Swissten L Type Textile Universal Quick Charge 3.1 USB-C to Lightning Data and Charging Cable 1.2m Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 732664 Preces kods: SW-QU-TYPCLIGHT012M-BK
Noliktavā 42 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
21,16 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
category_en - Kabeļi un adapteri > Apple (Visi)
category_lv - Kabeļi un adapteri > Apple (Visa veida)
category_ru - Kabeļi un adapteri > Apple (Visa veida)
description_lv - Swissten Arcade datu un uzlādes kabelis ir 1,2 m garš, un tam ir L-veida savienotājs ērtai uzlādei, spēlējot spēles vai skatoties video. Kabelis ir pastiprināts, tāpēc tas pārvada lielāku strāvu (līdz 3 A) un spēj apstrādāt ātru datu pārsūtīšanu 480 Mb/s. Iepakots SWISSTEN mazumtirdzniecības iepakojumā. L-veida savienotājs: neatkarīgi no tā, vai spēlējat iecienītāko spēli savā tālrunī vai vienkārši sērfojat internetā un nepieciešams uzlādēt viedtālruni, SWISSTEN ARCADE kabelis ir ideāla izvēle. L formas savienotājs samazina kabeļa lūzuma vai tālruņa savienotāja bojājuma iespēju. To novērtēs arī lietotāji, kuriem automašīnā ir liels viedtālrunis, kas uzstādīts turētājā uz instrumentu paneļa, un klasiskajam kabelim pie savienotāja ir maz vietas. Alternatīvi arī tad, ja tālruni uzlādē slēgtā futrālī (Black Rock) ar barošanas banku. Ātrāka uzlāde un datu pārraide: kabelis ir pastiprināts, tāpēc tas pārvada lielāku strāvu (līdz 3 A) un spēj apstrādāt ātru datu pārraidi 480 Mb/s. Tas ļauj tālruņa akumulatoru uzlādēt īsākā laikā.
description_lv - Swissten Arcade datu un uzlādes kabelis ir 1,2 m garš, un tam ir L tipa savienotājs ērtai uzlādēšanai, spēlējot spēles vai skatoties videoklipus. Kabelis ir izturīgs, pārraidot lielāku strāvu (līdz 3A) un var tikt galā ar ātru datu pārraidi 480 Mb / s. Iepakots SWISSTEN mazumtirdzniecības iepakojumā. L veida savienotājs: Neatkarīgi no tā, vai spēlējat iecienītākās spēles tālrunī vai vienkārši sērfojat internetā, un jums ir jāuzlādē viedtālrunis, SWISSTEN ARCADE kabelis ir ideāla izvēle. L tipa veida savienotājs samazina kabeļa pārrāvuma vai tālruņa savienotāja bojājuma iespēju. To novērtēs arī lietotāji, kuriem automašīnā ir liels viedtālrunis, kas uzstādīts turētājā uz paneļa, un savienotājā ir maz vietas klasiskajam kabelim. Alternatīvi kabeli var izmantot uzlādējot ar strāvas banku. Ātrāka uzlāde un dati: Kabelis ļauj viedierīces akumulatoru uzlādēt īsākā laikā.
description_ru - Swissten Arcade datu un uzlādes kabelis ir 1,2 m garš, un tam ir L-veida savienotājs, kas atvieglo uzlādi spēļu spēlēšanas vai video skatīšanās laikā. Kabelis ir pastiprināts, tāpēc tas spēj pārnest lielāku strāvu (līdz 3 A) un nodrošina lielu datu pārsūtīšanas ātrumu - 480 Mbps. Iepakots SWISSTEN mazumtirdzniecības iepakojumā. L-konektors: ja spēlējat savu iecienītāko spēli tālrunī vai vienkārši sērfojat internetā un nepieciešams uzlādēt viedtālruni, SWISSTEN ARCADE kabelis ir lieliska izvēle. L formas savienotājs samazina kabeļa lūzuma vai tālruņa kontaktligzdas bojājumu iespējamību. To novērtēs arī lietotāji, kuriem automašīnā ir liels viedtālrunis, kas uzstādīts uz paneļa un kam ir maz vietas klasiskajam kabelim. Iespējams uzlādēt arī tad, ja uzlādē slēgtā futrālī (Black Rock) ar barošanas banku. Ātra uzlāde un datu pārsūtīšana: kabelis ir pastiprināts, tāpēc tas pārvada lielāku strāvu (līdz 3 A) un spēj nodrošināt ātru datu pārsūtīšanu ar ātrumu 480 Mbit/s. Tas ļauj tālruņa akumulatoru uzlādēt īsākā laikā.
EAN - 8595217475366
Eans - 8595217475366
gross_weight - 0.063 kg
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izplatīšana/Tabletu piederumi/USB
Modelis - SW-QU-TYPCLIGHT012M-BK
Nosaukums - Swissten leņķveida USB-C - Lightning 1,2 m USB-C - Lightning 1,2 m melns
ProducerCode - 71529900
Ražotājs - SWISSTEN
Ražotājs - Swissten
ShortDescription -
svars - 0.029 kg
title_lv - Swissten L tipa tekstilmateriāla universālais ātrās uzlādes 3.1 USB-C-uz Lightning datu un uzlādes kabelis 1,2 m
title_lv - Swissten Pītais L Tipa Universāls Quick Charge 3.1 USB-C uz Lightning Datu un Uzlādes Kabelis 1.2m
title_ru - Swissten pīts L tipa universāls ātrās uzlādes 3.1 USB-C ar zibspuldzi datu kabelis 1,2 m
category_en - Cables and adapters > Apple (All)
category_lv - Kabeļi un adapteri > Apple (Visa veida)
category_ru - Kabeļi un adapteri > Apple (Visa veida)
description_en - Swissten Arcade data and charging cable is 1.2 m long and has L-connector for convenient charging when playing games or watching videos. The cable is reinforced and thus transmits more current (up to 3A) and can handle fast data transfer of 480 Mb / s. Packed in SWISSTEN retail pack.
L-shaped connector:
Whether you are playing favorite game on your phone or just surfing the internet and need to recharge your smartphone, the SWISSTEN ARCADE cable is the ideal choice. The L-shaped connector reduces the possibility of cable breakage or damage to the phone connector. It will also be appreciated by users who have large smartphone in the car mounted in a holder on the dashboard and there is little space for the classic cable at the connector. Alternatively, even when recharging in closed case (Black Rock) with power bank.
Faster charging and data:
The cable is reinforced and thus transmits more current (up to 3A) and can handle fast data transfer of 480 Mb / s. This allows the phone battery to charge in less time.
description_lv - Swissten Arcade datu un uzlādes kabelis ir 1,2 m garš, un tam ir L tipa savienotājs ērtai uzlādēšanai, spēlējot spēles vai skatoties videoklipus. Kabelis ir izturīgs, pārraidot lielāku strāvu (līdz 3A) un var tikt galā ar ātru datu pārraidi 480 Mb / s. Iepakots SWISSTEN mazumtirdzniecības iepakojumā.
L veida savienotājs:
Neatkarīgi no tā, vai spēlējat iecienītākās spēles tālrunī vai vienkārši sērfojat internetā, un jums ir jāuzlādē viedtālrunis, SWISSTEN ARCADE kabelis ir ideāla izvēle. L tipa veida savienotājs samazina kabeļa pārrāvuma vai tālruņa savienotāja bojājuma iespēju. To novērtēs arī lietotāji, kuriem automašīnā ir liels viedtālrunis, kas uzstādīts turētājā uz paneļa, un savienotājā ir maz vietas klasiskajam kabelim. Alternatīvi kabeli var izmantot uzlādējot ar strāvas banku.
Ātrāka uzlāde un dati:
Kabelis ļauj viedierīces akumulatoru uzlādēt īsākā laikā.
description_ru - Кабель для передачи данных и зарядки Swissten Arcade имеет длину 1,2 м и имеет L-образный разъем для удобной зарядки во время игр или просмотра видео. Кабель усилен и поэтому пропускает больше тока (до 3 А) и может обрабатывать быструю передачу данных со скоростью 480 Мбит / с. Упаковано в розничную упаковку SWISSTEN.
Г-образный соединитель:
Если вы играете в любимую игру на своем телефоне или просто путешествуете по Интернету и вам нужно зарядить свой смартфон, кабель SWISSTEN ARCADE - идеальный выбор. Г-образный разъем снижает вероятность обрыва кабеля или повреждения телефонного разъема. Это также оценят пользователи, у которых в автомобиле есть большой смартфон, закрепленный в держателе на приборной панели, а у разъема мало места для классического кабеля. Как вариант, даже при подзарядке в закрытом кейсе (Black Rock) с power bank.
Быстрая зарядка и передача данных:
Кабель усилен и поэтому пропускает больше тока (до 3 А) и может обрабатывать быструю передачу данных со скоростью 480 Мбит / с. Это позволяет аккумулятору телефона заряжаться за меньшее время.
EAN - 8595217475366
Eans - 8595217475366
gross_weight - 0.063 kg
Category - Root/Accessories | Exploitation/Tablet accessories/USB
Model - SW-QU-TYPCLIGHT012M-BK
Name - Swissten kątowy Arcade USB-C - Lightning 1.2m czarny
ProducerCode - 71529900
Producer - SWISSTEN
Producer - Swissten
ShortDescription -
weight - 0.029 kg
title_en - Swissten L Type Textile Universal Quick Charge 3.1 USB-C to Lightning Data and Charging Cable 1.2m
title_lv - Swissten Pītais L Tipa Universāls Quick Charge 3.1 USB-C uz Lightning Datu un Uzlādes Kabelis 1.2m
title_ru - Swissten Плетеный L Типа Универсальный Quick Charge 3.1 USB-C на Lightning Кабель данных 1.2 m
21,16 €
Swissten L Type Textile Universal Quick Charge 3.1 USB-C to Lightning Data and Charging Cable 1.2m Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas