Blaupunkt BT25LAMP, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 912434 Preces kods: BLAUPUNKT BT25LAMP
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
70,40 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 02.07.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 02.07.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 02.07.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 02.07.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 02.07.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 28.06.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums Veids: Bluetooth
  • Skaļruņu skaits: 1.0 (mono)
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : RGB
Apgaismojums : Ir
Barošanas veids : Strāvas Adapters
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Krāsa : Balta
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : 10W
Savienojums Veids : Bluetooth
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits 1.0 (mono)

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : N/A
Svars, kg : 0.980
Papildus specifikācija
Apraksts - Portatīvais Bluetooth skaļrunis BT25LAMP Bluetooth skaļrunis, kas savienots ar viedtālruni, piešķir atskaņojamajām dziesmām papildu jaudu un uzlabo skaņas kvalitāti. Tādējādi mūziku klausīties ir daudz patīkamāk. Tomēr tas vēl nav viss, ko šāda ierīce piedāvā lietotājam. Blaupunkt jaunais Bluetooth skaļrunis BT25LAMP sniedz vairāk nekā tikai patīkamu pieredzi, klausoties savu iecienītāko mūziku. Šis modelis ir bagātināts ar daudzām interesantām un noderīgām funkcijām, kas noteikti iepriecinās tā lietotājus. BT25LAMP no daudziem citiem skaļruņiem izceļas ar iebūvēto 360° LED krāsu apgaismojuma moduli, kas piešķirs personisku noskaņu katram vakaram, ko pavadīsiet kopā ar draugiem. Android un iOS ierīcēm paredzētā bezmaksas lietotne ļauj efektīvi pārvaldīt skaļruņa un LED moduļa iestatījumus. Tā ļauj ne tikai izvēlēties piemērotu mūziku, bet arī kontrolēt apgaismojumu, lai radītu atbilstošu noskaņu konkrētai situācijai. Papildus iespējai pārvaldīt mūziku un apgaismojumu BT25LAMP Bluetooth skaļrunis nodrošina vairākas funkcijas, kas padara to par ļoti interesantu sīkrīku. Starp ievērības cienīgām funkcijām ir USB ports portam portatīvo ierīču uzlādei, AUX ieeja, lai skaļrunim pieslēgtu vecākas paaudzes ierīces (portatīvo MP3 atskaņotāju, kasešu atskaņotāju vai citas ierīces ar audio izeju), kā arī modinātāja funkcija, kas pamodinās pat lielāko miegaini! Šis multiplikators ir īsts piedzīvojums! Pēdējā īpašība, ko noteikti nevar ignorēt, ir skaļruņa forma, kas ir maldinoši līdzīga galda lampai. Tāpēc neuztraucieties, ka tas izjauks jūsu interjera iekārtojumu, jo to var novietot uz kumodes viesistabā, uz galda bērnu istabā vai uz naktsskapīša guļamistabā. Pateicoties unikālajai formai, jaunais Blaupunkt skaļruņa modelis iederēsies jebkurā dzīvojamā telpā un radīs īpašu atmosfēru.
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Citas funkcijas - Audio straumēšana, izmantojot Bluetooth (A2DP profils) USB pieslēgvieta ar uzlādes funkciju AUX ieeja 360o LED gaismas signalizācija Bezmaksas Android/iOS aplikācija
dimensijas dziļums - 190 mm
Dokēšanas stacija - Nē
ean - 5901750503047
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi - Kabelis microUSB
Izmēri - 180 x 215 x 180 mm
izmērs augstums - 250 mm
izmērs platums - 190 mm
izmērs svars - 1300 g
Kontrolieri - Skaļuma līmeņa regulēšana
Krāsa - White
Krāsa - Zelts
Maksimālā skaļruņu jauda (kopā) - 10 W
Mērķis - Mūzika
nosaukums - Portatīvais Bluetooth skaļrunis BT25LAMP
Power - Mains
ražotājs - Zilais punkts
Savienotāji - 1 x USB 2.0
Savienotāji - AUX
Savienotāji - microUSB
Sistēma - Mono
Svars - 0.98 kg
Tips - Mobilais
vendpn - BLAUPUNKT BT25LAMP
Description - Portable Bluetooth speaker BT25LAMP
A Bluetooth speaker connected to your smartphone adds power to the songs you are playing, and improves the sound quality. This way, music is much-more enjoyable to listen to. However, this is not everything such a device has in store for the user.
The new BT25LAMP Bluetooth speaker from Blaupunkt affords more than just the pleasant experience of listening to your favourite music. This model has been enriched with many interesting and useful features, which will certainly make its users happy.
What makes the BT25LAMP stand out from many other speakers is its built-in 360° LED colour-lighting module, which will add a personal touch to every evening you spend with your friends.
The free app designed for Android and iOS devices allows you to efficiently manage the settings of the speaker and the LED module. It not only enables you to choose the right music, but also to control the illumination to create the right mood for a particular situation.
 In addition to the ability to manage music and light, the BT25LAMP Bluetooth speaker provides a number of features which make it a very-interesting gadget. Among the noteworthy features are a USB port for charging portable devices, an AUX input for connecting older-generation devices to the speaker (a portable MP3 player, a cassette player, or other devices with an audio output), as well as an alarm feature which will wake even the biggest sleepyhead! This multi-pack is a real treat!
The last feature you surely cannot ignore is the shape of the speaker, which is deceptively similar to a table lamp. So do not worry about disorganising your interior décor, as it can be placed on a chest of drawers in the living room, on a desk in the children's room, or on a bedside table in the bedroom. Thanks to its unique form, the new model a Blaupunkt speaker will fit into any living space, and create a special atmosphere.
Wireless communication - Bluetooth
Other features - Audio streaming via Bluetooth (A2DP profile) USB port with charging function AUX input 360o LED Lights Alarm Free Android/iOS application
dimension depth - 190 mm
Docking station - No
ean - 5901750503047
guarantee - 24
guarantee_type - external
Accessories included - Cable microUSB
Dimensions - 180 x 215 x 180 mm
dimension height - 250 mm
dimension width - 190 mm
dimension weight - 1300 g
Controllers - Adjust the volume level
Color - White
Color - Gold
Max speaker power (total) - 10 W
Purpose - Music
name - Portable Bluetooth speaker BT25LAMP
Power - Mains
producer - Blaupunkt
Connectors - 1 x USB 2.0
Connectors - AUX
Connectors - microUSB
System - Mono
Weight - 0.98 kg
Type - Mobile
vendpn - BLAUPUNKT BT25LAMP
70,40 €
Blaupunkt BT25LAMP, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas