Oki MC853dn, A3

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 868619 Preces kods: 45850404
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 1200 x 600 dpi
  • Drukas veids: Krāsu lāzera
  • Drukāšanas ātrums (mono): 23 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A3
  • Kartridžu skaits: 4
Līdzīgi produkti
Šis produkts Oki MC853dn, A3
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Xerox B1022V_B, A3
Xerox B1025V_U, A3
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
2 024,55 €
205,99 €
68,99 €
554,99 €
843,76 €
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 1200 x 600 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 1200 x 1200 dpi 1200 x 1200 dpi
Drukas veids Krāsu lāzera Tintes Tintes Melnbaltais lāzera Melnbaltais lāzera
Drukāšanas ātrums (mono) 23 lpp/min 20 lpp/min 22 lpp/min 22 lpp/min 25 lpp/min
Max. apdrukas izmērs A3 A4 A4 A3 A3
Funkcionalitāte
Funkcija ADF Ir Nav Ir Nav Ir
Funkcija Auto Duplex Ir Ir Ir Nav Ir
Funkcija Fakss Ir Ir Nav Nav Nav
Funkcija Kopētājs Ir Ir Ir Ir Ir
Funkcija Skeneris Ir Ir Ir Ir Ir
Kartridžu skaits 4 4 2 1 1
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir Ir Nav Ir Ir
Pieslēgums LPT Nav Nav Nav Nav Nav
Pieslēgums USB Ir Ir Ir Ir Ir
Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav Nav Nav Nav Nav
Pieslēgums WiFi Nav Ir Ir Nav Nav
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 1200 x 600 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Krāsu lāzera

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 23 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A3

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Ir

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Ir

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Ir

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Nav

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

Papildus specifikācija
Apraksts - Daudzpusīgs, gudrs, daudzfunkcionāls. MC853 - 4-in-1 - A3 formāta krāsu multifunkcionālais printeris ir viegli lietojams un viegli integrējams jūsu dokumentu plūsmā. Tā ir ideāla izvēle nelielām darba grupām un nodrošina izcilu drukas kvalitāti. Šim multifunkcionālajam printerim ir zemas kopējās īpašumtiesību izmaksas, taču tas piedāvā visas funkcijas, ko varētu sagaidīt no dārgākas ierīces. Funkcijas ietver automātisku abpusēju kopēšanu, drukāšanu, skenēšanu un faksa sūtīšanu. Ar drukāšanas ātrumu līdz 23 lappusēm minūtē un pirmās kopijas izgatavošanas laiku 14 sekundes, bet pirmās kopijas - 14,5 sekundes, MC853 piedāvā drošas un intuitīvas funkcijas ērtai un efektīvai dokumentu integrācijai un darba plūsmas pārvaldībai.
OKI MC853 apvieno uzticamu, godalgotu LED digitālās drukāšanas tehnoloģiju ar papildu funkcionalitāti, kas atrodama dārgākās un sarežģītākās ierīcēs, nodrošinot izcilu drukāšanas un kopēšanas funkcionalitāti, kā arī visaptverošu skenēšanu un dokumentu pārvaldību.
OKI inteliģentā programmatūras platforma - Extendable Platform (sXP) nodrošina, ka MCS853 ir jūsu dokumentu darbplūsmas centrā, ar viegli lietojamu, pielāgojamu 7" krāsaino LCD skārienekrānu, kas ļauj jums vadīt ierīci un apstrādāt dokumentus Drukāt inteliģenti, lai ietaupītu laiku un naudu Pārvaldiet un drukājiet dokumentus vieglāk, izmantojot rīkus, kas ļauj jums pašiem izveidot pilnu produkcijas klāstu. MC 853 var apstrādāt plašu papīra svaru (līdz 256 g/m2) un izmēru klāstu (no A6 līdz 1,3 m baneriem) ar maksimālo papīra ietilpību līdz pat 2 005 lapām, nodrošinot papildu elastību un intuitīvu, iebūvētu dokumentu pārvaldības tehnoloģiju. Zemas kopējās īpašumtiesību izmaksas Izvēloties MC 853, jūs samazināsiet izmaksas, apvienojot izcilu energoefektivitāti ar augstas ražības tonera kasetnēm un daudzām papīra taupīšanas funkcijām. Turklāt šis daudzfunkcionālais produkts apvieno četras ierīces vienā, piedāvājot printera, faksa, kopētāja un skenera iespējas - bez papildu izmaksām. Augstas izšķirtspējas skenēšana, lai atbalstītu jūsu darba plūsmu Ātra LED skenēšana nodrošina skaidrus un skaidrus attēlus. MC853 padara dokumentu digitalizēšanu vienkāršu un vieglu. Skenējiet tieši uz e-pastu, USB atmiņas karti, tīkla mapi un daudz ko citu. Apvienojumā ar izcilu drukas kvalitāti skenēšana nodrošina ātru, augstas kvalitātes produkciju ar automātisku šķirošanu. Izmantojot LDAP, varat tieši piekļūt kontaktu un e-pasta datiem no esošā direktoriju servera. Izcilas funkcijas, lai atbalstītu sarežģīto ikdienas dokumentu apstrādi MC853 ir aprīkots ar pielāgojamu 7" krāsu skārienekrānu ar intuitīvu darbību, uzlabotām palīdzības funkcijām un bieži izmantoto iestatījumu uzdevumu makro funkcijām. Jūs varat efektīvi pārvaldīt dokumentus, izmantojot OKI paplašināmās platformas (sXP) risinājumu, kas ļauj bez problēmām integrēties ar trešo pušu piegādātāju darba plūsmas risinājumiem un "iepakotu" programmatūru, kas ietver: SENDYS Explorer LITE, ABBYY FineReader Sprint un inteliģentā lietotne PrintSuperVision, kā arī mobilie drukāšanas risinājumi. Drošība ar 3 gadu standarta garantiju OKI īpaši uzticamā LED tehnoloģija izmanto mazāk kustīgu detaļu, kas nozīmē mazāku nolietojumu un veicina izcilu uzticamību. Tas kopā ar augstas veiktspējas palīgmateriāliem un izturīgu dizainu un uz detaļām orientētu konstrukciju ļauj mums nodrošināt lietotājiem mieru ar standarta 3 gadu garantiju - vienkārši reģistrējieties 30 dienu laikā pēc iegādes.
Atbalstītās operētājsistēmas - Linux
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2003
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2008
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Vista
Augstums - 700 mm
Bezvadu komunikācija - Pēc izvēles
Citas funkcijas - Barošanas avots: - Vienfāzes 220240 V maiņstrāvas - Frekvence 50/60 Hz +/- 2% Enerģijas patēriņš: - Tipisks:
Darba cikls (mēnesī) - 60000 lapas/mēnesī
dimensijas dziļums - 690 mm
Divpusējā drukāšana - Automātiskais
Drukāšanas izšķirtspēja - 1200 x 600 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja -
Drukāšanas veids - Lāzera
Dziļums - 600 mm
ean - 5031713064473
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Faksa specifikācijas - - Savienojamība: RJ11 x 2 (Line/Tel) PSTN, PBX - Ātrums: ITU-T G3 (Super G3) 33,6 kb/s - Ātrā uztveršana: 40 skārientaustiņi (8 X 5, izmantojot ritināšanu), 1000 ātrās uztveršanas taustiņi - Grupas: 32 - Apraide: līdz 100 saņēmējiem - Lapu atmiņa: 8 MB (aptuveni 400 nosūtīto un saņemto lapu)
Formāts - A3
Formāts - A4
Foto drukāšana - Nē
Funkcijas - Fakss
Funkcijas - Kopētājs
Funkcijas - Printeris
Funkcijas - Skeneris
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi - Pakiet programmas użytkowych: - Color Correct - OKI LPR - smart PrintSuperVision - Color Swatch - Template Manager - Web draivera uzstādītājs - Firmware Update Tool - Front End Installer - Network Extension - Print Job Accounting Client - PS Gamma Adjuster - Profile Assistant - PDF Print Direct - Configuration Tool - ActKey, Network Card Setup
Instalētā atmiņa - 1.26 GB
izmērs augstums - 950 mm
izmērs platums - 730 mm
izmērs svars - 77000 g
Kopētāja specifikācijas - - Pirmā kopija: 14,5 sekundes - Ātrums: 23 ppm (krāsains/mono) - Izšķirtspēja: 300/600 dpi - Samazināšana/aptaukošana: 25-400 % - Maksimālais kopiju skaits: 999
Krāsa - White
Krāsu drukāšana - Jā
Maksimālais drukāšanas ātrums (krāsaini) - 23 p/min
Maksimālais drukāšanas ātrums (mono) - 23 p/min
Mediju veids - Aploksnes
Mediju veids - Papīrs
Modelis - MC853dn
nosaukums - MFP MC853dn A3 45850404
Oriģinālie palīgmateriāli - - Tonera kasetnes (7300 lappušu ), zilā (zilā) krāsā: 45862839 - Magenta (violeta): 45862838 - Dzeltens (dzeltens): 45862837 - Toneri (7000 lappušu): Melns (melns): 45862840 - Fotopavairotāja cilindrs (20000 lappušu), ciāns (zils): 44844471 - Magenta (violeta): 44844470 - Dzeltens (dzeltens): 44844469 - Melns (melns): 44844472 - Pārneses siksna (80000 lappušu) 44846204 - Fuser bloks (100000 lappušu) 44848805
Pagarinātā garantija - 3 gadu pagarinātā garantija pēc produkta reģistrācijas 30 dienu laikā pēc iegādes.
Paplašināšanas iespējas - - Papildu padevējs: 45887302 - Korpuss: 45893702 - Bezvadu tīkla adapteris (WLAN): 45830202
Papīra ieejas paplātes - - 1. padevējs: 300 lapas 80 g/m2 - Daudzfunkcionālais padevējs: 100 lapas 80 g/m2 - RADF: 100 loksnes 80 g/m2 - RADF.
Papīra izvades paplātes - - uz augšu: 100 lapas (80 g/m2) - uz leju: - 1. tvertne: 250 lapas (80 g/m2) - 2. tvertne: 100 lapas (80 g/m2)
Papīra svars (maks.) - 256 g/m²
Papīra svars (min) - 64 g/m²
Pieteikums - Birojs
Platums - 563 mm
Printera procesors - Procesora ātrums: 800 MHz
Printera valoda - Epson FX
Printera valoda - HP PCL 5c
Printera valoda - HP PCL 6
Printera valoda - IBM ProPrinter
Printera valoda - PDF
Printera valoda - PostScript 3
Printera valoda - XPS
ražotājs - OKI
Savienotāji - 1 x USB (B tips)
Savienotāji - 1 x USB 2.0
Savienotāji - RJ-11
Savienotāji - RJ-45
Sistēmas prasības -
Skenera specifikācijas - - Izšķirtspēja: 600 x 600 dpi - Ātrums: līdz 50 lpp minūtē - Krāsu dziļums: 24 bitu izvade (8 bitu x 3 RGB) - Dokumentu ievade: līdz 100 loksnēm RADF padevējā - Kontrasts: 7 līmeņi - Formāts: PDF/augstas kompresijas PDF/Secure PDF, TIFF, JPEG, XPS - Adrešu grāmata: LDAP, 1000 e-pasta adrešu, 20 adrešu grupas - Skenēšana uz: Mapes sadalīšana (CIFS, FTP, HTTP), E-pasts, USB atmiņas karte, Vietējais dators, Attālā skenēšana
Svars - 64 kg
vendpn - 45850404
Description - Wszechstronne, inteligentne urządzenie wielofunkcyjne. Łatwe w obsłudze i bezproblemowo integrujące się przepływ dokumentów
 MC853 - 4-w-1 - kolorowe urządzenie wielofunkcyjne A3. Stanowi idealny wybór dla małych grup roboczych, oferując doskonałą jakość druku. To urządzenie wielofunkcyjne charakteryzuje się niskim całkowitym kosztem posiadania, a dodatkowo zapewnia jeszcze wszystkie funkcje, których można oczekiwać od droższych urządzeń. Do oferowanych funkcji należą: automatyczne dwustronne kopiowanie, drukowanie, skanowanie i faksowanie. To wszystko, by ułatwić życie, a także optymalizować szybkość i zużycie prądu - aby na każdym kroku wykorzystać oszczędne technologie i rozwiązania.
Dzięki szybkości druku do 23 stron/minutę i czasowi pierwszego wydruku 14 sekund, a 14,5 sekundy dla wykonania pierwszej kopii MC853 oferuje bezpieczne i intuicyjne funkcje umożliwiające łatwą i skuteczną integrację i zarządzanie obiegiem dokumentów.
MC853 od firmy OKI łączy w sobie niezawodną, wielokrotnie nagradzaną technologię druku cyfrowego LED z dodatkową funkcjonalnością wykorzystywaną w bardziej kosztownych i skomplikowanych urządzeniach, zapewniając doskonałą funkcjonalność druku i kopiowania, a także kompleksowe skanowanie oraz zarządzanie dokumentami.
Inteligentna platforma programowa OKI -  Extendable Platform (sXP) zapewnia, że MCS853 znajdzie się w samym centrum obiegu dokumentów, z prostym w użyciu, konfigurowalnym 7 "kolorowym ekranem dotykowym LCD, który pozwala na obsługę urządzenia i obsługę dokumentów.
Drukuj inteligentnie, aby zaoszczędzić czas i pieniądze
Zarządzaj i drukuj dokumenty w prostszy sposób przy użyciu narzędzi, które dają możliwość samodzielnego tworzenia pełnego zakresu wydruków. MC853 może obsługiwać szeroki zakres gramatur papieru (do 256 g/m2) i wielkości (od A6 do bannerów 1,3 m) o maksymalnej pojemności papieru do 2,005 arkuszy, celem zwiększenia elastyczności oraz dzięki intuicyjnej, wbudowanej w urządzenie technologii zarządzania dokumentami.
Niski całkowity koszt posiadania
Wybierając MC 853 ograniczysz koszty, łącząc wyjątkową wydajność energetyczną z wysokiej wydajności kasetami z tonerem i licznymi funkcjami oszczędzania papieru. Dodatkowo ten wielofunkcyjny produkt łączy cztery urządzenia w jedno, oferujących możliwości: drukarki, faksu, kopiarki i skanera - bez dodatkowych kosztów.
Skanowanie wysokiej rozdzielczości wspierające obieg dokumentów
Szybkie skanowanie LED zapewnia uzyskanie ostrych i wyraźnych obrazów. MC853 pozwala na prostą i łatwą digitalizację dokumentów. Można je skanować bezpośrednio do e-mailI, pamięci USB, folderu sieciowego i innych miejsc. W połączeniu z wyjątkową jakość druku, skanowanie zapewnia szybkie, wysokiej jakości wydruki z automatycznym sortowaniem. Z LDAP uzyskujemy bezpośredni dostęp do danych kontaktowych i danych e-mail z istniejącego serwera katalogów.
Wyjątkowe funkcje wspierające codzienną wymagającą obsługę dokumentów
MC853 wyposażono w kolorowy, konfigurowalny, dotykowy 7 "ekran z intuicyjnym systemem obsługi, rozszerzonymi funkcjami pomocy i funkcjami Job Macro przydatnymi dla korzystania z często używanych ustawień. Można skutecznie zarządzać dokumentami z rozwiązania OKI - Extendable Platform (sXP) pozwalającej na bezproblemową integrację z rozwiązaniami obiegu dokumentów od dostawców zewnętrznych i oprogramowania "pudełkowego", które obejmuje: SENDYS Explorer LITE, program ABBYY FineReader Sprint i inteligentną aplikację PrintSuperVision oraz rozwiazania druku mobilnego.
Niezawodność z 3 letnią gwarancją w standardzie
Bardzo niezawodna technologia LED firmy OKI wykorzystuje mniej ruchomych części, co oznacza ich mniejsze zużycie oraz wpływa na wyjątkową niezawodność. To, a także wydajne materiały eksploatacyjne i wytrzymały konstrukcja i dopracowany do szczegółów projekt pozwala nam zapewnić użytkownikom spokój ze standardową 3-letnią gwarancją - wystarczy zarejestrować się w terminie 30 dni od daty zakupu.
Supported operating systems - Linux
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows Server 2003
Supported operating systems - Windows Server 2008
Supported operating systems - Windows Vista
Height - 700 mm
Wireless communication - Optional
Other features - Zasilanie:
- Jednofazowe 220240V AC
- Częstotliwość 50/60Hz +/- 2%
Zużycie energii:
- Typowe:
Duty cycle (monthly) - 60000 sheets/month
dimension depth - 690 mm
Duplex printing - Automatic
Print resolution - 1200 x 600 dpi
Printing supplies performance -
Printing type - Laser
Depth - 600 mm
ean - 5031713064473
Ethernet - 10/100/1000 Mb/s
Fax specifications - - Możliwość łączenia: RJ11 x 2 (Line/Tel) PSTN, PBX
- Szybkość:  ITU-T G3 (Super G3) 33.6kbps
- Szybkie wybieranie: 40 klawiszy dotykowaych (8 X 5 przy użyciu scrolla), 1000 przycisków szybkiego wybierania
- Grup: 32
- Rozsyłanie: do 100 odbiorców
- Pamięć stron: 8MB (około 400 stron transmitowanych i otrzymywanych)
Format - A3
Format - A4
Photo printing - No
Functions - Fax
Functions - Copier
Functions - Printer
Functions - Scanner
guarantee - 24
Warranty - 24 miesiące
guarantee_type - external
Accessories included - Pakiet programów użytkowych:
- Color Correct
- OKI LPR
- smart PrintSuperVision
- Color Swatch
- Template Manager
- Web Driver Installer
- Firmware Update Tool
- Front End Installer
- Network Extension
- Print Job Accounting Client
- PS Gamma Adjuster
- Profile Assistant
- PDF Print Direct
- Configuration Tool
- ActKey, Network Card Setup
Installed memory - 1.26 GB
dimension height - 950 mm
dimension width - 730 mm
dimension weight - 77000 g
Copier specifications - - Pierwsza kopia: 14,5 sekund
- Szybkość: 23 str./min (kolor/mono)
- Rozdzielczość: 300/600 dpi
- Zmniejszenie/powiększenie: 25-400 %
- Maksymalna liczba kopii: 999
Color - White
Color printing - Yes
Max. printing speed (color) - 23 p/min
Max. printing speed (mono) - 23 p/min
Media kind - Envelopes
Media kind - Paper
Model - MC853dn
name - MFP MC853dn A3 45850404
Original consumables - - Tonery (7300 stron ), Cyan (niebieski): 45862839
- Magenta (purpurowy): 45862838
- Yellow (żółty): 45862837
- Tonery (7000 stron): Black (czarny): 45862840
- Bęben światłoczuły (20000 stron), Cyan (niebieski): 44844471
- Magenta (purpurowy): 44844470
- Yellow (żółty): 44844469
- Black (czarny): 44844472
- Pas transferowy (80000 stron)  44846204
- Zespół utrwalający (100000 stron) 44848805
Extended warranty - 3 letnia wydłużona gwarancja po zarejestrowaniu produktu w ciągu 30 dni od zakupu
Extension options - - Opcjonalny podajnik: 45887302
- Szafka: 45893702
- Bezprzewodowa karta sieciowa (WLAN): 45830202
Paper input tray - - Podajnik 1: 300 arkuszy o gramaturze 80 g/m2
- Podajnik uniwersalny: 100 arkuszy o gramaturze 80g/m2
- RADF: 100 arkuszy o gramaturze 80 g/m2
Paper output tray - - Stroną zadrukowaną do góry: 100 arkuszy (80 g/m2)
- Stroną zadrukowaną do dołu:
- Kosz 1: 250 arkuszy (80 g/m2)
- Kosz 2: 100 arkuszy (80 g/m2)
Paper weight (max) - 256 g/m²
Paper weight (min) - 64 g/m²
Application - Office
Width - 563 mm
Printer processor - Szybkość procesora: 800 MHz
Printer language - Epson FX
Printer language - HP PCL 5c
Printer language - HP PCL 6
Printer language - IBM ProPrinter
Printer language - PDF
Printer language - PostScript 3
Printer language - XPS
producer - OKI
Connectors - 1 x USB (Typ B)
Connectors - 1 x USB 2.0
Connectors - RJ-11
Connectors - RJ-45
System Requirements -
Scanner specifications - - Rozdzielczość: 600 x 600 dpi
- Szybkość: do 50 str./min
- Głębia koloru: wyjście 24-bity (8 bitów x 3 RGB)
- Wprowadzanie dokumentów: do 100 arkuszy w podajniku RADF
- Kontrast: 7 poziomów
- Format: PDF/Wysoka kompresja PDF/Secure PDF, TIFF, JPEG, XPS
- Książka adresowa: LDAP, 1000 adresów e-mail, 20 grup adresowych
- Skanowanie do: Podział na foldery (CIFS, FTP, HTTP), E-Mail, Pamięć USB, Local PC, Remote scan
Weight - 64 kg
vendpn - 45850404
2 024,55 €
Oki MC853dn, A3
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas