sarkans
nosaukums_lv - Polaroid Go Gen 2, sarkans
nosaukums_lv - Polaroid Go Gen 2, sarkans
nosaukums_ru - Polaroid Go Gen 2, sarkans
Pamata - augstums (mm) - 84
Pamata - dziļums (mm) - 62
Pamata - Krāsu - Sarkanais
Pamata - pabeigšana - Kamera
Pamata - pabeigšana - Siksna
Pamata - pabeigšana - USB-C kabelis
Pamata - pabeigšana - Ātra instrukcija
Pamata - platums (mm) - 105
Pamata - svars (g) - 239
ražotāja_kods - 9098
Specifikācijas - Aizslēgšanas ātrums - 1/300 – 1 s
Specifikācijas - Aizslēgšanas ātrums - 1/300 – 1 s
Specifikācijas - Attēla izmērs - 47 × 46 mm
Specifikācijas - Attēla izmērs - 47 × 46 mm
Specifikācijas - Attēla izmērs - 47 × 46 mm
Specifikācijas - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Specifikācijas - barošanas avots - Integrēts akumulators
Specifikācijas - Filmiņas izmērs - 66.6 × 53.9 mm
Specifikācijas - Flash - Jā
Specifikācijas - Flash - Jā
Specifikācijas - Jauda - Iebūvēts uzlādējams akumulators
Specifikācijas - Maksimālais atvērums - f/9.0
Specifikācijas - Maksimālais atvērums - f/9.0
Specifikācijas - Maksimālā apertūra - f/9.0
Specifikācijas - Minimālā apertūra - f/42
Specifikācijas - Minimālā apertūra - f/42
Specifikācijas - Minimālā apertūra - f/42
Specifikācijas - Momentfilmas tips - Polaroid Go
Specifikācijas - Objektīvs - 51,1 mm objektīvs
Specifikācijas - Objektīvs - 51,1 mm objektīvs
Specifikācijas - Objektīvs - 51,1 mm objektīvs
Specifikācijas - Papīra izmērs - 66,6 × 53,9 mm
Specifikācijas - Piemērota matrica - Polaroid Go
Specifikācijas - Piemērots fotomateriāls - Polaroid Go
Specifikācijas - Plēves izmērs - 66.6 × 53.9 mm
Specifikācijas - Slēdža ātrums - 1/300 – 1 s
Specifikācijas - Zibspuldze - Jā
svītrkods - 9120096774379
Tehniskie dati - Zibens - Jah
Tehniskās specifikācijas - aizvara ātrums - 1/300 – 1 s
Tehniskās specifikācijas - Attēla izmērs - 47 × 46 mm
Tehniskās specifikācijas - Barošanas avots - Integrēts akumulators
Tehniskās specifikācijas - Maksimālais atvērums - f/9.0
Tehniskās specifikācijas - Minimālais atvērums - f/42
Tehniskās specifikācijas - Objektīvs - 51,1 mm objektīvs
Tehniskās specifikācijas - Papīra izmērs - 66,6 × 53,9 mm
Tehniskās specifikācijas - Piemēroti attēli - Polaroid Go
Vispārīgi - augstums (mm) - 84
Vispārīgi - augstums (mm) - 84
Vispārīgi - Augstums (mm) - 84
Vispārīgi - dziļums (mm) - 62
Vispārīgi - dziļums (mm) - 62
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 62
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Kamera
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Plecu siksna
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Kamera
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Plecu siksna
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Vispārīgi - Komplekta saturs - Kamera
Vispārīgi - Komplekta saturs - Kameras siksna
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Sarcana
Vispārīgi - Krāsains - Sarkanais
Vispārīgi - Krāsu - Sarkanais
Vispārīgi - Platums (mm) - 105
Vispārīgi - Platums (mm) - 105
Vispārīgi - Platums (mm) - 105
Vispārīgi - Svars (g) - 239
Vispārīgi - Svars (g) - 239
Vispārīgi - Svars (g) - 239
zīmols - Polaroid
category_en - Cameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Камеры
description_et - Kõige väiksema disainiga kiirpildikaamera Klassikaline välimus – valmistatud 30% taastöödeldud materjalidest Pildiotsija ja selfipeegel Topeltsäritus ja taimeri funktsioon Suur avavahemik: f/9–42 Täpne valgusandur ja inimsõbralik välklamp Integreeritud liitiumioonaku laetav USB-C kaudu Kaasas randmerihm ja USB-C laadimiskaabel Ühildub Polaroid Go filtritega Töötab Polaroid Go filmidega Jäädvusta elu liikvel olles
Kõige kaasaskantavama disainiga Polaroid Go Gen 2 kiirpildikaamerat on täiendatud suure avavahemiku, täpse valgusanduri ja särituse seadistustega, et muuta Sinu pildid veelgi paremaks. See on tõeliselt väike kaamera, kuid sellel on suur loominguline potentsiaal. Kaameral on selfipeegel, taimerifunktsioon, topeltsäritus ja see ühildub oma pisikeste värvifiltritega. Kaamera disain on klassikaline ja nüüd on see valmistatud 30% taastöödeldud materjalidest. Kaamera ühildub Polaroid Go filmiga, mis on väikseim Polaroid kiirpildi formaat. Jäädvusta päriselu
Mõnikord on elu segane ja ootamatu. See on kaunilt ebatäiuslik – täpselt nagu Polaroid fotograafia. Jäädvusta oma elu uue Polaroid Go Gen 2 kiirpildikaameraga. Väike film, suur energia
Jäädvusta ebatäiuslikkust kaunilt Polaroidi taskuformaadis filmile, mis on saadaval klassikalise valge või mattmusta raamiga.
description_lv -
description_en - The smallest instant camera in the world Classic look made of 30% recycled materials Improved pictures Selfie mirror Self-timer Double exposure Large aperture range (F9-F42) Precise light sensor Accurate, human-friendly flash Internal rechargeable lithium-ion battery Wrist strap and USB-C charging cable included Compatible with Polaroid Go filters Works with Polaroid Go film Capture real life on the Go
Polaroid most portable, wearable, take anywhere-able Polaroid Go Generation 2 instant camera has been upgraded with a large aperture range, precise light sensor, and on-point-exposure settings to make your pictures even better. It’s really small (the smallest instant camera in the world) but comes with big creative potential featuring a selfie mirror, self-timer, double exposure, and can be paired with its own teeny tiny color filters. All in the classic design, and now made with 30% recycled materials. Compatible with Polaroid Go film, smallest Polaroid instant film format. Capture Real Life
Sometimes it's messy and unexpected. It's beautifully imperfect - just like Polaroid Photography. Capture it with new Polaroid Go Generation 2 instant camera. Small film, big energy
Capture the beautifully imperfect on truly pocket-sized film that comes in classic white or matte-black frames.
description_ru - Камера мгновенной печати с самым маленьким дизайномКлассический вид: на 30 % изготовлен из переработанных материаловВидоискатель и зеркало для селфиДвойная экспозиция и функция таймераШирокий диапазон диафрагмы: f/9-42Точный датчик освещенности и удобная для человека вспышкаВстроенный литий-ионный аккумулятор, перезаряжаемый через USB-CВ комплект поставки входит ремешок на запястье и кабель для зарядки USB-CСовместимость с фильтрами Polaroid GoРаботает с пленками Polaroid Go
Снимайте жизнь на ходу
Камера мгновенной печати Polaroid Go Gen 2 с самой портативной конструкцией была модернизирована и теперь оснащена большим диапазоном диафрагмы, точным датчиком освещенности и настройками экспозиции, чтобы сделать ваши снимки еще лучше. Это очень маленькая камера, но у нее большой творческий потенциал. Камера имеет зеркало для селфи, функцию таймера, двойную экспозицию и совместима с собственными крошечными цветными фильтрами. Дизайн камеры классический и теперь на 30% изготовлен из переработанных материалов. Камера совместима с пленкой Polaroid Go, самым маленьким форматом мгновенной пленки Polaroid. Снимайте реальную жизнь
Иногда жизнь запутанна и неожиданна. Это прекрасно несовершенно — точно так же, как фотография Polaroid. Запечатлейте свою жизнь с помощью новой камеры моментальной печати Polaroid Go Gen 2. Маленькая пленка, большая энергия
Красиво запечатлейте несовершенства на карманной пленке Polaroid, доступной в классической белой или матовой черной рамке.
description_short_en - Instant camera with a compact design Uses Polaroid Go papers Photo size: 47 × 46 mm Lithium-ion battery charges via USB-C Integrated flash and viewfinder
description_short_et - Kompaktse disainiga kiirpildikaamera Kasutab Polaroid Go pabereid Foto suurus: 47 × 46 mm Liitiumioonaku laetav USB-C kaudu Integreeritud välk ja pildiotsija
description_short_lv -
description_short_ru - Камера мгновенной печати с компактным дизайномИспользует бумагу Polaroid GoРазмер фотографии: 47 × 46 ммЛитий-ионный аккумулятор, перезаряжаемый через USB-CВстроенная вспышка и видоискатель
feature_group_et - Kiirpildikaamerad
feature_group_en - Instant cameras
feature_group_lv - Tūlītējās drukas kameras
feature_group_ru - Моментальные камеры
name_et - Polaroid Go Gen 2, punane
name_en - Polaroid Go Gen 2, red
name_lv - Polaroid Go Gen 2, red
name_ru - Polaroid Go Gen 2, красный
Основной - Высота (мм) - 84
Основной - Глубина (мм) - 62
Основной - Цвет - Красный
Основной - Комплектация - Камера
Основной - Комплектация - Ремешок
Основной - Комплектация - USB-C cable
Основной - Комплектация - Быстрая инструкция
Основной - Ширина (мм) - 105
Основной - Вес (г) - 239
manufacturer_code - 9098
Specifications - Shutter speed - 1/300 – 1 s
Спецификации - Скорость затвора - 1/300 – 1 s
Specifications - Image size - 47 × 46 mm
Спецификации - Размер изображения - 47 × 46 мм
Specifikācijas - Attēla izmērs - 47 × 46 mm
Specifikācijas - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Specifications - Power source - Integrated battery
Specifikācijas - Filmiņas izmērs - 66.6 × 53.9 mm
Specifications - Flash - Yes
Спецификации - Вспышка - Да
Спецификации - Питание - Встроенный аккумулятор
Спецификации - Максимальная диафрагма - f/9.0
Specifications - Maximum aperture - f/9.0
Specifikācijas - Maksimālā apertūra - f/9.0
Спецификации - Минимальная диафрагма - f/42
Specifications - Minimum aperture - f/42
Specifikācijas - Minimālā apertūra - f/42
Specifications - Instant film type - Polaroid Go
Specifications - Lens - 51.1 mm lens
Specifikācijas - Objektīvs - 51.1 mm lens
Спецификации - Объектив - 51.1 мм объектив
Спецификации - Размер бумаги - 66.6 × 53.9 мм
Спецификации - Подходящий матриал - Polaroid Go
Specifikācijas - Piemērots fotomateriāls - Polaroid Go
Specifications - Film size - 66.6 × 53.9 mm
Specifikācijas - Slēdža ātrums - 1/300 – 1 s
Specifikācijas - Zibspuldze - Jā
barcode - 9120096774379
Tehnilised andmed - Välk - Jah
Tehnilised andmed - Säriajad - 1/300 – 1 s
Tehnilised andmed - Pildi suurus - 47 × 46 mm
Tehnilised andmed - Toide - Integreeritud aku
Tehnilised andmed - Maksimaalne ava - f/9.0
Tehnilised andmed - Minimaalne ava - f/42
Tehnilised andmed - Objektiiv - 51,1 mm objektiiv
Tehnilised andmed - Paberi suurus - 66,6 × 53,9 mm
Tehnilised andmed - Sobiv pildimaterjal - Polaroid Go
General - Height (mm) - 84
Üldine - Kõrgus (mm) - 84
Vispārīgi - Augstums (mm) - 84
General - Depth (mm) - 62
Üldine - Sügavus (mm) - 62
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 62
General - Package contents - Camera
General - Package contents - Shoulder strap
General - Package contents - USB-C cable
General - Package contents - Quick Start guide
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Kamera
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Plecu siksna
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Üldine - Komplekti sisu - Kaamera
Üldine - Komplekti sisu - Kaamerarihm
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Vispārīgi - Krāsa - Sarkana
Üldine - Värvus - Punane
General - Color - Red
General - Width (mm) - 105
Üldine - Laius (mm) - 105
Vispārīgi - Platums (mm) - 105
General - Weight (g) - 239
Üldine - Kaal (g) - 239
Vispārīgi - Svars (g) - 239
brand - Polaroid
90,42 €
Polaroid Go Gen 2, red
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas