MSI SPATIUM M482, 2TB, M.2 Gen4 x4

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1061797 Preces kods: S78-440Q730-P83
Pasūtāms 43 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 3 gadi
181,05 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 19.06.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 19.06.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 19.06.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 19.06.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 19.06.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 17.06.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 2 TB
  • Tips: NVME
  • Lasīšanas ātrums (Seq. Read): 7300 MB/s
  • Rakstīšanas ātrums (Seq. Write): 6400 MB/s
  • Formāts: M.2 80mm (2280)
  • Interfeiss: PCIe 4.0 x4
Apraksts
Piedāvājam iegādāties MSI M.2 80mm (2280) formāta SSD disku ar 2 TB lielu ietilpību.



Kā papildus priekšrocības jāmin SSD diska darbību pilnīgi bez trokšņiem, jo, atšķirībā no standarta cietajiem diskiem, tas nesatur mehāniskas kustīgas detaļas. Otra īpašība ir izteikti zemais strāvas patēriņš, kuru noteikti spēs novērtēt portatīvo datoru īpašnieki, jo šis parametrs būtiski palielina akumulatora darbības laiku.
Pamatinformācija
Apjoms 2 TB
Cietā diska apjoms gigabaitos norāda, cik lielu informācijas apjomu spēj saglabāt cietais disks. Cietā diska apjoms ir fiksēts un nav palielināms pēc diska iegādes, tādēļ iegādājoties cieto disku pārliecinieties vai tas atbilst jūsu esošajām apjoma prasībām, kā arī paredz rezervi nākotnes vajadzībām.
Tips : NVME
Lasīšanas ātrums (Seq. Read) 7300 MB/s

Sequential read speed, jeb vidējais datu nolasīšanas ātrums ir būtiskākais SSD diska ātrdarbības kritērijs. Dati no SSD diska tiks nolasīti daudz biežāk nekā ierakstīti atpakaļ, jo operētājsistēma lielākoties apstrādātos datus noglabā operatīvajā atmiņā.

Ja vēlaties, lai iegādātā SSD diska lasīšanas ātrums būtiski pārsniegtu klasiskā cietā diska ātrumu, izvēlieties SSD disku ar 200 MB/s vai lielāku lasīšanas ātrumu. Papildu veikspējas pieaugums notiks uz datu meklēšanas (SeekTime) rēķina, kurš SSD diskiem kā tādiem ir neskaitāmas reizes labākā līmenī par jebkuru cieto disku.

Rakstīšanas ātrums (Seq. Write) 6400 MB/s

Gandrīz tikpat svarīgs kā lasīšanas ātrums ir rakstīšanas ātrums. Arī šis parametrs nosaka SSD diska veiktspēju, tomēr dēļ tā, ka rakstīšana diskā ir retāks pasākums par datu nolasīšanu, jebkurš ātrums virs 100 MB/s vidusmēra lietotājam subjektīvi būs grūti atšķirams no lielākiem rādītājiem, izņemot gadījumus kad SSD disku lietosiet serverī, skaņas/video ierakstīšanai, utml.

Funkcionalitāte
Radiators : Nav
Izgaismojums : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Formāts M.2 80mm (2280)

Pateicoties mazajam izmēram, ko dod SSD tehnoloģija, disku standartizmērs ir 2.5", kas ir piemērots vidusmēra portatīvajam datoram. 2.5" disku ir iespējams iebūvēt galddatorā, ja tiek izmantota 2.5" -> 3.5" pāreja, kuru iespējams atsevišķi par nelielu samaksu iegādāties dateks.lv sadaļā "Adapteri". Diskiem, kuru formāts norādīts 2.5" + 3.5" šāda pāreja ir jau komplektācijā.

1.8" diski paredzēti ultra-kompaktās klases portatīvajiem datoriem.

PCI-Express SSD diski paredzēti galddatoriem, kuriem pieejams brīvs PCI-Express spraudnis. Šī tehnoloģija lielākoties tiek lietota lai nodrošinātu veiktspēju kas pārsniedz citu pieslēguma veidu iespējas.

Interfeiss : PCIe 4.0 x4
Pieslēgvieta M.2

SSD diski ar SATAII un SATAIII pieslēgumu ir savietojami ar aba veida pieslēgumiem pamatplatē. Tomēr jāņem vērā, ka pamatplates SATAII pieslēgums maksimāli spēj nodrošināt ap 300 MB/s lielu caurlaidību, kas SSD diskiem, kuru lasīšanas un/vai raksīšanas ātrums pārsniedz šo robežu, var samazināt reālo caurlaidību līdz SATAII iespēju robežai.

Līdzīga situācija ir ar PCI-Express un SATAIII pieslēgvietām. Lai gan SATAIII standarts spēj nodrošināt līdz pat 600 MB/s lielu datu caurlaidību, ir pieejami SSD diski, kuru ātrums pārsniedz šo slieksni, šajā gadījumā ražotājs izvēlas PCI-Express pieslēgvietu, kurai ir augstāka caurlaidība. PCI-Express disku nav iespējams pieslēgt portatīvajam datoram.

Specifikācija
Atmiņas tehnoloģija : TLC (Triple-Level Cell)
Random Read IOPS : 1M
Random Write IOPS : 950K
Endurance (TBW) : 1200 TB
Papildus specifikācija
Apraksts - SPATIUM M482 PCIe 4.0 NVMe M.2. No MSI visuma nāk datu glabāšana ar neticamu ātrumu un veiktspēju. Paceliet savu sistēmu nākamajā līmenī ar SPATIUM.
Apraksts - SPATIUM M482 PIEREDZIET ĀTRU DATU UZLĀDZĒŠANU No MSI rūpnīcām nāk jauns datu nesējs ar satriecošu ātrumu un neticamu veiktspēju. Paceliet savu sistēmu nākamajā līmenī ar SPATIUM diskdziņiem. NEPIEECIEŠAMA ĀTRĪBA! Izmantojot SPATIUM M482 sērijas SPATIUM M482 optimizēto PCIe 4. paaudzes SSD saskarni, šie diskdziņi var sasniegt ārkārtīgi augstu lasīšanas un rakstīšanas ātrumu - attiecīgi līdz 7300/6400 MB/s, kas ļauj veikt ļoti ātru datu pārsūtīšanu un ievērojami samazināt spēļu ielādes laiku.
MAZS IZMĒRS, BIGGER CAPACITY Jaunākā 3D NAND flash tehnoloģija piedāvā iespēju neticami blīvi ievietot datus ārkārtīgi kompaktā atmiņas korpusā. Tas ļauj kompaktās ierīcēs, piemēram, SPATIUM diskdziņos, glabāt līdz pat 2 TB informācijas. IZPAUŽIET NEIZMANTOŠU POTENCIĀLU Iebūvētās datu aizsardzības un kļūdu korekcijas funkcijas palielina NAND flash atmiņas izturību un izturību, ļaujot jums ātrāk pārspēt spēļu rekordus un attīstīt savus talantus.
IZSTRĀDĪTI, LAIKU ATŠALKAS Izstrādāti, domājot par spēlētājiem, SPATIUM saimes SSD diski ir īpaši optimizēti augstai veiktspējai un caurlaidspējai, kas nodrošina minimālu kavēšanos un ievērojami ātrāku spēļu ielādēšanas gaidīšanas laiku. RADĪT. IZSTRĀDĪT. UN GADĪT SPATIUM SSD diski ļauj jums darīt daudz vairāk. Tie ļauj nekavējoties atvērt attēlus, atskaņot videoklipus, ielādēt dokumentus un palaist prasīgas lietojumprogrammas neatkarīgi no atmiņas slodzes. Jūsu radošumam un produktivitātei vairs nekas nav jāgaida. PARŪPOJIET PAR SAVIEM DATIEM Pārnēsājiet savus datus, reāllaikā uzraugiet diska veselību un veiktspēju, izmantojot MSI Center lietotni. Izmantojot programmatūras risinājumu no Actiphy, kas piedāvā dublēšanas un atjaunošanas funkcijas, varat novērst vērtīgu failu un informācijas zaudēšanu. partnerība ar ACTIPHY Uzņēmums Actiphy, pasaulē vadošais datu aizsardzības risinājumu nodrošinātājs, kas rada būtisku un lietotājam draudzīgu programmatūru, piemēram: ActiveImage Protector*. Šī programmatūra ir uzņēmuma līmeņa dublēšanas un avārijas atjaunošanas rīks, kas aizsargā datoru no operētājsistēmas kļūmēm un datu zaudēšanas. Tā ir ideāla lietojumprogramma individuāliem un biznesa lietotājiem. *Programma ir saderīga gan ar fiziskām, gan virtuālām vidēm, Windows/Linux un On-Premise/Cloud risinājumiem. Optimizēts M.2 SSD Izstrādāts M.2 formātā. 2280, SPATIUM SSD ir viegli uzstādāmi galddatoros un klēpjdatoros, nodrošinot ātru veiktspēju un energoefektivitāti jebkurā datorsistēmā. 5 GADU GARANTIJA MSI garantē SPATIUM M482 sērijas disku augsto kvalitāti un uzticamu veiktspēju, tāpēc šiem diskiem ir līdz pat 5 gadu visaptveroša garantija. Ja jums nepieciešama palīdzība vai neesat apmierināts ar savu produktu, lūdzu, sazinieties ar MSI tehnisko atbalstu, un mēs palīdzēsim atrisināt jūsu tehniskās problēmas * Piezīme: Garantija ir spēkā līdz 5 gadiem vai līdz brīdim, kad tiek sasniegta produkta specifikācijā norādītā TBW (Total Bytes Written) vērtība, atkarībā no tā, kas iestājas ātrāk.
Augstums - 2.15 mm
BrandPartCode - SPATIUM M482 PCIE 4.0 NVME M.2 2TB
category_en - Datori un komponenti > Datoru komponenti > Cietie diski > SSD diski
category_lv - Datortehnika > Datoru komponentes > Cietie diski > SSD
category_ru - Datortehnika > Datoru komponentes > Cietie diski > SSD
Cietā diska ietilpība - 2 TB
Citas funkcijas -
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 85 °C
description_lv - Mērķis : dators/klēpjdators Enerģijas patēriņš (maks.) : 5,7 W Atmiņas veids : 3D NAND Interfeiss : PCI Express 4.0 Produkta dziļums : 80 mm Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) : 50 W Produkta platums : 22 mm Produkta augstums : 2,15 mm Temperatūras diapazons (uzglabāšana) : -40–85 °C.
Aparatūras šifrēšana : Jā Enerģijas patēriņš (miega režīmā) : 5 W Temperatūras diapazons (darba) : 0–70 °C Mtbf (vidējais laiks starp kļūmēm) : 1 500 000 stundas. NVME : Jā SSD tips : M.2
SSD atmiņas ietilpība : 2 TB Izlases rakstīšana (4 KB) : 950 000 IOPS. Izlases nolasīšana (4 KB) : 1 000 000 IOPS. tbw koeficients : 1200 NVMe versija : 1.4 Augu atbalsts : Jā Pilnīga datu aizsardzība : Jā ECC korekcija : Jā Intel® Smart Response tehnoloģija : Jā Secīgās rakstīšanas ātrums (atto) : 6400 MB/s. Secīgās lasīšanas ātrums (atto) : 7300 MB/s.
description_lv - Mērķis : Dators/Laptops Enerģijas patēriņš (maks.) : 5,7 W Atmiņas tips : 3D NAND Interfeiss : PCI Express 4.0 Produkta dziļums : 80 mm Enerģijas patēriņš (dīkstāves režīmā) : 50 W Produkta platums : 22 mm Produkta augstums : 2,15 mm Temperatūras diapazons (glabāšana) : -40 - 85 °C Aparatūras šifrēšana : Jā Enerģijas patēriņš (miega režīms) : 5 W Temperatūras diapazons (darbība) : 0 - 70 °C Mtbf (vidējais laiks starp kļūmēm) : 1 500 000 h Nvme : Jā SSD diska tips : M.2 SSD atmiņas ietilpība : 2 TB Gadījuma rakstīšana (4kb) : 950000 IOPS Gadījuma lasīšana (4kb) : 1000000 IOPS tbw koeficients : 1200 Nvme versija : 1.4 Trim atbalsts : Jā Datu aizsardzība no gala līdz galam : Jā ECC korekcija : Jā Intel® Smart Response tehnoloģija : Jā Sekvences rakstīšanas ātrums (atto) : 6400 MB/s Sekvenciālās lasīšanas ātrums (atto) : 7300 MB/s
description_ru - Mērķis : dators/laptop Enerģijas patēriņš (maks.) : 5,7 W Atmiņas tips : 3D NAND Interfeiss : PCI Express 4.0 Produkta dziļums : 80 mm Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) : 50W Produkta platums : 22mm Produkta augstums : 2,15mm Produkta temperatūras diapazons (uzglabāšana) : -40-85 °C Aparatūras šifrēšana : Jā Enerģijas patēriņš (miega režīms) : 5 W Temperatūras diapazons (darba) : 0-70 °C Mtbf (vidējais laiks starp kļūmēm) : 1 500 000 stundu NVME : Jā SSD tips : M.2 SSD glabāšanas ietilpība : 2 TB Gadījuma rakstīšana (4KB) : 950 000 IOPS Random lasījums (4KB) : 1 000 000 IOPS. tbw attiecība : 1200 NVMe versija : 1.4 Apgriešanas atbalsts : Jā Datu aizsardzība no gala līdz galam : Jā ECC korekcija : Jā Intel® Smart Response tehnoloģija : Jā Sekvences rakstīšanas ātrums (atto) : 6400 MB/s. Sekvenciālās lasīšanas ātrums (atto) : 7300 MB/s.
dimensijas dziļums - 20 mm
dimensionalWeight - 25
Diska tips - SSD
Dziļums - 80 mm
ean - 4711377159128
EAN - 4711377159128
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
Formas faktors - M.2
Formas faktors (platums) - M.2 2280
Funkcijas - aparatūras šifrēšana - Jā
Funkcijas - Atmiņas tips - 3D NAND
Funkcijas - ECC - Jā
Funkcijas - komponents - PC/Laptops
Funkcijas - nejauša nolasīšana (4KB) - 1000000 IOPS
Funkcijas - nejaušs rakstījums (4KB) - 950000 IOPS
Funkcijas - NVMe - Jā
Funkcijas - NVMe versija - 1.4
Funkcijas - saskarne - PCI Express 4.0
Funkcijas - Sekvenciālā rakstīšanas ātrums (ATTO) - 6400 MB/s
Funkcijas - Sekvenciālās nolasīšanas ātrums (ATTO) - 7300 MB/s
Funkcijas - SSD diskdziņa ietilpība - 2 TB
Funkcijas - SSD formāts - M.2
Funkcijas - TBW vērtējums - 1200
Funkcijas - TRIM atbalsts - Jā
Funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 1500000 h
Funkcijas - visaptveroša datu aizsardzība - Jā
Gadījuma lasīšanas IOPS (maks.) - 1000 K
Gadījuma rakstīšanas IOPS (maks.) - 950 K
Garantija - 36L mēneši
garantija - 60
GarantijaInformācija - 5 gadi
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
gross_weight - 0.015 kg
GTIN - 4711377159128
guaranteeLength - 60
HDD saskarne - PCI-Express
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 103 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 289 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 219 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 1.3 kg
Ierakstīšanas ātrums - 6400 MB/sek.
Izmēri - 80,00 mm (garums) x 22,00 mm (platums) x 2,15 mm (augstums)
izmērs augstums - 160 mm
izmērs platums - 90 mm
izmērs svars - 41 g
Jauda - enerģijas patēriņš (dīkstāves režīmā) - 50 W
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 5.7 W
Jauda - enerģijas patēriņš (miega režīms) - 5 W
Kategorija - Iekšējie cietvielu diski
Kategorijas kods - SSU
Krāsa - Nav piemērojams
Lasīšanas ātrums - 7300 MB/s
Lasīšanas ātrums - 7300 MBajti/sek
LongDesc - PAREDZE AR ĀTRUMUNo MSI visuma nāk atmiņas krātuve ar milzīgu ātrumu un neticamu veiktspēju. Paceliet savu sistēmu nākamajā līmenī ar SPATIUM.NODROŠINĀTA ĀTRĪBA!Ptimizēts PCIe Gen4 interfeisam, SPATIUM M482 SSD sasniedz lasīšanas/rakstīšanas ātrumu līdz 7600/6400 MB/s, ļaujot ātri pārsūtīt datus un saīsināt spēļu ielādes laiku.MĀLS IZMĒRS, VAIRĀKA GLABĀK INDEKSE Jaunākā 3D NAND flash tehnoloģija nodrošina blīvu atmiņu kompaktā dizainā un ļauj SPATIUM atmiņas ietilpībai sasniegt 2 TB.PILNĪGI IZPILDĪT NEIZMANTOŠU POTENCIĀLUIebūvētās datu drošības un kļūdu labošanas iespējas pagarina NAND flash atmiņas izturību un ilgmūžību, ļaujot jums pārspēt rekordus spēlēs vai pacelt savus talantus jaunā līmenī.PIELĀGTS, lai uzvarētuPievēršoties pirmām kārtām spēlētājiem, SPATIUM SSD diski, kas optimizēti augstas veiktspējas joslas platumam un caurlaidspējai, ļauj jums mazāk gaidīt pie spēļu ielādes un spēlēt, lai uzvarētu ar minimālu kavēšanos.PIELĀGT. PRODUCE. DONE.SPATIUM SSD ļauj paveikt vairāk, atverot attēlus, filmas, dokumentus un lielas slodzes lietojumprogrammas zibens ātrumā, saglabājot nepārtrauktu radošumu un produktivitāti.PARŪPOJIETIES PAR SAVIEM DATIEMMigrējiet savus datus, reāllaikā uzraugiet diska veselību un veiktspējas rādītājus ar MSI Center. Novērsiet datu zudumu, izmantojot nodrošināto Actiphy programmatūras risinājumu, kas ietver dublēšanas un atjaunošanas funkcionalitāti.Sadarbība ar ACTIPHYActiphy, pasaulē vadošais datu aizsardzības risinājumu piegādātājs, izstrādā būtisku un lietotājam draudzīgu programmatūru. ActiveImage Protector - uzņēmuma līmeņa dublēšanas un avārijas atjaunošanas programmatūru, kas aizsargā datoru no sistēmas kļūmēm un datu zudumiem. Ideāli piemērots privātpersonām un organizācijām.OPTIMĀLAIS M.2 SSDSagatavots M.2 2280 formas faktorā, SPATIUM SSD ir viegli uzstādāms ārējos SSD korpusos, galddatoros vai klēpjdatoros, nodrošinot ātru veiktspēju un energoefektivitāti jebkurā datorsistēmā.
LongProductName - 2TB, PCIe Gen4x4, NVMe 1.4, M.2 2280 , 2GB DDR4, 1200TBW, 80 x 22 x 2,15 mm
LongSummaryDescription - MSI SPATIUM M482. SSD diskdziņa ietilpība: 2 TB, SSD form factor: M.2, komponents: Datoram/Laptop
Modelis - M482
Modelis - SPATIUM M482
MTBF - 1,5e+006 stundas
NAND flash tehnoloģija - 3D NAND
Nosaukums - MSI SPATIUM M482 M.2 2 TB PCI Express 4.0 3D NAND NVMe
nosaukums - SSD disks SPATIUM M482 2TB M.2 PCIe4 7300/6400MB/s
NVMe - Jā
PCIe Gen4 saskarne - Jā
Piedziņas biezums - 2.15mm
Piedziņas tips - Iekšējais
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 20.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 20
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 30 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 21 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.29 kg
Pilna apraksta līnija - SSD disku sērija SPATIUM M482|2TB|Formas faktors M.2|PCIe Gen4|NVMe|Tehnoloģija 3D NAND|Rakstīšanas ātrums 6400 MB/sec|Lasīšanas ātrums 7300 MB/sec|Diska biezums 2,15 mm|TBW 1200 TB|MTBF 1500000 stundu
Platums - 22 mm
producerCode - S78-440Q730-P83
productName - MSI SPATIUM M482 M.2 2 TB PCI Express 4.0 3D NAND NVMe
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - SPATIUM M482
Pārdevēja mājas lapa - www.msi.com/Storage/SPATIUM-M482-PCIe-4.0-NVMe-M.2/Overview
Rakstīšanas ātrums - 6400 MB/s
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
ShortSummaryDescription - MSI SPATIUM M482, 2 TB, M.2
sizeX - 160
sizeY - 80
sizeZ - 10
SSD kapacitāte - 2TB
SSD sērija - SPATIUM M482
svars - 0.05 kg
svars - 48
Svars un izmēri - Augstums - 2.15 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 80 mm
Svars un izmēri - Platums - 22 mm
Svars un izmēri - Svars - 50 g
TBW - 1200 TB
TBW - 1200 TB
title_lv - MSI M482 SSD 2TB
title_lv - MSI M482 SSD 2TB
title_ru - MSI M482 SSD disks 2TB
URL - https://www.msi.com/Storage/SPATIUM-M482-PCIe-4.0-NVMe-M.2/Specification
vendpn - S78-440Q730-P83
Vienība Neto svars - 0.05 kg
Vienības bruto svars - 0.065 kg
Vienības kastes augstums - 0.02
Vienības kastes garums - 0.16
Vienības kastes platums - 0.085
Vienība Slikts tilpums - 0,0006457 kubikmetru
Zīmolam specifiskas funkcijas - Intel® Smart Response tehnoloģija - Jā
Zīmols - MSI
Description - SPATIUM M482 PCIe 4.0 NVMe M.2. From the MSI universe comes storage with blazing speeds and incredible performance. Take your system to the next level with SPATIUM.
Description - SPATIUM M482 CIESZ SIĘ SZYBKOŚCIĄ ŁADOWANIA DANYCH
Z fabryk MSI pochodzi nowa pamięć masowa o oszałamiających prędkościach i niesamowitej wydajności. Przenieś swój system na nowy, wyższy poziom, dzięki napędom SPATIUM.
POTRZEBA SZYBKOŚCI!
Dzięki wykorzystaniu w napędach SSD z serii SPATIUM M482 zoptymalizowanego pod kątem możliwości interfejsu PCIe Gen 4, dyski te mogą osiągnąć wyjątkowo wysokie prędkości odczytu i zapisu danych, dochodzące odpowiednio do 7300/6400 MB/s pozwalając tym samym uzyskać niesamowicie szybkie transfery i istotne skrócenie czasu ładowania gier.
MAŁY ROZMIAR, WIĘKSZA POJEMNOŚĆ
Najnowsza technologia 3D NAND flash oferuje możliwość niesamowicie gęstego upakowania danych w wyjątkowo kompaktowej obudowie pamięci masowej. Dzięki temu możliwe jest przechowywanie do 2 TB informacji w takich niewielkich urządzeniach jak napędy SPATIUM.
WYKORZYSTAJ NIEOGRANICZONY POTENCJAŁ
Wbudowane zabezpieczenia danych i funkcje korekcji błędów zwiększają wytrzymałość i trwałość pamięci masowej NAND flash, pozwalając Ci na bicie rekordów w grach i szybszy rozwój Twoich talentów.
STWORZONY DO WYGRYWANIA
Zbudowane z myślą o graczach, napędy SSD z rodziny SPATIUM zoptymalizowano specjalnie pod kątem wysokiej wydajności i przepustowości, dzięki czemu uzyskano minimalne opóźnienia i znacznie krótsze czasy oczekiwania na załadowanie się gier.
TWORZENIE.
PRODUKCJA.
I JUŻ GOTOWE.
Napędy SPATIUM SSD pozwalają na znacznie więcej rzeczy. Dzięki nim możesz błyskawicznie otwierać obrazy, odtwarzać filmy, wczytywać dokumenty oraz uruchamiać wymagające aplikacje, niezależnie od obciążenia pamięci masowej. Twoja kreatywność i produktywność nie muszą już na nic czekać.
ZADBAJ O SWOJE DANE
Przenoś swoje dane, monitoruj stan napędów i wydajność dysków w czasie rzeczywistym za pomocą aplikacji MSI Center. Dzięki programowemu rozwiązaniu firmy Actiphy, które oferuje funkcje tworzenia kopii zapasowych i przywracania danych możesz zapobiec utracie cennych plików i informacji.
PARTNERSTWO Z FIRMĄ Actiphy
Firma Actiphy, wiodący na świecie dostawca rozwiązań do ochrony danych, który tworzy niezbędne i przyjazne dla użytkownika oprogramowanie takie, jak: ActiveImage Protector*. Software ten to narzędzie do tworzenia kopii zapasowych i odzyskiwania danych po awarii na poziomie korporacyjnym, które chroni komputer przed awarią systemu operacyjnego i utratą danych. Jest to idealna aplikacja dla użytkowników indywidualnych i firm.
*Aplikacja zgodna jest zarówno ze środowiskiem fizycznym, jak i wirtualnym, systemami Windows/Linux oraz rozwiązaniami On-Premise/Cloud.
Optymalny napęd SSD M.2
Zaprojektowane w formacie M.2 2280, dyski SSD SPATIUM są łatwe do zainstalowania w komputerach stacjonarnych i laptopach, zapewniając szybką wydajność i efektywność energetyczną w każdym systemie komputerowym.
5-LETNIA GWARANCJA
Firma MSI gwarantuje wysoką jakość i niezawodność działania napędów z serii SPATIUM M482, dlatego dyski te objęte są aż 5-letnią kompleksową gwarancją. Jeśli potrzebujesz pomocy lub nie jesteś zadowolony ze swojego produktu, zgłoś się do wsparcia technicznego firmy MSI, a my pomożemy Ci w rozwiązaniu Twoich technicznych problemów.
*Uwaga: Gwarancja trwa do 5 lat lub do momentu osiągnięcia wartości parametru TBW (Total Bytes Written) określonego w specyfikacji produktu, w zależności od tego, co nastąpi wcześniej.
Height - 2.15 mm
BrandPartCode - SPATIUM M482 PCIE 4.0 NVME M.2 2TB
category_en - Computers & Components > Computer components > Hard Drives > SSD
category_lv - Datortehnika > Datoru komponentes > Cietie diski > SSD
category_ru - Datortehnika > Datoru komponentes > Cietie diski > SSD
HDD capacity - 2 TB
Other features -
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 85 °C
description_lv - Mērķis : dators/klēpjdators
Enerģijas patēriņš (maks.) : 5,7 W
Atmiņas veids : 3D NAND
Interfeiss : PCI Express 4.0
Produkta dziļums : 80 mm
Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) : 50 W
Produkta platums : 22 mm
Produkta augstums : 2,15 mm
Temperatūras diapazons (uzglabāšana) : -40–85 °C.
Aparatūras šifrēšana : Jā
Enerģijas patēriņš (miega režīmā) : 5 W
Temperatūras diapazons (darba) : 0–70 °C
Mtbf (vidējais laiks starp kļūmēm) : 1 500 000 stundas.
NVME : Jā
SSD tips : M.2
SSD atmiņas ietilpība : 2 TB
Izlases rakstīšana (4 KB) : 950 000 IOPS.
Izlases nolasīšana (4 KB) : 1 000 000 IOPS.
tbw koeficients : 1200
NVMe versija : 1.4
Augu atbalsts : Jā
Pilnīga datu aizsardzība : Jā
ECC korekcija : Jā
Intel® Smart Response tehnoloģija : Jā
Secīgās rakstīšanas ātrums (atto) : 6400 MB/s.
Secīgās lasīšanas ātrums (atto) : 7300 MB/s.
description_en - Purpose : PC/Laptop
Power consumption (max) : 5.7 W
Memory type : 3D NAND
Interface : PCI Express 4.0
Product depth : 80 mm
Power consumption (idle) : 50 W
Product width : 22 mm
Product height : 2.15 mm
Temperature range (storage) : -40 - 85 °C
Hardware encryption : Yes
Power consumption (sleep mode) : 5 W
Temperature range (operation) : 0 - 70 °C
Mtbf (mean time between failures) : 1,500,000 h
Nvme : Yes
SSD drive type : M.2
SSD memory capacity : 2 TB
Random write (4kb) : 950000 IOPS
Random read (4kb) : 1000000 IOPS
tbw factor : 1200
Nvme version : 1.4
Trim support : Yes
End-to-end data protection : Yes
ECC correction : Yes
Intel® Smart Response Technology : Yes
Sequential write speed (atto) : 6400 MB/s
Sequential read speed (atto) : 7300 MB/s
description_ru - Назначение : ПК/ноутбук
Потребляемая мощность (макс.) : 5,7 Вт
Тип памяти : 3D NAND
Интерфейс : PCI Express 4.0
Глубина продукта : 80 мм
Потребляемая мощность (в режиме ожидания) : 50 Вт
Ширина продукта : 22 мм
Высота изделия : 2,15 мм
Диапазон температур (хранения) : -40–85 °C.
Аппаратное шифрование : Да
Потребляемая мощность (спящий режим) : 5 Вт
Диапазон температур (рабочий) : 0–70 °C
Mtbf (среднее время наработки на отказ) : 1 500 000 ч.
НВМЕ : Да
Тип SSD-накопителя : M.2
Объем SSD-памяти : 2 ТБ
Случайная запись (4 КБ) : 950 000 операций ввода-вывода в секунду.
Случайное чтение (4 КБ) : 1 000 000 операций ввода-вывода в секунду.
коэффициент tbw : 1200
Версия NVMe : 1.4
Поддержка обрезки : Да
Сквозная защита данных : Да
Коррекция ECC : Да
Технология Intel® Smart Response : Да
Скорость последовательной записи (atto) : 6400 МБ/с.
Скорость последовательного чтения (atto) : 7300 МБ/с.
dimension depth - 20 mm
dimensionalWeight - 25
Disk type - SSD
Depth - 80 mm
ean - 4711377159128
EAN - 4711377159128
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
Form Factor - M.2
Form factor (width) - M.2 2280
Features - Hardware encryption - Yes
Features - Memory type - 3D NAND
Features - ECC - Yes
Features - Component for - PC/Laptop
Features - Random read (4KB) - 1000000 IOPS
Features - Random write (4KB) - 950000 IOPS
Features - NVMe - Yes
Features - NVMe version - 1.4
Features - Interface - PCI Express 4.0
Features - Sequential write speed (ATTO) - 6400 MB/s
Features - Sequential read speed (ATTO) - 7300 MB/s
Features - SSD capacity - 2 TB
Features - SSD form factor - M.2
Features - TBW rating - 1200
Features - TRIM support - Yes
Features - Mean time between failures (MTBF) - 1500000 h
Features - End-to-End Data Protection - Yes
Random read IOPS (max) - 1000 K
Random write IOPS (max) - 950 K
Warranty - 36L months
guarantee - 60
WarrantyInfo - 5 years
guarantee_type - normal
warrantyType - G
gross_weight - 0.015 kg
GTIN - 4711377159128
warrantyLength - 60
HDD interface - PCI-Express
Packaging data - Package height - 103 mm
Packaging data - Package depth - 289 mm
Packaging data - Package width - 219 mm
Packaging data - Package weight - 1.3 kg
Write speed - 6400 MBytes/sec
Dimensions - 80.00mm (L) x 22.00mm (W) x 2.15mm (H)
dimension height - 160 mm
dimension width - 90 mm
dimension weight - 41 g
Power - Power consumption (idle) - 50 W
Power - Power consumption (max) - 5.7 W
Power - Power consumption (sleep) - 5 W
Category - Internal Solid State Drives
Category Code - SSU
Color - Not applicable
Reading speed - 7300 MB/s
Read speed - 7300 MBytes/sec
LongDesc - CHARGING AHEAD WITH SPEEDFrom the MSI universe comes storage with blazing speeds and incredible performance. Take your system to the next level with SPATIUM.A NEED FOR SPEED!Optimized for the PCIe Gen4 interface, SPATIUM M482 SSD reaches read/write speeds up to 7600/6400 MB/s, allowing for rapid data transfer and shortened game load times.SMALL SIZE, MORE STORAGEThe latest 3D NAND flash technology brings dense storage in a compact design and allows SPATIUM storage capacities up to 2TB.FULFILL UNLIMITED POTENTIALBuilt-in data security and error-correction capabilities extend the endurance and longevity of the NAND flash storage, empowering you to break records in games or take your talents to the next level.BUILT TO WINWith the gamers’ first attitude, SPATIUM SSDs optimized for high-performance bandwidth and throughput enable you to wait less at loading games and play to win with minimal latency.CREATE. PRODUCE. DONE.SPATIUM SSDs get more done by opening up images, movies, documents, and heavy-duty applications at lightning speeds, keeping up your nonstop creativity and productivity.TAKE CARE OF YOUR DATAMigrate your data, monitor drive health and performance metrics in real-time with MSI Center. Prevent loss of data using the provided Actiphy software solution which includes backup & restore functionality.PARTNERED WITH ACTIPHYActiphy, a world-leading data protection solution provider, develops essential and user-friendly software. ActiveImage Protector - an enterprise-level backup and disaster recovery software that protects your computer from system failures and data loss. Ideal for individuals and organizations.OPTIMAL M.2 SSDDesigned in the M.2 2280 form factor, SPATIUM SSDs are easy to install into external SSD enclosures, desktops or laptops, bringing speedy performance and power efficiency to any computing system.
LongProductName - 2TB, PCIe Gen4x4, NVMe 1.4, M.2 2280 , 2GB DDR4, 1200TBW, 80 x 22 x 2.15 mm
LongSummaryDescription - MSI SPATIUM M482. SSD capacity: 2 TB, SSD form factor: M.2, Component for: PC/Laptop
Model - M482
Model - SPATIUM M482
MTBF - 1.5e+006 hours
NAND flash technology - 3D NAND
Title - MSI SPATIUM M482 M.2 2 TB PCI Express 4.0 3D NAND NVMe
name - SSD drive SPATIUM M482 2TB M.2 PCIe4 7300/6400MB/s
NVMe - Yes
PCIe Gen4 Interface - Yes
Drive thickness - 2.15mm
Drive type - Internal
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 20.5 cm
Shipping box quantity - 20
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 30 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 21 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.29 kg
Full Description Line - SSD series SPATIUM M482|2TB|Form Factor M.2|PCIe Gen4|NVMe|Technology 3D NAND|Write speed 6400 MBytes/sec|Read speed 7300 MBytes/sec|Drive thickness 2.15mm|TBW 1200 TB|MTBF 1500000 hours
Width - 22 mm
producerCode - S78-440Q730-P83
productName - MSI SPATIUM M482 M.2 2 TB PCI Express 4.0 3D NAND NVMe
productSize - Normal
ProductName - SPATIUM M482
Vendor Homepage - www.msi.com/Storage/SPATIUM-M482-PCIe-4.0-NVMe-M.2/Overview
Writing speed - 6400 MB/s
producer - MSI
Producer - MSI
ShortSummaryDescription - MSI SPATIUM M482, 2 TB, M.2
sizeX - 160
sizeY - 80
sizeZ - 10
SSD Capacity - 2TB
SSD series - SPATIUM M482
weight - 0.05 kg
weight - 48
Weight & dimensions - Height - 2.15 mm
Weight & dimensions - Depth - 80 mm
Weight & dimensions - Width - 22 mm
Weight & dimensions - Weight - 50 g
TBW - 1200 TB
TBW - 1200 TB
title_en - MSI M482 SSD Disk 2TB
title_lv - MSI M482 SSD Disks 2TB
title_ru - MSI M482 SSD Диск 2TB
URL - https://www.msi.com/Storage/SPATIUM-M482-PCIe-4.0-NVMe-M.2/Specification
vendpn - S78-440Q730-P83
Unit Net Weight - 0.05 kg
Unit Gross Weight - 0.065 kg
Unit Box Height - 0.02
Unit Box Length - 0.16
Unit Box Width - 0.085
Unit Brutto Volume - 0.0006457 cubm
Brand-specific features - Intel® Smart Response Technology - Yes
Brand - MSI
181,05 €
MSI SPATIUM M482, 2TB, M.2 Gen4 x4
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas